29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. 19.8.2009 10:06

Pan Štěpánek má pravdu,...

ale někteří jsou z toho trochu zmatení!!!!!;-)

Johan 19.8.2009 10:09

Re: Pan Štěpánek má pravdu,...

Nedivte se, když pan Štěpánek saje téměř celý život z veřejného a nikdo nevím jaké pozitivum za to máme. Stačí si ale uvědomit, že pan Štěpánek kandiduje do parlamentu. Tak které jelito mu tam pomůže?

Karel 22 19.8.2009 10:24

Re: Pan Štěpánek má pravdu,...

A jaké pozitivum máme z toho, že socanský poslanec Křeček ze svého poslaneckého platu (z našich daní) hradí regulovaný nájem (zbytek platíme ze svých daní)? Nebo z toho, že Zubová bere 25 litrů měsíčně (z našich daní)  jako náhradu za dopravu a jezdí přitom vlakem zdarma? Nebo z toho, že socan Sobotka odpustil Paroubkovu známému STBákovi Dvořákovi 26 mega dluhů a penále finančnímu úřadu? Štěpánek je vedle takových  úplná NULA a vůbec mě jeho SÁNÍ Z ROZPOČTU nevzrušuje. ;-D

PIN 19.8.2009 10:29

Re: Pan Štěpánek má pravdu,...

Vážaný pane, je to velmi prosté. Pozitivum nemáte ani ze socanů, ani ze Štěpánka. Jen hlupák by hledal rozdíly mezi socanem a Štěpánkem.

Ivan 19.8.2009 11:58

Re: Pan Štěpánek má pravdu,...

Co "platíme ze svých daní" v případě regulovaného nájmu?  Regulovaný nájem je dostatečně vysoký jak na úhradu opravy a údržby nemovitosti (tuto povinnost nemalá část majitelů pronajímaných bytů zanedbává), tak i na přiměřený zisk. Majitelé by ale chtěli zisk vyšší tím, že jim ostatní občané dali možnost využívat monopolního zdroje, totiž bytu. O to,  že je v daném místě vysoká poptávka po bydlení se přitom majitelé bytů nijak nezasloužili. Nájemné by proto mělo mít zpětnou vazbu danou třeba tím, že majitel by musel za nepronajatý byt platit daň ve výši několikanásobku požadovaného nájemného atp.. a jednou stanovené nájemné by nebylo možné měnit jinak, než o míru inflace.

Pokud si někdo myslí, že regulované nájemné na úhradu nákladů na údržbu a zisk nestačí, tak ať si nájemné porovná s družstevními byty, kde si družstevníci  platí všechno sami, domy jsou výborně udržované a to za zlomek nájemného, které požadují vydřiduští soukromníci.

Lion 19.8.2009 12:20

Re: Pan Štěpánek má pravdu,...

Ivane, Ivane, já myslel, že Tě vypověděli kvůli nesouhlasu s americkým radarem. A ty ses přeškolil na nájemní vztahy ... ;-D Jen pro Tvoji informovanost - 1. v drtivé většině měst současné regulované nájemné ještě nepokrývá ani reprodukční náklady 2. v těch městech, kde už náklady pokrývá, se ještě dlouho bude šetřit na výpadky z předchozích 20 let. Snad nejsi tak prostinký, abys věřil tomu, že můžeš dvacet let plundrovat byty vlastníků a pak bude stačit jeden rok platit nad náklady a všechno bude O.K. 3. družstevníci si bydlení pořídili z vlastních zdrojů, nájemníci nikoliv, takže vyšší  nájemné oproti nákladům na fond oprav je pro průměrně inteligentního člověka jaksi logické a odráží tržní hodnotu předmětu pronájmu. A navíc družstevníci si veškeré opravy a rekonstrukce ve svých bytech hradí ze svého (s výjimkou oken). Tak se nenech unášet levicovými vášněmi, bydlení je prostě nákladnou záležitostí a jen regulovaní paraziti to odmítají přiznat. Čest ... ;-P

mu1 19.8.2009 12:35

Re: Pan Štěpánek má pravdu,...

 Lione souhlasím zcela s obsahem tvého příspěvku. Ivan je přiblblý komunista, ktrý zapoměl na doby, kdy jim domy padaly na hlavu. Poznámka na konec. Družstevníci si hradí všechny opravy ze svého, tedy i opravy oken, dveří, střech, zateplení....atd.Mají na to fond oprav, do kterého si přispívají. Fond oprav je povětšinou pro každý vchod  (dúm) zvlášt.

fedujsamoduj 19.8.2009 13:42

Re: Pan Štěpánek má pravdu,...

 Milý Karle s krátkou pamětí, v partě díky níž jsme Laudrovi vyklopili 10mld. seděl i štěpánek, šmejd všech šmejdů!

Mirteh 19.8.2009 10:28

Re: Pan Štěpánek má pravdu,...

Není to ale jiný Štěpánek, který je  na magistrátu za zelené?  Domnívám se, že si ty pány trochu pletete.

PIN 19.8.2009 10:32

Re: Pan Štěpánek má pravdu,...

No to se vám povedlo. Tento Petr Štěpánek je totiž přesně ten, kdo se za vaše peníze válel v Radě pro rozhlasové a televizní vysílání, která se proslavila jedním průserem za druhým, ve stejné době poskakoval s kapelou Unisono na Nově, cpal se do senátu a aktuálně sedí v Radě ČTÚ a cpe se do parlamentu. Jen blb by mu tam pomohl.

slava 19.8.2009 12:07

Re: Pan Štěpánek má pravdu,...

R^R^R^

mu1 19.8.2009 12:40

Re: Pan Štěpánek má pravdu,...

Štěpánek, toť tajtrdlík. Bohužel je s tím blbem starostou u z Prahy (tuším) 5 u nás.A škodí.

Bizon 19.8.2009 10:06

Ten štěpánek je neskutečnej ha jzl!

Kdo je vysmátý jsme přece jasně viděli v tom Toskánsku !!

patrik 19.8.2009 10:08

Re: Ten štěpánek je neskutečnej ha jzl!

A vy se na dovolené mračíte?? To vás lituji.

j 19.8.2009 10:09

Re: Ten štěpánek je neskutečnej ha jzl!

já jsem vysmátý a to nemusím do Toskánska no a to vás právě se-re:-)

patrik 19.8.2009 10:10

Re: Ten štěpánek je neskutečnej ha jzl!

ale koho? mě? mě je to úplně ukradený kde vy trávíte dovolenou. Ale vám žřejmě vadí,když jiněkdo tráví jinde. Jste obyčejný závistivý chudák.

magi 19.8.2009 10:20

Re: Ten štěpánek je neskutečnej ha jzl!

patriku! Je mi šumafuk,kde s.rotný Topolánek,se svojí rotou trávý dvolenou. Tomu ubožákovi nezávidím ani tu vakuovou pumpu s kterou běhal po pláži. Jen takový dodatek : tajtrdlík zůstane tajtrdlíkem i kdyby trakaře padaly!!!

Kecal. 19.8.2009 11:27

Re: Ten štěpánek je neskutečnej ha jzl!

Bizone už nejseš  Buw....?

placka 19.8.2009 10:01

Neskutečná drzost Štěpánkova

Štěpánku, ty lemple a podvodníku, jak se ti píšou takové články se zadnicí přilepenou na státní židli? To si myslíš, že jsou všichni úplně blbí? Jediné, co opravdu umíš, je lézt do správné zadnice a přesedat z jedné státní židle na jinou. Není divu, že se teď cpeš do parlamentu.

Nevolte ČSSD, nevolte však ani ODS!!!

herdekbabka 19.8.2009 9:59

ach Štěpánku, Štěpánku - zaspal jste dobu a fest

Časy, kdy svazáci vládli a oblbov ali lidi jsou pryč.. to byste si měl uvědomit. Žijete jaksi mimo a strašíte nesmysly... máte ale smůůlu - lidi to už neberou. Tedy nevím jak v Práglu, ale stačí se projet šalinou ... ty komentáře nad tiskem - těch kteří je ještě kupují a nepřečtou si noviny na netu v ohložených PC poděděných po dětech , byste měl slyšet a netýká se to jen vás... je vás hytrejch víc. Chce to jen jezdit MHD. Asi byste se dost divil. Kupodivu se dost přidávají mladí.. . Možná je to jak dřív, vzpomínalo se na mládi za dob mami, tati, babi, děde. Ne všem mladým zdá se , vyhovuje sedět doma, nemit práci, dělat striptýz či prodejné cosi. Jak velí dnešní pisálci a obškourníci v tisku. Ale samozřejmě porovnávají - nesedí jim  co píšete vy a vám podobní - jak to že rodičové mohli být se svými každej rok u móře, co všechno pořídili, kam všude se podávali.  A to nebyli nijak bohatí.... Protože fotky a filmy nelžou - nesedí jim to nesedí. Co jim říct, že nemohou dělat práci, která je zajímá a baví, když už x firem zkrachovalo a děšlat posluhy či přebalovače je ubohé ... co v\y na to svazáíku.. povídejte. Dnešní stav je pro podobné nemakačenky a kecálisty vašeho typu... co jim poctivá práce nevoní..... a že neberou ty excesy některých.. převážené modročerných politiků... já se jim nedivím... ani kapičku...

Nebo opravdu platá - jednou svazák - furt svazák.....

Mirteh 19.8.2009 10:22

Re: ach Štěpánku, Štěpánku - zaspal jste dobu a fest

Tak nevím, kdo zaspal dobu. Já jsem bohužel prožila život v socializmu, od raného mládí jsem cítila, že to co kolem sebe slyším a vidím, není normální. Kdo byl každý rok u moře - jen spolehliví soudruzi. Co všechno si ty lidi pořídili, když obchody byly prázdné, nebyly k dostání ani základní hygienické potřeby slušné jídlo jen za cenu stání ve frontě a nebyla záruka, že ještě něco budou mít. Opět, soudruzi na tom zase tak špatně nebyli, ti si to uměli zařídit. A normální lidi se podívali maximálně do pr.... Ano, všichni museli pracovat, ale rozhodně většina neměla šanci dělat to, co je baví, nebo na co mají schopnosti a vzdělání. Nejdůležitější byl postoj k socialistické vlasti a sovětskému svazu. A byla opravdu úžasná svoboda - držet hubu a krok.

Vaclav 19.8.2009 11:36

Re: ach Štěpánku, Štěpánku - zaspal jste dobu a fest

 Paní  máte spoustu pravdy, až na to jídlo, většina potravin měla určiě vyšší úroveň než nyní.

herdekbabka 19.8.2009 13:11

Re: ach Štěpánku, Štěpánku - zaspal jste dobu a fest

no jen tak -je pravda že jsme  nemohli jsme , ale je škoda že se nezvěřejňuje - kolikže lidí každoročně si mohlo dovoli balt, bulharsko, rumunsko, kolik a kooikrát děti byly na horách, na letních prázdninách a bez starostí kdože je to tam bude či nebude hlídat,  neměli jsme všechno ale byty, jídlo a každodenní potřeby byly. Teď je LEDACOS I KDYŽ V POFIDERNÍ KVALITĚ, ALE KOLIKŽE LIDÍ NA TO MÁ, KOLIKŽE LIDÍ MÁ PROBLÉMY S PLACENÍM NÁJMŮ, KOLIKŽE LIDÍ MÁ PROBLÉMY FINANČNÍ.  bOHUŽEL NÁKLADY NA TEN NEJOBYČENĚJŠÍ ŽIVOT ŠLY NEÚMĚRNĚ NAHORU - STEJNĚ, JAKO SE ŠPLHAJÍ PŘÍJMY MINI ČÁSTI OBČANŮ TOHOTO STÁTU A V PODSTATĚ ZA NIC A ZA ŽÁDNOU ODPOVĚDNOST, SPRAVDLNOSTI SE NEDOVOLÁTE A GAUNEŘI MAJÍ PRÉ..... TAK NEVÍM....

patrik 19.8.2009 9:54

hrách na stěnu

;-€ pokud si přečtu názory socanů jsou vždy stejné. to co je pravda budou vždycky negovat a svými hloupými argumenty si věšet růžovou(pardon oranžovou) záclonku před realitou. To že celý systém sociálního vedení společnosti,ve které je první vlastností lenost nefunguje si nehodlají připustit. A tak říkám klidně zvolím i Paroubka,ale musí nabídnout reálné řešení a ne sliby. A reálné řešení v ČR bude nutně bolet. Kdo to nechce slyšet může volit čssd. Jednou se to dozví.

Karel 22 19.8.2009 9:59

Re: hrách na stěnu

Reálné řešení zní asi takhle : Musíme si všichni utáhnout opasky!!!!!!A tak to je a ty dluhy budeme muset platit všichni!!Nedokážu si představit politika, který by s tímhle vylezl před volbami. Zatím na tohle téma prohlásil něco ouřednický ministr Janota a byl zkritizován. Okamžitě a všemi. Rv Takže - SEJDEME SE VŠICHNI V MAĎARSKU!!

patrik 19.8.2009 10:03

Re: hrách na stěnu

Janota nechce utáhnout opasek,ale zvýšit daně. A tím dát státu možnost zase špatné hospodaření zakrýt A to je rozdíl.

-ferry- 19.8.2009 9:42

Svatá pravda ...

... Petře Štěpánku ...! Cizí peníze se rozdávají nejlíp .. Klasicky nám to předvedla pražská ODS,vedená psychiatrem Bémem.Šílený (bohužel ne hospodský) nápad s Olympijskými hrami v Praze nezapadl okamžitě po svém vzniku.Zapadl,až když už stál daňové poplatníky 70 milionů korun..!! Kdopak si asi nahrabal,pane Štěpánku?

 To byl vskutku geniální nápad,utrácet miliony za něco,co (snad) mělo být za 15 - 20 let.Ti,kteří pro to zvedli ruku už nebudou ve funkcích,mnozí z nich nebudou už ani naživu.Ale penězovod se otevřel.Teď,hned! OH se zrušily,prachy v kapsách zůstaly...To nemá chybu ... Lidi držejí hubu,a ve volbách opět dají hlas Bémovi  a spol.Bém se znovu za cizí prachy podívá do Himaláje,do Austrálie i jinam...A pravičácký,mnohdy dokonce německý, tisk,dál nadává na levici,na sociální demokracii a komunisty,kteří už dokonce dvacet let do ničeho nemluví,nic neřídí,nic neovlivňují ... A tetrálně se děsí,že by tyhle dva subjekty mohly spolu vládnout... Možná oprávněně,co kdo může vědět ...

patrik 19.8.2009 9:56

Re: Svatá pravda ...

Mohl by jsi mi milý kritiku sdělit jedinou pozitivní věc,kterou pro tuhle zemi zavedla čssd?????

herdekbabka 19.8.2009 10:02

Re: Svatá pravda ...

no oni vždycky dělaj co můžou, aby opravili  co předchozí pokazilůi. A že to není snadné.....

I když napravit - alespoň trošíčku - veledílo slavného privatizátora a spol. se asi nepodaří....

patrik 19.8.2009 10:05

Re: Svatá pravda ...

prosím konkrétně. tyhle řeči,navíc nesmyslené, nic neříkají. přesně jak jsme zvyklí od příznivců čssd. Co konkrétně napravila ČSSD za osm roků svojí vlády? A propos to co se nezprivatizovalo a zůstalo v majetku státu  bezpečně chátrá a umírá. Otevřete oči