24.6.2024 | Svátek má Jan


Diskuse k článku

POLITIKA: Fenomén Čunek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
arch.JJ 9.1.2008 8:16

...naprosto souhlasím s Vaším komentářem.

Hezký den všem slušným a poctivým lidem.

NP 9.1.2008 8:13

Chudáci politici v euroatlantické civilizaci.

Pokud politici musí na potkání voličům prokazovat jak přišli k penězům a neustále prokazovat svojí počestnost, tak jim nezávidím. Divím se, že se tím v té euroatlantické civilizaci někdo živí. P. Čunek je opravdu málo sofistikovaný. To uráží naše intelektuály více, než kdyby něco opravdu provedl. A k tomu nemá ani ucelené akademické vzdělání. Je to amatér. Asi jako ten pán, co ho policie chytila s kufrem peněz v ruce. V době elektronického bankingu. Opravdu směšné.    

Klokan 9.1.2008 8:10

Namocen neni Cunek, ale Kvizdala a Meff - zcizili a vytunelovali Mladou frontu

Kdo to tady křičí?

Namocen neni Cunek, ale Kvizdala a Meff - zcizili a vytunelovali Mladou frontu

Muckie Mouse 9.1.2008 10:07

Re: Namocen neni Cunek, ale Kvizdala a Meff - zcizili a vytunelovali Mladou frontu

Zadnou frontu nikdo nevytuneloval to bych o tom musel neco vedet. Priste si dejte pozor aby jste nesiril neoverene zpravy.

Aleš 9.1.2008 8:09

výstižný

komentář, dokládající  jak  se díky příznivým klimatickým podmínkám hroší kůže politikům každým rokem výrazně zvětšuje. Jediná nepřesnost Bursík- STZ předalo kauzu  bernímu úřadu a vrátí se  případně k ní na základě jeho vyjádření.

Jozef 9.1.2008 7:51

autor je psychiater?

Taziskom "clanku" je dlhe suvetie /zdanlivo nefunkcny, obvykly novinarsky blabol/ v tretom odstavci:

Výmluvy typu, že miliony někomu půjčil Lájoš, druhému strýc či je někdo další našel v krabici od bot po smrti rodičů a nebo že peníze na kontě pana Čunka patřily jeho bratranci, v uších normálního člověka musí znít jako cynické výmluvy, zvlášť když takový politik pak v rozhovoru s Renatou Kalenskou řekne, že bojuje za politiky, kteří nekradou, jako to učinil Jiří Čunek v sobotu 29. prosince minulého roku v Lidových novinách.

Podstatou suvetia je tvrdenie: ... Výmluvy typu ... v uších normálního člověka musí znít jako cynické výmluvy ...

Citatelom je podsuvany diktat - ak ste normalni, tak tzv. vymluvy .. musia vo vasich usiach zniet ako vymluvy

Huaskaran 9.1.2008 7:18

Prostý jak dlažební kostka

Ano, systém je nejspíš nemocný. Ale Čunek je nemocný zcela jistě - patří do Bohnic možná ještě spíš, než ho zavřou do Ruzyně. Teda - kéž by ho zavřeli. Ostudy už bylo dost. Co je půvabné - ten člověk stále ještě bydlí v ministerském bytě a úřaduje v ministerské kanceláři. I tento fakt dokazuje, že Čunek je jednoduchý jak pumpa. Myslí si, že mu všechno projde. Můj tip je: Topol s Klausem si ho budou vydržovat do prezindetských voleb a pak ho stejně nakopnou... po zásluze.

NP 9.1.2008 7:01

haf,haf,haf

Plebej 9.1.2008 8:56

Re: haf,haf,haf

Výborně.To se mi líbí.Pan Hvížďala se proti očekávání zařadil mezi ratlíky.

Ccecil 9.1.2008 6:39

Pravidelné přiživování kauzy

Proš se s železnou pravidelností cca 20 dnů pravidelně objevuje přiživování kauzy Čunek? Žádné nové informace, pouze opět lakování na červeno. Polopravdy obalené lživými spekulacemi vydávané za jedinou pravdu. Komu ten Čunek tak moc leží v žaludku a proč?

Mjr. Terazky 9.1.2008 6:41

Jasně Čunek do vlády - určitě tam patří....

Iva 9.1.2008 6:54

Re: Pravidelné přiživování kauzy

Například mně. Stydím se ,že takový chamtivý,prolhaný a hloupý člověk byl a nebo dokonce znovu bude v čele státu jehož jsem příslušníkem. To co předvedl na tiskové konferenci a v televizi Prima mu nikdo nepodstrčil to byl on sám. Svým žvaněním naprosto zastínil Jakeše. Jinak,ale kdyby nebyl tak by si ho tato vláda  diletantů musela vymyslet. Buď se zabývá tím co zdraží a nebo  Čunkem. Prostě když nebude na chleba tak alespoň hry nebo hrátky

Ladislav N. 9.1.2008 7:54

Re: Re: Pravidelné přiživování kauzy

Nechtěla byste tam raději Paroubka s Rathem? ;-P

Bořek 9.1.2008 8:11

Re: Re: Re: Pravidelné přiživování kauzy

Tím,že někdo odsuzuje chování Čunka,tak to neznamená,že chce Paroubka s Rathem.Všichni jsou a to musím říci ,bohužel.Slušného politika,který myslí na národ a né pouze na sebe,aby lucernou hledal.

Bořek 9.1.2008 8:12

Re: Re: Re: Re: Pravidelné přiživování kauzy

Chtěl jsem říci STEJNÍ.

Milan 9.1.2008 8:47

Re: Pravidelné přiživování kauzy

Já se hlavně divím, co se najde pitomců, co se neustále zastávají Čunka, ale když má Fan Klub vrah Kájínek, tak se není čemu divit, lidská blbost je nezměřitelná!!!

NP 9.1.2008 17:45

Re: Re: Pravidelné přiživování kauzy

Polepšíme se. Hned ráno jdu do lesa pro dříví. Ať´ta hranice pořádně hoří. Zase na povel. Klapky na oči. Pokud jste to nepochopil, nejde o nějaké pitomé peníze ani Čunka jako takového. Zítra to můžete být Vy. Váš blbec.   

Eva D. 9.1.2008 14:25

Re: Pravidelné přiživování kauzy

Které ministerstvo měl na starosti? Kdo tam ministroval předtím? Je provázaný se současnou politickou "elitou"? Jde vůbec o Čunka, nebo nejslabší článek řetězu, shodou okolností Čunka? Komu by se hodilo, aby tato vláda padla?

Asi se odpovědi na mé ani na  Vaši otázku nedozvíme, obávám se.

Eva D. 9.1.2008 14:29

Re: Re: Pravidelné přiživování kauzy

Pardon, na některé z mých otázek. To ministerstvo, jeho personální obsazení před Čunkem a alespoň někoho, komu by se hodil pád této vlády známe.

josef 9.1.2008 6:29

Hvížďala je ukázkový typ pokrytce,

rád žvaní o morálce a kádruje jiné lidi. Taktně mlčí o rozkradení vydavatelství Mladá fronta, kde nešlo o směšných pár milionů.

Mjr. Terazky 9.1.2008 6:42

A co Čunek?

dvd 9.1.2008 8:03

A co Terazky?

Muckie Mouse 9.1.2008 9:38

Re: A co Čunek?

Pracujici iDNES nejsou zadny tunelari. Nelze je posuzovat jako politiky ci Kozene. Vzdyt nas chrani pred volenymi zastupci lidu. Jsou to hlidaci psi nasi demokracie. V a.s.iDNES je soustredeno to nejlepsi z nasich medii. Je na case zalozit Verejnopravni Noviny odolavajici tlakum komerce, hrazene podobne jako CTV tiskovymi koncesionari.

Aleš 9.1.2008 8:03

Re: Hvížďala je ukázkový typ pokrytce,

 A co černochy , myslíte, že je taky mlátí?? Myslím pana Hvížďalu soudruhu Josefe.

xyz 9.1.2008 6:18

Pan Hvížďala má neuvěřitelně děravou paměť - že by účelově jči jen stářím?

Jako strany s problémy s financováním uvádí ODS a Grose. O ty svatá prostoto. A co ostatní? Ty jsou zřejmě jeho oblíbené a proto se o nich nesluší hovořit.

Je užitečné si i uvědomit, co vlastně bylo za "podvody" s financováním ODS. Dva neověření dárci, kteří měli zakrýt dar od Šrejbra. A ten to pěkně odnesl. Stačí vzpomenout na to, jak jej za huronského pokřiku tzv. seriozního tisku  táhli z nemocnice.  A na to navázaly úžasné konstrukce s cílem zlikvidovat Klause. Ale zpackaný plán nevyšel.

 A k Čunkovi. Pan Hvížďala zřejmě asi nepovažuje za sviňárnu, když někdo zveřejní se lživou interpretavcí neveřejné osobní údaje a to dokonce v tzv. veřejnoprávní ČT.

Mjr. Terazky 9.1.2008 6:43

Bože, vždyť už má rok Čunek nato, aby vše objasnil a zatím přiblble mlží a mlží

Ladislav N. 9.1.2008 6:00

Potíž je v neschopnosti a lenosti novinářů vyhledat průkazné informace a všímat si důležitých věcí...

... a proto nám pan Hvížďala předkládá Grossovu "kauzu" s bytem a půjčeným milionem, zatímco si nevšímá jeho nedávného krajně podivného obchodu s veřejně nenabízenými akciemi, na němž jako zázrakem vydělal obratem ruky desítky milionů - prý zcela legálně.

A tak se ptám, co musí člověk na postu premiéra vlády ČR udělat pro "kamaráda", aby se mu odvděčil prodejem akcií "za babku", na nichž lze mávnutím ruky vydělat desítky milionů? ;-)

Mjr. Terazky 9.1.2008 6:41

A co Čunek???

Ladislav N. 9.1.2008 7:51

Re: A co Čunek???

Napište o tom vy a neptejte se mě. ;-P Ale nepište proboha blbosti, co už byly dávno vyvrácené a proto  vyšetřování Čunkovy "kauzy" zastaveno.

Desátý z Devíti 9.1.2008 5:30

tak sem zkopčím mou noticku

Kdo podá logické vysvětlení ?:

Jak je možné, že Urbanová do policejního protokolu, řekla správný den předání úplatku a přesnou částku úplatku  "půl mega"?

Snadno by se dalo totiž její tvrzení vyvrátit, čímž by na sebe uvalila trestní stíhání. Ovšem policie následně zjistila, že v ten den skutečně podnikatel vybral 500.000,- a o tři dny později  Čunek uložil 497.000,- , ze kterých zaplatil opožděnou splátku na dům. Neumím si vysvětlit, kde by se bez prožité zkušenosti - apriorně , v její hlavě zjevil ten přesný popis ....