18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pooh 1.7.2006 12:37

ČSSD není jen Jiří Paroubek,

a proto naprosto nevíme, co si členové této strany vlastně myslí.

Původně tu byly v tisku úvahy o tom, že pro vysokou averzi mezi oběma pány předsedy by bylo dobré nahradit Topolánka někým jiným, nejlépe slizským panem Bémem, který s JP pekl Výstaviště a jistě by se s ním snáze domluvil. O tom nepochybuji. Pane Nečasi, myslím, že Váš šéf si zatím vede velice dobře a myslím, že by měl být šéfem ODS a premiérem. Naopak - model nahrazení překrveného šéfa strany někým rozumnějším by mohl proběhnout na straně ČSSD, a pak by se věci jistě pohnuly. Ostatně Valtr Komárek v dnešním interview pro LN Paroubka rozebírá dosti nemilosrdně a snad je to krok právě tímto směrem.

bluma 1.7.2006 12:23

Modrý třídní boj

Tyhle bláboly svědčí o tom, že ODS je banda kariéristů naprosto odtržených od reality a postrádajících jakoukoliv schopnost sebereflexe. Z pana Paroubka si udělali fackovacího panáka, který podle nich zavinil všechny tragédie světa, a stádo jejich tupých voličů je jim to bohužel schopno strávit. Paroubek se provinil jen jednou věcí - má vlastní hlavu a nenechá sebou manipulovat. ODS úpředvádí třídní boj, za jaký by se nemusela stydět ani stará KSČ. Bolševici v modrém to mají dobře secvičené.

Křupan 1.7.2006 12:56

Re: Modrý třídní boj

Paroubek není žádný fackovací panák, to je mimořádně nebezpečný šibal ;-D.

Mamut 1.7.2006 13:47

Re: Modrý třídní boj

Ano má vlastní hlavu a nenechá sesebou manipulovat, zato rád a bezkurpulózně manipuluje ostaními:-/

repechin 1.7.2006 15:34

Re: Modrý třídní boj

:-)Svatá pravda. Proč by měl pan Paroubek skákat jak vy ODSáci pískáte? Konečně proti Vám stojí silná osobnost-pan Paroubek .Vyčítate mu komunisty? Vy jste horší, převlečení do modrého tudíž daleko horší !!!Rv(Y)

jarka,jarda,pepa,franta 1.7.2006 15:49

Re: Modrý třídní boj

;-O(Y);-OSouhlasíme 100%..Nejsme voliči ČSSD ani KSČM, ale MÁME VÁS MODROPRDELNÍCI PLNÉ ZUBY. Ty Vaše ksichty jsou k zblití,těm vašim žvástům nemůže věřit ani dement,nevěříte jim sami! Táhněte už K  ŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍPKU, dokud je čas !!!!!! jSTE UBOHÁ RUDÁ BANDA PŘEVLEČENÁ ZA MODROU;-€(Y);-€

Eva D. 2.7.2006 18:45

Re: Re: Modrý třídní boj

Tedy, příspěvky jako ten Váš mne přesvědčují, že existují i jiné, smysluplnější aktivity než účast v diskusi zde. Ubohé, fakt hodně ubohé!  Jste na tom tak špatně ( mentálně, myslím), nebo máte za úkol likvidovat diskusi na Psu všemi prostředky? Dökud je čas, až nebude, zase s námi zatočíte, zatočíte, zatočíte? Nebo co se stane?!

jirka.s. 1.7.2006 12:02

To není žádné prázdné gesto....

...to je velká vychcanost!!!!!

pozorovatel 1.7.2006 12:02

Jen krátce !

Pane Nečas,sestavovat vládu a nemít jistotu,že dostane důvěru v parlamentu -to může opravdu jen -slušně řečeno-člověk mimo realitu.

Mard 1.7.2006 13:18

Re: Jen krátce !

Ty jste šlušnš řečeno, také člověk mimo realitu. S vaší filozofií pane, by naše fotbalisti bez jistoty že vyhrají mistroství ani neměli do Německa jet!

tatina 1.7.2006 13:48

Re: Jen krátce !

Kde bere s.Paroubek jistotu,že se mu,na rozdíl od ODS,podaří sestavit vládu?I když se spoléhá jen na komunisty,tak je to pouze jen 100 hlasů.Je to stejný počet,jako má ODS se svými koaličními partnery,jen s tím rozdílem,že těch 100 hlasů je bez komunistů.

siola 1.7.2006 11:54

souhlas.

kamil 1.7.2006 11:38

pane nečas-mluvíte jako ignorant-ne jako politik-proč je čssd povinna prosazovat program ods-to opravdu chcete namluvit lidem,že jinak to nejde-potom jděte pryč z politiky,když nechápete nejzáklanější pravidla-stále jen vaše vítězství-tak teda vládn

Malý Aston 1.7.2006 11:23

Česká politika i občané stojí před závažným rozhodnutím.

Česká politika i občané stojí před zásadním rozhodnutím,zda pustit členy stávající Komunistické strany do vlády nebo je nepustit. Dobře to řekl soudruh Filip při jednání poslanecké sněmovny.Bez nás komunistů by nebyl rok 1989,bez našich 100% hlasů by jste neměli na Hradě Havla ani za naši podpory by nebyl prezidentem pan Klaus. Bez našich hlasů nikdo nic nerozhodne a my budeme diktovat podmínky kdo tady bude předseda poslanecké sněmovny a kdo a jak sestaví vládu a kdo ji dá důvěru. To jsou holá fakta a holá pravda. Která strana a jak na tato vážně pronesená fakta a pravdu reagovala. ODS ani náhodou,KDU ani náhodou,Zelení zatím ani náhodou a ČSSD se málem počurala blahem,jak s nimi pan Filip počítá. A tak jedniná ČSSD počítá a plánuje koalici s KSČM ale někdo jim ještě chybí do počtu.Kdo to bude? Já se domnívám,že nikdo a budou nové volby. Ty nové volby budou referendem nás občanů a ne politiků,protože oni bez nás jsou nula. Budeme postaveni před rozhodnutí. ANO chceme vládu komunistů,vládli tady 41 let a výborně nebo NE nechceme tady vládu ani komunistů v KSČM ani vládu komunistů v ČSSD. A já to rozhodnutí všech občanů,pokud nám všem Paroubek nesebere volební lístky budu respektovat. Vůle lidu,to je znění naší Ústavy.

Kleopatra 1.7.2006 11:28

Re: Česká politika i občané stojí před závažným rozhodnutím.

Tak tomuhle rozumím a souhlasím.R^

jeník 2.7.2006 22:34

Re: Česká politika i občané stojí před závažným rozhodnutím.

Česká politika stojí před zásadním rozhodnutím - souhlasím vřele a podepisuji. ALE čeští politici (poslanci) stojí před zásadním rozhodnutím - dát v šanc svá místa, či nedát ? Obávám se, že tento, z hlediska společenosti přízemní motiv bude mít při jednání velkou váhu a nakonec rébus bude vyřešen velkou koalicí. Bohužel.   

Alfons 1.7.2006 11:20

Žádám o vysvětlení

Není mi jasné co brání p.Nečasovi a jeho partaigennose v ustavení vlády. Tunelpapá jistě je podpoří. Jakým právem vydírají Paroubka a požaduji po něm podporu? Vždyď socani jsou podle nich zloději, podvodníci, pedofilové a  pod. Museli by se stydět od takové spodiny podporu přijmout. Jak by to přijali jejich vzdělaní, úspěšní a čestní voliči. Nebyla by to zrada ,

Mard 1.7.2006 13:21

Re: Žádám o vysvětlení

Máte pravdu. Pokud přijmete že by se měla ODS chovat nedemokraticky jako ČSSD, která v závěru volebního období hodila své koaliční partnery přes palubu a vládla s komoušema, tak máte pravdu. Od takové spodiny, lhářů a šibalů jako je ČSSD by slušný člověk opravdu neměl přijímat žádnou pomoc. Nic takového jako oběd zadarmo neexistuje.

REPECHIN 1.7.2006 14:49

Re: Re: Žádám o vysvětlení

Jednomu se zastavuje rozum,když čte nesmysly ODS.Vše jak se jim kdy hodí...Jestliže se vůbec stalo,že tady máme komunistickou stranu,zamyslete se jak k tomu došlo????Možná je lepší pro identifikaci,že se naskrývá třeba pod názvem ODS.Dejte ruku na srdce kolik z Vašich řad využívalo s knížkou v ruce výhody bývalého režimu.Na to jste zapomněli??? Před pár lety když ODS potřebovala více hlasů neštítila se komunistů se kterými vyjednávala. Prostě jak kdy,,,jenže lidé ktátkou pamět nemají!!!! Dejte si ruku na srdce kdyby volby dopadly opačně,Vy by jste velkoryse řekli,prohráli jsme???? Nechtějte nás rozesmát !!!! V ODS není JEDINÝ slušný člověk!!!!

Radajan 1.7.2006 17:11

Re: Re: Re: Žádám o vysvětlení

A to tedy ne. V ODS je řada slušných lidí - jak se dříve říkalo - drtivá většina je slušných. Bohužel ti, kteří v poslední době za ODS mluví jí moc neprospívají. Ono totiž 10 milionů občanů není jen 10 milionů poctivě pracujících podnikatelů.

herdekbabka 1.7.2006 14:57

JÉŽIŠI to je nádhera - díky

:-D;-D;-D T U N E L P A P Á  :-D;-DR^>-

mira.le 1.7.2006 20:23

Re: Žádám o vysvětlení

Svatá pravda,přece po podvodnících a pedofilech nemohu chtít nějakou podporu

chorwin 1.7.2006 11:15

jedinéřešení

Jediné řešení současné situace jsou předčasné volby.

Mard 1.7.2006 13:21

Re: jedinéřešení

Bohužel souhlas, jen čekám kdy na to vedení ODS přijde.

Mard 1.7.2006 13:22

Re: jedinéřešení

Do dalších voleb bě mělajít kolalice ODS+KDUČSL+SZ jako celek!

Marat 1.7.2006 11:05

Socdemácí,že vám ještě není hanba!

Kdyby socdemáci byli demokraté,tak by odesákům ve vládě nepřekáželi,ale dávali by dobrý pozor na prsty odesáku.Jenže Paroubkovic partě jde jen o to,aby vládli oni.Nemají náhodou strach,aby na ně něco nepuklo,kdyby nevládli,nemohli by tomu puknutí zabránit?

Je to hnus,že Paroubkovi socdemáci se stotožňují z bolšány.Kdyby Paroubek a jeho parta byli slušní lidé,tak by se od komunistu distancovali a né se s ními dávali do party. Ostatně,komunisté jsou potratem Sociální Demokracie.Je to jejích dítko.Ničemné,zvrhlé,ale přece jen dítko jejích.Vždy budou mět ke komunistum blíže,jak k demokratum.Když blíženectví ČSSD s KSČM nevidíte a nevadí vám,tak si ten socialismus a všechno co k němu patří,zadrátované hranice a karabáč nad sebou a žebrácké mzdy,tak si ten socialismus náramně zasloužite!

repechin 1.7.2006 15:18

Re: Socdemácí,že vám ještě není hanba!

Handa by měla být v prvé ředě odesákům,bandě kamnalezli jen veksláci,funkcionáři KSČ a estébáci. Jenže její členové nemají paměť,měli by se léčit. Ani jediný člen ODS NENÍ DEMOKRAT  !!!  Stačí se podívat zpět. Je to banda pokrytců,zaprodanců,vlezdoprdelů,narcisů,tlučhubů,tunelářů, a arogantních tupců.  Tento výčet by byl delší.Doufám jen,že jednou historici pojmenují tuto stranu a její představitele za všechny zločiny správně.>-

Podle nich je totiž každý jejich zvůli brání socan,bolševik ,nemakačenko a lůza. Budeme jim muset koupit zrcadla,ať se podívají na sebe.(Y)

Hezký den všem,kteří mají rozum

volič z Rožnova 1.7.2006 10:35

Ohlas na článel pana Nečase:

To je opravdu velmi obsahově hloupý článek od pana Nečase. Vždyť kdo vám ODS a spol. brání jako tzv. vítězi - sestavovat vládu??? Přece nikdo!!! A že nemáte potřebných 101 k získání důvěry a násled. vládnutí?? Tak přece rozhodli voliči a nikoliv pan Paroubek !!! A proč by levice měla podporovat vaše hrozné experimenty na občanech?? To snad nemyslíte p.Nečase vážně. Takže vaše vývody a závěry v článku jsou opravdu, opravdu hodně zcestné a vůbec nechápete politickou realitu. Hezký den všem zde v diskusi.

Mard 1.7.2006 13:29

Re: Ohlas na článel pana Nečase:

V obecné rovině máte pravdu. Avšak ptám se já vás, proč má pravice podporovat parazity, lenochy a nemakačenky? Tudíž suma sumárum dojdeme k tmu že jiné východisko než předčasné volby není.

REPECHIN 1.7.2006 14:58

Re: Ohlas na článel pana Nečase:

pane Nečas,je mi z Vás špatně. Nejsem podle vašich měřítek lůza,úspěšně podnikám,ale celé ODS je mi špatně. Měli by jste povinně brát lecitin na zlepšení paměti.;-€ 

Jste zkázou pro tuto zem od prvního dne RvRvRvvšemi vytoužené demokracieRvRvRv