20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
omega 15.3.2007 7:56

Re: Re: Jestli bude paní ing. Drábová odvolaná,

Mám nevyužitý drtič klestí mohu ji ho za slušný peníz propůjčit.Klestí nechť dodává do Temelína místo uranu.

m.l. 15.3.2007 8:15

Re: Re: Jestli bude paní ing. Drábová odvolaná,

V hypermarketech se nedá topit klestím, proto je třeba je zrušit. Nejlépe vyhláškou MŽP. Ta vyhláška by navíc mohla obsahovat klauzuli, že zboží v hypermarketech se okamžikem vyhlášení stává majetkem okolních obyvatel kteří mají tímto právo si jej vyzvednout.

Antonin 15.3.2007 6:34

Re: Jestli bude paní ing. Drábová odvolaná,

Vazeni,

lituji, ale naprosto nechapu, jak se mohli lide jako pan Bursik a pani Kuchtova dostat na odpovedna mista, v nichz dneska jsou. To uz mame tak malo schopnych lidi, kteri maji na mysli skutecne zajmy statu misto prosazovani ideologie? A jeste k tomu ideologie naprosto nevyzkousene a zavanejici spasitelstvim, tolik podobnym slovniku stalinskych komunistu: "Ja vas spasim, jen drzte hubu a krok!" Znovu se ptam - Cui bono? 

Lájoš B. 15.3.2007 8:10

Re: Re: Jestli bude paní ing. Drábová odvolaná,

Hrubě řečenose tam mohli dostat stejně dobře, jako by tam byli komunisti, kdyby sestavil vládu Paroubek. Taky zdánlivě nepředstavitelná věc. Pak už by to nebyl jen stalinský slovník, ale přímo jeho praxe.

Harry 15.3.2007 8:29

Re: Re: Jestli bude paní ing. Drábová odvolaná,

Antonine, Vy jste nebyl volit? Tam jste to preci videl: volic vhodil obalku s temi jmeny do urny.... a je to. Tak se  tam dostali. A proc je lidi volili? Inu proto, ze jim naslibovali neco o cem majitel mozku uz predem vi ze je nesplnitelne, ale hezky se to poslouchalo. Nektera rozhodnuti jsou nevratna, u jinych se to da vratit zpatky ale stoji to moc penez. Proto jsem skeptik ohledne refenda o slozitejsich problemech nezli chodniky ve vsi nebo zda starostovi koupi nove sluzebni auto. Rakusane si v referendu odhlasovali zavreni nove atomky (uz nikdy se neda znovu ozivit) a ted kupuji eletriku, i od nas, ale jsou tak blbi, ze si i tento zdroj hodlaji zavrit, inu je to lidske....

vita 15.3.2007 9:10

Re: Re: Re: Jestli bude paní ing. Drábová odvolaná,

Kolik % volilo Zelené? Kolik je tudíž ve společnosti trotlů podléhajících zelené propagandě?

Referenda bych se nebál - těch méně než 10% nic neovlivní. Pokud se ovšem nestanou "hrází proti KSČSSD", čímž lze zřejmě (aspoň v modrých mozcích) vysvětlit vše...

Saša 15.3.2007 8:07

Také bych ji na Pražském Hradě snesl.

Na kandidatuře paní Drábové by se mohly shodnout všechny strany vyjma Zelených a té části ODS, která trvá na druhém funkčním období pro pana Klause.