28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Co je na kauze Čapí hnízdo podstatné

Podstatné je, že miliardář Babiš si za peníze určené na podporu drobného podnikání pokoutními praktikami pořídil za 50 milionů víkendovou haciendu. I když to finančně neměl zapotřebí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Divín 28.8.2017 12:42

Re: Na tom Čapím hnízdu je nejdůležitější motivace!

pane Klepetko, děláte svou práci poctivě. Jenže desítky případů Babišových nepřátelských převzetí, čachry proti českému státu a konečně podvod s Čapím hnízdem a likvidace firem jsou tvrdá realita.

V. Student 28.8.2017 15:58

Re: Na tom Čapím hnízdu je nejdůležitější motivace!

Při důkazní nouzi vše dovoleno. Já myslím, že když péčéerka zamaká, tak Babiše na to hnízdo nakonec udělá! Babiš prostě musí z kola ven, jasné?

V. Klepetko 28.8.2017 16:23

A kruh se uzavírá ...

Chápete, že jste právě definoval účelové postupy policejního státu? Babiš prý chce řídit stát jako firmu, to je nedemokratické, takže je proti němu dovoleno VŠE? Včetně těch stébáckých zkreslených odposlechů, policejních provokací atd? Hlavně ho uvařit, protože "musí z kola ven"?

Ve jménu svobody a demokracie chcete nechat určovat plukovniky, kdo zde má vládnout!?

Cíl světí prostředky? To ale když říkal Ignác z Loyoly, měl na mysli víru. Jan Ámos Komenský - výchovu. Když ale začneme uplatňovat tento princip v politice, tak je to už ale ten Jozef Goebbels, který ho v politice rozvinul k dokonalosti...

Soudím, že je to pro naši svobodu a demokracii tisíckrát nebezpečnější, než deset tisíc Babišů!

V. Klepetko 28.8.2017 17:28

Nenechte rozhodovat o svém osudu plukovníky!

Snažím se skutečně dělat svou práci poctivě. Žádná z mých ekonomických aktivit není na Bababiše nijak napojená, a to ani pokud jde o příbůzné! Nikdo z naší rodiny není ani na něm závislý kvůli práci nebo nějakým zakázkám. Od státu ani z EU jsem nikdy nedostal žádnou dotaci. Poslední sociální dávku jsem čerpal, když jsem byl na vojně a dostal jsem příspěvek na nájem své garzonky. Takže mám právo na svůj nezávislý názor -

Myslím si, že "desítky případů Babišových nepřátelských převzetí, čachry proti českému státu a konečně podvod s Čapím hnízdem a likvidace firem" - to není žádná "tvrdá realita", ale předvolební fikce, mediálně stvořená za účelem předvolebního vymývání mozků!

Podobně se přede volbami psalo, že Paroubek je pedofil, do kterého prorůstá organizovaný zločin, a Nečasovi zase (i s jeho přispěním) nasadil před volbami parohy Šlachta s Ištvánem.

Pánové, své svobody se vzdáváte příliš lehce! Jakmile ji však jednou zrtratíme, cesta zpět bude trnitá! Čapí Hnízdo je umněle vnucené téma, abyste pokud možno nepřemýšleli o tom zda máme nebo nemáme být v "tvrdém jádru". O daních. O migraci do Evropy... Jó, zabásnout Babiše, nahnat zemi do vleklé politické krize, zablokovat povolební jednání a následně svolat Macronův konvent a zlikvidovat českou státnost jako takovou, a to vše pod praporem boje proti "Burešovi" za parlamentní demokracii... Je to vymyšlené chytře! Zdroj veškeré mocí v zemi ale blbý není:-))))))))

M. Těhanová 28.8.2017 18:32

Re: Nenechte rozhodovat o svém osudu plukovníky!

Pane Klepetko, vy jste pravděpodobně slepý a hluchý, a proto věříte všemu, co Babiš říká. Ještě je možnost, že jste právě přiletěl z Marsu.

V. Klepetko 28.8.2017 22:53

Re: Nenechte rozhodovat o svém osudu plukovníky!

Možné je i obojí současně! :-))))

Po trpkých životních zkušenostech jsem ale velmi rezistentní vůči snahám ovlivnit můj úsudek nejakou cílenou mediální kampaní, tlakem "osamělého davu" nebo HLP-technology, falešnou realitou "sociálních bublin", mainstreamovou i alternativní mediální lží, a dokonce i chlacholivým pobrukováním vlastní manželky :-))))

Dobrou noc.

P. Švejnoch 28.8.2017 9:15

Nejsem už dlouho volič

ani sympatizant ODS, a texty pana Mítha považuji většinou za hloupé.

Nicméně argumenty typu "To není pravda, protože to říká ódeesák", které zaznívají v této diskuzi, jsou směšné.

A ať už je motivace pana Mítha jakákoli, s tímto článkem nelze nesouhlasit.

P. Götze 28.8.2017 9:25

Re: Nejsem už dlouho volič

S clankem samozrejme lze souhlasit jako s nazorem soukrome osoby. Ovsem pokud se autor podepisuje jako clen ODS, pak hovori i za tuto stranu. A to uz je rozdil. Jeste bych to chapal, pokud by takto psal clen ODS o kauze clena ODS (treba o kauze janousek, kauze Necas, kauze Rebicek, atd.). Bylo by to verohodnejsi. Takto je to jen antibabis antibabis antibabis. To uz ale nikoho moc nezajima.

M. Vondráček 28.8.2017 9:28

Re: Nejsem už dlouho volič

A co to má společného s tím , že Andrej čmajznul 50 mega z dotace pro sebe ??

P. Götze 28.8.2017 9:34

Re: Nejsem už dlouho volič

Co to ma spolecneho? Asi tolik, ze nazor cloveka podepisujiciho se pod konkretni politickou stranou je politicky nazor, nikoliv soukromy. A ze babis nekomu neco cmajznul, na je nevim, mi nikdo nic necmajznul. Piokud vam nekdo neco cmajznul, tak uz jste to asi dal k soudu a mate soudni rozhodnuti. Pokud to teda to vase cmajznuti nebylo spise nejaky zakrok urednika na hrane nebo i za hranou zakona, kde ovsem 8 let nebyl zalobce a tudiz ani soudce. Apropo,. dojkazete odhadnout, co by bylo s kauzou capi hnizdo, kdyby babis mel treba 5 procent preferenci?

V. Klepetko 28.8.2017 9:36

Re: Nejsem už dlouho volič

Lze nesouhlasit. Já s ním nesouhlasím! Viz argumentace výše...

J. Dvorská 28.8.2017 7:50

Babiš

Je neskutečné, že za nemorální a podvodné chování Babiše, mohou jiní, jenom ne tento mafián ! Otřes, otřes ....!

Lidi proberte se, taková žumpa, co je nyní v podání Babiše, Zemana a spol. tu ještě po r. 1990 nebyla !

M. Smidova 28.8.2017 8:09

Re: Babiš-Zeman

Marné je Vaše volání, marná je Vaše snaha. Lidská omezenost v Česku přímo kvete jak potvrdí obojí nadcházející volby. Kdyby té nebylo, nebyl by ani Babiš, ani Zeman ani Filip ani Klaus ani........

F. Vejr 28.8.2017 8:39

Re: Babiš-Zeman

Kdo myslíte že by tu byl místo V. Klause?

I. Mertl 28.8.2017 8:44

Re: Babiš-Zeman

Někdo jiný. Něco by šlo jinak, něco ne. Tu lépe, tu hůře. Jan VK a jeho obdivovatelé si myslí, že jedině On je nenahraditelný.

F. Vejr 28.8.2017 12:05

Re: Babiš-Zeman

No právě KDO jiný? Žil jste v tu dobu tak kdo tedy z pravice?

I. Mertl 28.8.2017 15:24

Re: Babiš-Zeman

No, řekl jsem to jasně, skoro kdokoliv, kdo se v tu dobu kolem OF pohyboval a měl ty ambice, třeba jiný člen první Klausovy vlády, skoro kterýkoli. Třebas by nedokázal od sebe tak dokonale odstrkovat své chyby jako to uměl Klaus, ale třeba by některé neudělal, nebo i udělal jiné. A z pravice? V. Klaus přece byl a stále je jen verbální pravičák, jeho politická praxe byla všechno jiné než pravicová, o Thatcherové jen mluvil.

M. Vondráček 28.8.2017 9:28

Re: Babiš-Zeman

On někam kandiduje ??

P. Gábriš 28.8.2017 10:23

Re: Babiš

je úžasné, jak přesně umíte rozeznat podvodní jednání na základě novinových článků. Otřes...!

P. Švejnoch 28.8.2017 12:16

Re: Babiš

Podvodní jednání? To je něco jako Jaltská konference ve skafandrech? :-)

Ale vážně: Ten mechanismus přidělení dotace byl popsán poměrně podrobně, a ani křišťálově čistý Andy ho nepopřel. Takže se z novinových článků možná nedá poznat jednání (z hlediska zákona) podvodné, ale jednání podvodné z hlediska morálky téměř jistě ano.

ANO.

J. Karlík 28.8.2017 12:00

Re: Babiš

Správněji je Lidé bděte!

P. Zinga 28.8.2017 7:41

Zloděj (ODS) volá

chyťte zloděje. A není sama.

F. Vejr 28.8.2017 7:57

Re: Zloděj (ODS) volá

On autor článku je zloděj? Nejste trochu zamrzlý? Článek velmi pěkně vystihuje současný problém pana Babiše, který ukázal na Čapím hnízdě jaké vlastně používá metody, jak se dostal k majetku. Nebo snad příslušník ODS je předem vámi vyloučen z diskuze?

P. Götze 28.8.2017 9:22

Re: Zloděj (ODS) volá

Vyloucen z diskuse neni. Ovsem co delal poslednich minimalne 10 let, kdyz kauza je 8 let stara a jeho strana spoluvytvarela policejni a soudni system, to mi je vazne zahadou. Tihle lidi samozrejme sve nazory rikat mohou, ale kazdy se selskym rozumem vi, ze babis je produktem systemu, ktery ODS vytvarela. Autor clanku tady nepise jhako soukroma osoba, ale jako clen ODS.

P. Selinger 28.8.2017 9:15

Re: Zloděj (ODS) volá

Ti, kteří se k ODS přisáli v době, kdy byla u moci a mohla jim poskytnut výhody, již dávno z ODS odešli, obvykle k ANO. Co by hledali kariéristé a šíbři ve straně, která má 10% preferencí ? Logicky jdou tam, kde je volební vítězství předpokládané. Doufejme, že voliči to pochopí .

P. Götze 28.8.2017 9:23

Re: Zloděj (ODS) volá

Volic to chape, ale volic taky chape, co by delal u ODS? Ta uz sve predvedla. A volici to pochopili, je jedno kam volici odesli, podstatne je, ze k soucasne ODS se uz nevrati.

M. Vondráček 28.8.2017 9:29

Re: Zloděj (ODS) volá

Takže podle Vás je AB zloděj ??

P. Zinga 28.8.2017 20:57

Re: Zloděj (ODS) volá

Jste všichni negramoti nebo co?! Nevšimli jste si toho ODS v závorce?

Pana autora neznám a ani jsem o něm neslyšel, takže mé vyjádření směrovalo k jeho rodné straně. V každé jsou pěšáci (užiteční idioti, vím, o čem mluvím) a profitéři.

Setrvává-li někdo ve zlodějské bandě aniž by sám krad, padá na něj její stín.

P. Götze 28.8.2017 6:41

Rekl ODSak. Kde jste byl poslednich 20 let?

M. Vondráček 28.8.2017 9:41

Re:

A kde jste byl Vy ??