27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Co je na kauze Čapí hnízdo podstatné

Podstatné je, že miliardář Babiš si za peníze určené na podporu drobného podnikání pokoutními praktikami pořídil za 50 milionů víkendovou haciendu. I když to finančně neměl zapotřebí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Götze 28.8.2017 9:51

Re:

Ja jsem byl volic ODS. A jako byvaly violic ODS priznavam, ze mne tato strana zcela zklamala a muj hlas nikdy nedostane. Nedejboze abych byl jeji clenem. Naprosto zdiskreditovala pravicovou politiku.

J. Pospíšil 28.8.2017 1:59

Babiš navíc přiznal, že krade.

Opakovaný výrok, že všichni kradou, to jednoznačně potvrzuje.

O sobě to ví, o některých dalších to nejspíš ví, o zbytku si to myslí.

M. Šurgot 28.8.2017 1:43

Dovolávat se morálky v dresu ODS - je to morální?

ODS je pekelně provařená politická strana, která se propadla málem do zapomnění a teď se už dlouho horko těžko škrábe na výsluní...

Ale ODS není sama... Může se ministr vnitra za ČSSD Chovanec vymezovat proti Babišovi jako podvodníkovi, když má na triku falešné studium na podvodně řízené vysoké škole? Copak stačí k "očistě" říct, že ten "titul" nebude používat? Měl ho brát Sobotka do vlády?! Anebo že by stačilo k zamáznutí studijního škraloupu to, že se jako první přiznal k tajné schůzce vnitrostranických pučistů s prezidentem, zradil ostatní pučisty a přešel na opačnou stranu fronty?

Sobotka ho zřejmě musel vzít do vlády, stejně jako musel vzít Babiše. Jinak by tu vládu neposkládal. No a Sobotka - za poslanecké náhrady si koupil byt. Dostával poslanecké náhrady v plné výši za to, že je z Jižní Moravy, i když bydlel a pracoval v Praze.... (kdo z nás to má, pánové... myšleno nás - řadové voliče) Takže - Babiš dokonale zapadl mezi ostatní politiky. Zdá se, že jeho jediný problém je v tom, že umí sbírat body u publika a všem ostatním politikům vypálil rybník...

A vzhledem k tomu, kdo a jak Babiše kritizuje, není divu, že část voličů u Babiše zůstane.

Jeden za osmnáct, druhý za dvacet bez dvou...

M. Těhanová 28.8.2017 8:03

Re: Dovolávat se morálky v dresu ODS - je to morální?

Tohle jsou kecy v kleci.

Takže, protože někdo přede mnou jednal nečestně, bude mi stále vyčítáno jednání mých předchůdců, na to, co dělám já, nebude brán žádný zřetel.

Připomínáním starých křivd se nikdy z toho dnešního srabu dostat nemůžeme. Navíc, když některé jsou naprosto scestné. Lidi, začněte přemýšlet, přece nechcete, aby stát řídil zloděj a podrazák.

V. Kraus 28.8.2017 8:31

Re: Dovolávat se morálky v dresu ODS - je to morální?

ANO, typická obhajoba Andreje Babiše - ti druzí kradou také.

R. Divín 28.8.2017 9:05

Re: Dovolávat se morálky v dresu ODS - je to morální?

Tak za prvé, komunističtí kapitalisté se v rámci strategie přisáli na vládnoucí stranu. Tou byla ODS. Kolik politiků ODS bylo odsouzeno? Za jaké prkotiny se poílitikové ODS vzdali svých funkcí?

Po jaké stbácké akci Ištvan-Šlachta padla pravicová vláda? Dnes jsou ti hlavní mafiáni ve vládě a po volbách se chystají převzít moc ve státě.

R. Brzák 28.8.2017 0:15

autor to shrnul přesně. Jestli patří Babiš do tepláků,

to ukáže vyšetřování (ale v našich zákonech aby se čert - natož právník - vyznal). Ale když už nad sebe musím někoho volit k moci, která časem udělá i z anděla Satana, nebudu přeci volit evidentního darebáka, šíbra a ostudu podnikatelského stavu!

K. Pavlik 28.8.2017 1:05

Re: autor to shrnul přesně. Jestli patří Babiš do tepláků,

Mate lepsi moznost nez Babise?

T. Vodvářka 28.8.2017 6:16

Re: autor to shrnul přesně. Jestli patří Babiš do tepláků,

Ano. Tedy ne ANO.

M. Těhanová 28.8.2017 8:05

Re: autor to shrnul přesně. Jestli patří Babiš do tepláků,

Snad všechno je lepší než Babiš!

R. Divín 28.8.2017 8:59

Re: autor to shrnul přesně. Jestli patří Babiš do tepláků,

pane Pavlíku, to se musíte zeptat Falmera a stbáckých analytiků, kteří si vybrali Babiše jako nomenklaturu pro znovuuchopení moci ve státě, jestli mají ještě nějakého jiného knížete Lapku.?Ta strategie se jmenuje kapitalismus porazíme kapitálem. A proto byli po sametu první kapitalisté s rudou knížkou. Celá státní správa, policie, soudci,v bankách, prostě všude kam Babiš šáhne. Zeman-Babiš jsou pak tlačeni Kremlem. Kde jsou všechny ty PROALTY, protikorupční Janečkové a Transparency International? Myslí si někdo, že tomu slovenskému mafiánovi záleží na tom, kolik škody napáchá tým čehúnom?

M. Vondráček 28.8.2017 9:30

Re: autor to shrnul přesně. Jestli patří Babiš do tepláků,

Vy ne ?????

J. Chaloupka 28.8.2017 9:05

To myslíte ten soud, co čeká třeba Parkanovou?

No to se načekáme. Osobně soudím, že Babiš není čistý, ale kdo v politice je? Myslíte, že Kalousek? Buď není čistý nebo je absolutně neschopný. Osobně soudím, že Babiš zvítězí a pokud nabídne ODS místa ve vládě, ta se ráda a rychle zbaví toho Fialy, za kterého se schovala.