11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Niky 21.3.2009 17:33

Dalík je bývalý poskok Václava Havla,

na Pražském Hradě naléval Havlovi pití atd.Přes Dalíka dává Havel a jeho estébácká parta Topolánkovi příkazy co má dělat!

Marko 21.3.2009 17:28

Re: souvislosti

To sice jo, ale ČSSD se ho takto alespoň podařilo znevěrohnodnit před voliči - A Paroubek může vyřvávat: Podívejte, kdo to spolupracuje s ODS --- Místo toho, aby přiznal: Podívejte, tenhle člověk byl zvolen voliči ČSSD na kandidátce ČSSD, kterou sestavila ČSSD.

hafusak2 21.3.2009 17:24

Re: Když je to potřeba, začínáme

Kupodivu ten film opravdu zná dost málo lidí neboť: žádné nahatiny, skoro žádné násilí, krev, výbuchy a co hlavní - musí se u něj myslet. Pro dnešní dobu nepopulární.

Vocílka 21.3.2009 17:20

Re: souvislosti

Poslancův hlas má stejnou váhu,ať je poslanec věrohodný či ne.

Vocílka 21.3.2009 17:18

Re: souvislosti

Na pana poslance Wolfa je nutno pohlížet jako na nevinného,pokud pravomocný rozsudek soudu neřekne něco jiného. Nebyl tedy důvod k intervenci pana Dalíka u redaktora televize. Pan Wolf by měl dát podnět k trestnímu stíhání pro pomluvu jak Bártka tak Paroubka.

Marko 21.3.2009 17:05

souvislosti

Nevím, jestli si to většina lidí uvědomila, ale existuje tady taková zajímavost. Když se nějaký z poslanců ČSSD rozhodl, že nebude dále absolutně poslušný k Paroubkovu vedení, tak v ten okamžik se na něj v médiích objevily nějaké negativní informace - ne dříve, ne později, ale přesně v ten okamžik, kdy přestával poslouchat Paroubka. Z toho vyplývá zcela jasně jediná věc - ČSSD věděla o těch kontroverzních stránkách svých poslanců, ale nic neřekla a možná je s tím vydírala. A když nehlasovali podle Paroubka, tak ty informace o nich ČSSD zveřejnila.

A Wolf? Kdy se o něm v tisku začaly objevovat negativní informace? Přece v době, kdy se rozhodl nepodpořit Švejnara, ale podpořit Klause. A komu se hodilo Wolfa znevěrohodnit? Přece ČSSD!

Vocílka 21.3.2009 16:41

Re: V normální žurnalistice

A vyhodili ho?

jirka.s. 21.3.2009 16:40

Re: Když je to potřeba, začínáme

Ale no tak, hafusaku! Opravdu si myslíš, že ten film neznám, tedy že nevím "vo co go"? Měl jsem na mysli, aby ten zástupný problém nezadávil samotného zadavatele! ;-(

Vašek 21.3.2009 16:06

V normální žurnalistice

která nepracuje na zadání by okolnosti kolem Wolfa prošly soudním rozhodnutím a pak by se hodnotila skutečnost.Takto jde o spekulace,použita je část policejního spisu,ale kdyby vše bylo jasné,tak Dr.Fraš by dávno konal.Bártek pracoval na objednávku a ještě se ukázal jako hajzlík,který podrazil svého parťáka,se kterým se při každé cestě do Prahy sešel a využíval jeho informací.TaK dlouho,až ho jako paskřivec odposlouchával.Z toho by novináři ovšem kauzu nevyrobili,když drtivá většina ostatních psů má stejnou úroveň etiky.Přesto je jasné,že o žádnou aféru nejde,zcela zapaDLA INFORMACE,ŽE NAPŘ.pAROUBEK POŽADOVAL PO VEDENÍ mfd VYHODIT sTEGERWALDA.To asi žádné vměšování do sděl.prostředků není?

Vocílka 21.3.2009 15:58

Re: Ani bazén Sava...

To jsou opravdu zajímavosti, které málokdo zná. Tedy Hašek prostřednictvím advokáta Jansy pracuje pro premiera? A Ambrozek? Já myslel, že byl z KDU-ČSL.

Enigma 21.3.2009 14:27

Re: Ani bazén Sava...

Sobotka je podezřelý, že pere špinavé peníze přes firmu SYNTEC TRADING LLC 25 GRAYSTONE MANOR 19958-9776 LEWES DELAWARE USA přes  kterou s Paroubkem  a Grossem vyvážejí ven do zahraničí peníze a současně skrz tuto firmu hradí své soukromé aktivity a objednávky, aby nemuseli platit daně. David Rath dostane funkci ministra po aféře se zmizelými 13 mil v kauze časopisuTempus Medicorum. Dryml, věrný přítel Ratha už mlčí. Rath se ani nezačal bouřit za to, že na sjezdu nemůže kandidovat na místopředsedu.  

Enigma 21.3.2009 14:27

Re: Ani bazén Sava...

Hoši z destrukčního komanda střílí plným zásobníkem do Dalíka a Topolánka. Ale ta morální zvrhlost a vyčůranost je přece v tom, že to co se u Wolfa přetřásá je přece ukázka bordelu za socialistických vlád a zacházení s penězi z fondů. To je to podstatné a neuvěřitelné. Ministr životního prostředí byl Ambrozek, věrný psík paroubka. To stačí napsat falešné cesťáky a vykázat neprovedené práce? To nikdo nekontroluje, nebo je to tak, že oni v tom kšeftu jedou společně? Komu Wolf předal vypracovaný projekt a kdo ho vyhodnotil a následně zaplatil? My ho známe. Je to tentýž člověk, který se pohybuje ve státní správě a jednou rozjede akci Internet do škol pro Socdem ministerstvo školství, odtud vyhozen přesídlí na ministerstvo životního prostředí a má další báječné projekty. Komando má svůj archiv. Mnohé akce probíhají ve spolupráci s vedením destrukčního komanda a tím se socdemokraté drží v šachu. Srovnejme si časově, odkdy Socdem vláda věděla od NKÚ, že je problém.  Žádné oznámení, všechno tutlali. Wolf se v té době přesto dostal na kandidátku do parlamentu na 8 místě a byl zvolen.  Kdyby se Wolf socanům nevysmek, tak si žil a s vlky vyl dál. Špinavé peníze? Tajná konta? To jsou přesně mafiánské metody. Je Wolf tento případ?  32 mil na kontě Zuzany Paroubkové!  Advokát Jansta má na výplatnici Haška. Jansta je neformálním poradcem premiéra, jeho kancelář však  prověřovala policie kvůli provizi od ČSOB za pomoc při uzavírání smlouvy se státní Českou poštou ve výši 119 milionů korun. Kolik tisíc stran měla ta smlouva. V čem bspočívá hodnota práce za 119 mil.? V médiích se přitom nedávno objevily spekulace, zda vysoká odměna nesouvisela s financováním ČSSD. S finanční výpomocí sociální demokracii bylo Janstovo jméno spojováno už v minulosti. Klid po pěšině

Enigma 21.3.2009 14:25

Ani bazén Sava...

A co takhle nechat motivy a naivitu Dalíka bokem. To co nyní probíhá je až konec příběhu. V čem je ten zločin M. Dalíka? V rozhovoru  W. Bucherta s Markem Dalíkem zaznělo: Také jste tvrdil, že by kvůli tomu mohla padnout vládní koalice.

Ano. Vždyť je to pravda. Říkal jsem panu redaktorovi, že taková jednostranná reportáž může shodit vládu a zda si to uvědomuje. Odmítám hovět praktikám, že pomocí policejních spisů se má shodit vláda. Sám Bártek zdůrazňuje, že Dalík se NESNAŽIL VYVÍJET JAKÝKOLIV NÁTLAK. Byl to soukromý rozhovor, což prokazují Dalíkovy formulace. Dalík třeba použil výraz „ co kdybyste se na toho Wolfa vykašlal.“

Ani bazén Sava to z podezřelého nesmyje. A to je jediný důvod a cílená strategie ČSSD, která  žene veřejnost na barikády, dramaticky vyvolá hlasování o nedůvěře vlády, žádá odstoupení premiera. Já jsem v té reportáži také viděl, jak se Bártek různých lidí vyptává a nedostal jedinou odpověď. Tak si pomohl sám pomocí jakéhosi právníka, který na kameru hodnotil. Co hodnotil, z jakých materiálů hodnotil, nevíme. Každopádně jsme neslyšeli celý rozhovor, jenom sestříhané odpovědi na DODATEČNÝ KOMENTÁŘ. To stejné platí o Motejlovi.  Pokud to byly úniky informací od policie přes Andělovou, pak je problém. Pokud to bylo od ČSSD, kteří o konkretním pochybení veřejně mluvili už před víc jak rokem, je to jejich a Bártkův problém. Pojďme na začátek příběhu. Zaznamenali jste, s jakou rychlostí Paroubek objeví něco na někoho, kdo se mu vzepře? Po střelbě v Monarcu jsme viděli okamžitě fotku Ďurička s Talmanovou. Dryml už je na lopatě. Paroubek u Wolfa věděl všechno dřív, než začalo policejní vyšetřování! Wolf řekl redaktorům Týdnu: Při prezidentské volbě mi Paroubek ukazoval materiály, které měly dokazovat, že jsem zneužil dotace pro mou firmu. Držel složku, v níž měl něco podtrháno žlutým zvýrazňovačem, a říkal mi: "Podívej, tady to všechno je." A přesně tato složka byla použita v Bártkově reportáži.

Vocílka 21.3.2009 14:02

Re: Bublina

Zřejmě nechápete,že někdo může někoho mít nezištně rád.

čm 21.3.2009 14:01

Bublina

že je Dalík v oboru i jako člově jen nafouknutá bublina, vobyčejnej vometák, je známo dlouho. Topolánkovi uškodil svojí  hloupostí opakovaně. Proč se ho Topolánek , to ropzum nebere. Připomíná to ty lidi, jak houfně vodevzdávaj majetek v tý svatyni bohyně Lasáně nebo jak , co sou v reálu matka s dcerou co vobě vypadaj jak šlápoty 8-o8-o

Vocílka 21.3.2009 13:45

Re: Pane Mozeku, v cem jsou ta "praktiky" ODS nekalé? nezákonné?

Nejsem přesvědčen,že novináři mohou uveřejňovat pouze věci na které je soudní rozhodnutí. Ovšem nesou za svoje výtvory odpovědnost. Nic nebrání ani panu Wolfovi, ani panu Dalíkovi uplatňovat po panu Bártkovi,potažmo po ČT omluvu za nepravdivé informace. Na nich pak bude doložit to co zveřejnili.

Mozek 21.3.2009 13:41

Re: Pane Mozeku, v cem jsou ta "praktiky" ODS nekalé? nezákonné?

Co to blábolíte? Pan Bártek pouze informoval veřejnost o kauze Wolf a praktikách ODS - Dalík, čímž teoreticky Vesecké zabránil hledat nového Salichova. Po zkušenostech s kauzou Čunek udělal správnou věc. Udělal dobře, že upozornil na vměšování se Topolánka do defraudační kauzy. Nebo si myslíte, že je správné, aby premiér ovlivňoval programy masmédií?

Lípa 21.3.2009 13:04

Re: Pane Mozeku, v cem jsou ta "praktiky" ODS nekalé? nezákonné?

Můžete být konkrétní? Jste soudce? Nebo máte nějaké soudní rozhodnutí, o kterém nikdo neví? Sem s ním!

Mozek 21.3.2009 12:59

Re: Pane Vocílko, jak se Dalík "zastával" Wolfa?

Pan Bártek nikoho neobviňoval ani nesoudil, ale pouze informoval o dění kolem kauzy Wolf. Nebýt v tom angažmá soudruha nadporučíka a jeho pucfleka Dalíka, byla by to zcela běžná reportáž. Vzniklo zde totiž podezření, že stejně jako v kauze Čunek je snaha stejných politiků kauzu Wolf zastavit. Zdůvodnění Topolánka, že je třeba Wolfovi psychicky pomoci je blábol, protože Wolf měl na kameru vždy úsměv na tváři a pohotovou odpověď: "Všechno jsem Vám poslal e-mailem, pane redaktore." Nebýt reportáže pana Bártka, tak by Vesecká angažovala dalšího Salichova, aby kauzu ukončil. Prostě a jasně, nejsou Vám po chuti zveřejněné nekalé praktiky ODS.>-

hafusak2 21.3.2009 12:36

Re: Když je to potřeba, začínáme

Pro vysvětlení: Je to název amerického filmu, který pojednává o tom, jak v případě vládního průšvihu vyrobit a vypustit zástupný problém na odlákání pozornosti lidí, zahlcení médií nepodstatnostmi a přitom v tichosti vše zakamuflovat a odsunout do zapomnění.

Vocílka 21.3.2009 12:36

Re: Nevím, zda je tato Vaše nominace ctihodných osob od Vás upřímná

Kdo je Fibi?

Vocílka 21.3.2009 12:35

Re: Pane Vocílko, jak se Dalík "zastával" Wolfa?

Zřejmě trpíte paranoiou - já proti panu Dalíkovi nic nemám.Ale on se opravdu chtěl jen zastat pana Wolfa, aby nebyl pronásledován televizí. Vy máte jiné informace? Bohužel žádné poslance nevlastním. A poslanci ODS, které jsem volil, budou jen těžko rušit nějaké kapitoly státního rozpočtu.

Lípa 21.3.2009 12:22

Nevím, zda je tato Vaše nominace ctihodných osob od Vás upřímná

Podezírám Vás, že Vám více vyhovuje chemií nabitý trotl Fibi.

Lípa 21.3.2009 12:19

Pane Vocílko, jak se Dalík "zastával" Wolfa?

Já jsem si všiml pouze toho, že pan Dalík sdělil panu Bartekovi, že si myslí, že existují závažnější kauzy, než je ta Wolfova, a proto by se jimi měla věnovat televize veřejné služby a bratr Bártek osobně. . . 

Pan Dalík v MFDnes požádal, aby soudruh Bártek uveřejnil celý ilegálně pořízený audiozáznam.

A upřesnil, že odmítá, aby o vině kohokoliv rozhodovaly policejní spisy a nikoliv soud. Pokud máte jiný názor, toužíte po revoluční spravedlnosti, obraťte se na své poslance, aby zrušili celou rozpočtovou kapitolu justice a jako daňoví poplatníci podstatně ušetříme - soudit nás budou policisté a Janečkovy Bártekové, Krausové apod.

Vocílka 21.3.2009 12:11

Re: Bartoň nemocný komunismem, problém není Dalík, ale Janeček v čele ČT

I já si myslím,že v Radě ČT by měli být pánové Štětina,Mejzlík,Devátý,Šinágl a další.

Vocílka 21.3.2009 12:07

Re: Bartoň nemocný...napsal Lípa:

Neprovedl nic nezákonného. Právě naopak, chtěl se jen nezištně zastat chudáka nevinného,pronásledovaného poslance Wolfa.

Vocílka 21.3.2009 12:04

Re: Teče do bot

Já jsem přesvědčen, že premier má pana Dalíka pořád upřímně rád!

Vocílka 21.3.2009 12:01

Re: Je známou skutečností,

Zapomněl jste dodat, že Gros te granát zařídil.

Lípa 21.3.2009 12:00

Re: Bartoň nemocný...napsal Lípa:

Vorle,

antikomunismus není sprosté slovo, jedná se o stejně čestný a morální postoj jako antifašismus, či antinacismus. Podobně jako Vy většinou pokřikují jen kovaní komunisté. U nich se o čestném postoji nedá ani uvažovat, byli oporou zločinného režimu a nikdy nebudou ničím jiným - nebezpečný odpad společnosti.

Na takový odpad ekologové zřizují specializované skládky a linky na jeho likvidaci.

Co špatného, nezákonného provedl pan Dalík jste neuvedl.

jirka.s. 21.3.2009 11:38

Re: Když je to potřeba, začínáme

No, hlavně, aby to nebyl irský vlkodav! ;-)