24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 21.3.2009 11:35

Re: Je známou skutečností,

Správně, hrbole!

Z Kubiceho zprávy:

g) informace o existenci zahraniční firmy, přes kterou Gross spolu s Paroubkem a Sobotkou vyvážejí své peníze ven do zahraničí a současně skrz tuto firmu platí své soukromé aktivity a objednávky, aby nemuseli platit daně. SYNTEC TRADING LLC 25 GREYSTONE MANOR. 19958-9776 LEWES, DELAWARE USA. (tel.-začerněno, fax: začerněno) Finanční toky do této společnosti pocházejí od společnosti KENVELO (izraelská společnost), která je v úzkém kontaktu se Stanislavem Grossem, kterého firma Kenvelo sponzoruje za to, že Gross zařídil, po atentátu granátem na kasino ROYAL na Příkopech v Praze, že tyto prostory získá společnost Kenvelo. Tato společnost sponzoruje celou Grossovu rodinu.

Předpokládám, že jsi měl na mysli právě tyhle krysy!!! ;-P

Vorel 21.3.2009 11:17

Re: Všiml jsem si,

R^R^R^!!

Vašek 21.3.2009 11:17

Několik upřesnění

Vytvořit vládu ČSSD+lidovci+KSČM nikdy nebylo na pořadu,šlo o Kalouskův osobní gambit,jak zabránit vzniku velké koalice.Nemožnost naplňovat program ODS byla již daná nadměrnými ústupky Topolánka koalici,zejména Bursíkovi,netaktickému jednání s Tlustým,které dalo za vznik nejen vířivce,ale zejména 3-4 odpadlíkům z ODS.Vláda ztratila podporu Klause kvůli nezřízení velké koalice se zapojením Bursíka,prosazováním LS.To mělo vliv na vznik stranické opozice na čele s Bohmem a pražskou ODS.K tomu přistupuje současná příprava ministran na volby a jejich vydírání.Zásadní chybu spáchali lidovci,když byly proti předčasným volbám na podzim 2OO6 či na jaře 2OO7,kdy preference koalice zabezpečovaly výraznou většinu a pohodlné vládnutí.

Vorel 21.3.2009 11:15

Bartoň nemocný...napsal Lípa:

Lípa vám nejde o předsednictví (mate-li na mysli EU), nejde vám ani o případ Wolf-Dalík-Bártek. Plete sem rozpoutaný humbuk v režii ČSSD-KSČM. Ukázal jste jenom na svoji těžkou a nakažlivou chorobu - antikomunismus.8-o

Lípa 21.3.2009 10:26

Bartoň nemocný komunismem, problém není Dalík, ale Janeček v čele ČT

Nevím, co je pan Dalík za čerta. Nevšiml jsem si, že by měl nějaké rohy, nebo že by ho někdy nějaký soud usvědčil z nezákonného jednání.

V případě rozhovoru s Bártekem jsem nezaznamenal rovněž nic nezákonného ani nelidského. Vyměnil si s ním názory na poslance Volfa, spekuloval, co je komu ku prospěchu, vysmíval se Bartekovi, že se věnuje marginálním záležitostem a nevěnuje se kauzám, které Dalík považuje za závažnější. A co má být?

Celý ten humbuk kolem nicotného pořadu Reportéři ČT, který byl rozpoután v režii ČSSD-KSČM, je trapným selháním médií. Namísto, aby média věcně analyzovala, co kdo kdy kde provedl, novináři klesli na úroveň papouškování Paroubkových a Rathových výkřiků. Při střízlivém pohledu lze hovořit o ovlivňování "nezávislosti" veřejnoprávního média jen a jen ze strany ČSSD.

Marko správně konstatuje, že k normalizaci a bolševizaci České televize došlo pod taktovkou sociálních demokratů.Kdo má oči a uši vpořádku nemohl si nevšimnout včerejšího propagandistického a podlejzavého přijetí soudruha Ratha Janem Krausem ve sledovaném pořadu Uvolněte se, prosím. Takto podlézavý Jan Kraus už dlouho nebyl!  Ač obvykle je jeho pohotový humor zžíravý až sarkastický. Ale oč jde? Je to přeci veřejná služba a navíc veselá zábava podle vkusu Janečkovy bolševické televize. Veřejná služba podle Janečka a Krause je službou socanům a bolševikovi. Přispíváme jim na tuto jejich zábavu 7,2 miliardami ročně.

I kdyby se Dalík roztrhal, nikdy jeho P.R. aktivity nebudou mít za sebou takový kapitál. Dokud bude komunista Janeček ředitelem ČTa skoro komunista Baumruk předsedou Rady ČT, tak žádná P.R. kouzla a dobré rady nejen pana Dalíka, ale ani pana Bartoně demokratické České republice nepomohou. Ať dělá Topolánkova vláda realistickou a z dlouhodobého hlediska i prospěšnou politiku nejlépe jak je to možné.  Odpovědnost za zvlčilost České televize padá nejen na Janečka, ale i na hlavy členů Rady ČT zvolené hlasy koalice. Především tady Topolánkova ODS chybuje.

Marko 21.3.2009 9:30

Dalíkova chyba

Dalík udělal tu chybu, že šel překecávat novináře místo toho, aby mocensky zatlačil na vedení ČT, jak to svého času dělával Paroubek. A že v tom byl pan Paroubek úspěšný - viz zrušené politické pořady, vyhození redaktoři...

cicero.jan 21.3.2009 9:25

Re: Všiml jsem si,

Poslanců, kteří mají konec "jobu" zcela jistý, je už tolik, že vláda má svoje trvání jisté. Hledat skutečné zaměstnání s kvalifikací bývalý poslanec vyřazený a nezařazený, je horší než u bezdomovce.

jasan 21.3.2009 9:14

koukam,

ze autor patri k tem, co se s opicarny zvane "predsednictvi" muze pominout....

recej vodpustit, ale jde jen a jen o urednicke manevry pod vedenim EK...  a zajiste, nekteri se zdarne "zviditelni"....  a jiste jsou za to vdecni...

kosťa kostič 21.3.2009 9:02

Kuklo,kuklo

tomuhle se říká cimrmanovský krok stranou. Skutečně úkrok v diskusi, která tím pádem nikam nevede.

I-Worm 21.3.2009 8:59

Re: Pánové,

vidět je, co pokakal. Můžeme si být jisti, že je to vše, do čeho se pustil? Že víme o všem, do čeho se v politice pustil?

kosťa kostiš 21.3.2009 8:59

Re: Chyba lávky-Kuklo

hafusak2 21.3.2009 8:33

Když je to potřeba, začínáme

Vrtěti psem.

Tx 21.3.2009 7:31

Pánové,

největšíprůšvih Topolánka je, že vůbec Dalíka do politiky pustil. Ten totiž pos..,. co mohl, slon v porcelánu je proti němu jemný.

kiri 21.3.2009 7:31

Všiml jsem si,

že všichni píšou o Dalíkovi jako o slaboduchém prosťáčkovi. Obávám se, že to bude trochu jinak. Docela ce mu povedlo strhnout pozornost na sebe, koho teď zajímá nějaký Wolf, že?

Vsadím se, že vláda nepadne. Co by ty kluci poslanecký po předčasných volbách asi dělali?

Antonín Hrbek 21.3.2009 6:19

Je známou skutečností,

že když má loď jít ke dnu, tak ji krysy opouštějí.

Ypsilon 21.3.2009 1:46

Fakt doobrý

Politika obecně pracuje ve dvou rovinách. Tou první je realita, co politici dělají ve skutečnosti, druhou rovinou je mediální obraz toho, co politici dělají.

Inu nejprve to pohnojil sám Topolánek: Kdybychom voličům řekli... a teď to hnojí Dalík a tak je třeba maskovací sítě  neustále látat a nitě docházejí ;-)

Apea 21.3.2009 1:43

Ajta

On měl Dalík informace, že nad jeho rozhovorem "panuje v Lidovém domě radostná nálada"? Odkud to, vážený pane, víte? Že by od spolehlivého zdroje jako Dalík sám?

Ono totiž podobné tvrzení dost silně dehonestuje redaktora Barteka, kterému - pokud jsem z novin pochopila- poskytl Dalík rozhovor o vlastní vůli aniž by k tomu byl donucen hrubým násilím či působením omamných látek. Bartek by porušil elementární novinářkou etiku a navíc důvěru svého zaměstnavatele, protože by únikem informací ohrožoval evidentního solokapra. Podsunout mu podobné jednání bez přesvědčivých důkazů je sprostota.

Mimoto nepodezírám Tvrdíka et c. z přehnané inteligence či profesionality, ale aby vykecali takhle horkou informací, to už by museli být blbí úplně.

Nebude tedy jednodušší uvěřit tomu, že Dalík je dosti hloupý provinční lobbista, který se svezl na své známosti s politiekm, co začínal ve stejné provinci a že hulvátství, zastrašování a primitivní kšeftaření mu možná stačili na krátkodobý úspěch v místě původu, ale že centrální úroveň vyžadovala trochu náročnější (nikoliv nutně méně odporný) styl jednání, který ten dobrý muž nezvládl.

strejda 21.3.2009 0:42

Teče do bot

Opravdu se zdá, že ODS a vláda jdou ke dnu. Nedávno byl Dalík nedotknutelný geniální poradce nejlepšího předsedy vlády a dnes je to neschopný šašek. Jo, časy se mění.

kukla 21.3.2009 0:37

Chyba lávky

"Přesto se Dalík nezmohl na absolutně žádnou přípravu na očekávané zveřejnění nahrávky v ČT."

Ale zmohl, pane autore. "Pozitivně nebo negativně motivoval" šéfa Práva Porybného, a ten těsně před zveřejněním Bartkovy reportáže bez jediného konkrétního důkazu obvinil "kruhy blízké Lidovému domu" z ohrožování svobody slova. Nebo že by to byla náhoda?

Cedr 21.3.2009 0:35

Co tím chtěl autor říci?

Chraňme hajzly?