24.6.2024 | Svátek má Jan


Diskuse k článku

POLITIKA: Fenomén Čunek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Muckie Mouse 9.1.2008 9:48

Re: Normální je nekrást

Take se pripojuji a za vsechny webove koncesionare se omlouvam panu Hvizdalovi, ze ma s nami takovou trpelivost. Kazdy obektivni clovek vidi, ze zari jako nejjasnejsi hvezda na severni polokouli. Takovy clovek ma zivotni smulu protoze jej oceni jenom ojedineli geniove, jakych je na webu opravdu poskrovnu. Celkem lze o webistech souhrne rici, ze je to pekna banda nevdecniku. Hodi se na ne spise slova ruskeho generala o perlach a svinich. Pozdravuji take pana Oriona. Ted uz vim, ze na webu jsme dva geniove, takze slova pana Hvizdaly nepadaji tak zcela na uhor.

NP 9.1.2008 12:13

Re: Re: Normální je nekrást

Pan Hvížďala je určitě velice dobrý novinář. Patent na jediné správné vidění ale nemá ani on. Normální je asi pochybovat. Nadpřirozenou schopností vidět věci tak jak skutečně jsou disponuje asi jen  p.  Baudyš. Pokud ovšem má správnou kouli. Atˇ nejjasnější hvězda jeho novinářského umu nezhasne. Bez ironie. Myslím p. Hvížďalu.

westík 9.1.2008 15:56

Re: Re: Re: Normální je nekrást

R^:-Djen dodávám-kromě pana Baudyše také nebesa !

Eva D. 9.1.2008 14:08

Re: Re: Normální je nekrást

R^;-D

I-Worm 9.1.2008 14:12

Re: Re: Normální je nekrást

tak von byl Kristus ruským generálem? No, to jsou mi věci!

karel smichov 9.1.2008 11:13

Re: Normální je nekrást

Připojuji se souhlasím s vašimy články !!

Diana 9.1.2008 9:19

Fenomén Čunek

Na Čunka padají obvinění i obhajoby podle vlastního názoru toho kterého autora. Vzato do důsledků - Čunek není nevinný a opravdu se o takové mínění přičinil nejvíc on sám. Jeho vystoupení a rozhovory, ať již v televizi či v novinách - to je vrchol trapnosti a hlouposti. Nic proti tomu - každý jsme nějaký - Čunek nemůže za to, že mu nebylo shůry dáno, ale jak nás může takový člověk zastupovat, reprezentovat, člověk, který sám o sobě tvrdí, že je bordelář a nezná nejzákladnější zákonná i morální pravidla. Může nás reprezentovat jedině v blbosti, protože zatím na něho nikdo nemá. Že kvůli němu přicházíme a přijdeme o tolik potřebné peníze? Koho to zajímá? Hlavní je přece koryto a národ ať si trhne!! Nikde jinde ve světě by takový člověk ve vládní funkci nevydržel ani den - u nás si ho pečlivě pěstují a ještě mu nasazují svatozář na hlavu.

MIRIAM BENDLOVÁ 9.1.2008 13:22

Re: Fenomén Čunek

I z Vás Diano kterýkoliv šikovný novinář se střihačem udělá hloupou obludu nebo třeba chytrou a milou ženskou - ani nebudete vědět jak ;-P

westík 9.1.2008 16:08

Re: Fenomén Čunek

možná, že byste,Diano, byla překvapena, kolik takových lidí jako Čunek ve světě mají ve vládních funkcí ! A ani byste nemusela daleko !

Mejla 9.1.2008 8:42

Jó Hvížďalo, napřed se musí civilizovat novináři, víte. Dnes jsou sdělovací prostředky

ovládány tlupou rudých gard a na dobré koryto stačí noc ve spacáku strávená v České televizi (něco jako akce Lidových milicí) a případně nějaká ta krádež Dopravním podnikům - soudružka Fridrichová.

Milan 9.1.2008 8:49

Re: Jó Hvížďalo, napřed se musí civilizovat novináři, víte. Dnes jsou sdělovací prostředky

Mejlo, co to meleš?

BU 9.1.2008 9:02

Re: Re: Jó Hvížďalo, napřed se musí civilizovat novináři, víte. Dnes jsou sdělovací prostředky

Hvížďalovo úmysl je jasný.  Využil Čunkovo případ k obhajobě Bursíka, perspektivního Havlovo koně, pro otočení zatím zelených na víru pravou.  V záloze jsou další zvěstovatelé nového lepšího řádu.

Bohdan Dlouhý 9.1.2008 21:42

Re: Re: Re: Jó Hvížďalo, napřed se musí civilizovat novináři, víte. Dnes jsou sdělovací prostředky

Hvížďalovo úmysl... Čunkovo případ... Havlovo koně... Promiňze otázku, odkud jste? :)

kapitán 9.1.2008 8:57

Re: Jó Hvížďalo, napřed se musí civilizovat novináři, víte. Dnes jsou sdělovací prostředky

Čunka nevyšetřovali novináři, ale policie, která jasně zdokumentovala pohyb těch 0,5M.

Eva D. 9.1.2008 14:09

Re: Jó Hvížďalo, napřed se musí civilizovat novináři, víte. Dnes jsou sdělovací prostředky

R^R^R^

František 9.1.2008 8:34

Jiří Čunek není diplomat

Jiří Čunek mluví pravdu. Pravda je jednoduchá. Jiří Čunek své výroky důkladně nepromýšlí. Nedivte se, on se především stará o svou práci a nikoliv o podrazy vůči němu.

Kolik těch podrazů bylo také vůči TGM. Ale on to nikdy nevzdal! Pane Jiří Čunek, já znám podrobně z novin celý Váš životopis. Teď  jsem si přečetl životopis TGM. Ten, kdo je na straně Krista, ten to nikdy nemá snadné. Ano, Ježíš Kristus trpěl, trpíte také Vy. Ale nevzdávejte to. Přijde nový prezident, snad on naši politiku pochopí a brzy se k ní vyjádří. Jiné východisko  nevidím.

Milan 9.1.2008 8:40

Re: Jiří Čunek není diplomat

Františku ,to zařídí Jehova, nebo Kristus. Darebáky a zloděje beru, ale když se zaštiťují vírou, to je největší odpornost.

PROKOP BUBEN 9.1.2008 8:50

Re: Re: Jiří Čunek není diplomat

Což teprve Budha a Brahma - o ty kdyby se naší význační politikusové mohli opřít......

František 9.1.2008 13:21

Re: Re: Jiří Čunek není diplomat

Vy mne nechápete a já také nechápu, proč lidé tleskají Františkovi Procházkovi, když utíká s pěknými penězi. Pana Jiřího Čunka celá naše společnost, na čele s médii a novináři, tluče do tváře jeho vlastními penězi. On opravdu do kategorie zlodějů nepatří. Ale souhlasím s Vámi, těch zlodějů je u nás mnoho, ale nám to nějak nevadí, avšak Jiří Čunek je oblíbený liskací panák.

kapitán 9.1.2008 9:04

Re: Jiří Čunek není diplomat

Kolem Krista nebyli jen svatí, jeho nejbližší spolubojovník pověřený správou financí - Jidáš, prý zradil. I Čunek mohl zradit své původní ideály.

bohuš 9.1.2008 9:58

Re: Jidáš byl účetní?

Už dlouho mě nikdo nerozesmál tak jako ty. Holt i blbové mají místo na tomto světě. Pokud plkají jen tady na webu, tak nenadělají škody. Špatné je když se podobní debilové dostanou k moci.

Muckie Mouse 9.1.2008 10:13

Re: Re: Jiří Čunek není diplomat

Prozradte nam jake mel p.Cunek puvodni idealy! Co se tyce Jidase jsou v plnem proudu pripravy na jeho prohlazeni za patrona tunelaru. Z celeho Noveho Zakona je patrne, ze nejhorsi povest pozivali celnici, ale dokonce ani tem neni zcela uzavrena brana nebeska.

Václav 9.1.2008 10:42

Re: Jiří Čunek není diplomat

Proboha!!! Jak můžete srovnávat TGM a Čunka!!! To je jako srovnávat prvotřídní ovoce se shnilými bramborami! Čunek ve srovnání s TGM je jako myš s Mount Everestem - tak se konečně púrobuďte!

František 9.1.2008 13:37

Re: Re: Jiří Čunek není diplomat

Já nikoho nesrovnávám s nikým. Já dobře vím, že TGM byl profesor a J. Čunek je spíše automechanik atd. Já jen chci říci, že kdo bojuje za pravdu, ten to má vždy velice těžké. Tak to pro upřesnění. Dalo by se mnoho psát, ale je to zbytečné. Já  uvažuji  jinak než zaujatá většina proti panu Jiřímu Čunkovi - v tom je ten problém.

Eva D. 9.1.2008 14:16

Re: Re: Re: Jiří Čunek není diplomat

Setkala jsem se s lidmi, kterých si velmi vážím pro jejich jednání i v kritických situacích a v hodnocení situace kolem J. Čunka se s Vámi shodují. Setkala jsem se také, v listopadu a prosinci 89, s kampaní proti sobě, kratičkou, dnes už k smíchu,ale vcelku hnusnou. Takže ano, chápu.

Veselý 9.1.2008 8:27

Autor nepochopil

že, ten politik, který by se choval jak doporučuje, by dopadl špatně. Ti zkušenější zatloukají, dávají žaloby - a mají klid.

Houmr 9.1.2008 8:26

Když už vypisujete skandály současných vládních stran,

přidejte i tu řadu skandálů pabolševiků (ČSSD), skandály pravých bolševiků vyjmenovávat nemá asi cenu, anžto ty se jakoby vygumovaly časovým odstupem od doby jejich vládnutí a navíc bolševici měli vždy media pod kontrolou.

ja 9.1.2008 8:16

Jste perla, soudruhu Hvížďalo.

Máte stoprocentní pravdu, Čunek ne a ne uznat realitu, kterou vytvářejí novináři. A to je strašný zločin, vždyť kam by to dospělo, kdyby si ti nejosvícenější a nejneomylnější (tj. ten novinářský hnůj) nemohli dovolit cokoli!

kapitán 9.1.2008 9:06

Re: Jste perla, soudruhu Hvížďalo.

Čunka nevyšetřovali novináři, ale policie, která jasně zdokumentovala pohyb těch 0,5M.

ja 9.1.2008 9:46

Re: Re: Jste perla, soudruhu Hvížďalo.

No jo, ale já nepíšu o policii. Já jsem jen chtěl říct, že Hvížďala je strašně naštván, jak si vůbec někdo může dovolit nepodvolit se tomu, jak "realitu" vytvářejí novináři.