3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lea 13.6.2007 10:19

Re: Re: pane Štětino, dík

velikost Čunka dosahuje takového formátu,že se nechá nachytat novinářem a plesá to mikrofonu nadšením,jak je rád,že byl případ předán někomu jinému.To,že těmito kecy dehonestuje samotnou Veseckou, našemu velikánovi asi nedochází.

Jaara 13.6.2007 10:18

Re: kdo to řídí?

Na váš "pikantní dotaz" se dá říci jediné. Ještě pikantnější dotaz zní: "Kolik firem, které si s Čunkem zadaly, v udaný den vybralo z banky půl milionu? Troufám si tvrdit s 99,99% jistotou, že jedna jediná...

brok 13.6.2007 10:17

Re: A co myslíte že dělal pan Štětina před 89 a jak se dostal tam kde je, tj Re: pane Štětino,

Pane Geronto-něco, můžete nám říci, co jste před r. 89 dělal vy, že tak řvete?

brok 13.6.2007 10:13

Re: Re: Re: Re: Vesecka to tentokrat zase zmastila

S naprostou nezávislostí soudců a státních zástupců bych souhlasil, jen je napřed nutné odtamtud vymlátit lumpy, které tam najmenovali ještě bolševici.

loula 13.6.2007 10:09

Re: Re: Re: Re: Ale to jste vedle jak ta jedle..

A odkud to ví noviny. No přeci přímo z vrchního zastupitelství, od vyšetřovatelů, od policie.  Copak by to byl první případ, kdy jsou různé tajné dokumenty zveřejněny dříve, než se to dozví zainteresovaní lidé. Copak by to bylo poprvé, kdy si mafie kupuje dokumenty podle vlastního výběru přímo od policie.

Talián 13.6.2007 10:08

Re: Re: Re: Re: Re: Měl jsem vás Šetino za soudného člověka,

Čím déle kausa Čunek běží, tím je jasnější, že jde o politickou objednávku. Čunek sám je nepříjemný precedens komunálního politika, který vystřelil nahoru. Lidí Čunkova typu je v ČR dost a jejich tah vzhůru lze očekávat. Potom bude pozice KSČSSD mnohem horší a složitější. Generační výměna v PS je na spadnutí a levicový blok bude při tomto klání bit jako žito. Čili snaží se tento debakl odsunout. Každý dobrý den.

Psí vrah Čumil 13.6.2007 10:08

Re: pane Štětino, dík

Hehe, mamulo, až budete mít čas, zkuste přinést několik příkladů, jimiž velký muž Čunek přesahuje malost čecháčků s malým č.... Moc se těším.

Petřík 13.6.2007 10:04

Re: Celé to "vyšetřování J.Čunka" od začátku smrdělo manipulací.

Kdysi se tohle jméno objevovalo ve vedení fotbalu. Tam byla vazba na ČSSD a osobně  Paroubka naprosto jasná! Nevím, jsou-li tihle Obstové bratři, či něco jiného...

Petřík 13.6.2007 10:01

Re: Konečně to někdo napsal

No, pokud má tenhle Obst něco společného s bývalým fotbalových bafuňářem Obstem, jsou ty "intimnější" vazby naprosto jisté!

brok 13.6.2007 9:57

kdo to řídí?

Případ Hučín a případ Čunek mají natolik stejný scénář, že lze téměř s jistotou tvrdit, že oba řídí stejný stbák. Proberme si případ Čunek krok po kroku. Čunkova sekretářka se (po 5 letech) rozhodla žalovat pana Čunka pro sexuální obtěžování. Zřejmě si to pět let rozmýšlela, možná chtěla v nové situaci z toho jen „něco vyrazit“. Aktivní stbák si případu všiml  a, protože je z nějakého důvodu nutné Čunka likvidovat, ujal se případu. Hned na začátku si stbák uvědomil, že je to slabé (stačí si prohlédnout onu sekretářku a pana Čunka a každý chlap vám řekne, že pan Čunek má na víc). Tak přišel na řadu oblíbený fígl – pan Čunek bral úplatky. A jako na zavolanou ona sekretářka "si vzpomněla“, že viděla a slyšela pana Čunka, jak bere půlmilionový úplatek. Představa schopného a energického starosty, který stojí v otevřených dveřích a bere úplatek a to tak zjevně, že sekretářka ve vedlejší místnosti věděla nejen, že jde o úplatek, ale také kolik, je neuvěřitelná. Protože se (přes katastrofální stav českého soudnictví) jistě nenajde soudce natolik dementní, aby tomu uvěřil, je nutné „vyšetřování“ co nejdéle protahovat. A na to je osvědčený expert pan Obst. Takže byl angažován přesto, že případ nespadá do jeho rajónu. A teď mu to ta Vesecká sebrala, sakra práce. Takže na celém případu Čunek by bylo nezajímavější zjistit, kdo to řídí, kde je a jak dlouho bude sedět. Také by se někdo mohl zeptat, proč pravděpodobně dementní šéf firmy dával úplatek až po rozhodnutí, které bylo v jeho neprospěch. Jen pikantní dotaz nakonec: Kolik firem v udaný den vybralo z banky půl milionu?

clay 13.6.2007 9:54

Re: Re: Re: Ale to jste vedle jak ta jedle..

a odkud to VÍ Macek?;-D Z novin...

Petřík 13.6.2007 9:53

Re: No vidíte, pane Čumile

Člověče, jak vy se dokážete někdy odkopat... ;-D

Petřík 13.6.2007 9:48

Re: Rudé Paroubkovy gardy

Naprosto přesně vystižené! R^R^R^

mamule 13.6.2007 9:48

Re: Je-li tohle petice, pak se podepisuji - KAREL 22

Já taky!

mamule 13.6.2007 9:43

pane Štětino, dík

Dav je žumpa, pane Štětino, a tady v Čechách, to obzvlášť smrdí - všichni ti zakomplexovaní, závistiví čecháčci (s malým...) okamžitě vycítí, když je někdo přesahuje... Už to kdysi dávno rozpoznal T.G.M. a hodně kriticky na to upozornil... Inu, kde je mentalita, z níž bič neupleteš, tam leda si obout holínky... Pane Štětino, nenechte se otrávit!!! Moc vám fandím, a článek je výtečně podložen.

Hustoles 13.6.2007 9:42

Re: Madam váš způsob obrany grázla navozuje otázku. Re: Re: Re: Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

Vyse ale předvádíte! Jen co je pravda. No nic - ono to odpovídá.

Kalina 13.6.2007 9:39

Celé to "vyšetřování J.Čunka" od začátku smrdělo manipulací.

A jméno "Obst" je dobré si zapamatovat. :-/

Ivan Nový 13.6.2007 9:39

Leo,

Vesecká jen zametá stopy. Uvidíte, že ten spis se ztratí. To proto, aby neusvědčil vyšetřovatele z podjatosti.

Vocílka 13.6.2007 9:39

Pan Štětina nezklamal

Jako vždy je pokrokový.

Mell 13.6.2007 9:37

Zdravice

Zdravím všechny diskutéry, kteří to mají jako stranický úkol. Pište, cupujte a urážejte do roztrhání těla, ať z vás mají Paroubek a Filip radost.

Jenda 13.6.2007 9:37

Re: Re: Pokud je tu někdo prase, tak určitě ne autor článku.

Prasnice hájí prase!!RvRv

sociolog 13.6.2007 9:35

Re: Kdyby Štětina neměl Hučína,

Presne tak. Tolik statecnych lidi jako Hucin v nasem narode po 60 letech nacistickeho postnacistickeho a komunistickeho teroru nezustalo. Proto budme vdecni za Stetinu a Hucina. A dejme si pozor na "doktory", kteri bdi nad nasim nikym nerusenym historickym bezvedomim. Jak uz rikal historik Burckhardt "Beda tomu, kdo rusi spanek sveta"

Vocílka 13.6.2007 9:32

Re: pane Štětino

Já si naopak myslím,že pan Čunek je křišťálově čistý stejně jako pan Gros a rovněž mu nikdo nic nedokáže.

mamule 13.6.2007 9:30

Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

No, blbost nezná míru, a kdejaký brmboš to dokazuje...

loula 13.6.2007 9:27

Re: Re: Re: Vesecka to tentokrat zase zmastila

Nezlobte se. ale tady bych nesouhlasil. Aparát soudů, státních zástupců, policie, ale i státních úředníků, musí být přísně apolitický. musí být profesně na úrovni, musí přesně dbát zákonů ( nemusí se mu ty zákony líbit, ale musí je dodržovat). Prostě jak se některý z těchto státních zaměstnanců zachová politicky, měl by být odvolán. Problém je ale v tom, že politici ( at růžoví nebo modří) chápou stát jako dobyté území, jako svůj pašalík, a tudíž považují za samozřejmé, že státní zaměstnanci budou něco jako poddaní těch politiků.

Pachlyk 13.6.2007 9:25

Re: Hučín je prachsprostý

Tak jsi nam to hezky vysvetlil, co a jak kolem teho Hucina. Po bolsevicku se musi soudruhu na tu modrou sebranku a ostrym slovem nesetrit, aby bylo videt ze v tom mas jasno...

doktor 13.6.2007 9:24

Kdyby Štětina neměl Hučína,

musel by si ho vymyslet. Chová se jako komunistický papaláš v padesátých letech. Štětina byl v roce 2004 zvolen na 6 let ve volebním obvodě č. 22 hlasy 14% VOLIČŮ.. Bída naší a jakékoliv demokracie!

Vrtěl 13.6.2007 9:24

Kdo asi ovlivňoval vyšetřování?

Paní Vesecká prosí, aby se nikdo do věci nemontoval a tak to politicky neovlivňoval. Byl jste to právě Vy kdo se do toho stále montoval.

loula 13.6.2007 9:22

Re: Obvinit svědky z křivé výpovědi dříve,

Ano, to máte pravdu, tady bych to viděl tak, že obžaloba v průběhu soudu předloží důkaz, že svědek lže a bude žádat vyloučení tohoto svědka nebo jeho obžalobu pro křivé svědectví. Případně může již v obžalovacím spisu upozornit na to, že svědecká výpověď neodpovídá zjišteným skutečnostem.

Lea 13.6.2007 9:20

pane Štětino

dnes v TV p.Vesecká řekla,že první věc,kterou by v případě Čunka udělala,by byla ta,že odkráčí z vlády a to okamžitě po vznesení obvinění.Pan Čunek svým dílem přilil olej do ohně také.Paměť mu nějak neslouží,to,že byl v představenstvu jedné zbrojovky z něj lezlo jako z chlupaté deky. Kromě dalších pozoruhodností.Na politizaci případu se bohužel podílela i jeho advokátka,která se vydala hájit svého klienta na senátní půdu.Je divné,že obvinění Čunka přišlo po tolika létech,na druhou stranu si myslím,že čistý jako lilie pan Čunek není.Ťěžko posoudit,komu celá věc prospěje.Vládě ale určitě ne,podílí se na její destabilizaci a svým nebojsa přístupem je do případu zatahováno více a více lidí.Jestli je úmyslem vaším i pana Čunka poukázat na moravskou justiční a policejní mafii,případ se posunul do roviny,že je dehonestavána práce těchto dvou útvarů jako celku.Ráda bych vás požádala,abyste jako senátor napřel svou pozornost i jinam. Např.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=445321  očekávám,že se s vervou zahryznete i do těchto nepravostí. Konec konců,Říman je také z Moravy.