26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JIN 2.8.2009 23:26

Re: Jedna dobrá rada: NIKDY nevěř cikánovi!!!

ZROVNA TI NĚKDO NECO UKRADNUL A HNET TO BYLI VŠICHNI CIKANI JSEŠ ANTY CIGANISTICKY RASISTA

ctenar 21.7.2009 17:55

Re: Také věřím v lepší lidské já. Na druhé straně učím své děti střílet...

tak aby      te    netrefily gadzoroooo(Y)

ctenar 21.7.2009 17:52

Re: Také věřím v lepší lidské já. Na druhé straně učím své děti střílet...

tak aby      te    netrefily gadzoroooo

Cíba 16.7.2009 23:07

Re: Přátelé

Aha, tudy vede cesta 8-o

jens 15.7.2009 22:10

Re: jen tak dal

Vlasto, naučte se napřed česky.....A pak, pokud se cikáni rozutečou po světě,tak to  budou cikání,a ne Češi.Tak jakápak ostuda Česka.Česko nechce být dojná kráva nemakačenkům.

Tady žijou také cikáni,kteří normálně pracují,a nemají problémy.A stydí se za své " bratry"

A kdo se nám bude smát? Jaká  země? Ale respektuji právo na vás názor, byť je primitivní a  naivní.

Jan 15.7.2009 21:28

Cunek na Hrad.

[Jiří Čunek na sjezdu KDU-ČSL ve Vsetíně. (30. května 2009)]"Je mi líto, že pan ministr opět propadl populistické a klamavé představě, že za všechno mohou oběti. Nikdo neřekne naprosto jasně, že ti, kteří zneužívali dávky a dlouho vyhledávali pohodlný život v Česku, vyhledávají ještě pohodlnější život ve státech, které jim to umožňují.

Za zavedení víz mohou především romští občané, kteří tam jedou, a pak za to může tento stát, který si na řešení této problematiky neustále volá politiky, kteří problematice nerozumí, nikdy v ní nepracovali. Jenom kritizují ty starosty, kteří v bezmoci přijímají aspoň nějaká konstruktivní opatření.

Co se týče mého vládního angažmá, tam mi nebylo dopřáno zelenými, abych tu situaci řešil. Oni stavěli politiku na bezduchém tlachání o lidských právech."

andreass Ohrmann 15.7.2009 11:56

Amater Kocáb versuz Cikám prifík

Článek mohl být klidně nazván Beznaděj - změna je možná, ale nedokáži si představit způsob, jak do pozitivní změny Cikány samotné aktivně zaangažovat  a jiný způsob pozitivní zmeny nám nic a nikdo nenabízí.

Znám mnoho solidních lidí, kteří se Cikánovi raději vyhnou, to ale neznamená, že jsou rasisté.

Kocáb i slípka ze SZ o Cikánovi vědí pouze to, že je někdy trochu tmavší pleti. Ale to standartního občana štve na Cikánovi nejméně. Kdyby Kocáb zpíval tak, jak řeší problémy s Cikány a Squatery, tak by zpíval  asi jako já - ani k poslouchání to není, natož k obživě.

Co nato říci? Cikánům nabídnout cestu - vzdělání a rekvalifikace podle schopností a fortelu. Ten, kdo to odmítá, ať si nese důsledky sám.... ať má hlad.  A Kocáb ať dělá muziku, Katka, pokud také něco dobře umí, tak ať se do toho s cutí pustí, nebo může být ženou v domácnosti, tím občanovi poslouží nejvíce ...

limpo 15.7.2009 9:23

Re: inflace - Re: Přátelé

jenze to ma i druhou stranu mince - a nezvednu vam plat a nezvednu

Pavel 14.7.2009 22:18

Re: Je nezbytné

R^

Pavel 14.7.2009 22:17

Re: Tento článek je na podání trestního oznámení

Vždyt je to pravda, co chcete víc a jestli nemáte pravdu rád,pak je chyba u vás.

Štastný Jim 11.7.2009 11:09

Pro ty,

které páně Vikův článek pobouřil.Je to bohužel tak.Milí Romové začněte své děti posílat do školy,je to jediná cesta jak jim dát lepší život,vytrhnout je z bídy a sociálního gheta.Přestante okrádat své spoluobčany,přestante vyhazovat odpadky z oken,uklidte si před svým prahem.Znám pár dobrých romských řemeslníků a podnikatelů,kteří jsou hrdí na své romství.Vezměte si z nich příklad a uvidíte,stane se zázrak.Prosím ale rychle,pár století už jste prošvihli.:-D

Jiri 11.7.2009 0:04

Re: po válce šli za lepším do ČEch, ted jdou dál, do Kanady

Pan je peknej haj*l;-€ a zivy dukaz toho, ze Romove (ci cikani) maj opravdu dobre duvody, proc ten "zemsky raj na pohled" opousti.

mirek 10.7.2009 20:07

Cikáni jdou...

 Je to sebranka, která parazituje na společnosti.

milanS 10.7.2009 17:51

Re: Medvědí služba pana Vlka

Ano, mnozí měli svoje "specifika" a jistota, že i po výplatě příjdou do práce nebyla moc vysoká. Ale byla mezi nimi i nezanedbatelná část, která byla pracovitější než mnozí "bílí". Otázka zní jinak: Co je pro stát lepší. Podporovat aby firmy zaměstnávali Rómy nebo je nechat na podpoře a pak řešit problémy. Žádné jednoduché řešení není, pokud těm lidem seberete dávky, tak budou krást - z něčeho žít musí (aspoň že soud měl rozum s exekucí sociálních dávek a nepodlehl předvolebnímu populizmu) - a skončí v kriminále. A tam se ještě nikdo nic dobrého nenaučil a navíc to bude stát další peníze. Navíc té nekvalifikované práce bude v budoucnu stále méně, proto je nutné jejich vzdělávání.

kmotrdrobek 10.7.2009 17:45

Možná by bylo dobré něco o nich vědět.

Pověst Cikánů a od r.  oficiálně Rómů je odjakživa nedobrá, a to všude kam přišli. Rómy se stali, protože název cikán se stal synonymem pro lump a zloděl. Doporučuji: http://politikmann.webgarden.cz/cikani-a-romove>-!!!!

Monte Christo 10.7.2009 14:42

Jsem velmi potesen nad reakcemi...

Nu je videt,ze se nekdo zase po case vyjadril k memu prispevku...Nicmene pratele Ti co me nemaji radi ci ano ci jen tak s usmevem ctou me obcasne prispevky...Ja pisi o tom to zaziji pri svych cestach a koukam se jak se napriklad ojebava stat atd...A to ze pisi ze nekde chyba tak asi je ze...Je az s podivem,jak u nas romove nechteji pracovat atd..Ano je to pravda a kdo by take chtel za nuzny peniz,ktery dostane zamestnanec...A Rom ten ji uz vubec ani nesezene...Je scela zajimave ze v zahranici praci sezene a hle clovece rom pracuje!!!!Nekrade a proc take ,nema problem se zakonem atd...Lide co potkavam po sve pouti at CR ci na jinych mistech zeme maji sve nazory a ja samozrejme respektuji jejich nazory...Uz proto ze demokracie je o tom respektovat nazor druheho a poslechnout si jej,ikdyz treba nezni na urcite urovni tech inteligentnich lidi s tituly pred jmenem a za jmenem...Tech neni treba...Ve spolecnosti je treba spise konecne pochopit svou vlastni identitu sveho vlastniho naroda jenz kdyz chce tak umi neco dokazat...Avsak nekdy je treba take naslouchat....A delat neco pro svuj lid....Tak sorry za chyby ale snad aspon dal jsem par myslenek do placu...:-D

Monte Christo Ma zeme Me srdce

Emanuel 10.7.2009 13:55

Re: Cikáni idou do nebe...

No, píše tam, že bude pokračování. Také jsem zvědavý, jaké řešení nabídne. Že je situace zlá a zhoršuje se z roku na rok, víme. Co s tím dělat, nevíme. Koncentrovat je na jedno místo? Nebo je rozptýlit mezi ostatní (a zničit život ostatním)? Nechat je kočovat? Nebo poslat zpět do Indie?

(s tím vývozem do Kanady to asi neprojde....)

Emanuel 10.7.2009 13:49

Re: Cikáni jdou do nebe...

Abychom nedopadli jako Srbové v Kosovu.

Emanuel 10.7.2009 13:38

inflace - Re: Přátelé

K smíchu, ne? Aby někdo mohl PRODÁVAT, musí někdo KUPOVAT, bez toho to jaksi nejde. Kupuje-li někdo předražený zboží,tak je blbej, ne? Nebo není předražený.

Já mám jinej nápad, a sice jak jít na inflaci: jakmile někdo zvýší cenu, tak to zboží nekoupím. A nekoupím a nekoupím. Až to budou dělat všichni, bude po inflaci. Tuším, že jde o iluzi, protože se vždy najde nějaký podrazák, který to zboží koupí.

Wotan 10.7.2009 11:03

Návrh pro kanadu

Pro kanadské úřady--Cikáni chcete asyl, tak půjdete na Yukon a do severních teritorií rubat dřevo, za 5 roků jste kanadskými občany. a zaručuji vám , že bude po emigraci cikánů do Kanady!!

Wotan 10.7.2009 10:55

zlatá slova

Pane Vlku, Váš článek by měl být ve všech novinách. Děkuji--Wotan

vlasta 10.7.2009 10:08

jen tak dal

aš se ros utěčou cikani do kanadi to bude velka ostuda pro českou republiku  jen se vam potom budou smat cela země ;-D;-D;-D

lukaš 10.7.2009 10:04

idioty

;-O;-O;-O;-O;-O>-(Y)Rv

xxx 10.7.2009 9:30

Re: Přátelé

Co takhle zopaknout si nasobilku ze ZS. Cikanu je cca 300.000, kdyz budu hodne pri zemi, tak kazdy z nich dostava v prmeru davku cca 5000 Kc/mesic, tj. 1.500.000.000 (1.5 miliardy) za mesic. Kontrolni otazka, kolik tech piv by sis musel koupit, aby byl danovy unik dosahl teto castky.

Kazan 10.7.2009 8:15

Re: Přátelé

Ahura mazda, co to tu blafáš o sentimentech. Cikáni a Vietnamci nás okrádají o nezasloužené podpory u jedněch a dańový únik u druhých.  Kdyby jsme si dokázali zvolit silnou vládu a tuhle verbež přitiskli do správných mezí, ušetřili bychom hodně vládních výdajů.

vincenzo 10.7.2009 1:35

Re: Přátelé

Ste to nepochopil, von mladej zřejmě chtěl, aby Vietnamci svoje sociální odvody posílali jemu 8-o

Jenda 10.7.2009 1:34

Re: nejhorší je,

eintopf by byl jeste dobry, to se jist da. Ja se obavam, ze by spis vznikl dort kocicky a pejska. A vysledek mozna silne vonel, ale tomu kdo ho sezral z nej bylo peeekne blbe.

Jenda 10.7.2009 1:32

Re: Cikáni idou do nebe...

Jo taaaak. Zahranicnich mocnosti. Pan neni multikulti popleta, pan to opravdu vidi tridne ...

Jenda 10.7.2009 1:30

Re: Tento článek je na podání trestního oznámení

V tom pripade padejte podat trestni oznameni na Pecinku a vUhla. Jejich clanky zvysuji nenavist vuci cikanum podstatne, ale setsakra podstatne vic.

Antonín I. 10.7.2009 0:37

Re: ,,Cikani" aneb romove dobivaji nejen evropu ale i zamori....

Vážený Hrabě  - tak stupidní příspěvek jsem snad na Psu ještě nečetl. Problém s Vaším prohlášením o tom, kolik je MOŽNO si s krumpáčem vydělat se na převážnou většinu cikánů naprosto nevztahuje.  Z 99 procent odcházejí do ciziny, aby se prohlašovali za utlačované a na životě ohrožené ubožáky, kteří  žádají o status uprchlíků. Při tom mají možnost žádat o ochranu v EU - první ze zemí, kam dorazí (a na to jsou myslím nějaké mezinárodní úmluvy), místo toho přestoupí v Západní Evropě (Frankfurt, Amsterodam, Londyn) na letadlo do Kanady a tam se domahaji asylu. Kanadské úřady v tradici liberální politiky vůči uprchlíkům je buď pošlou druhý den nazpět, anebo podle případu jejich žádost přijmou anebo zamítnou. Přijetí znamená, že mohou požívat většinu práv kanadských občanů (!) kromě volit a pod.  Zamítnutí znamená, že se mohou odvolat a zůstat v Kanadě do té doby, než dojde k imigračnímu řízení. Po tu dobu se o ně Kanada stará včetně ubyování, peněz na živobytí ve výši podle počtu rodinných příslušníků, lékařskou péči  mají zdarma, bezplatný nárok na právníka, který je bude v jejich procesu zastupovat  (!), nesmějí pracovat. Pane Hrabě, někde ta chyba, o které píšete, rozhodně je. Ale nějak se mi zdá, že je předně na straně těch uplakánců jako jste Vy, potom na straně imigračních zákonů zemí, které se v minulosti snažily pomoci skutečně pronásledovaným občanům, a hlavně na prospěchářství některých cikánů: "Kamarád mi z Kanady napsal, že je to tu bezva, říkej, že tě skini napadli a tady budeš moct zůstat na dovolené až dva roky než se to vyřídí, a než tě pošlou nazpět, je to tu hezký, snad ti v Česku proplatí tu podporu za ten čas cos tam nebyl". S tím pane Hrabě souhlasíte?