5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
cb 20.6.2006 9:59

Re: Re: Pecina si to dovolit neměl

Urednik to nema co kritizovat. Urednik muze stranu nezaregistrovat, pokud odporuje zakonu, ale sve nazory do toho nema co tahat.

Petr Benes 20.6.2006 9:58

Re: Brezina - cesky Urvalek

Ale, ale soudruhu, ze je Kuchtova placena z Rakouska je snad prokazane a nakonec ona to sama priznala, tak v cem je problem? Jsme tak blbej nebo se jen tak delame?

LOJR 20.6.2006 9:58

Re: Re: Proč Zelení jsou pro mě nepřijatelní ?

No to je velice jednoduché. Podle původních plánů totiž mělo dojít k odstavení více uhelek v severních Čechách. To se ale ukázalo jako politicky neprůchodné, protože následné masivní propouštění nejen v elektrárnách, nýbrž samozřejmě i v dolech, by KSČSSD

cb 20.6.2006 9:55

Re: Jaderná energetika.

Uhli je predevsim cenna chemicka surovina a je blbost hazet ho do kotle. Jedine JE.

LOJR 20.6.2006 9:55

Re: Re: zcela pravdivé

Český Urválek?! Co má pěkně prosím společného Brezina, který se živí jako novinář v demokratické zemi, s Urválkem, který působil jako prokurátor v dobách nejtužšího stalinismu v 50. letech? Zkuste člověče argumentovat alespoň na zlomku úrovně toho Breziny, kterému tak nemůžete přijít na jméno. ARGUMENTOVAT, na vaše emocionální pnutí tady nikdo není zvědavý (Y).

Chosé 20.6.2006 9:54

Re: Proč Zelení jsou pro mě nepřijatelní ?

Glosátore jen dvě poznámky. Pokud byste skutečně pozorně četl a poslouchal, tak zelení jsou pouze proti novým jaderným elektrárnám, nikoli proti těm provozovaným - ale tak jak jste to překroutil se vám to ale určitě hodí víc. A nezapomínejte, že zatímco před 10 lety nám ředitel ČEZu vysvětloval, že bez Temelína se neobejdeme, nyní se veškerá produkce z Temelína prodává do zahraničí. Není to na pováženou? Stáváme se zemí třetího světa v Evropě.

spaldings 20.6.2006 9:53

Re: Brezina - cesky Urvalek

Tohle je ale hodně hloupý příspěvek, asi do nějakého člena SZ ne ?

Flasi 20.6.2006 9:51

Re: Jaderna energetika ano, ale

Co je podle vas maximalni bezpecnost? Pozadujete ji treba u zeleznic, nebo u chemickych provozu?

"Zakopavani" pod zem reseni je. Jenom je ukrutne pitome. Je to reseni pro pripad, ze by z nejakeho, dnes neznameho, duvodu nebylo mozno vyhorele palivo pouzivat v dalsi generaci reaktoru.

To co jste predvedl jsou klasicke pseudoargumenty.

davit 20.6.2006 9:51

Re: Ač socdemák, má pan Pecina pravdu od začátku až do konce.

Soudruh Pecina nemá co kecat do sestavování vlády. Až se ho někdo zeptá na hospodářskou soutěž, tak budiž, ale takhle jen využil svou funkci k hlásání socanských pindů. S tím ať jde do prčic.

Ta jeho odvaha - to je vtip, ne? Co ta letadla a transportéry, nebo Unipetrol? Zestátnění nemocnic mu připadá v pořádku? Ten pán by měl bafnout razítko a duc duc duc. Platím ho za razítkování, ne za interview.

Evropan (original) 20.6.2006 9:42

Jaderna energetika ano, ale

nekdo musi garantovat maximalni bezpecnost a predevsim naslednou likvidaci odpadu, zakopavani pod zem s tim, ze se to nekdy nejak vyresi, zadne reseni neni.

Sch.glosátor 20.6.2006 9:39

Proč Zelení jsou pro mě nepřijatelní ?

Jsou to komunisté v zeleném. A co se týče jejich boje proti jaderné energetice, jsou dílem spolkem idiotů a dílem darebáků. Ti první jsou nevzdělaní ignoranti, u kterých ideologie zvítězila nad zdravým rozumem,  ti druzí dobře vědí o co jde a proto a přesto  se to snaží zakázat. Zelení jsou nebezpeční i tím, že diskreditují myšlenku ekologie a rozumného ekologického chování. Zelení jsou sekta.

Čenda Krchov 20.6.2006 9:33

Re: Re: Na rozdíl od p. Peciny,p.Bursík a spol jsou zvolenými zákonodárci a budou ministry(ministryněmi)

Jo, jo, do Německa, když tam přestane foukat...

Stredocech 20.6.2006 9:17

Re: Pecina nepokryte podporuje jadernou a uhelnou lobby

Povolenky představují PENÍZE, protože se dají PRODÁVAT a to dokonce i do ciziny.

Dobrovolně śe jich může vzdát jenom idiot nebo jménem státu darebák, nehájící ve své funkci státní zájem.

tony 20.6.2006 9:14

Re: Co se zelenými ?

Intrikánské a vyděračské metody zavedou zelení? Copak tam už dávno nejsou? To myslíte vážně?

Zelená vám dělá červenou, oranžovou nebo rudou mlhu. Máte pěknou slovní zásobu (jidášský groš, mesalinace).

Stredocech 20.6.2006 9:13

I z hlediska hospodářské soutěže je podpora OZE zhovadilostí

a Ústav na ochranu hospodářské soutěže musí být tudíž proti. Představte si, že by ÚOHS kritizoval třeba program Strany přátel piva která by prosazovala povinný odkup piva některých jí sympatických pivovarů za 60 Kč/litr.

Delfín 20.6.2006 9:12

Re: ČEZ a větrné elektrárny

Ano, CEZ planuje investici 30mld do OZE. Na adresu vetrniku Martin Roman rekl: „Stát to podporuje, takže z podnikatelského pohledu je to skvělý nápad.

Ale lidé, kteří tomu rozumí, vědí, jaký je to energeticky absolutní

nesmysl..........Jsme v jednání o dvou větrných parcích, jeden je právě

v Krušných horách“

Stredocech 20.6.2006 9:08

Re: ČEZ a větrné elektrárny

ČEZ využívá zhovadilých zákonů, stejně, jako jistý Pávek. Na rozdíl od něj a jeho spolustraníků nenese ovšem za ty zhovadilé zákony odpovědnost. A na rozdí od Pávka nechce na státu dotace, spokojí se s pokřivenými výkupními cenami. Změnte zákony a ČEZ od toho upustí.

Saša 20.6.2006 9:08

Ač socdemák, má pan Pecina pravdu od začátku až do konce.

Je div, že je pan Pecina u socdemáků. Vůbec se k nehodí a nezapadá mezi ně - ani inteligencí, ani poctivostí, ani odvahou.

A kuchta Kuchtová udělá největší chybu svého života, jestli se vydere na křeslo ministryně školství. Protože tam teprve něco zažije;-)!

tony 20.6.2006 9:07

Re: Na rozdíl od p. Peciny,p.Bursík a spol jsou zvolenými zákonodárci a budou ministry(ministryněmi)

Jsme na tom s energií tak špatně, že ji ČEZ vyváží cca 30%.

Psí vrah Čumil 20.6.2006 9:05

Hehehe, nejlepší na zdejších komentářích je okolonost, že za zeleného pana Bursíka

bojují právě ti, kdo ještě před 14 dny nemohli přijít Zeleným na jméno...;-D

Honza z Ostravy. 20.6.2006 9:03

Jaderná energetika.

Dobrý den,

Fosilní paliva, uhlí a ropa a zemní plyn se vyskytují v zemské kůře v určitém množství, a při takovém využívání jich jako v této době, nebude jich dostatek pro příští generace. Jaderná energetika by měla být základem moderního řešení energetické situace tohoto státu. Ceny ropy a zemního plynu stále rostou, hnědé uhlí bude stačit při dnešní úrovni těžby asi na 80 let a černé uhlí asi na 130 let. Co pak? Jaderná energetika zajistí potřebnou elektrickou energii pro výrobu vodíku a výrobu biopaliv, a tam kde je doprava vykonávána dieslovými lokomotivami, nahradit elektrickými, apod. Děkuji Vám.

Psí vrah Čumil 20.6.2006 9:03

Re: Pecina si to dovolit neměl

Hm, pane Zikmunde - problém je v tom, že pan Pecina navázal na tradice, které do tohoto státu vnesl pan prezident Klaus. Nevyjadřuje se k problému jako šéf ÚHOS, ale jako občan...;-D

vit 20.6.2006 8:50

ČEZ a větrné elektrárny

Zajímavé je, že ČEZ vypsal výběrová řízení na dodávky 10MW větrných elektráren. S tím, že 1/ je třeba naplnit kvóty EU na dodávky energie z obnovitelných zdrojů; 2/ současná technologie VE umožňuje rozumnou ekonomickou návratnost investice (cca 10 let) a to i při umístění VE mimo horské hřebeny. Z toho mi plyne, že 1/ ČEZ nás všechny okrádá (ať už je pravda o VE na kterékoli straně), 2/ Ivan Brezina si může postěžovat jako Ceasar - I ty Brute?

ok 20.6.2006 8:49

Re: zeleni neo-bolsevnici

Pecina ma natolik vyznamnou funkci, ze by se do politiky opravdu nemel michat. Jeho ukolem je byt neutralnim soudcem. Jak muzu verit tomu, ze nepujde na ruku nejake energeticke firme, kdyz je v teto veci zaangazovany? On ma hlidat monopoly ber kde ber, to je jeho jedina a zatracene vyznamna uloha.

Stredocech 20.6.2006 8:48

Re: Pecina si to dovolit neměl

Takže když zítra založím NSDAP, běda úředníkovi, který to bude kritizovat?

Stredocech 20.6.2006 8:46

Re: Socialistický VELKOÚŘEDNÍK vypasený Pecina by měl především dělat svoji práci, kterou pořádně nedělá.

Obraťe se s důvěrou na pana Paroubka, Pecina byl v tomto malým pánem.

Stredocech 20.6.2006 8:44

Re: Socialistický VELKOÚŘEDNÍK vypasený Pecina by měl především dělat svoji práci, kterou pořádně nedělá.

Tak pozor. Stejně by to dopadlo i po privatizaci ČEZu a zelení mají zdražení energií v programu.

ok 20.6.2006 8:43

Re: zcela pravdivé

Dobre jste to vystihl, Atei - jen Bursik je srozuimitelny, protoze jemu jedinemu jde o prachy. Prave tohle znepokojuje Pecinu a jemu podobne - ze se tu objevuje mocenska skupina, ktera neni rizena pouze maximalizaci zisku. Takova mocenska skupina je pochopitelne jen obtizne riditelna penezi podnikatelskych mocenskych skupin. A to je znepokojuje. Proto to halo pana Peciny.

Ani ja nejsem volicem Zelenych, ale s velkym pobavenim sleduji "znepokojeni" nekterych mocenskych skupin, za ktere mluvi treba pan Brezina - cesky Urvalek 21. stoleti.

cipísek 20.6.2006 8:42

Re: Re: Tak si myslím, že ta jihočeská mutr bude pěkná slepice,

Naprostý souhlas !!!!!!

Stredocech 20.6.2006 8:42

Velká koalice se jeví jako nejrozumnější řešení

nebo předčasné volby. Pravda, celostátní volby jsou až za čtyři roky, ale do místních zastupitelstev už na podzim a už tady může občan vyjádřit svůj názor.

Mimochodem, před WW2 zastupitelství jisté země opakovaně protestovalo proti hrám, které uváděli V+W. Požadavek na odvolání Peciny je z podobného soudku.