27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr366 24.4.2009 14:24

Sem teda zvědavej

Havel je u nás populární asi jako Gorbačov v Rusku.Ten kdo to má hlavě v pořádku by na jeho podporu nikdy nevsázel.Topolánek musí být neuvěřitelně zoufalý a bezradný ,když doufá ,že by mu mohl jakýmkoliv zpúsobem prospět.;-D

EM 23.4.2009 19:43

Hlavně uvidíme, jak to voliči spočítají ODS

Naposledy Havel podporoval Zelené, před nimi US a předtím tuším OH...

Richard III. 23.4.2009 17:10

neunavijte nesmyslnými bláboly

Autor si plete osobní antipatie s věcnou kritikou. Na tomto portálu je to nepřijatelné.

Karel 23.4.2009 15:42

O vládu

socialistů a komunistů v krajích se zasloužil především Topolánek svými politickými hrubkami. Teď naříká a jen kolem sebe kope. A tak, s největší  pravděpodobností, dopadnou i parlamentní volby a pochopitelně vše se svede na Klause. Ach jo. Úloha Havla? Asi taková, jako je jeho dramatické umění.

F. Čech 27.4.2009 10:32

Re: O vládu

Na Klause se nemusí nic svádět vy troubo. Všichni kromě klausových poskoků totiž dobře vidí jak Klaus ODS dlouhodobě podráži o to že stál za  současným pádem jejich vlády - snad a by dokázal, že to bez něj nejde. Přitom všichni kdo sledují politiku ví, že to nešlo právě s Klausem, který jako předseda  prohrál ODS poslední dvoje parlamentní volby v letech 1998 a 2002 a musel bát "odejít" a přesunut na Hrad, aby neškodil straně jako odkopnutý Zeman. Ovšem Klaus se ukázel jako krysa, kterou vždy byl a těm, kteří ho posadili na Herad se teD se své pozice, na níž sedí díky nim, systematicky mstí? Což to nevidíte vy fanatický magore? 

gerontusinza 23.4.2009 14:38

Inu Bartoní to je přerod co......?

;-D Takže Klaus se spojil s Paroubkem a  Havel  s tím co zůstalo z ODS..... inu je to příznačné...... Havel nikdy nesouhlasil s Klausem (on přece Lucernu a Barandovské ateliery nikdy nepotřeboval...;-D to jen manželky těchto bráchů, že ano..).....  Jenže pan Havel (jak jsem jej do 89 obdivoval..) se projevil jako státnický idiot a to co provedl ve své blbosti lidem v této zemi, ať jako president tak i soukromá osoba, nemá obdoby.......  Lituji tento člověk může mít ""kredit " jenom tam odkud původně čerpal peníze k své obživě a pak tam ty naše  přetransformoval díky své "ekonomické" politice a totálně zlikvidoval český zbrojní i nezbrojní průmysl..... Víte taky bych dal s radostí čestné uznání všem co by mě zlikvidovali konkurenci a mohl bych za pakatel převzít jejich trhy..... A to zavinil Havel a jeho stupidita neustále roste..... od "kurníků" pro lidi (zaplať teďka  bůh za ně) až k mostům  pro lidi bez přístřeší.....   Považovat partaj zlodějů naprosto bez skrupulí za něco pozitivního, může skutečně buď člověk pomatený nebo ůplně bez schopnosti analyzovat co se kolem něho děje ....... Ale vám se to pane Bartoni docela hodí, co? A že se ani ;-Dnedivím...

boule 23.4.2009 17:55

Re: Inu Bartoní to je přerod co......?

pokud se na politické a lidské chování  havla budete dívat s "přízemního"(co je dobré pro mě musí být super pro všechny) pohledu OSVČ nikdy nepochopíte smysl jeho směřování,podle mě  Havel ČR uškodil daleko,daleko méně než Klaus,stačí se jenom zamyslet nad tím jak svým chováním a vystupováním prezentoval ČR a potažmo firmy a podnikatele v zahraničí a jak je ČR zmatečně vnímána dnes,nemluvě o zprasené privatizaci firem,nalej vylej systém oživení bank,kdo za to může víc nebo míň-spíš kdo otom průseru měl při rozhodování  vědět- ekonom VK by si asi více odpovědnosti zalsoužil.z druhé půle vašeho výjevu je cítit jenom závist nebo zášť k člověku který by si i bez funkce presidenta určitě prožil SVÚJ život spokojeně.

Bartoň podle mně dobře uvedl že jakékoliv vyjádření Havla je jennom poznámka k současnému stavu politické scény a né vyjadřování podpory hned Topolánkovi,a za týden Paroubkovi.To Klaus si s nima mistrně hraje a používá je pro svoje málé tanečky na českém malém divadelním pódiu mezi svými zahraničními exhibicemi za katedrami.Všechno jede stejně dál samo ať s Havlem nebo s Klausem anebo bez nich.mimochodem já byt jeden z OSVČ,to jsem nemyslel zle.

Lea 23.4.2009 14:18

jak by se situace vyvíjela?

část poslanců si počká jak dopadne hlasování o LS v senátu,pak se uspořádá odeologická konference,porafou se tam jak psi,načež Páralová s Dundáčkovou a dalšími vystoupí z ODS.

Beruška 23.4.2009 13:39

Havel je symbolem podfuku

Herakleitos 23.4.2009 13:12

To jsou přemety co !!!!

;-D;-D;-DBartoni, jak sem vlítnou číňani, tak jdeš na plastiku si nechat sešikmit kukadla!;-D;-D;-D;-D;-D

Marat 23.4.2009 13:31

Re: To jsou přemety co !!!!

Vy vlezete na noc do latriny aby ste ráno a potom po všechny dny byl žlutý jako číňan. A nebudete sám. Bude vás v latrinách pořádná tlačenice.

franta tyčka 23.4.2009 12:23

Vlády od 89týho jsou tady jenom od toho aby si co nejvíce nakradly

no a teď už se perou jenom o ty zbytky. Havla pustili prezidentovat a vrátili mu majetek, který jemu jakojeho rodičům kolaborantům měl být zabaven jenom proto aby mohli beztrestně rozkrádat.S tím už lidičky ovčičky nic nenaděláte.

Kuchl 23.4.2009 12:53

Re: Vlády od 89týho jsou tady jenom od toho aby si co nejvíce nakradly

A proč ne ? Kradlo se povinně za komunistů . . .Starého psa novým kouskům nenaučíš . Tak snad po dvaceti letech další bezkomunistická generace bude lepší...;-)

Marat 23.4.2009 13:35

Re: Vlády od 89týho jsou tady jenom od toho aby si co nejvíce nakradly

Nebude. Ti staří vlci naučí vlčí dorost starým kouskum. V Čechách se na povaze a chování lidí nezměnilo nic od středověku.

Výsledky průzkumu a výsledek voleb dokazují, že češi jsou pořád stejní. Nic nenasvědčuje, že někdy budou jiní.

gerontusinza 23.4.2009 14:41

Jo nemají rádi nácky, zloděje, a lháře......Re: Vlády od 89týho jsou tady jenom od toho aby si co nejvíce nakradly

chápu, sig heil nádhero, ale počkáte si......:-/

jump 23.4.2009 11:47

padající vláda......

Pád dobré vlády uprostřed předsednictví (a nebo vlastně kdykoliv) by byla pochopitelně pitomost - až potud s Havlem souhlasím. Ale pád Topolánkovy vlády, založené na dvou přeběhlících (vlastně tehdy dvou státotvorných poslancích) byla chyba této naprosto ostudné vlády a nezadatelné právo opozice jí svrhnout. Naše "dobré jméno" v Evropě už stejně nic poškodit nemůže, protože žádné nemáme - Evropě to "sladíme" a jsme za šašky......To ale na neštěstí není vina pádu vlády v půlce předsednictví, ale vina toho, že tato vláda vůbec někdy začala vládnout. Jinak - ona si to Evropa s tou naší vládou zas tak moc nebere, je zvyklá, třeba v Itálii padá vláda přibližně třikrát ročně.......

Gaston 23.4.2009 12:23

Re: padající vláda......

Myslím, že to dost podceňujete.. Česko bude teď bráno jako země, kterou jde, pokud jde o zájmy země jako celku, docela snadno rozložit, použijí-li se ty "správné prostředky". S trochou nadsázky to lze odteď tvrdit. A to je to oč tu běží. O demokracii tu nejde a nikdo ji nezpochybňuje.

Otakar 23.4.2009 11:34

Účel světí prostředky.

To, že Havel řekl, že pád vlády uprostřed EÚ předsednictví je pitomost - s tím musí každý soudný člověk souhlasit, ale Havel zapomněl dodat, že by to byla pitomost u jakékoli vlády, ne jen u jeho oblíbené vlády. To by ale v parlamentu museli být myslící lidi a ne odpudivé skupinky hulvátů. V běžných demokraciích se patové situace řeší většinou velkou koalicí, která je ale v ČR jaksi zakázaná, neboť by se ztratil efekt vydírání pidistran, což by přivodilo mrtvičnou situaci v českém Parnasu. Kdyby politici za něco stáli tak na dobu EU předsednictví vyhlásili příměří, ale to by znamenalo, že i media by se měla v této době přestat chovat "normálně" a dát si etickou pausu, těžko to lze od toho co tam je ,to očekávat. Možná, že byl a to i pro mne Havel po r.1989 symbolem svobody, ale bohužel už dávno ne.po omluvě sudeťákům, Sarajevu, humanitárním bombardování, televizní stávce, "přátelským ovládnutím" SZ, ostudnou prezidentskou volbou v 2008, nenávistnou pomstychtivostí vůči Klausovi, je spíše symbolem jiným,  určitě ne symbolem svobody.  

F. Čech 23.4.2009 11:41

Klausovu poskoku Otakarovi

Vaše komunistická rétorika velmi dobře ladí s podporou Klause a nenávistí k Havlovi, kterému jste vy komunisté a klausovci nadávali do tzv. pravdoláskovníků už od jeho zvolení prezidentem. A že se na takovém označení tohoto statečného člověka shodla s komunisty i bolševická část ODS zůstane ostudou této strany ještě hodně dlouho. Dnes je klausova sekce v ODS s komunisty v takovém souladu, že už se ani nepozná kdo je kdo! Když tito mamlasové z ODS odejdou bude to jenom dobře, protože pověst ODS zkazili vždy právě oni! 

Gaston 23.4.2009 11:44

Re: Klausovu poskoku Otakarovi

Pod to se podepisujuR^

EM 23.4.2009 20:01

Re: Možná byste měl reagovat věcně, když už

Namísto toho jenom nevěcné fráze o "komunistické rétorice".

portwyn 23.4.2009 16:28

Trefné

"neboť by se ztratil efekt vydírání pidistran, což by přivodilo mrtvičnou situaci v českém Parnasu." ;-DR^

Vůbec to není špatný příspěvek. Taky tohle: "...pád vlády uprostřed EÚ předsednictví je pitomost, ale ...by to byla pitomost u jakékoli vlády."

Vacek 23.4.2009 11:29

Havel s ODS - hahahaha

Doporučuji Tupolánkovi, aby si Havla šetřili, je takovej vetchej - nemusel by jim do voleb vydržet - pak by jako maskot nepůsobil zrovna dobře....

Pozn.: před cca 10 lety byla zveřejněna fotografie malého Václava Havlovic na klíně Reinharda Heidricha. Nyní funguje dokonalá cenzura - zkuste si tuto fotografii někde sehnat - ani na internetu, ani v archivech. To se prostě nehodí k "dokonalému" obrazu Pravdoláskyhavla. FŮŮŮŮJ

Gaston 23.4.2009 11:34

Re: Havel s ODS - hahahaha

V těch 5-ti(?) letech a ještě neměl vytříbený politický názor!;-D To Vacek je jiná káva...

Marat 23.4.2009 13:43

Re: Havel s ODS - hahahaha

On  by si i Vacek rád sednul Heydrichovi na klín,kdyby měl k tomu příležitost. On mohl sedat na klín jen nanejvýše předsedovi jejích Místní organizase KSČ.

Neměl jsem Havla nikdy v lásce, ale ty plivance na něj, že se omloval sudeťákum, ty jsou opravdu sprosté. Tá jeho "omuva" byla jen prázdnou neomluvou. Když někoho potkáte, tak mu tak mu také řeknete dobrý den, aniž by ste těm dvěma slovum přikládali nějkaý význam.

 

gerontusinza 23.4.2009 14:48

Plivance ? Proč ne......Re: Havel s ODS - hahahaha

plivnul jen sám na sebe a na svůj život.... a plivnul i na můj a na ty, kteří z mé rodiny proti náckům bojovali a jako prezident na to neměl právo....... zeptejte se pana soukmenovce Posselta jak to sudeťákům zalahodilo a jak je to potěšilo.... nás, kteří jsme ho platili a platíme, ovšem to bylo jako zákeřné kopnutí do podbřišku...... Trhněte si vy i Havel....

F. Čech 23.4.2009 11:47

Re: Havel s ODS - hahahaha

Aa co vy?  Jak je to s vámi? Demence na postupu je u vás zcela zřejmá. Nejste taky docela vetchej? Havlovi to nezasáhlo aspoň hlavu! A to nevíte, že tříletý Havel  Heydricha při této příležitosti počůral? Nebyl to tedy maličký kolaborant, ale maličký odbojář.

Vacek 23.4.2009 12:07

Re: Havel s ODS - hahahaha

1. Havel ve 3 letech - v r. 1939 tu Heidrich ještě nebyl, tak se běžte dovzdělat, když nevíte co a jak

2. Malý Vašík na klíně Heidricha vypovídá o tom, co byla tato rodina zač a co tedy mohlo za šmejda z tohoto prostředí vyrůst.

3. A vyrostlo - téměř absolutní rozpor jeho slov a činů. Jak naložil s Lucernou, Barandovskými terasami, milosti kamarádíčkům - to nevidíte? Nebo nechcete vidět?

Posleda 23.4.2009 12:40

Re: Havel s ODS - hahahaha

 Ad 1: Heydrich, Vacku. Heydrich. Ad 2: ta rodina živila a před nasazením do rajchu chránila zhruba dva tisíce českých herců, filmařů (Frič , Vávra a nespočet dalších by mohli povídat) a básníků (národní umělec V. Nezval např.) Že o tom nic nevíte? Váš problém. Ad 3: Lucernu, terasy apod. by asi neuživil, neměl holt (určitě víte proč) našetříno. Ad 4: mně hlavně vadí, že nezprivatizoval Karlštejn. Čili máte šanci.

Marat 23.4.2009 13:49

Re: Havel s ODS - hahahaha

Tak to ano. To je pravda. Zachránili i herce komunisty, kteří se potom Havlum šeredně odvděčili.