27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gazan 23.8.2008 9:00

Zaorálek

Pane Zaorálku, když vás tak poslouchám, a to už delší dobu, tak si říkám, že jste buď ruský agent nebo placený provokatér.

Nepolemizuji o panu Saakišvilim, ale to, co se děje v současném Rusku, může považovat za legální stav jen úplný ignorant. Zmanipulované volby, zastrašení lidé ( pí Politkovská by mohla vyprávět, kdyby ji nezabili ) obnova velkoruského myšlení ...

Myslíte, že Putina jen tak náhodně vylosovali z klobouku, bezvýznamného úředníčka v Kremlu ? Toho od moci oddělí už jen smrt. Když nastoupil do úřadu prezidenta přišla válka v Čečensku, když do úřadu premiéra tak válka s Gruzií. Asi náhoda.

Lenin se nejprve též obklopil bolševiky židovského původu - byli vzdělanější a precizní. Stalin je pak " uklidil". Za Jelcina proběhlo totéž. Ti židovští oligarchové, kteří nezlobí, mají povoleno si lup nechat. Chodorkovský si, chudák, myslel, že má svobodu slova. Teď už je jistě poučen. To jen tak naokraj ..

ata 23.8.2008 8:37

je možné že,

nám hrozí, že se stane ministrem takový hovado?

brblal 23.8.2008 11:27

Re: je možné že,

Ještě že se ministrem nemůžeš stát ty.Těch blbů už je tam víc než dost.Odborník na obranu podniková zrzka,Džamila se zákonem facky,křivohubý  ami Saša,padákový Kalousek,pětimilionový VAE Topol,sklerotická modrá krev,to jsou ti odborníci na svých místech.

emersonskej 23.8.2008 13:33

Re: Re: je možné že,

Ne že bych je jakkoli prožíval, ale proti týpkům jako třebas zrovna Zarorálek, Dráth, Paroubek, nebo Jandák, jsou to stále duchovní titáni !!!

Honza 23.8.2008 8:32

Zaorálek do České republiky nepatří,

dobře by mu bylo u Medveděva nebo u Castra případně ještě lépe u Kim-Čon-Ila

cb 23.8.2008 9:04

Re: Zaorálek do České republiky nepatří,

Kdo to je ten Medvedev? Neni to nahodou tiskovy mluvci Putina?

pierino 24.8.2008 4:13

Re: Re: Zaorálek do České republiky nepatří,

cb:R^R^R^!!...davam palec 3x ....moc hezky jsem se zasmal :-D:-D:-D he he....

Jurajda 23.8.2008 7:52

Když jsem to přečetl tak mám dojem že:

Ten pán má na jedné dlani namalovanou pětku a na druhé devítku posléze tleská!Kdyby jste se ho zeptali co to má znamenat tak vězte že plácá páté přes deváté!

emersonskej 23.8.2008 13:35

Re: Když jsem to přečetl tak mám dojem že:

;-DR^

jak najdu stary clanek na http:/ 23.8.2008 7:37

jak najdu stary clanek na http://pes.eunet.cz/clanky/2001/12/17592_0_0_0.html

jak najdu stary clanek na http://pes.eunet.cz/clanky/2001/12/17592_0_0_0.html ?

poradi nekdo?

diky

henry 23.8.2008 7:34

jo,jo...

Na ty bláboly toho celoživotního vyžírky se snad ani nedá reagovat.

Tomas B. 23.8.2008 7:28

Pane Bože, prosím, Zaorálka ne, jenom Zaorálka ne!

A už je to tady - Temný rytíř v podobě George W. Bushe se snaží stáhnout svět na temnou stranu. V zaorálkově podání ovšem spíše než Batmanovi, podoben Darth Vaderovi, po jehož boku si můžeme připadat (Zaorálkovo přirovnání)  jako po boku Stalinově :-)

V Zaorálkově pojetí světa se dějiny prostě dějí a jsou výsledkem jakéhosi věčného zápasu "Sil". Pak logicky nezáleží na tom co uděláte vy, já, my nebo Gruzínci, protože všichni jsme jen figurky na šachovnici, kde hrají svou galaktickou hru Darth Vader (George Bush) a rytíři Jedi (Putin + Medveděv). Nezáleží ani na tom, že to byl právě Temný rytíř George Bush, kdo vymlouval Sakašvilimu vojenskou kampaň v Osetii - ne proto, že by nebyla oprávněná, ale proto, že její zdar byl na vodě. V Zaorálkově vidění je to prostě Temný rytíř, kdo rozhoduje o každém prdu od Gruzie přes Kosovo až po Kubu. Pro osobní aktivitu ostatních postav tam prostě není téměř žádné místo - američtí poradci prý rozhodují i o barvě Sakašviliho pyžama...

A tak Zaorálkovi zbývá jediná naděje, že až po volbách v USA skončí Darth Wader v propadlišti dějin, vrátí se v příští epizodě (převtělený v Obamu-Wana Kenobiho) ke světlé straně. No, jen aby se nakonec neukázalo, že Putin je ve skutečnosti lord Darth Sidous (šéf Galaktického impéria) - to bych si tipnul já. Provázej nás Síla! Budeme ji potřebovat.

moravan 23.8.2008 6:26

Proboha Libore Zaoralku!

Musím ríci, že se za Váš príspevek hluboce stydím a vubec mi neciní potešení, že jsem clenem stejné strany jako Vy. Clánek predstavuje pro Vás typickou zmet chaotických dojmu:

Nepripadá mi vhodné, aby stínový ministr uvádel svou úvahu citacemi scén komercního braku, mel by jste si více osvojit diplomatický a zahranicne politický analytický jazyk. Nejsem stoupencem politiky Bushovy administrativy, nicméne mel by ste si uvedomit, že architektem koncepce americké podpory byl Zbiegniw Brzezinski zahranicne politický poradce vámi podporovaného Baracka Obamy.

Jste povestný tím, že uvádíte informace z pochybných zdroju typu legendárních "zemanových kufríku". Zajímavé je, že v prípade informací o prezidentu Saakašvillim necitujete zdroje, abychom si mohli Vaše informace overit. Osobne jsem si radu vašich jiných informací overoval a byl jsem vskutku prekvapen. Napríklad z expertu jaderné fyziky, kterí vás varovali pred kufríkovými atomovými bombami, kterými by se zaútocilo na radar v Brdech se vyklubal obstarožní pán, který za minulého režimu pracoval pro Sovety v oblasti výzkumu vesmírných zbraní. Vámi uvádená obvinení na adresu nekterých kosovských lídru nebyla mezinárodním tribunálem prokázána a byli zprošteni viny.

Zminujete napríklad clánek ve Foreing Affairs, kde se hovorí o možnosti preventivního jaderného úderu USA a zapomínáte dodat, že se jedná o pouhou teoretickou studii.

Vaše pozice k otázce rusko gruzínského konfliktu je vskutku skandální. Vubec nezohlednujete historické a kulturní koreny sporu a za všechno paranoidne viníte Bushovu administrativu. Je smutné, že zatímco CR má radu expertu na oblast Kavkazu, vyhází zde casopis Na východ, máme Asociaci pro mezinárodní otázky, Ústav pro mezinárodní vztahy apod. Vy si ale necháváte radit od svých postkomunistických poradcu a výsledky jsou zde videt.

Ostentativne hlásáte jednotnou zahranicní a bezpecnostní politiku EU, nicméne v krizových momentech (Kosovo, Gruzie) se od ní originálne odlišujete a to navíc s velmi

Saul 23.8.2008 9:08

Re: Proboha Libore Zaoralku!

Tedy, pane Moravane, tohle je příspěvek, který naprosto převyšuje téměř vše, co bývá na NP v oblasti názorů uveřejňováno. Díky za něj. (Jen škoda, že se zřejmě nevešel celý.) 

ps 23.8.2008 9:28

Re: Proboha Libore Zaoralku!

Pozor, Temný rytíř, na rozdíl od Zaorálkova výplodu, brak není.

Snowy White 23.8.2008 12:09

Re: Proboha Libore Zaoralku!

Pěkně jste to napsal R^

Starý J. 23.8.2008 12:10

Re: Proboha Libore Zaoralku!

Bohužel, stále nemohu přijít na to, zda je Zaorálek opravdu tak hloupý, nebo jen neuvěřitelný komunistický fanatik. Jeho myšlenky, ať už vyslovované, či ve formě psaného projevu, jsou naprosto chaotické, zmatené,navíc to jsou  obyčejné konfabulace. Ve funkci ministra zahraničí by představoval skutečnou katastrofu. Nepřerušitelný vodopád zmatených úvah a slov.

To opravdu nemá Paroubek nikoho lepšího?

Fojt 23.8.2008 23:02

Re: Re: Proboha Libore Zaoralku!

A´T to převracím nahoru či dolů, tak Zaorálek je neuvěřitelný b.l.b. ;-€

jirka.s. 24.8.2008 11:15

Re: Re: Proboha Libore Zaoralku!

A vzal jste, pane Starý, v úvahu třetí možnost? HLOUPÝ KOMUNISTICKÝ FANATIK ???

Josef 23.8.2008 5:15

Také ne!

 Možná že Gruzie do NATO nepatří, ale soudruh Muhammad Zaorálek tam nepatří zcela určitě!

JaS 23.8.2008 6:17

Re: Také ne!

Tak tak. Je to nemocný člověk. Diagnóza: alternativní inteligence.

pozorovatel 23.8.2008 6:17

Re: Také ne!

Spíše než "soudruh Muhammad Zaorálek " by tam mělo být "FSB (=KGB) placený soudruh Zaorálek "

Realista 23.8.2008 2:45

Poděkování

Děkuji PhDr. Zaorálkovi za výstižný článek, z něhož jsem se dozvěděl i věci, o nichž česká "objektivní" média vůbec neinformují !

Cowboy 23.8.2008 3:17

Re: Zato ruske media informuju este viacej

pravda(bodka)ru uz chvilu prinasaju pozitivne clanky  o Stalinovi a ZSSR. ;-)

Znalost rustiny alebo anglictiny.

Tomas B. 23.8.2008 7:39

Re: Poděkování

Ano, například že Bílému domu šéfuje netopýr. To jsem taky netušil :-)

Honza 23.8.2008 8:33

Re: Poděkování

Byla by hanba, kdyby takové věci vystudovaný (povoláním) komunista takové věci nevěděl!

občřan 23.8.2008 8:59

Re: Re: Poděkování

Honzíčku,nejlépe Hloupý Honzo.To, že někdo má nějaké členství ve straně uvádíš vlastně jako argument nepravdy jeho výroků je ubohé až idiotské.A o globálním vládnutí na Zemi a v USA víš úplné prt,to je vidět.Chudáčku ,chudáčku,

ps 23.8.2008 9:32

Re: Re: Re: Poděkování

V případě členství v KSČSSD tento argument platí. A když někdo mele o globálním vládnutí tak na něj zas platí  diagnóza o pokročilé demenci.

emersonskej 23.8.2008 13:40

Re: Re: Re: Re: Poděkování

R^

Starý J. 23.8.2008 12:22

Re: Re: Re: Poděkování

Některé strany a jejich členové mají ve vínku zakódovanou lež od samého počátku, protože bez této lži by nebyly schopné existence. O tom jsme se nakonec měli možnost přesvědčovat po celých 40 let. Ubohé je, že mnoho lidí to nepoznalo a neuvědomují si to ani dnes.

Honzíčka byste urazil, kdybyste mu napsal, že ví prd, ale o prtu nebude nic vědět.