6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Xury 13.9.2007 11:18

Re: Pane to nejsou nadávky , jedná se jenom o posudek charakteristických vlastností pisatelů, a jejic výtvorů Re: Re: Pane, ofundovaných názorech mám jiné mínění. nRe: Článek jako hrom!

Pohled na kohokoliv na kteroukoliv vládu bude vžy poplatný jeho politickým preferencím. Pokud máte raději levici, logicky vám nebude současná vláda vyhovat. Jen bych varoval před paušalizací. Pokud budeme všechny politiky házet do jednoho pytle - logicky nám zůstanou ti nejhorší. Pokud jde o vlády USA a Ruska. Nemusí se nám líbit, ale vzhledem k síle jejich zemí to není podstatné. (Stručně řečeno prostý obyvatel Athén taky mohl nadávat na Xerxa, ale bylo mu h..no platné.)  Vzhledem k naší  geografické poloze se tu vždy budou střetávat zájmy velmocí. Do 2.sv. války to bylo Německo a Rusko, teď ještě i USA. Obávám se, že si pouze můžeme vybrat, čí vliv se nám zdá přijatelnější. Osobně mi v tomto vychází nejlépe USA, ale můžete mít i jiné preference. Je ovšem možné, že nástup islámu v západní Evropě tento náš problém tak za dvacet až třicet let vyřeší.

strnad 13.9.2007 11:13

Re: V tuto chvíli jsme členy EU a jejich zahraniční politiku neděláme?Re: Re: Pane Gabale,

a není už několik US radarů někde po Evropě rozmístěných?

strnad 13.9.2007 11:11

Ano

Souhlasím s autorem. Pouze se domnívám, že obyvatele postižených brdských obcí přeceňuje. Kdyby se tam místo radaru plánovala stavba spalovny odpadů, větrné elektrárny, dálničního obchvatu apod... Jak by asi reagovali? Oni by JÁSALI! A starosta Trokavce by radostně klepal na základní kámen. 

gerontusinza 13.9.2007 11:07

Ano racku, o tom to je. Není to jen obraný systém.Re: no, nejlépe to vyjadřují poláci.

Proto taky ty polské rakety nejsou ani tak moc důležité jak se stále více projevuje. jedná se jednoznačně o co největší viditelnost do ruského prostoru, s možností přesného zásahu i za pomoci družic pro rakety země -země. Tvrzení USA je nepodstatné a samozřejmě lživé. Chtějí a potřebují výhody pro 1. úder bez ohledu nato, kdo to pak následně ods@ere. Nemám chuť ani náhodou podepisovat bianko šek na vylidnění svého životního prostoru. A ten kdo to udělá ......

John 13.9.2007 11:05

Re: Nem tudom, Jeníku.

Jednoduché, již sama přítomnost této základny je touto ochranou. Ne proti ručníkářům s bombou v batohu abych vám to ulehčil. Proč si myslíte že Rus tak vyvádí. Pro vojenské ohrožení? Pro blbečky. Ale, že definitivně přijde o možnost vlivu.

ps 13.9.2007 11:03

Re: Vy jste prostě magor, co bude lhát donekonečna, pse

Buď jste demagog co každou chvíli tvrdí něco jiného, nebo trpíte schizofrenií.

Joska 13.9.2007 11:03

Je to tak

s panem Gabalem souhlasím.

John 13.9.2007 10:58

Re: Re: Re: Re: Prosim, vyber si problematiku ktere lip rozumis

Tak Írán a íránské rakety je trochu rozdíl ne. Nebo se Írán vznáší v kosmu? A u hranic s Íránem by tento typ radaru byl platný jako mrtvému zimník. Do této oblasti se počítá s mobilním Xband radarem pro prvotní upřesnění dráhy.

Psí vrah Čumil 13.9.2007 10:56

Nem tudom, Jeníku.

V tom případě chci slyšet, jaké garance k ochraně území a obyvatelstva tohoto státu nám majitel radaru nabídne a jak je bude zajišťovat.

Skepticu/s Maximu/s 13.9.2007 10:55

Vy jste prostě magor, co bude lhát donekonečna, pse

Jsem Čech a ČR je ve střední Evropě a tudíž chci patřit tam a nepotřebuji Velkého bratra odkudkoliv, narozdíl od Vás, zastydlý pubescente.

gerontusinza 13.9.2007 10:53

Pane to nejsou nadávky , jedná se jenom o posudek charakteristických vlastností pisatelů, a jejic výtvorů Re: Re: Pane, ofundovaných názorech mám jiné mínění. nRe: Článek jako hrom!

kteří si osobují práva měnit život lidí v této zemi násilnou formou přesto, že mandát k těmto věcem nikdy nedostali a nemají. Navíc mluvit o demokracii institucí před  a hlavně po nástupu vlády pana Topolánka je výsměchem demokracii a rozhled jejich vládních činitelů je to nejhorší co jsem za svůj život, co vnímám vlády, viděl. A to je to proč nechci aby tento spolek politických  padlých holek určoval běh této země a život můj a mé rodiny. A USA? Nemám nic proti američanům, mnoho z nich položilo život za naše životy,(taktéž nemám nic proti rusům, udělali totéž) ale mám zatraceně moc proti vládám USA a RUska. Nemám zájem ani v jednom případě být pionem na jejich šachovnici..... takže už rozumíte? Pokud ne, pak si zazpívejte a můžete se stádem vzývat svatý radar nadále......

Xury 13.9.2007 10:49

Re: V tuto chvíli jsme členy EU a jejich zahraniční politiku neděláme?Re: Re: Pane Gabale,

No nevšiml jsem si, že by EU měla nějakou jednotnou zahraniční politiku. A pokud jde o ty protesty - tak Rakousko nám nikdy s ničím nepomohlo a nepomůže, nevím o tom, že by protestovala německá nebo slovenská vláda a maďarská radar odmítla, protože už na svém území má velkou základnu USA.

kapitán 13.9.2007 10:49

Re: Re: Re: Prosim, vyber si problematiku ktere lip rozumis

Když né Iránské rakety - tak co má sledovat ?

Skepticu/s Maximu/s 13.9.2007 10:47

Pro Vás je evidentně těžké pochopit to, že ten radar bude šmírovat manévrovací schopnosti ruských raket

Dále půjde o šmírování Střední a Východní Evropy a rozšíření vojenského a ekonomického vlivu USA tamtéž. To vše za situace, kdy USA uměle rozdmýchávají konflikty po světě, aby se tlupa nenažranců mohla ještě více napakovat než bude zase zvolen někdo z jejich klanu.

John 13.9.2007 10:47

Re: Re: Re: Re: souhla s autorem

Jo a do té základní školy chodí vojclové převlečení za Máničky.

John 13.9.2007 10:44

Re: Re: Prosim, vyber si problematiku ktere lip rozumis

Ale on nemá sledovat Irán, on za obzor nevidí.

brok 13.9.2007 10:43

Re: Re: Re: Stačí defenestrace několika vládních jelit. Ta tradice by se měla rychle obnovit než se zase dostaneme do područí Velkého bratra, tentokrát z USA

Všechny. Nerozlišovat, jestli jsou z padesátých, sedmdesátých či devadesátých. Vzít do toho i nové tisíciletí.

John 13.9.2007 10:43

Re: Re: Re: Hm, hm, pane Gabale. Vono se ani tak nefrfní proti atlantické orientaci,

Ono ho platí NATO? Až se bude finančně podílet bude to systém NATO. Paňatno.

kapitán 13.9.2007 10:41

Re: Prosim, vyber si problematiku ktere lip rozumis

........ten radar se stavi podle toho, co je treba sledovat

Pokud se má sledovat Irán, tak by radar byl nejlepší v Turecku

John 13.9.2007 10:40

Re: Re: no, nejlépe to vyjadřují poláci.

Co, nemohl by ty své blbina tady presentovat.;-)

Skepticu/s Maximu/s 13.9.2007 10:40

Ten je dobrej, pse, jen tak dál :-)))

;-D

slovan 13.9.2007 10:39

Re: Re: Re: NE RADARU

S rusenim TV, mobilu a jine elektroniky bych zadne soudy nevynasel, to se ukaze az po instalaci zarizeni. Zdravotni zatez ale bude pravdepodobne zcela miziva, statisticky se nijak neprojevi a nikdio si provozu ani nevsimne(neobjevi se u nej potize po zapnuti).Ovsem dlouhodobe vysltupy v tomto smeru nejsou, radary se pouzivaji cca 65let, vf vysilace cca 80 let, nevim, jestli se lide dlouhodobe pobyvajici ve vf poli sleduji. V armade se lide pracujici ve vf poli sledovali ve vojenske nemocnici, asi z toho nejake vystupy budou, jestli se jako nepotrebny komunisticky balast nevyhodily.

gerontusinza 13.9.2007 10:39

V tuto chvíli jsme členy EU a jejich zahraniční politiku neděláme?Re: Re: Pane Gabale,

Pak se skutečně již vyčleňujeme z e střední Evropy. I okolní státy protestují.... nevšiml jste si..... Já ano. Proto mluvím lžích a k tomu prokázaných...

ps 13.9.2007 10:39

Re: Lžete , pse, jako obvykle :-(

Já jen usuzuji (z vašich příspěvků) kam byste chtěl patřit. A je evidentní, že vás to táhne na východ septiku.

Skepticu/s Maximu/s 13.9.2007 10:38

Nikoli prosťáčku eTony, já bych chtěl, aby to území zůstalo naše a žádný radar USA na něm nebyl.

Koncentrák na Guantanámu patří USA, ve kterých se diktátorský režim dobře uchytil. Bush například bez souhlasu kongresu může válčit 60 dní kdekoli ve světě, volí cca 3000 nejvyšší úředníků, tedy i vládu atd.

Dokažte, že tu byly jaderné hlavice v minulosti? Pokud vím, tak žádná radiaktivita v těch silech nebyla zjištěna. Možná to je i jeden z důvodů, proč se USA chystají napadnout Rusko. Nevěří v jeho jaderný potenciál a baží po jeho nerostném bohatství. :-/

gerontusinza 13.9.2007 10:36

Ale není, je to jen lhář který se svolením i NKVD Re: Re: nechme SSSR v klidu spát

měl vždy přístup i do uzavřených částí CCCP  a nyní aby to co nejvíc zahladil přešel na antikomunistickou stranu a je strašně aktivní aby to každý viděl. Prostě co chcete od Štětináče, tady aspoň je vidět co znamená bojkot senátních voleb a jaká monstra se tam potom lehce mohou dostat...........

Xury 13.9.2007 10:34

Re: Pane, ofundovaných názorech mám jiné mínění. nRe: Článek jako hrom!

Možná by nezaškodilo trochu ty své argumenty rozvést. Třeba namísto těch nadávek.

Xury 13.9.2007 10:32

Re: Pane Gabale,

To že pan Gabal chápe odmítnutí radaru jako počátek opětovného vyčleňování střední Evropy (já bych řekl spíše jen ČR) je prostě jen jeho závěr. To nemá nic společného se lží nebo pravdou. Vy to máte třeba jiný názor. Obávám se, že nikdo z nás není v tuto chvíli schopen určit, kdo má pravdu.

gerontusinza 13.9.2007 10:31

Pane, ofundovaných názorech mám jiné mínění. nRe: Článek jako hrom!

Pokud pokládáte tento agitátorský a prolhaný žvást za fundovaný, vaše věc. Mimochodem moje maličkost byla proti vstupu do EU. Pan Gabal lže jako kdy sám tiskne a píše. USA lžou stejně stupidně nám, jako předtím v OSN o Iráku. V případě kdybychom nebyli součástí EU bych tuto bezpečnostní aktivitu ( i strochou utajení proti komu) možná i přivítal Ovšem používat agitátorská klišé Gabala

 jako "Ovšem odmítnutím amerického vojenského zařízení, které má vliv na kolektivní bezpečnost Ameriky i Evropy, české země začnou opětovné vyčlenění střední Evropy z atlantické obrany a geopolitického západu."

a vaše "my konečně definitivně zakotvíme v té vytoužené demokratické Evropě. A že to nepůjde bez USA, to je snad jasné."

Je sprostota nejhoršího zrna a myšlení bývalého komunisty ,kterému se to jen poněkud v jeho hloupé palici převrátilo.....;-D;-D

Skepticu/s Maximu/s 13.9.2007 10:30

Lžete , pse, jako obvykle :-(

(Y)