29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Škodolibý 19.8.2009 18:27

Re: Volby v září vyhraje levice

Díky pane Karle 22. A pro pana MAZÁKA: kolik pan Štěpánek odčerpal a přispěl do státní kasy mě vůbec nezajímá, tak jako mě to nezajímá u jiných. Nejsem závistivý. Doufám, že je to smysluplná odpověď.  Zbytečně si zvedáte adrenalin a to je zdraví škodlivé. Takže ještě jednou: volby v září vyhraje levice a my se budem podílet (ač jsme volili ODS) na tom malinkém kousku výhod z toho všeho, co pan Paroubek nasliboval:  t.zv. 13 důchod, zrušení poplatků ve zdravotnictví a už asi nic víc. Je to málo, ale my na tom nejsme závislí, jako Vy, máme svoje. Dejte návrh,. aby tyto "výhody" dostali jen voliči levice.

Láďa 19.8.2009 22:35

Re: Volby v září vyhraje levice

Nemusíte být závistivý. Ale pokud je vám jedno, co se děje s penězi, které vám strhnou z výplaty, jste patrně blbý.

Škodolibý 19.8.2009 23:19

Re: Volby v září vyhraje levice

Výplata? Co to je? Jo, to je, jak se tomu říká, to musí člověk být zaměstnaný. Tak to já nepotřebuju. Mě nic nestrhávají. A co si ti, co musí pracovat zvolili, to mají.Jinak, pane Láďo, respektujte, že hloupých je víc (podle pana Frýborta asi 60%) a podle toho to u nás vypadá.

hafusak2 19.8.2009 16:36

ODS opět v předvolebním rauši.

Nikdo pro vás neudělá víc, nežli my vám můžeme slíbit. Neslibujeme nic, protože jsme stejně nikdy nic nesplnili a kdybychom řekli veřejně co chystáme, nikdo by nás nevolil. Naším uvědomělým voličům stačí věřit Velkému Vůdci M. Topolánkovi, který nás všechny přivedek jásavým modrým zítřkům. Vůdce poručí - my poslechneme. ODS je ta strana, která totálně zničila průmysl kuponovou privatizací, zničila Poldi, ČKD a další velké podniky, zdevastovala Škodu Plzeň, do ciziny zašmelila i hospodaření energiemi a strategickými surovinami. Zpronevěřila zlatý poklad republiky, vydrancovala pokladny důchodů a zdravotnictví. Vtáhla nás do NATO, podvodníkovi umožnila zlikvidovat zámořské loďstvo a v bankovnictví udělala takový binec a dluhy, že to stálo stovky miliard. Po krachu "balíčků" krachla i vláda ODS a jejich spojenců, musela nastoupit úřednická vláda. ODS zlikvidovala fungující zemědělství i se zpracovatelským průmyslem a vydala stát napospas zahraničním obchodním řetězcům, které nás zásobují šmejdy z dovozu. ODS zprivatizovala státní a městské byty a vydala nájemníky libovůli soukromých majitelů. Zastavila státní výstavbu bytů a téměž zlikvidovala bytová družstva. ODS mezi stát a lékařská zařízení postavila parazitující zdravotní pojišťovny, které jen svou režií odsávají miliardy ročně. Nebýt jich, nebyly by poplatky a ve zdravotnictví by bylo více peněz. ODS po volbách 2006 stihla narubat dalších více než 250 miliard dluhů, opět zkracovala a opět musela být nahrazena úřednickou vládou.....A blíží se volby. Hlídejte si peněženky, ODS se opět bude chtít zahojit na obyčejných lidech ve prospěch horních deseti tisíc. Pozor na Topolánka, Langera, Nečase, Julínka a jejich spřežence Kocába, Kuchtovou, Parkanovou, Kalouska a další z těchto hrabošských band.

kiwi 19.8.2009 16:53

Re: ODS opět v předvolebním rauši.

Vy nazíváte Topolánka diktátorem? Neberte tento post papaláši roku. Nevím, kdo si tady chce po volbách uchvátit osobní moc, nad přerozdělováním peněz na sport, kulturu, dotace z EU ..... Tím, pokud vím vyhrožuje ten jedinečný, všehoschopný defraudant z lihového domu Pablbek, aby mu něco mohlo uvíznout za nehty. Jestli vyhraje, tak potom jsem zvědavý, kdy splní, co všechno nasliboval. Naštěstí, ode mne neuvidí ani korunu. Konkrétně Vám přeji toho báječného diktátora a superekonoma z RAJe za premiéra a návdavkem státní bankrot.

hafusak2 19.8.2009 17:14

Re: ODS opět v předvolebním rauši.

Takhle něco věcného - nebylo by? Pomluvy a infantilní nadávky nedůstojné dospělého člověka mají být argumenty pro vítězství pravice?

Vašík 19.8.2009 17:58

Re: ODS opět v předvolebním rauši.

Brzy , jazyk,  n a z ý v a t i  !!!!! Ale to se učilo za komoušů, tak to neplatí !

Kiwi 19.8.2009 21:23

Re: ODS opět v předvolebním rauši.

Sorry, teké jsem to viděl, pozdě. Děkuji za korekturu.

Ludva 19.8.2009 15:18

Smyslů zbavený pan Štěpánek

Jak to dopadá bez investičních pobídek je vidět na filmovém průmyslu. Deset evropských zemí pobídky zavedly a totálně nám odlákaly zákazníky. A stačí si porovnat, jaké továrny se  postavily za investičních pobídek vlád ČSSD a později za Topolánka.

Öman 19.8.2009 15:24

Re: Smyslů zbavený pan Štěpánek

A stačí si porovnat, které továrny s pobídkami po jejich vyčerpání balí kufry ;-P

Ludva 19.8.2009 15:42

Re: Smyslů zbavený pan Štěpánek

A co má být ? Ti jejich pracovníci snad nedostali zaplaceno ? Jak se běžně děje u našich "podnikatelů".

MGM 19.8.2009 15:27

Re: Smyslů zbavený pan Štěpánek

To je opravdu zajímavé, nám žádné zákazníky neodlákaly. Či vy jste snad režisér nebo dokonce spolumajitel Barrandova? Já osobně si nepřeji ze svých daní podporovat jiné firmy. Ony to vůči mě také nedělají.

MICHELL 19.8.2009 15:17

Tak to je.

Souhlas s p. Štěpánkem.

Kdo chce zde vládu p. Medvěděva, Putina a spol. bude volit KSČM nebo její matku ČSSD. Kdo chce vládu EU a NATO volí ODS,TOP09. Toť vše, netřeba se zde handrkovat a napadat.

těchňik 19.8.2009 15:00

není reálné řešení

Sosani jsou lumpové, odéesáci jsou lumpové (sic jsem je volil, protože se jevili pro celek jako méně škodliví a nikdo jiný nebyl k dispozici - s ohledem na to aby hlas nepropadl), lidovci jsou falešní pokrytečtí slizouni, o bolševicích ani nemluvě (číhají za rohem a mnou si ruce), zelení jsou heretičtí hňupové s potenciálem mimořádné škodlivosti, TOP09 je zatím otazníkem a je to vlastně také recyklace starých politických mastodontů ... koho tedy volit?! Není úniku. Do politiky se cpou stále ti stejní vyčuránci s vzájemnými prokorupčními vazbami, nepotizmem a kámošíčkováním. Pokud se to zásadně nezmění, nic se nezmění! Největší legrací na tom ovšem je, že „dálkové ovládání" mají v rukách, sice jen jednou za x let, voliči. Jenže co chtít po voličích, že jo. Hodně jich čte Blesk, Luk a Šíp, čumí na Novu ... :-/

MGM 19.8.2009 15:13

Re: není reálné řešení

Kroťte trochu svůj pesimismus a vzpomeňte na J.Wericha. Sice mluvil o blbosti, ale dosaďte si zlo. Boj proti němu se taky nedá vyhrát, ale ani na chvíli se nesmí přestat bojovat, protože jinak ... Stačí si jenom uvědomit, co je zlo.

těchňik 19.8.2009 15:28

Re: není reálné řešení

To není pesimizmus, ale realizmus (nikoliv však socialistický ;-) ). Osobně s tím bojuji (v rámci možností jednotlivce) co se dá, a myslím, že oproti většině s dost velkou vehemencí.

Petr z Tábora 19.8.2009 17:05

Re: není reálné řešení

Těchňiku, moudrá slova. To Vaše dilema řeší spousta přemýšlivých lidí.  Ale neví pro koho se jako voliči rozhodnout + aby hlas nepropadl. Mně se z těch co mají šanci na parlament zdá nejrozumnější (nejmenší zlo) TOP09.

živnostník 19.8.2009 19:04

Re: není reálné řešení

TOP09 - také jsem o té straně uvažoval, ale osobně nemůžu na Kalouskovi  překousnout že vyčachroval hnusným politickým handlem se socany minimální daň (velkou to lumpárnu ) výměnou za to, že nebudou majetková přiznání. Lidovci minimální daň odhlasovali 100% hlasů, a to ani socani nebyli všichni pro - někteří se zdrželi.

Jelínková 19.8.2009 20:36

Re: není reálné řešení

Co kdyby jste vy šel dělat politiku a zístal další čestné politiky pro práci ve stranách a sněmovně ,né !!!!!!

živnostník 19.8.2009 21:53

Re: není reálné řešení

Rovnice nemá řešení, protože čestní politici by se prostě nesnažili uplácet voliče nereálnými předvolebními sliby a jinými levárnami, takže by je volilo jen to minimum lidí, kteží se uplácet nenechají a při volbách racionálně uvažují, ovšem jejichž volební síla je právě jen jeden hlas jako u těch, kteří se vlivem vlastní blbosti a jiných negativních lidských vlastností (např. závisti) nechají politicky předvolebně korumpovat a manipulovat. A to vás jako nenapadlo, nééé?! Nebo spíš mé mé mé!

Jenom takovou jedovatější poznámku nakonec - dle tónu vašeho příspěvku se nazdávám, že patříte k té sortě lidí, která si ani žádné lepší politiky nezaslouží. A co jste pro věc ráčila udělat sama?

Pamětník 2 20.8.2009 11:09

Re: není reálné řešení

Paní Jelínková,ono to není jednoduché se do politiky dostat.I když všichni tvrdí jak je to náročná práce,nemyslím si,že o ní není zájem.Vy jste pořád přesvědčená o čestných lidech?Svého času jsem měl přítele,poměrně hodně vysoce postaveného politika,který mi řekl,že pokud se člověk nepřízpusobí,nemá šanci na přežití.A proč ti "čestní"po ztrátě pozic,zrazují své voliče a přebíhají do jiných stran?A není jich málo.

yoda 19.8.2009 14:24

Zloděj křičí chyťte zloděje....

Štěpánku, pokud chceš bolševikům z ODS opravdu pomoci, tak kandiduj za bolševiky z ČSSD ......

a teď asi nebudu mluvit jen za sebe a poprosím tě o něco......

Nepiš.... pokud možno nepiš vůbec ;)

Öman 19.8.2009 15:25

Re: Zloděj křičí chyťte zloděje....

Mluvíš jen za sebe, zelený (pardon rudý) skřete ;-D

PIN 19.8.2009 15:40

Re: Zloděj křičí chyťte zloděje....

Tak! R^ Štěpánek prostě jen zneužívá hlouposti a neinformovanosti prostého lidu. Stejně jako ČSSD. Hlupáci si myslí, že nadáváním na socany a volbou ODS nade vším vyzrají. Pan Štěpánek je důkazem, že se tragicky mýlí. Není rozdíl mezi ČSSD a ODS.

PUK 19.8.2009 13:34

Štěpánkova hra na kapitalistu

Štěpánku, i kdejaký blbec ví, že ses dostal do Rady také zásluhou hlasů poslanců ČSSD. To ti socani nevadili. Najednou ti vadí. Není divu, místo u koryta je omezené a na všechny se nedostane. A tak se rozpoutává velký boj, přitom jste jedna a ta samá socialistická svoloč, která si nikdy nesáhla na pořádnou práci a hledá, kde urvat z veřejného. Volit ČSSD či ODS může jen naprostý hlupák!!!

Pamětník 2 19.8.2009 13:33

CSSD opět v předvolebním rauši.

Jak je vidět,pan Štěpánek konečně našel vhodné téma,aby ho někdo vnímal.Po článku,kde si za cíl vybral paní Paroubkovou,"nahodil" další téma,které mu přinese úspěch.Z mého  pohledu výrazně začíná ovlivňovat agitaci pro ODS,jejímž je členem.Protože ví jak Paroubek dost nepřesvědčivě obhajuje politiku ČSSD,vytáhl argumenty o kterých každý člověk ví a může si o nich udělat svůj obrázek.Rozpitvává otázku zdravotnictví,do které se nebál tít pan Julínek,kterému bylo později vyčteno,že to bylo rozhodnutí dobré,ale jeho vinou prohráli volby do EU a proto byl odvolán.Od té doby se pořád tápe i vinou,nesmyslných zákonů,které nedokáží krajům zakázat poplatky proplácet.Stejně tak jako nesmyslně slibuje Paroubek,slibují i jiné strany věci,které ví,že je nemohou splnit.K tomu,ale nepotřebuji pana Štěpánka,který pokud by nepoužil zbraně proti ČSSD a hlavně Paroubkovi a jeho "hochům",až tak přesvědčivý také není.

Franta Mrázek-Hořický 19.8.2009 14:53

Re: CSSD opět v předvolebním rauši.

Rozpitvává otázku zdravotnictví,do které se nebál tít pan Julínek,kterému bylo později vyčteno,že to bylo rozhodnutí dobré,ale jeho vinou prohráli volby do EU a proto byl odvolán.

Nepiš blbosti, když už chceš z někoho udělat vola. Zatím jsi tu za vola ty!

jirka.s. 19.8.2009 16:25

Re: CSSD opět v předvolebním rauši.

Nu, napsal jste to za mně! On ten náš sklerotik se strašně rád vystavuje do role  nestranného pozorovatele, ale ta rudá sláma u čouhá z obou laptí!!! ;-(

Pamětník 2 19.8.2009 18:37

Re: CSSD opět v předvolebním rauši.

Jméno máte hezké,chování poněkud horší.Stejně tak Jirka s.,který mn nepřekvapuje.Vola v žádném případě jsem nikdy nedělal ,sláma bot mi také netrčí,ale to vysvětlení o zdravotnictví byste mi mohli vysvětlit.Rád se nechám poučit od opravdových vzdělanců,kteří reagují typickým hulvátským způsobem.Pokud by jste mi to Franto Mrázku-Hořický dokázal vysvětlit beru,Nebo mi vysvětlete proč byl pan Julínek odvolán?Od jeho doby jsem bohužel neviděl nikoho,kdo by něco řešil.Jenom se kváká.K Jirkovi s.nic nemám,protože na tohoto  diskutéra už mám svůj názor,který jsem mu několikrát dal najevo.Lidé,kteří diskutují vulgárně(,k čemuž jste se také dnes odhodlal)    jsou mi lhostejní a navíc mne nemohou ani rozčílit,což bude jejich cíl.K otázkám se vyjadřuji na základě nějakého poznání a ne poučovat.Tak si myslím přístě by to šlo i bez toho vola.Tak jsem ještě nenazval nikoho,ani ty co jim čouhá sláma z bot a rádi se předvádí.Úvahy pana Štěpánka jsou vedeny snahou vybít se na Paroubkovi a k tomu ho nepotřebuji ,protože si úsudek o KAŽDÉM politikovi udělám sám,aniž bych ho nazýval volem!Svůj názor jsem tlumočil i za minulého režimu a podle toho jsem byl oceňován.Jak je vidět komunistický režim se na myšlení lidí opravdu podepsal.Zase se snaží uplatňovat jen jedna vrstva lidí,kteří si myslí,že mají pravdu.Ostatní jsou hlupáci a nově také volové,(chtěl bych se mýlit,ale nebude to snadné)

jirka.s. 19.8.2009 22:03

Re: CSSD opět v předvolebním rauši.

Nu, opět jsi naprosto zbytečně potvrdil to, co jsem výše napsal ve zkratce! Jenom snad připodotknu, že už ti ta rudá sláma v těch laptích dokonce pěkně smrdí!!!  ;-(