3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 13.6.2007 13:55

Re: Re: Jak to soudruh Štětina dělal v dobách socialismu v SSSR ???

no, s tím štětinou to jistě byla rafinovaná hra kgb, pouštět si známého antikomunistu na své střežené území  ... ne?

hmm, a že by paroubek přímo řídil obsta? nevím. ale teď tady jednu máme. ale neřídí jí paroubek.

www racek 13.6.2007 13:52

Re: Tak tu zase máme tvrdý výrok a příslušný folklórní tanec levice

tedy, poněkud hluboko pod tvojí úroveń, anebo se mýlím?

štěnini nebraň. ono na něj taky něco vyleze.

www racek 13.6.2007 13:51

Re: Re: Vy se snad divíte ? Já už vůbec ne.

to jen svědčí o tom, že ani brát úplatky ten člověk neumí. a to má být místopředseda vlády.

problém je ale stejný jako u grosse. jak si na ten majetek našetřil?

Malý Aston 13.6.2007 13:37

Re: Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Tož to ne.Jednak nejsem žádný pionýr i když jsem současně tuto organizaci absovoval společně s náboženstvím ale zasloužilý důchodce,který si pěkně tu vládu komančů a socek po jejich spojení musel pěkně užít zavřený za ostnatými dráty socialismu.Ano,otevřeně prohlašuji nemám rád komouše a nemám rád jednu politickou stranu která s nimi kolaboruje.Nemám rád Paroubka a Ratha,lháře kteří vnesli do politiky žumpu a hnůj.Nemá rád každého kdo krade ze státní pokladny a může mít jakoukoliv barvu.To nemám rád,páč by nám důchodcům mohli přidat nějakou kačku.:-D

jepice 13.6.2007 13:36

Doufám,

že pitomost umím rozpoznat. Tak snad to druhé. To ovšem za nadávku nepovažuju, o grázlech mám úplně jinou představu.

Karim 13.6.2007 13:31

Mafie stb-ksc uvnitr PCR funguji zhruba takto.......

...jde o lidi stredni az starsi generace - mladsim lidem mohou skarede zatopit.  Maji  solidni neformalni autoritu. Nenarizuji pisemne, dobrotive avsak autoritativne  doporucuji co resit razantne a co opatrne a pomalu. Ve spornych pripadech maji mnoho ucelovych dobrozdani od nejruznejsich stb-ksc docentu a profesoru, kterymi zchladi ci utlucou neposlusne horlivce, kteri by nedejboze mohli znicit nejaky tunel. 

Pokud neco ustoji v okrese A,  vedi i v okrese B, ze se na ne mohou obratit, kdyz je treba nejaky pripad prelozit. Okresni party si  ucinne pomahaji - specielne, kdyz maji spriznenou dusi treba v Ostrave, ktera sikovne resi pripady kverulantu, kterym se neco nelibi.

Vetsina techto stb-ksc bratrstev jsou  "elity okresu" - trestni oznameni na ne jsou dopredu ocejchovana jako oznameni vagusu na slusne, uspesne a bohate obcany. Elity se schazeji na svych sidlech s obdobne ladenymi elitami z rad SZ,  advokacie a politiku,  VETSINOU OBARVENYCH NA ORANZOVO,  nekdy i na modro, do KDU se byvali ksc prece jen az tak nehrnou.  

 Prakticky vysledek takoveto neformalni koordinace je, ze byvali ksc-stb apod  maji velmi vysokou uspesnost tunelovani a celkem klid a pohodu pri pozdejsim nezbytnem vysetrovani. Nestandardni samorosty typu Hucina a Cunka vsak dobre koordinovane bratrstvo dokaze utahnout i na nudli  a bezduvodne sikanovat dlouha leta.

Oliš 13.6.2007 13:28

Re: Vy se snad divíte ? Já už vůbec ne.

Jak může normální člověk veřit tomu, že se úplatky předávají v nějaké obálce veřejně a před sekrářkou??

Malý Aston 13.6.2007 13:10

Re: Re: jen tak jsem prolítl diskuzi

Já to tak černě nevidím.Paroubek a Rath dosáhli něco nepředstavitelného a já jim navrhuji metál.Oni totiž ve svém lhaní jasně prokázali jak policii,tak státním zástupcům a doufám i soudcům,že kohokoliv a kdykoliv nechají padnout,jakmile přestane plnit jejich příkazy.Odrovnali Benešovou,přitáhli Veseckou a zase touží po jejich zrušení,Bublan hájí neobhajitelné a mezi tím vylučování a parte a střelba.Řev a podrazy,nechutné jednání,kritika počásí a za všechno mohou všichni jen oni to myslí upřímně.Přímý útok na policii,státní zástupce a soudy,které tady 8 let poslušně plnili jejich příkazy se jim vrátí jako bumerang.:-D

Marta 13.6.2007 13:09

Re: Re: Marto

  Díky  Kubeši.

Karim 13.6.2007 13:07

Kubiceho zpravu vynesl nejspise Langer......

aspon to tak vypada na 99%.  Na druhe strane - krome blabolu o pedofilii - zprava celkem verne popisuje, "jak to chodi", a "jak se to dela", aby se nahodou neco neprijemneho nevystrilo, nebo aby se aspon vysetrovalo pomalu.  

 Timto zpusobem se pribrzdovaly za ODS a s Kocarnika LTO a bankovni tunely, timto zpusobem se za vlady  socdem pribrzdovalo setreni Grossa (jeho naivnim  lzim nemuze verit snad vubec nikdo - tim padem asi nejsou "celospolecensky nebezpecne") a ruzne jine kulisarny vcetne onoho Kubicova "biolihu".  

Socdem bohuzel nejsou prilis disciplinovani, aby drzeli jen s jednou bandou grazlu - napriklad palasuv prodej baliku setuzy nejvetsim pseudopodnikatelskym hovadum v cechach byl prece jen trochu moc i na socdem. Dtto rozkulaceni pozemku PF za miliardy Kc okolo prahy za laskaveho dohledu Zgarby.  Vsimnete si vsak, jak setrne se tyto veci vysetrovaly a jak se zase nikomu nic nestalo.

oakman 13.6.2007 12:58

Tak tu zase máme tvrdý výrok a příslušný folklórní tanec levice

no je těžké Štětinu obvinit (on skutečně nebyl ani bolševikem, ani agentem, jak se tu mnozí snaží naznačovat, ani nebyl ordinerním předposránkem jako většina populu), tak tu budeme hrát hru na neexistenci toho, co píše. Budeme dál tvrdit, že Hučín je blázen (jinak by ho přeci nesoudili), budeme dál hledat ten smrtelný hřích v duši autorově - vše jen proto, že nechceme připustit, že fandíme xindlu, že přátelé socialisté!!!

Tady se ukazuje, kdo je na téhle diskusi jen malá špinavá socanská hnída....

Douša Josef 13.6.2007 12:55

Re: Vy se snad divíte ? Já už vůbec ne.

R^R^R^

Malý Aston 13.6.2007 12:54

Re: Re: Komunista Štětina

Ale musíte uznat,že jako důchodce se musím dobře bavit.To všechno již tady bylo.Herci se mění,scénaristé také a diváci zase jen blbě čumí kdo a proč jim tu divadelní hru pořád vnucuje.

vl 13.6.2007 12:54

Re: Re: Paroubek po prvním prudkém výpadu na Veseckou

Nebo Vesecká neovlivňuje vyšetřování, ale ovlivňovala hoČSSD a dnes se jí na to přijde.

Karim 13.6.2007 12:54

Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Oznamovani pletich  stbackych mafii  na PCR si zkuste na vlastni kuzi - pokud mate penize na dost dobrou ochranku. Specielne na okresech typu Prerov, kde maji tyto bratrstva leccos pod palcem.  

Dejstvi 1) oznameni odmitnou prijmout, ze napadani slusnych a vazenych obcanu a elit okresu (byvalych stb) nebudou resit.  2)pokud najmete advokata, ktery je donuti podani prijmout, vyhori mu auto nebo nejaci dacani mu nebo vam zlomi zebra, nos nebo ruku 3)pokud podate podani na to, ze vam nekdo neco znicil nebo zlomil, reknou vam ze nebudou resit podani nejakych vagusu na vazene elity okresu atd atd dokola az si vse dobre rozmyslite.  PCR vam take pri pohovoru klade otazky jestli se nebojite, ze by vam nekdo neco mohl zlomit, ze se to bohuzel nekdy stava....

Mezitim se prislusnici aktivne podileji na legalizaci stamilionovych tunelu svych soukmenovcu, na jejichz haciendach travi vikendy, a kde se setkavaji "elity" - zastupci, zastupitele, PCR, advokati, politici, spoluzaci, byvali ksc-stb VELMI CASTO prebarveni na oranzovo, a nekdy i na modro.

Upozornuji - dobra ochranka stoji tak tisicovku na hodinu - s chuti do toho pane loulo.  Nedivim se ze Cunek  je z Prerovske party  trochu nervozni.

Douša Josef 13.6.2007 12:54

Re: jen tak jsem prolítl diskuzi

No ono se ani tak nežádá, aby to dokazoval soudu, ale stále se říká, že se před občany nedokázal dostatečně obhájit! A já při tom rostu! Copak se Čunek může obhájit někdy před některými lidmi, kteří zde diskutují? I kdyby měl křídla anděla, neuvěří mu, i kdyby stokrát prohlásil, že nic nikde nevzal. Copak se Gros někdy dostatečně obhájí před těmi, kteří jsou přesvědčeni, že bral a že jen policie to zahrála do autu? Žádně věrohodné obhájení před občany, politicky zfanatizovanými ať tam, nebo tam, nikdy nemůže existovat!

Tonda 13.6.2007 12:51

Vy se snad divíte ? Já už vůbec ne.

Po tom co jsme si přečetli, jakým způsobem bylo prováděno vydávání lustračních osvěčení, kdo všechno v tom byl namočen a s jakými výsledky, tak  se nelze divit, že socani do toho mohli nepochybně zasahovat. Už jenom proto, že je řídí člověk, který si s STB  zcela evidentně v minulosti zadal a přesto s ním nikdo nehne, ani vlastní členská základna. Inu, cílem ČSSD je bezpochyby vznik bloku KSČSSD. O tom nás už přesvědčili těsně po volbách pověstným "únorovým" projevem. A kdyby k tomu došlo, tak  potom pámbůh s námi.  A o tom, že tento spolek zcela evidentně rozpoutal kampaň proti Čunkovi, aby škodil normálnímu chodu nové vlády, může pochybovat jen úplný idiot. Stačí srovnat časové období, kdy to vše vypuklo a ještě po 5 (!!) letech klidu.

 Dnešní opozice má jediný cíl : neustálé vyvolávání neklidu, neustálé výzvy k demisi kdekoho z nové vlády bez jakýchkoliv předložených důkazů. Chtějí rozvrat za každou cenu. Je třeba jim maximálně odolat, ať třeba puknou vzteky !

Malý Aston 13.6.2007 12:49

Re: jen tak jsem prolítl diskuzi

To není pravda.Vyšetřování podle Paroubka musí být zahájeno od doby,kdy pan Čunek začal chodit do mateřské školky.To by bylo aby se něco nenašlo.Když se totiž nic nenajde,bude Paroubek,Rath,Hašek,Sobotka a vlastně všechny socky a komouši prohlášeni za veřejné lháře a to přeci nemohl pan Obst dopustit.To víte,socan socana nepodrazí.:-D

Douša Josef 13.6.2007 12:49

Re: Re: Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Vážený loulo! není v tomto státě větších obviňovačů bez důkazu, nad Ratha s Paroubkem! jestli máte trochu soudnosti, tak to musíte uznat! Znáte někoho z ODS, koho ještě Rath neobvinil, že něco tuneluje, že má vazby tam a tam, že za státní peníze si pořídil to a nebo ono? Vždyť od příchodu Ratha do politiky ani nic jiného soudy nedělají, jen řeší tato bezdůkazní obvinění, toto plácání, které se pro příznivce KSČSSD stává pravdou v okamžiku, kdy je Rath nebo Paroubek vysloví. Proto ta rozdělená společnost, proto ta občanská válka!

Před příchodem těchto dvou do politiky zde nic podobného neexistovalo. Pokud vím, byl semtam spor Zeman - novináři, jinak nic! I odpůrci Klaus se Zemanem se nikdy k sobě takto nechovali a v zásadních věcech dokázali nalézt řešení! Paroubek s Rathem do politiky přinesli něco otřesně odporného, co lidi štve proti sobě, vyhrocuje konflikty. Vždyť politika dnes není nic jiného, jen hádky, prudké obviňování bez důkazů. Opozice není opozicí, neřeší se problémy státu, jen se vyžívají nechutnými hádkami. Dnes v noci dokázal Rath mluvit o jedné věci snad čtvrt hodiny dokola, krasořečnil a vůbec nic neřekl. V parlamentu, který se stal místem pro ukojení jeho chorobného ega, místem, kde se může poslouchat a obdivovat sám sebe a to vša za naše peníze!

vl 13.6.2007 12:46

Re: Re: Re: Re: Re: Vesecka to tentokrat zase zmastila

Tohle je jeden z mála názorů, s kterým tady lze bez výhrad souhlasit. Podívejte se napřípad toho (sakra skleroza, jak se jmenoval) uprchlíka z Bor - dostal 12 či kolik let za svědectví, která byla zapsána v procesu z hlubokého totáče. Že ty soudce nenapadlo, že tehdy ti svědci museli vypovídat, jak jim to bylo přikázáno?

Malý Aston 13.6.2007 12:45

Re: Jak to soudruh Štětina dělal v dobách socialismu v SSSR ???

Ale my tady řešíme jednoho státního zástupce,pana Obsta který byl přímo řízen Paroubkem a Vy na nás se Sovětským svazem.Že se nestydíte.:-D

pan profesor 13.6.2007 12:39

Jak to soudruh Štětina dělal v dobách socialismu v SSSR ???

Jak to, že se dostával na utajovaná místa na hranicích SSSR? Čím to bylo, čím si to zasloužil? Měl by nám to objasnit a ne nyní nadávat na komunisty. Takovéto rošády přece dobře známe z roku 1945 - tedy po květnu. ;-P

loula 13.6.2007 12:38

jen tak jsem prolítl diskuzi

a neustále se tam počítá, jestli mohl nebo nemohl nastřádat tolik a tolik. Ale já mám dojem, že je Cunek obviněn s trestného čuinu úplatku, takže žalobce mu musí dokázat, že úplatek přijal. Cunek nemusí dokazovat, kde ty peníze našetřil. Samozřejmě, když to prokáže, tak je to jeho plus, ale dokazovat nic nemusí.

SUMO 13.6.2007 12:33

Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Ano to je logické a nedá se s tím než souhlasit. Jenomže má to chybu. Váš příspěvek je až příliš rozumný na to aby ho psí křiklouni dokázali akceptovat. Místo toho budou křičet. Ostatně článek je napsaný přesně v tomhle duchu a nic řešit nechce. A položte si otázky: Kdy bude senátor Štětina obhajovat svoje křeslo? 2010 Kde ho budou volit? Praha. Tam je velká část obyvatel naladěna proti ČSSD. A velkou konkurencí tam bude ODS. A jak se říká sejde z očí sejde z mysli. Stačí tedy napsat jednou za čas agitku a ono se to nastřádá a hle máme publikační činnost. A lidi to přeci žerou tyhle nic neříkající bláboly už dvacet let tak proč by to nefungovalo znova. A dědoušci v senátu mají ještě pocit že jsou strašlivě důležití.  A protože existuje imunita lze si dovolit to co normální smrtelník si dovolit nemůže. No hlavně že si tady pionýr Malý Aston může vyřvat plíce.Ale chtít něco vyšetřit až dokonce Paroubek nebo Jančík, Čunek nebo Gross prosim vás to by bylo pro papaláše hraní si s ohněm.

Douša Josef 13.6.2007 12:32

Re: Komunista Štětina

Dobře jste se to naučil! Přesná Paroubkovsko-Rathovská metoda vystavovat všem politickým odpůrcům psychiatrickou diagnozu. Soudruh Paroubek rovněž každému doporučuje, že by měl vyhledat péči doktorů a psychiatrů, že mluví z horka, neví co mluví a podobně! To máme kvalitní politiky! Nevím, co by měli vyhledat ti, co jsou "pověřeni vyšší mocí", co "mají organizmus dvacetiletého mladíka", co "jediní mají předpoklady a schopnost nám vládnout", ti, co jsou přesvědčeni, že "Bush může být rád , že s nimi mluví, protože aspoň pozná, jak jsou příjemní" nebo ti, co "nebudou říkat Bushovi, kdo je v ČR rozhodující, protože to Bush, jako státník pozná sám"!

Malý Aston 13.6.2007 12:31

Re: Re: Re: Re: Je pěkné jak se snažíte

Máte pravdu z pokladny socek to nešlo ale z našich daní ano.:-D

Karim 13.6.2007 12:31

Je mnoho veci, ktere mluvi i proti Cunkovi, ale presto je divne.....

ze jej vysetruje snazivy fanatik z stbacke rodiny, ktery celkem bezduvodne sikanoval Hucina.

Prvne k Hucinovi - je to nestandardni typ -  dlouhe vlasy, strelba ze vzduchovky do zadku blanenskeho komunistickeho korytare.  To druhe si v byvale CSSR netroufl krome Hucina nikdo. To z nej vsak jeste nedela teroristu, ktereho je nutno 7 let pronasledovat a drzet ve vezeni. Hucin ma naprostou pravdu v tomto: u PCR a v justici pretrvava vliv stb-ksc-cssd bratrstev, castecne zamerenych politicky ale hlavne zamerenych na kryti obrtunelovani provadene "soukmenovci". Hucinova cinnost zamerena na rozbiti takovychto siti musela u postizenych stbackych klik vyvolavat zurivou rekaci - a ta prisla ve forme fanatika Obsta.  

Cunek neni mozna tak cisty altruisticky clovek jako Hucin - ale je tez na politika nestandardni. Cunek nema v rodine stbaky a ksc-many, kteri by se za nej u bratrstva "primluvili".  Jako Hucin byl v obcanskych komisich, takze leckomu z bratrstva zbrzdil karieru.  Jako Hucin se vyjadruje nediplomaticky a primocare.  Je oblibeny vice nez Hucin - i kdyz nektere jeho nediplomaticke vyroky mohou vypadat jako populismus.

Kdyz Cunek "nediplomaticky" a zcela verejne odmitl vydirani sve byvale sekretarky, byl to pro kliku stb-ksc-cssd dar z nebes a signal, pres koho vykonstruovat dalsi problemy. Na cinnosti Cunka muze byt neco zavadoveho - ale srovnejte si miru tlaku PCR na Cunka ohledne pulmilionu s absolutni pohodou PCR pri reseni majetku politiku s "vazbami na ksc".

Na prvnim miste mohu jmenovat bratra Kalouska (byt za 6MM mu koupil ksc Hava a daroval tchan-ksc-mafista Kasak), Jansta-Mladek (119MM palmare za 8 tydnu pro CSOB, ovladaji nemovitsti za desitky milionu),  Kraus pul miliardy na kakao  a vlastnik nemovitosti za desitky milionu, Tlusty - rodina ovlada nemovitosti za desitky milionu, Lansky-vlastnik konta ve Vidni, kde jeho penize nebyly jeho atd atd. Dokonce i u jelita mladyho p Grosse uverila PCR jeho pruhlednym lzim, kterym neveri v CR ani male deti.  

loula 13.6.2007 12:31

Re: Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Astone - malý - abych řekl pravdu, nic jiného bych si nepřál, než aby takováto praxe z politiky zmizela. Aby se jenoznačně výrokem soudu uzavřela nejen kauza Cunek, ale i kdo ji inicioval ( nevěřím že to byla iniciativa té sekretářky), aby se soudním výrokem uzavřely obvinění ze zprávy Kubice, ale i aby se zjistilo, jak tato zpráva unikla na veřejnost ( jsem přesvědčen, že tento únik byl řízený) atd atd. Aby nedocházelo k tomu, že Bem se podle soudního výroku nemusí omlouvat Rathovi za to, že ho označil za tuneláře ( čili podle soudu Rath tunelovat LK), a na druhou stranu policie vyšetřování Ratha odložila ( tedy Rath netunelovat LK). Není to na hlavu? Není toho na hlavu trochu moc?

Jindra 13.6.2007 12:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: áále prdlajs pane Štětina - kdyby se chtělo - těm navrchu - tak by šlo vše jak po másle.

Dohromady majetku za 100 tisíc...opravdu jste mimo a o řády....

Malý Aston 13.6.2007 12:29

Re: Komunista Štětina

Výborně Ivane.Tak když nejsou argumenty začne jeden komunista urážet druhého komunistu že on je lepší komunista než ten druhý a když již byl komunista musí v této sektě zůstat až do skonání světa.Minulost pana Štětiny mne nezajímá ale zajímá mne,proč je tolik křiku pro pana Obsta,kterého také bohudík neznám. To je jediný státní zástupce který zůstal věrný Paroubkovi nebo je tak geniální. Pro mne je rozhodující zjistit pravdu a je mi jedno,zda to bude ten nebo onen státní zástupce.Ale podle řevu Ratha,je to asi poslední žijící státní zástupce,který se řídí usnesením ÚV ČSSD,tedy tím co řekne Paroubek a Rath.:-D