9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

POLITIKA: Čunek kontra ČT

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 1.11.2007 16:09

Jinak spíte pod mostem, neplatíte elektriku, plyn, telefon, net, doprava vás nezajímá...Re: Re: Re: Re: v první řadě jde snad o pravdu - možná

Tak takovéhle kouzelníky máme ve vládě a tito "užiteční " idioti ani nemohu vystát. Chlape, to je pod hranicí chudoby s šestičlenou rodinou.... Přestaňtwe kydat a račte počítat.....;-D

Mell 1.11.2007 16:07

Re: Cunek sice mohl vlastnit miliony a brat legalne prispevky......

Pokud chci dostat v bance na termínovaném nebo spořícím účtu co největší úrok, tak se spojím s rodinou a uložíme společně vetší sumu, to poradí každý finanční poradce. To, že je účet psaný na jednoho majitele je normální, to, že se dají vztahy  mezi vložiteli peněz ošetřit  smlouvou, je také pravda. Jenom dezinformátoří a jejich oběti s tím mají dlouhodobý problém.

gerontusinza 1.11.2007 16:03

Vy hledáte slušnost u darebáka? Re: Re: Nikoli Melle, Re: Re: Re: Souhlasím s panem Bartoněm

Nestačím se divit, skutečně.....;-D

gerontusinza 1.11.2007 16:01

Jo ona vám to bude vytrubovat. Re: Re: buďme realisté

Jinak doporučuji nedělat svinstva a pak se na ně nepřijde ( i když chápu váš privátní názor že vám jsou svinstva povolena).....;-D

Mell 1.11.2007 15:59

Re: Nikoli Melle, Re: Re: Re: Souhlasím s panem Bartoněm

zase jeden pošuk, který dává přednost dokonalému zločinu před slušností.

Karim 1.11.2007 15:59

Cunek sice mohl vlastnit miliony a brat legalne prispevky......

...ale prohlasovat, ze miliony ktere ulozil na sve jmeno "nebyly jeho" je padle na hlavu. Pokud byly jeho tchyne, mely byt ulozeny na jmeno jeho tchyne atd atd. 

Penize na uctu v bance patri majiteli uctu - banky to tak musi vyzadovat. Pokud se deje opak, jde nejspise o prani spinavych penez.   S timto vsak mel potize uz jisty socdem velikan Egon Lansky a tez se mu nic nestalo.  Cosi uspesne vyridil pro svedskeho krajana na nejake PZO, pak se mu objevily na konte penize (vypadalo to jako provize)  a on prohlasil, ze "penize nebyly jeho".  Haha. Nicmene tehdy to PCR nejak "sezrala".   

Normalni obcan ma mit poravo na soukromi v maximalni vysi. U politika to plati mnohem mene. Specielne pokud si politik buduje karieru na "boji proti zneuzivani socialnich davek", tak ma preventivne vysvetlit,m jak je na tom on sam.

To ze na Cunka tato soukroma vec praskla neni az tak od veci. Obcane kteri chteji mit politika bojujiciho proti zneuzivani socialnich davek maji pravo vedet, ze politik bral socialni davky a (blbec) zaroven si ukladal do banky 3.5 mega. CCA jako v Idaho volice zajimalo, ze sen.Craig bojovnik proti homosexualum obtezoval na zachode na letisti policistu.  Proval do tisku byl tez poucny - u jinych obcanu by to volice az tak nezajimalo.   

Jen doufam, ze lidovci zase neoprasi Kalouska.  

gerontusinza 1.11.2007 15:59

Vaše práva nezajímají ani mne ani Tupohlávka...... Re: Re: Re: vše má

A pokud sáhnete na má, dostanete přes pazouru až se zatřesete.....  Jinak chápu, zlodějíček začíná chytat vítr.....;-D

gerontusinza 1.11.2007 15:54

Optimisto. Re: Re: zakladni vec je ta,

Zdravotnictví je čím dál víc v (Y). Ods nic nevytvořila, jen "privatizovala", tunelovala a zneužívala fondy, Např VZP.....  Vy i jako agitátor začínáte být směšný......;-D

Malý Aston 1.11.2007 15:50

Re: zakladni vec je ta,

Za jedno volební období se vždy rozkrade méně než za dvě volební období jak předvedli socky v čele se Standou,Krausem a Paroubkem.:-D

plíseň podšitá 1.11.2007 15:43

Re: Skoda, ze se Cunek nenabonzoval sam, ze? :-)

Na každém šprochu je pravdy torchu. Každý pochopí, že důkaz příslovím je okozřejmý, nezpochybnitelný, evidentní a já nevím co ještě. A páprdové se ztrapňují kecy o tom, že by se to mělo vyšetřit, případně že by měl o vině rozhodnout soud, ti nejpáprdovitější a nejzaostalejší si ještě dovolí blábolit o tom, jak je možné, že důvěrné informace může získat kdekdo, když je přece jasné, že jde o zloděje a zkorumpovaného kripla, kdo nevěří, ať tam běží (kam? to je přece jedno).

Jestli je Čunek vinen, je to špatné. Ale to až v druhém plánu. V prvním plánu je katastrofální, jak se tato kampaň vede a kolik všelijakých mudrců a mistrů světa se na ni nabaluje. fujfuj.

NevericiTomas 1.11.2007 15:33

Re: buďme realisté

Hlupce, na Urbanovou se samozrejme vztahuje povinnost zachazet s osobnimi udaji takto ziskanym, tak aby nedoslo k poskozeni toho koho se tykaji. Urabnova samozrejme nic nikam poustet nesmi a jestli to udelala, mela by byt potrestana.

gerontusinza 1.11.2007 15:30

Nikoli Melle, Re: Re: Re: Souhlasím s panem Bartoněm

Jen on se odkryl. Existuje totiž písemný doklad a jeho hra se ztracenou občankou je také mimo mísu. Nelze litovat pitomce co přecenil své síly a postavení. Pryč s ním. Tady aspoň vidíte jaké charaktery nám vládnou....;-D

jk-jiny 1.11.2007 15:21

zakladni vec je ta,

ze ODS uz vi, ze pokud se nestane zazrak, bude po volbach v opozici. je tedy treba rozkrast co se da a udrzet se cele obdobi. Tomu se podridi vse.

Kubeš 1.11.2007 15:20

Re: myslel jsem si, že je Čunek chytřejší

Prostě Čunek na to nemá. a z toho důvodu se neměl stát ani ministrem. I když ve vládě sedí podobní velikáni.

Mag 1.11.2007 15:06

Re: buďme realisté

Únik informací  o majetkových poměrech odstupujícího vícepremiéra Jiřího Čunka prověřuje Inspekce ministra vnitra. Existuje podezření, že se informace dostaly do médií od policistů. Inspekce teď zkoumá podezření ze dvou trestných činů a to, zda nedošlo ke zneužití pravomoci veřejného činitele a neoprávněného nakládání  s osobními údaji.

chládek 1.11.2007 15:02

Re: klasický modrý Bartoň

Nevyšetřovaná Kubiceho zpráva - vy jste se snad zbláznil, vždyŤ yla zpracovaná na zakázku ODS a ta má teď ministra vnitro, tak co? Že by stačilo jen ovlivnění volebního výsledku a pak odpusťme si co jsme si? Otázka je co se mělo vyšetřovat, jestli v tom nejeli taky nějací naši, to víte zloději jsou napříč politickým spektrem.  

rampa 1.11.2007 15:00

Re: Re: Re: vše má

Levicaci jsou spatni, ze chteji, aby pravice nekradla a nekorupcila.

Mariazell 1.11.2007 14:57

Re: Re: Re: vše má

Naučte se nejprve pořádně česky, kydy se píšou s ypsilon. Nechápu, co bylo v tom pořadu Reportéři zaujatého? Bártek se asi patnáctkrát zeptal Čunka na to, jak je možné, že uložil celkem tři a půl milionu do banky na ztracenou občanku a současně bral sociální dávky. A Čunek mu patnáctkrát neodpověděl. To považujete za levičácké "kidy"? Jak byste se na to zeptal pravicově? Nebo to správného pravičáka nezajímá? Nás všechny bude ta modrá banda ve strakovce dřít bez nože až z nás bude stříkat sádlo a my máme držet hubu? Bártek má odvahu, zatímco ostatní sedí na zadku a akorát nadávají v hospodě. A až budou volby, tak to zase naházejí modrákům!

Atei 1.11.2007 14:55

myslel jsem si, že je Čunek chytřejší

Nehpozději po  vypuknutí aféry "Urbanová"  měl  Čunek pochopit, že  se  mu nepodaří utajit  jediný listinný doklad  z oficiálních  ústavů: banky,  sociálka, finančák, katstr nemovitostí, atd.  .......,  a  protože věděl, že  má máslo na  hlavě, tak se  měl   pokud  možno  nenápadně  stáhnout.

A ještě lépe: měl  zůstat v tom Vsetíně. Tam byl king a v pohodě! 

clavi 1.11.2007 14:40

buďme realisté

Tak chytráci:

1) trestní spis týkající se Čunka zjevně nebyl utajovaný, nebyl pro to důvod. Šlo o běžný trestní spis, jediná zvláštnost byla osoba obviněného.

2) únik informací ze spisu nemusel být vůbec v rozporu se zákonem, dokonce je pravděpodobné, že v rozporu se zákonem nebyl. Do spisu totiž může nahlížet a činit si z něj výpisky, poznámky, kopie apod. poškozený. Poškozenou ve věci byla paní Urbanová. Ta mohla kopie ze spisu předat dále. Je to její právo.

3) pokud by se spisem takto nakládal policista nebo státní zástupcew, byl by to průšvih. Nepovažuji to ale za příliš pravděpodobné. A to proto, že poškozená ve věci vyjádřila nelibost se zastavením věci (dokonce podala i nesmyslnou ústavní stížnost), bylo v jejím zájmu věc rozvířit.

Schumacher 1.11.2007 14:32

....policistech a státních zástupcích, kteří věděli o skutečnostech nyní zveřejněných ČT a přesto vše zametli

Když oni to mají těžké. Jednou jejich vrchnost říká stíhat "tuneláře" pak zas nekriminalizovat "podnikatele". Jednou  jsou peskování, že nestíhají, pak, že stíhají. Podle toho jak se jejich vrchnost mění.

tosek 1.11.2007 14:30

Re: Re: Re: Souhlasím s panem Bartoněm

jasně, souhlas, měli by to udělat všichni

Mell 1.11.2007 14:18

Re: Re: Souhlasím s panem Bartoněm

To bych bral, ale zatím to chtěli jen po panu Čunkovi.

Malý Aston 1.11.2007 14:13

Re: Dva otazníky

To bude ten problém.Napřed Marcelka a její udání,pak šetření pana Čunka od narození a když to není na trestní stíhání,neboť se nic nekonalo nebo je to promlčeno,vhodí se část vyšetřovacího spisu nějakému novináři.Kdo má zájem se sráti do politiky musí s tím počítat.Takže pan Čunek zůstane senátorem a pěkně půjde po krku všem,kteří se podíleli na jeho likvidačním procesu jako politika. A začne to být zajímavé,neboť se bude snažit být očistěn u soudního jednání a to je něco jiného než jedna paní povídala.:-D

miki 1.11.2007 14:07

Re: Re: Souhlasím s panem Bartoněm

nic proti tobě, ale změň si nick

tosek 1.11.2007 14:06

Re: Souhlasím s panem Bartoněm

No ale o to právě jde, každý, kdo vstupuje do politiky by snad měl udělat něco jako "svlečení do naha", aby bylo jasné, co udělal a neudělal. To snad je součástí veřejné kontroly politiků. Nebo snad chcete návrat starých pořádků, kdy směli politikům pouze děkovat, jak moudře vědou naši zemi ke světlým zítřkům a na prvního máje jim zamávat mávátky?

miki 1.11.2007 14:04

Re: Re: Tak koho si odstřelíme dneska - veřejnoprávní soude (ČT)?

nic proti tobě, ale změň si nick

miki 1.11.2007 13:55

Re: Souhlasím s panem Bartoněm

Jsem zvědava, zda se teď budou prošetřovat všechny sociální dávky a stavy na účtech jejich žadatelů. Zákony přece platí pro každého.

kopec 1.11.2007 13:54

Re: Re: Re: úniky

kdyz uz uniky, tak jen ty ,ktere dehonestuji CSSD a levici jako byla Kubiceho zprava i kdyby to mel vynest na svetlo sam ministr vnitra.

miki 1.11.2007 13:52

Re: Tak koho si odstřelíme dneska - veřejnoprávní soude (ČT)?

Je důležité vědět, kdo pouští ven tyto informace, protože to je skutečný vládce v této zemi.