10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marat 23.4.2009 13:47

Re: Havel s ODS - hahahaha

Havlova rodina nebyla ani o atomek horší, nežli rodiny a kdokoliv od všech "kumštu". Také jeden vážený a národem obdivovaný herec seděl jako dospělec na klíně K.H. Franka a chtěl si s ním potýkat. Snad ho chtěl i líbat.

Landys 23.4.2009 11:20

Čím dál srandovnější věci se dějí na tom našem politickém i komentátorském nebi !

>-Že to autorovi článku není ani trochu trapné, tady vyluzovat takové dojemné slátaniny. Vždyť si většina z nás musí pamatovat, jak on a řada jemu podobných, za dob, kdy Klaus byl ještě best King odéesáků, častovala Havla přízvisky typu zastydlý levičák a naivní humanista, který nemá o reálném kapitalismu ani potuchy, a že by se měl ku prostěchu všech raději věnovat dramatickému umění (a to umění ještě uváděli posměšne v uvozovkách). Nestačilo tak mnoho, a z Havla je rázem politik, který naprosto dostatečným a půkazným způsobem dokázal, že je politik úplně pravicový. A daleko pravicovější než Klaus, který má navíc velké štěstí, že Íčko už nemá čas vyzkoumat, že je i dlouholetým agentam KGB, který tu pravicovost tak rafinovaně celé roky předstíral. Bylo to opravdu jen o fous. Naprosto pochopitelné je i současné horečné konstatování, že Havel je nejlepším naším novodobým politikem, s nejvyšším mezinárodním kreditem (ale to byl i tehdy, když byl ještě naivním levičákem, podotýkám). No a protože možná občan pravdy a lásky Havel poslouží teď reinkarnovaným odéesákům jako volební maskot, je stanovisko vedení ODS k jeho výrokům velmi vyvážené, zato k výrokům Klause bude teď velmi nevyvážené.>-

F. Čech 23.4.2009 11:30

Landysovi!

Máte plnou pravdu Landysi, že Klausovo politické pozadí a jeho náklonost ke komunistickému a ruskému pozadí měli lidé rozpoznat už dávno. Soudruh Profesorisimus už opravdu škodí hodně dlouho a moc lidí mu to baštilo. Já sám jsem ale rád, že řada z nich konečně procitla a ani se na ně už nezlobím za dřívější fascinaci Klausem. Poučili se a to není málo! Mnoho lidí je ale nenapravitelných a neschopných pochopit jak se věci mají ana těch stojí rejdy hradního gaunera Klause!

Landys 23.4.2009 13:14

Re: Frantovi (nejspíš) Čechovi

;-€Franto Čechu, jsi dnes nějak moc duševně činorodý - to nemáš nic důležitejšího na práci rukama - práce totiž povznáší (evidentně se potřebuješ trochu povznést). Ty jsi možná procitl až teď, protože ti to pomaleji pálí, ale pan Bartoň a ostatní bratři v modrém triku jsou vždy fascinováni jen podle toho, co pomůže pravici a uškodí levici. Dělá to ale až moc průhledně a blbě, chtělo by to víc přesvědčivosti - a také moc spoléhá na to, že paměť národa je pochabá, nebo už je většina z nás tady z toho blbákova retardovaných. Ty jeho zmatené žalozpěvy mohou jen málokoho úspěšně oslovit. Jestli to snad v tvém případě dokázal, měl bys žvýkat aspoň čtrnáct dní  dvakrát denně ženšenový kořen a zapíjet to Poděbradkou. :-)

portwyn 23.4.2009 16:33

Re: Čím dál srandovnější věci se dějí na tom našem politickém i komentátorském nebi !

;-DR^

Vacek 23.4.2009 11:18

ODS je nevolitelná

ODS JE NAPROSTO NEVOLITELNÁ!!!!!!!!!! ;-€  JE TO BANDA  VYCH CÁN KŮ.  S TOPOLEM A JEHO BANDOU TO JIŽ NEPŮJDE.

Kuchl 23.4.2009 11:26

Re: ODS je nevolitelná

Vyčuranost ještě neznamená blbost . Hloupí a omezení volí demagogy / dnešní vůdci soc.dem. kolem Rátha a spol. /. A na tu blbost doplatí nejvíc sami ...;-)

Marat 23.4.2009 13:53

Re: ODS je nevolitelná

Doplatí a dobře jím tak. Doplatí i ten Vacek. Nebo že by ho Paroubek s Rathem udělali řediteler továrny po novém znárodnění?

Dan 23.4.2009 11:12

symbol

Havel není symbolem a ze všeho nejméně je symbolem svobody.  Nejhorší je, že symbolem svobody, ani čehokoliv jiného, nebyl nikdy. Byl to prostě pouze náš omyl za který platíme a ještě dlouho platit budeme........ 

F. Čech 23.4.2009 11:24

pro vás komunisty všech odstínů Klaus symbolem svobody jistě není ani nebyl!

Mluvte ale za sebe, a ne za slušné lidi, kteří se těší z toho, že se hrůzné vlády vás komunistů zbavili. Naším symbolem byl, je a bude Václav Havel, který  proti komunismu aktivně bojoval přes 20 let, zatímco komunisté a jejich poskokové jako Klaus si jezdili na lukrativní zahraniční stáže!  A pokud za něco dnes platíme a platit budeme, tak jsou to komunistické experimenty soudruha Klause s kuponovkou a následným  bankovním socialismem. Jeho komunistické experimenty mu zarazila až Zemanova vláda, která konečně privatizovala banky a zliíkvidovala za cenu stovek miliard jejich nesplatitelné úvěry vzniklé díky Klausově rozhazování peněz krachujícím podnikům tunelovaným jeho bolševickými kumpány z privatizačních fondů!!

Vacek 23.4.2009 12:12

Re: pro vás komunisty všech odstínů Klaus symbolem svobody jistě není ani nebyl!

Pane, vy jste ale hloupý. Takovým, jako jste vy, se říká užitečný idiot...

Marat 23.4.2009 14:03

Re: pro vás komunisty všech odstínů Klaus symbolem svobody jistě není ani nebyl!

Milí F. Čechu, Havel se více zasloužil o nepotrestání komunistických zločincu, jak o demokracií. Vždyť i tá tolik opěvovaná Charta byla v drtivé většině z  komunitu, vyhožených ze strany, nikoliv pro jejích viny v 68 roce, ale jen proto, že pár tisíc jích muselo byt vyhoženo. Soudruzi v Kremlu prohlásili, že v Čsl. byla kontrarevoluce, tedy museli být kontrarevolucionáři. Na koho to padlo, musel být kontrarevolucionář, třebas byl věrným a dobrým členem strany. Prostě vsadili na koně, kterého Brežněvovo politbyro utratilo.

Gaston 23.4.2009 15:58

Re: pro vás komunisty všech odstínů Klaus symbolem svobody jistě není ani nebyl!

Plně s Vámi souhlasím. Někteří lidé rychle ztrácí paměť. A hlavně, Češi nemají rádi, když někdo něčím, třeba statečností nebo morálkou vykukuje z davu. Pak je nemilosrdně dehonestován, zesměšňován a pomlouván. Marat, Vacek, i Klaus budiž toho důkazem. Češi nemilují hrdiny. Oni radši ten šedý beztvarý průměr. Vždyt i soudruh Klaus pravil, že komunismus svrhla šedá zóna.  Co se týče jej, mám ještě horší mínění. On zde zdiskreditoval pravici

Vacek 23.4.2009 11:00

Bartoň je symbolem de bil ity

Jestli je Havel je stále symbolem svobody, tak pak je Bartoň symbolem de bi lity. Jeho názorové obraty berou doslova dech. Jen by mne zajímalo, kolik mu platí havlovec Tupolánek...

F. Čech 23.4.2009 11:08

havel je samozřejmě symbolem svobody a to jak v Česku a také ve světě

Kdo jiný z čechů je pro národ i pro svět symbolem svobody, jmenujte prosím?

Jan 23.4.2009 11:17

Re: havel je samozřejmě symbolem svobody a to jak v Česku a také ve světě

F.Čechu, někdy stačí vědět, kdo jím není: není jím Havel. Svět se o dění u nás zase tak podrobně nezajímá, jinak by věděl, že Havel je dávno bez skutečného vlivu na cokoliv, zejména na mínění občanů......

F. Čech 23.4.2009 11:34

Re: havel je samozřejmě symbolem svobody a to jak v Česku a také ve světě

Mínění českých občanů je deformováno prodejným tiskem, takže jeho objektivita se blíží nule. A to že Havel je dnes v Česku opravdu bez skutečného vlivu je jen a jen špatnou vizitkou Čechů, kteří naletěli podvodníkovi spolupracujícímu už dlouho s komunisty a s Rusy. 

krmič 23.4.2009 11:43

Re: havel je samozřejmě symbolem svobody a to jak v Česku a také ve světě

Proč by měl být vůbec někdo symbolem svobody? Svoboda potřebuje symboly? Jó, vy myslíte něco jako Socha Svobody v New Yorku.

Eva D 23.4.2009 19:18

Re: havel je samozřejmě symbolem svobody a to jak v Česku a také ve světě

R^

cb 23.4.2009 10:57

ODS jsem volil

od jejiho vzniku. Uz ne. Nebudu volit "mensi zlo"

Kuchl 23.4.2009 11:07

Re: ODS jsem volil

A je snad v těchto sférách nějaké DOBRO ?;-P

Gaston 23.4.2009 11:07

Re: ODS jsem volil

ODS jsem (jako příznivec pravice) nikdy nevolil, letos ji volit budu. Díky Topolánkovi. A také díky padlé vládě, díky Klausovi, Paroubkovi, Jaklovi, Havlíkovi, Tlustému, Schwippelovi a všem ostatním sr..m, kteří kvůli své malosti točí zemi do náruče bolševikům

F. Čech 23.4.2009 11:11

Gastonovi

Vyjádřil jste to zcela přesně. Nevím kdo ještě může sympatizovat s Klausovou a Paroubkovou bandou rozvratníků. Samozřejmě s nimi sympatizují příznivci KSČM - ti se tiše smějí za rohem, tleskají Klausovi - a čekají!!!

Vacek 23.4.2009 11:22

Re: ODS jsem volil

Je mi vás líto. Třeba jednou prohlédnete - až zjistíte, co je Tupol a jeho kohorta věrných zač. Jen by mne zajímalo, co jste volil dosud.... Unii svobody? Pak tedy s ODS máte, co jste chtěl - novou eurohujerskou Unii svobody....

Kuchl 23.4.2009 11:32

Re: ODS jsem volil

Volíme lidi =nikdo není dokonalý . Tedy menší zlo ! Říká se vejdi a neškoď . Proto lepší Topolánek než Ráth , Paroubek apod..., potažmo i Klaus .:-)

fo-ol 23.4.2009 11:44

Re: ODS jsem volil

ja taky

Václav 23.4.2009 10:30

"a podle všech známých skutečností se aktivně do pádu české vlády zapojil. "

Pane Bartoni,

Moc vas prosim, mohl byste, nam mene chapavym, ony vsechny zname skutecnosti ozrejmit?

EM 23.4.2009 20:08

Re: "a podle všech známých skutečností se aktivně do pádu české vlády zapojil. "

Taky by mě to zajímalo.

hafusak2 23.4.2009 9:36

Už to není co bývalo.

Kde jsou ty doby, kdy davy řvaly:"Havel na hrad!", přitom si nikdo nedokázal představit, co tam ten člověk stihne nadělat. Kdyby tenkrát dodržel své slovo a po prvních volbách odstoupil, všichni by na něj vzpomínali v dobrém. Bohužel se pak zjistilo, že mu moc moc zachutnala a že dělá jeden kopanec za druhým. A bylo po sympatiích. Jako "humanitární bombardér" se stihl dorazit úplně. Dnes by měl raději mlčet a do ničeho nemluvit. Jeho hvězda už zhasla.

Malý Aston 23.4.2009 9:57

Re: Už to není co bývalo.

Občan Havel je normálním občanem a když nazval likvidaci vlády v době předsednictví EÚ za pitomost měl pravdu. Nejsem jeho příznivec a to že se jednoznačně nestavěl a nestaví proti spolupráci přítele Paroubka se soudruhem Filipem mu zazlívám. Ale zejména západní novináři i politici si vybrali právě pana Havla jako modlu a představitele rozpadu Lagrů socialismu i když to pravda není. My to víme,oni to vědí ale vždy se musí někdo najít aby byl oslavován.To že si komouši jednohlasně zvolili svého oblíbeného disidenta na Hrad mělo být varováním pro všechny.:-P