6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bluma 1.7.2006 20:22

Myslíte, že vám hlasy samy nabobtnají?

Pane Nečasi, mohli byste lidem vlastně říct, co chcete? Máte jenom sto hlasů a potřebujete získat nějaké další, ale komunistům nadáváte, Paroubkovi nadáváte, zesměšňujete je a obviňujete z destrukce. Vždyť nedělají nic, čím by vám škodili. Prostě nedělají nic. Jsou tak "drzí", že vám nedonesou svoje hlasy na stříbrném podnose. Navrhujete Němcovou do čela sněmovny a spoléháte se na zázrak. Myslíte si snad, že vám ta stovka hlasů nějak samovolně nabobtná? Nemyslíte si, že než spoléhat na zázrak či na onemocnění někoho z "levé stovky" nebo na to, že někoho podplatíte, bylo by poctivější od samého začátku s ČSSD jednat? Ignorujete ČSSD jako významnou politickou stranu, která získala jen o málo hlasů méně než vy, místo abyste se snažili dospět k dohodě. Místo toho vyzdvihujete k moci nicotné straničky, kterým by mnohem vís slušelo místo v opozici. Nevím, kdo tu projevuje diktátorské sklony.

Freimos 1.7.2006 20:15

Re: Re: Smysl politiky

A já si bláhově myslel, že ODS vyhrála díky svému programu, rovná daň 15% ....

Jen tak pro Vaši zajímavost letošní účast u voleb se zvedla oproti minulým volbám o cca 6%. Těch 6% (= cca 600 000) minule nerozhodnutých nebo otrávených voličů jistě dalo své hlasy tzv. demokratickým stranám. Takže nechte na hlavě. Dík.

H.K. 1.7.2006 20:13

Re: Stačilo mi přečíst nadpis a .....

Je nyvyvratitelný fakt, že ODS vyhrála volby. V polispadové historii je pan Paroubek první kdo zpochybnil výsledek voleb a snaží se intrikovat. Když vyhrála volby ČSSD a pan Zeman nebyl schopen dosáhnout většiny v parlamentu tak to byla ODS, která podpořila menšinovou vládu ČSSD. Samozřejmě to není zadarmo. Tomu se říká státotvorné jednání. Pan Paroubek kličkuje a chce dostat zadarmo křeslo předsedy sněmovny. Dělá to proto, aby mohl nadále blokovat vyslovení důvěry vládě a ve třetím kole předseda sněmovny jeho pověřil sestavením vlády. Přítáhl by do vlády komunisty a začali by svorně budiovat lepší zítřky.

      Nevím kde ječí prezident a ODS. Nikde jsem zatím nečetl, že pan Topolánek má v kalhotách. Možné to je. Byl bych nerad kdyby jsme ječeli a měli v kalhotách všichni.

Martin 1.7.2006 19:58

Re: Re: Pane Necasi nelzete

Asi neumis cist, ale hlas pro zelene neni hlasem pro argumenty ods

Číra&Banjo 1.7.2006 19:49

Stačilo mi přečíst nadpis a .....

co to žvaníš jen nadpis mě nadzvihl, ČSSD prostě prosazuje svou politiku jako to dělá a dělala ODS (viz nulová tolerance!) a byli by politici ČSSD hloupí a nedůvěryhodní kdyby skáksli podle přání ODS a lrzli jí s prominutím do "zadku". Když na to ODS nemá ať nebečí je moc dobře že nic nemohou dělat, i slováci nadávají na reformy (viz výsledky voleb) a budou vracet zpět ty kokotiny co jejich "modrá" vláda udělala. Moc se mi líbí jak prezident a ODS unisono ječí. Chudáci. To je reprezentace. A navíc Topolánek má v kalhotách a z ostudy kabát a netroufá si jít ani do nedělního TV studia. A to má být budoucí premiér?  Ha ha ha.

Milazly 1.7.2006 18:33

Re: Re: mimozemšťan?

Pro upřesnění: chceli ODS získat podporu vládě, POTŘEBUJE ještě jeden hlas. Bez ohledu na morální kredit ČSSD, pokud bude ČSSD častovat sprškou urážek, zbydou na jednání jen komunisté.

Jan H. 1.7.2006 17:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nalijme si cisteho vina!

Mam za to, ze retorika jako "spolecnost neexistuje" ap. nemuze byt myslena vazne, spise jako symbol priorit. Kdyz se lide zacali sdruzovat, cinili tak asi proto, aby dosahli synergickeho efektu. ("Sam mamuta neulovim, ty take ne, spolecne spis ano." Spoluprace tedy byla "verejnym zajmem" skupiny.) S "normalnimi" lidmi se da vzdy najit prunik zajmu, tedy zajem spolecny. Napr. bezpecnost osob i statu, infrastruktura, urcita mira vzdani se svych osobnich prav ve prospech celku, urcita mira solidarity atd.. Myslim, ze predmetem diskusi byva prave ta "urcita mira", kterou vidi kazdy rozdilne.

Myslim, ze vule k nachazeni spolecnych zajmu je dulezita pro vsechny. Na diskusich se obvykle najdou taci, co provokuji, popichuji a zbytecne urazeji misto vecne argumentace. Akce vyvolava reakci a "spirala se roztaci". Obavam se, ze takove jednani je pozustatkem "schizofrenni" doby, kdy lez se vyplacela vic, nez cestnost, pracovitost byla pro smich a vychytralost hrdinstvi. Nasledujici zlomova doba dala moralne slabsim jedincum prilezitost a oni ji vyuzili. Nemoralnost je v takovych dobach bezna a casem pomine, tim driv, cim vic se o to kazdy z nas bude snazit.

Nejsem si jist, zda jsem mluvil o mravnosti zrovna v souvislosti s ODS. Mravnost je v zajmu kazdeho z nas, meli bychom ji vyzadovat, ale i davat. To tedy plati jak pro CSSD, tak pro ODS, lidove, "padni, komu padni". Ze soucasne vedeni CSSD sazi spise na "hlasitost", nez na serioznost obsahu, je smutne, ale i to pomine, jen co clenove si uvedomi, ze to neni v zajmu ani CSSD, ani jich samotnych jako obcanu.

Samozrejme, ze podpora/tolerance vlady je veci jednani. Ta by vsak mela byt vecna, korektni a predevsim v zajmu CR, zohlednujici parcialni zajmy stran (skupin) v rozumnem pomeru (nikoli podle hesla "urvi, co muzes"). :-) >-

Radajan 1.7.2006 17:11

Re: Re: Re: Žádám o vysvětlení

A to tedy ne. V ODS je řada slušných lidí - jak se dříve říkalo - drtivá většina je slušných. Bohužel ti, kteří v poslední době za ODS mluví jí moc neprospívají. Ono totiž 10 milionů občanů není jen 10 milionů poctivě pracujících podnikatelů.

Křupan 1.7.2006 17:04

Re: Smysl politiky

Nenávist zasel předevčím váš růžový buldozer. Jen se podívejte jak se nám společnost rozdělila. Na paroubkovce a protiparoubkovce. Ti, co dali hlas Topolánkovi, tak zhusta nečinili pro lásku k modrým ptákům, ale z jiných důvodů.

Teď se nehlasovalo pro ODS, ale proti paroubkovi. Ze svého okolí znám spoustu takových. Dokonce tradičních voličů socdemo, co v minulých volbách volili Špidlu. Paroubek je pro ně nepřijatelný. Paroubek totiž svojí takzvanou "razantní" politikou, což není nic jiného, než nařvané totalitářské praktiky, na sebe strhnul především voliče komunistů. Není vám nápadný propad KSČM?

Jan H. 1.7.2006 16:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nalijme si cisteho vina!

Nevim, odkud berete pravo kategoricky nazyvat muj nazor nesmyslem. Je to pouze vas nazor, podobne, jako muj. Ze jste necekal od CSSD mravnejsi postup, a ze to povadujete za "v poradku", je vase pravo a vec vaseho svedomi, s nimz ja velmi nesouhlasim, ale to je asi tak vse, co mohu delat.

Ja jsem zase presvedcen, ze princip "urvi, co muzes" neni tim nejlepsim nikde, tedy ani v politice. Ohleduplnost je totiz zakladem evropske civilizace a prameni z krestanstvi. Kdyz prijdete do zemi, kde tento princip v chovani chybi, teprve si uvedomite, jak je dulezity.

Na nemravnosti, nebezpecnosti a protiustavnosti odevzdavani hlasovacich listku CSSD se shodneme a to je dobre, protoze bychom vzdy meli vzdy hledat spise, co nas spojuje, nez rozdeluje. Jme nakonec spoluobcane. :-) >-

Luděk 1.7.2006 16:43

Smysl politiky

Pane Nečasi,to musí být k zlosti,když koryta už byla na dosah ruky a najednou jsou v nedohlednu.Ale čemu se divíte.Vy jste jedním z těch hlavních strůjců politické nenávisti,kteří už dávno před volbami znemožnili rozumné jednání se svými politickými oponenty.Vaše politika nulové tolerance,lží,pomluv a kriminalizování jakýchkoliv rozhodnutí vlády vám zablokovala cestu.Teď byste rádi očekávali vstřícnost a státotvornost od ČSSD.Tak to se asi nedočkáte.Politika je soutěž programů politických stran a ne boj na život a na smrt.Z vašeho každého vystoupení v TV čiší nenávist proti všem lidem,kteří nesdílí váš pohled na svět.A to se dá říci téměř o všech vašich lídrech včetně paní Němcové.Chtělo by to nadhled,úsměv a šarm.Toho asi však už nejste schopni.Tak uvolněte svá místa jiným,vy a vám podobní politici budou jen lidi proti sobě štvát a národ rozdělovat

Křupan 1.7.2006 16:34

George a heredekabo

Já myslím, že až růžoví šibalové ukázali pravicovým žabařům, jak se tuneluje ve velkém.;-D

ijan 1.7.2006 16:34

Re: Je snad předseda ODS Klaus, nadstranický prezident. Ne. Je to ten známý TUNELPAPÁ

Neuhodil ses dneska někde do hlavy? Skus se nad sebou trochu zamyslet!

VOLIČ ODS 1.7.2006 15:58

Re: Nečas je ten pravý !!

.....mýslíš debil?????

Vilém 1.7.2006 15:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nalijme si cisteho vina!

Pravice: "společnost neexistuje" "co je to veřejný zájem?", "existují jen jednotliví lidé", voliči té nebo oné strany.

S takovými lidmi těžko mít společný zájem.

Nevím, na základě čeho zde mluvíte o mravnosti v souvislosti s ODS. Mravné je. že když má někdo 49%, tak si musí vyjednat podporu někoho dalšího nebo nemůže vládnout.

jarka,jarda,pepa,franta 1.7.2006 15:49

Re: Modrý třídní boj

;-O(Y);-OSouhlasíme 100%..Nejsme voliči ČSSD ani KSČM, ale MÁME VÁS MODROPRDELNÍCI PLNÉ ZUBY. Ty Vaše ksichty jsou k zblití,těm vašim žvástům nemůže věřit ani dement,nevěříte jim sami! Táhněte už K  ŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍPKU, dokud je čas !!!!!! jSTE UBOHÁ RUDÁ BANDA PŘEVLEČENÁ ZA MODROU;-€(Y);-€

repechin 1.7.2006 15:34

Re: Modrý třídní boj

:-)Svatá pravda. Proč by měl pan Paroubek skákat jak vy ODSáci pískáte? Konečně proti Vám stojí silná osobnost-pan Paroubek .Vyčítate mu komunisty? Vy jste horší, převlečení do modrého tudíž daleko horší !!!Rv(Y)

repechin 1.7.2006 15:26

Re: Nepochopení reality

děkuji,moc hezké:-)

repechin 1.7.2006 15:18

Re: Socdemácí,že vám ještě není hanba!

Handa by měla být v prvé ředě odesákům,bandě kamnalezli jen veksláci,funkcionáři KSČ a estébáci. Jenže její členové nemají paměť,měli by se léčit. Ani jediný člen ODS NENÍ DEMOKRAT  !!!  Stačí se podívat zpět. Je to banda pokrytců,zaprodanců,vlezdoprdelů,narcisů,tlučhubů,tunelářů, a arogantních tupců.  Tento výčet by byl delší.Doufám jen,že jednou historici pojmenují tuto stranu a její představitele za všechny zločiny správně.>-

Podle nich je totiž každý jejich zvůli brání socan,bolševik ,nemakačenko a lůza. Budeme jim muset koupit zrcadla,ať se podívají na sebe.(Y)

Hezký den všem,kteří mají rozum

Ludvík 1.7.2006 15:12

Re: mimozemšťan?

K tomu zatápění Vám chybí jen ozbrojená pěst !

GEORGE 1.7.2006 15:02

Je snad předseda ODS Klaus, nadstranický prezident. Ne. Je to ten známý TUNELPAPÁ

jak si ho všichni pamatujeme.Je pravda, že Shit Tupohlávek, Tlusté Střevo, Langer a podobní se těší na koryta a na to  jak rozkradou (pardon zprivatizují) to málo co po jejich vládách zůstalo. Na jejich hulvátství, sprostotu a aroganci byl schopen za socany odpovědět jedině Paroubek. Nulová tolerance, noc dlouhých nožů, grosstapo, zveřejnění odposlechů, Kubiceho zpráva to jsou věci, které nadstranický TUNELPAPÁ hodnotí v podstatě kladně, resp. nehodnotí negativně. Je prostě zřejmé, že TUNELPAPÁ je jenom Modrým bolševikem, který narcisismus, aroganci, lež a zlodějnu staví jako morální zásady.     

herdekbabka 1.7.2006 14:59

pro Alfons - díky

;-DR^;-D:-D T U N E L P A P Á  ;-D;-D;-DR^>-

HNED JE TED ZAMRAČENÝ DEN HEZČÍ - DÍKY

REPECHIN 1.7.2006 14:58

Re: Ohlas na článel pana Nečase:

pane Nečas,je mi z Vás špatně. Nejsem podle vašich měřítek lůza,úspěšně podnikám,ale celé ODS je mi špatně. Měli by jste povinně brát lecitin na zlepšení paměti.;-€ 

Jste zkázou pro tuto zem od prvního dne RvRvRvvšemi vytoužené demokracieRvRvRv

herdekbabka 1.7.2006 14:57

JÉŽIŠI to je nádhera - díky

:-D;-D;-D T U N E L P A P Á  :-D;-DR^>-

REPECHIN 1.7.2006 14:49

Re: Re: Žádám o vysvětlení

Jednomu se zastavuje rozum,když čte nesmysly ODS.Vše jak se jim kdy hodí...Jestliže se vůbec stalo,že tady máme komunistickou stranu,zamyslete se jak k tomu došlo????Možná je lepší pro identifikaci,že se naskrývá třeba pod názvem ODS.Dejte ruku na srdce kolik z Vašich řad využívalo s knížkou v ruce výhody bývalého režimu.Na to jste zapomněli??? Před pár lety když ODS potřebovala více hlasů neštítila se komunistů se kterými vyjednávala. Prostě jak kdy,,,jenže lidé ktátkou pamět nemají!!!! Dejte si ruku na srdce kdyby volby dopadly opačně,Vy by jste velkoryse řekli,prohráli jsme???? Nechtějte nás rozesmát !!!! V ODS není JEDINÝ slušný člověk!!!!

F.Vízek 1.7.2006 14:41

Jaké ocenění se dostalo panu Špidlovi?

Pan Nečas píše: Vládu, která se opírá o pohodlnou většinu v parlamentu, umí sestavit každý.

Svatá pravda!  Například pan Špidla v roce 2002 věděl, že levice má 111 křesel v Poslanecké sněmovně, přesto s KSČM koalici neutvořil, byť to bylo tak snadné. 

Čeho se mu dostalo od ODS? Uznání? Kdepak!  Nulové tolerance a nepočítaně dloubanců..., že?

F.Vízek 1.7.2006 14:36

Může za to ...

No to je báječné: ČSSD těžko zdůvodní, proč brání vládě ODS, píše pan Nečas. 

Zabránila snad ČSSD zvolení paní Němcové šéfkou Sněmovny?  Demise pana Paroubka, ke které byl výkonnou radou ODS i prezidentem několikrát vyzýván, je také důkaz, že ČSSD brání ODS slepit vládu?  Že ČSSD trvá na tom, že všechny mandáty získané ve svobodných volbách mají stejnou platnost, že je nelze "umenšovat" či ignorovat, je důkazem, že  nechce pustit k vládě Topolánkovy hochy?  A že jsou někde už zase povodně - to má na svědomí rovněž Paroubek?  Nějak tomu všemu nerozumím a vysvětlení se mi nedostává... 

tich@dohoda 1.7.2006 14:31

to se ale soudruhu Marde tuze pletete s temi fotbalisty

oni totiz nekteri fotbalovi funkconari drive nez fotbalisty vubec vyslou na hriste treba zavolaji rozhocimu a proberou "tricetniky, padesatniky" a pod a terpve pote nam to chlapci na travniku "ukazou" . Fotbal neni politika i kdyz se funkcionari uporne snazi z kopane politiku udelat a fandove, ti se od politickych nelisi. Jinak schopni politici predstupuji pred snemovnu s predem dohodnutou podporou svych navrhu, kandidatu a pod., coz fotbaliste odkoukali.

Jen pro vasi vedomost, pri tech handlech za podporu se celych 17 let s komunisty pochopitelne mluvi, nesmite zase verit vsemu co vam soudruzi napisou na billboardech

Cest :-)

tatina 1.7.2006 13:48

Re: Jen krátce !

Kde bere s.Paroubek jistotu,že se mu,na rozdíl od ODS,podaří sestavit vládu?I když se spoléhá jen na komunisty,tak je to pouze jen 100 hlasů.Je to stejný počet,jako má ODS se svými koaličními partnery,jen s tím rozdílem,že těch 100 hlasů je bez komunistů.

Mamut 1.7.2006 13:47

Re: Modrý třídní boj

Ano má vlastní hlavu a nenechá sesebou manipulovat, zato rád a bezkurpulózně manipuluje ostaními:-/