24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PROROK ELIÁŠ 20.6.2006 8:41

A JE TO TADY

 Zelení by měli oddělit dlouhodobé cíle od krátkodobých, reálné od zatím nerealných a především sdělit, zda hodlají spět k plnění programu, nebo Buršíkovsky slintat po moci a vlivu....

76house 20.6.2006 8:39

Pecina nepokryte podporuje jadernou a uhelnou lobby

Nejradeji by nechal kvuli uhli vybagrovat cele Beskydy a severni Cechy. Na pozici namestka ministra prumyslu prosazoval zbytecne velke mnozstvi emisnich povolenek pro CR, aby hute a dalsi velci znecistovatele mohli vypoustet jeste vice zplodin, zcela proti logice techto povolenek. Vypady vuci zelenym pak jiz nejsou u tohoto ropaka nicim divnym, prestoze by si je jako predstavitel nezavisleho uradu mohl skutecne odpustit.

Hystericky clanek pana Breziny pak v tomto kontextu beru jen jako dalsi vyuzitou prilezitost kopnout si do SZ, nic vic.

ok 20.6.2006 8:36

Re: Pecina stran Kuchtové rozhodně neobjevil Ameriku

Vzdyt ty dokumenty jsou verejne dostupne. Nemam pocit, ze by mela umysl to tajit. Otazka je, jestli je to dobre nebo spatne. Kuchtova to ale netaji.

ok 20.6.2006 8:34

Brezina - cesky Urvalek

Tak to mame "Bursik - cesky Lukasenko", "temna minulost Kuchtove", "Kuchtova placena z Rakouska" (predpokladam, ze placena rakouskymi revansisty a imperialisty), "ze zelene arogance moci cloveka az mrazi".

Dekuji vam, pane Brezino, ode dnesniho dne pane "Urvalku 21. stoleti". Dobre jsem se pobavil. Jen tak dal, houst a vetsi kapky. R^

Mejla 20.6.2006 8:30

Socialistický VELKOÚŘEDNÍK vypasený Pecina by měl především dělat svoji práci, kterou pořádně nedělá.

RWE ihned po koupi plynárenských firem zvášilo ceny o cca 30 i více procent, protože "proč by měli lidé v ČR platit za plyn méně než Němci ? ". Pecina jen sklapnul podpatky a zasalutoval. Možná na něj zbude časem i nějaký flek u plynařů. Blábolení autora článku o "temné" minulosti pí Kuchtové jen dokazuje ubohost článku. Minulost může snad být dobrá, špatná, barvitá, ale "temná" ? Pozn.: zelené nevolím.

Jarda C. 20.6.2006 8:17

Pecina stran Kuchtové rozhodně neobjevil Ameriku

V rámci pořadu OVM z JČ kraje se matičky Kuchtové na financování tohoto spolku z Rakouska zeptal někdo z publika. Ač nerada a s vytáčkami, odpověděla kladně. Ono se to tož obecně ví, takže jinak ani nemohla. Lež prokázaná v přímém přenosu nevypadá zrovna dobře (viz např. ministr Urban).

MF 20.6.2006 8:10

Re: Co se zelenými ?

Podepisuju. Pred volbama jsem rikal, ze jsem ochoten volit na zaklade jasneho vyjadreni "my se nenechame energetickymi bludy zelenych vydirat", bez ohledu na pravoleva nebo jina kriteria (krom volby zcela vlevo). Pokud by totiz energeticke a ekologicke nesmysly zeleni prosadili, nastal by daleko vetsi pr*ser nez by znamenala vlada podporovana komunisty (to myslim naprosto vazne, pan Sinagl promine) ci jina divoka usporadani. Bohuzel takove vyjadreni nezaznelo a asi ho ani neslo ocekavat.

hloubal 20.6.2006 8:09

Re: Pecina si to dovolit neměl

prohlášení pana Peciny s činností jeho instituce nesouvisí, podle této úvahy pana ex-mluvky Zikmunda by řada zdejších komentátorů nesměla pípnout

hloubal 20.6.2006 8:08

Re: Na rozdíl od p. Peciny,p.Bursík a spol jsou zvolenými zákonodárci a budou ministry(ministryněmi)

kdežto přepětím se prodlužuje jejich životnost? Pane kvetoucí ....

Otakar 20.6.2006 7:59

Co se zelenými ?

Je potřeba nedovolit SZ zavézt do politiky intrikánské a vyděračské metody, které za podpory části medií, praktikují od počátku roku. Prostě je to venku. Pecina řekl o Kuchtové pravdu a SZ teď řvou a chtějí Pecinovu hlavu. Veřejnost  by se měla Peciny zastat. Naopak ten kdo se nestydí za jidášský groš od Rakušanů by neměl být ve vládě a parlamentu. I SZ by měla zvážit zda je českou politickou stranou, nebo jen odnoží Rakouských, nebo Německých zelených. Pokud bude SZ nemorálně stát za Kuchtovou, pak nám dá jen na vědomí co jsou zelení zač. A to nehovořím o nasmyslnosti energetické koncepce SZ. Asi mně bude milejší i velká koalice nebo OPO smlouva než meseliance se SZ.

Veselý 20.6.2006 7:34

Etika

Může mít státní úředník svůj názor? Souhlasím, že by jej neměl vyjadřovat v případech, které rozhoduje. Tam by navíc měl svůj názor i potlačit. Ptám se na rozdíl mezi Pecinou a paní Jaques. Oba jsou státní úředníci. Ptám se, kde je hranice. Setkal jsem se již s mnoho nesmysly, například úředník nesmí podnikat. Co se stane, když zdědí nájemní dům nebo kus lesa. To vyvolává otázku, zda nesmí nic takového vlastnit. Takových otázek je mnoho.

Fero Mraviec 20.6.2006 7:29

Re: Pecina si to dovolit neměl

Čistá pravda.

MF 20.6.2006 7:18

Re: zcela pravdivé

To je fakt nadhernej postoj: "Bursik vypada rozumne, dela zelenou politiku jen kvuli moci a penezum". To aby jeden obdivoval.

Souhlasim, ze na pitomosti v programu zelenych je nutno upozornovat, a to hodne hlasite. Ale je uplne jedno, z jake politicke platformy to vychazi. Argument, ze to lidi nebudou brat, kdyz to reknou socdem, je hovadina non plus ultra. V tehle zemi je polovina lidi, kteri to naopak nevezmou z druhe strany.

Kiper 20.6.2006 7:14

Re: Pecina si to dovolit neměl

Souhlasím!!

Atei 20.6.2006 6:48

zcela pravdivé

Je  potřeba  o  těchto  skutečnostech  informovat  širokou  veřejnost, aby  nás  zelení  nezatáhly  do své bažiny.  Takové informace  ale  nesmí  vycházet  od  sociálních  demokratů, protože  lidé tomu nebudou  věřit.  Fanatickou Matku si  musí ohlídat Topolánek s Bursíkem. Ten vypadá rozumně, dělá  zelenou politiku jen kvůli moci a penězům.

Delfín 20.6.2006 6:48

Re: Re: Re: Na rozdíl od p. Peciny,p.Bursík a spol jsou zvolenými zákonodárci a budou ministry(ministryněmi)

A v cem by mel byt problem? Alespon je videt, ze neni problem zmenit dodavatele.

dvd 20.6.2006 6:46

Re: Bursik ~ Lukasenko

Jarda - ???

Miroslav Zikmund 20.6.2006 6:35

Loiziku,

jestli reagujete na můj příspěvek, pak ale nejsme ve sporu. Taky považuji jadernou energii (ve smyslu základního zdroje energetické soustavy) za nejvýhodnější. To ale nic nemění na tom, že pan Pecina si svou kritiku ve sve funkci, kterou právě zastává, nemůže dovolit. To je předmětem sporu.

orel 20.6.2006 6:09

Re: Tak si myslím, že ta jihočeská mutr bude pěkná slepice,

To není slepice. A uz vubec ne pekna. Poradna krava to je. Proto se take nedostala na jihu Cech do parlamentu a nepomohlo ji ani prvni misto na kandidatce. Tady ty nebezpecne demagogy totiz dobre zname :-(

loizik 20.6.2006 5:12

Re: Re: Re: Na rozdíl od p. Peciny,p.Bursík a spol jsou zvolenými zákonodárci a budou ministry(ministryněmi)

jenze v pripade jaderneho paliva to neni strategicke riziko.

loizik 20.6.2006 5:11

o jaderne energii to prave neplati

jaderna energie je pro nas nejvyhodnejsim a nejperspektivnejsim zdrojem. Viz ProAtom web, konkretne napriklad http://proatom.luksoft.cz/view.php?cisloclanku=2006060402

Jiří S. 20.6.2006 5:01

Re: Re: Na rozdíl od p. Peciny,p.Bursík a spol jsou zvolenými zákonodárci a budou ministry(ministryněmi)

Bohužel nejen SZ nás vede do náruče slovanských bratří. "Pecinův" ČEZ uzavřel smlouvu na dodávky uranu z Ruska.

Jarda 20.6.2006 4:52

Bursik ~ Lukasenko

Ivan Brezina ~ Brouk Pytlik

Miroslav Zikmund 20.6.2006 3:47

Pecina si to dovolit neměl

Podle mne je pravda, že politika větrných elektráren, tak jak je zelenými prosazována, je ekonomickým i technickým nesmyslem. To samé platí o přístupu k jaderné energii. Jestli pí. Kuchtová je placena zahraniční firmou to nevím, ale podle její demagogie bych se tomu ani nedivil. Ale stejně tak je pravda, že pan Pecina si ve svém postavení svou kritiku politiky politické strany prostě nemůže dovolit. Jakkoliv má k předmětu sporu svůj osobní vztah, prostě platí, že z titulu funkce, kterou přijal převzal také určité povinnosti a nutná pravidla chování šéfa nezávislé instituce. To nedodržel a o tom to je. Nemusím souhlasit s Bursíkovou ekologickou politikou ale musím souhlasit s jeho požadavkem vůči panu Pecinovi.

?? 20.6.2006 2:46

Tak si myslím, že ta jihočeská mutr bude pěkná slepice,

když ji Bursík nepustil do nedělní diskuze místopředsedů stran a šel tam sám. (Snad ze strachu, aby  nevykvokala nějaké její "moudro"?):-D  !!

stachanov 20.6.2006 2:27

člověk si nevybere

a navíc prostý občan ví prd - jendoho platí ČEZ, druhého Energie AG, a zblblý občan-statista jen jednou za 4 roky hodí lístek do urny

Finrod Felagund 20.6.2006 1:56

Re: zeleni neo-bolsevnici

Vy jste to nečekal? Že mají ekologisté, humanrightisté a multikulturalisté zastřešení Stranou Zelených totalitní myšlení, to se ví už dlouho, ale není jich tolik, jako těch v KSČSSD a tak se dají použít jako štít proti Paroubkovi. Ideově jsou na úrovni Paroubka...

Finrod Felagund 20.6.2006 1:55

Re: Na rozdíl od p. Peciny,p.Bursík a spol jsou zvolenými zákonodárci a budou ministry(ministryněmi)

Myslíte abychom si začali zvykat na to, že elektřiny je tolik, kolik báťuška car Vladimir Vladimirovič I. Veliký, slunce naše jasné, dá? K tomu totiž energetická politika SZ směřuje... Je mi velice líto, že ODS s KDU dostala tak málo hlasů a že SNK-ED byla neustálou ignorancí médií na úkor SZ vyloučena z voleb, protože takhle pokud se chce bojovat proti KSČSSD, musíme použít SZ jako spojence a musím říct, že oni jsou velmi, ale velmi nespolehlivý spojenec...

Kvetla 20.6.2006 1:20

Na rozdíl od p. Peciny,p.Bursík a spol jsou zvolenými zákonodárci a budou ministry(ministryněmi)

R^Já jsem také pro to,aby byl odstavn Temelín a i Dukovany.Nejlépe v zimě,od začátku prosince v rámci celopodnikové dovolené.Lidé by si měli zase vyzkoušet,jaké to je,když podpětím odcházejí žárovky,obrazovky....;-D

nevolic Zelenych 20.6.2006 0:25

zeleni neo-bolsevnici

Skutecen i mne, prosteho nevolice Zelenych, zaskocilo, jak razantne chteji vyhodit Pecinu za racionalni argumentaci pouceneho technika.