15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Skep/ticus Ma/ximus 19.10.2007 18:18

Kopretina má dnes nějaké zpoždění, ještě ani nestačila otapetovat židovskou propagandou celou diskuzi

Že by dnes vyšlo více židovských článků než obvykle ;-D

A.S. Pergill 19.10.2007 18:17

Re: Re: Faktem také je

Židům se od křesťanů dostávalo jen toho, co oni sami dělali jiným národům (a ještě se tím ve Starém zákoně chlubí). Zvlášť zlí jazykové tvrdí, že i norimberské zákony byly silně inspirovány Starým Zákonem a Talmudem.

A.S. Pergill 19.10.2007 18:15

Re: Re: Důležitý zdroj

Takže hurá do mešity. Klanět se bezcennému ho-vadu, proti kterému má kterýkoli vepř naprosto ryzí charakter.

Jerry 19.10.2007 18:13

Re: Proč? Znáte mimo to jenom synagogu a Boha? :-)))

Znat vas je maximalni vedomost. ;-)

Skep/ticus M/aximus 19.10.2007 18:06

Proč? Znáte mimo to jenom synagogu a Boha? :-)))

;-D

Jerry 19.10.2007 18:02

Re: Ta "moudra" máte ze synagogy nebo přímo od Boha :-)))

Ty moudra muze mit pouze a jedine od maximalniho septika. ;-D

Sk/epticus M/aximus 19.10.2007 17:58

Moje přezdívka je letitá a se zmiňovanými jsem diskutoval právě pod touto přezdívkou.

Zato nějakého Sowfiwa nikdo tady neviděl. Mně ti diskutéři chybí, byť jsem s nimi často nesouhlasil, alespoň to nebyla taková bezduchá bezcharakterní pakáž jakou tu zastupujete Vy a Vám podobní.

noiprocs 19.10.2007 17:44

Re: Faktem také je

Projděte si dějny církví a neplácejte tu takové blbosti. Mimochodem, když už se tu tak berete za židy, tak si zjistěte jak byli v průběhů tisíciletí křesťany ponižováni a nuceni k násilným konverzím na rozdíl od světa islámu.

noiprocs 19.10.2007 17:37

Re: Důležitý zdroj

Pegille vy už nepijte. Ty vaše antiislámské bláboly jsou úplně mimo mísu a je hned vidět, že o islámu víte jen to co jste vyčetl z nějakých přihlouplých knížek. Vaše poslední věta je úžasná. A pak kdo je tu hnědý nacista.

Skept/icus Max/imus 19.10.2007 17:28

Ta "moudra" máte ze synagogy nebo přímo od Boha :-)))

;-D

Skeptic/us Max/imus 19.10.2007 17:25

Oni to snad křesťané dělali jinak?

8-o

A.S. Pergill 19.10.2007 17:06

Faktem také je

že s muslimy máme jen minimální styčné body v pojmosloví:

Např. se shodneme s muslimem na tom, že násilná konverze k islámu je zcela nepřijatelná, při "bližším ohledání" se ale ukáže, že islámské právo považuje i konverzi pod bezprostřední pohrůžkou smrti za "dobrovolnou". Vychází z Mohamedových životopisů, kdy Mohamed dával zajatcům na vývěr buď konverzi nebo stětí (když byl zajatec ozbrojený a svázaný a drželi ho alespoň čtyři chlapi, tak se ho ten statečný muž opravdu nebál setnout), a takovouto konverzi prohlašoval za dobrovolnou.

Mohamed také nedodržel prakticky žádnou smlouvu s nevěřícími (možná by se nějaká velmi krátkodobě termínovaná, kterou porušit pro nedostatek času nestači, vyhrabat dala), takže jekékoli domluvy s muslimy jsou tím zžcela jednoznačně poznamenané (s tím měli problémy i saracénští bojovníci, kteří za křižáckých válek ještě respektovali válečnickou čest z předislámské éry, a byli za to islámským duchovenstvem permanentně kritizováni). Pokud dokážeme na muslimech něco vynutit, není důvod na to uzavírat smlouvu, pokud ne, tak ji s pravděpodobností blízkou 100% poruší.

kopretina 19.10.2007 17:01

Re: Proč docházelo a dochází k pogromům?

Země Izrael patří Izraeli. Palestinští Arabové zde stát nikdy neměli. Židé ano. Židé odkoupili velkou část půdy, zúrodnili poušť, vysušili malárické bažiny, Arabové nedělali nic. Navíc Arabové mají 22 států. Židé 1. Židé mají nárok na stát v Zemi Izrael. Pocházejí odtamtud.Arabové pocházejí z Meky a Mediny. Je zajímavé sledovat, jak se bijete za Araby, kteří mají prostor přes 3 000 000 km2 a Židé 20 000 km2. Kdo je žrout? Arabové!

A.S. Pergill 19.10.2007 16:58

Důležitý zdroj

Hned první článek "Rozhovor, který se nekonal"

Islám je ideologie, velice blízká nacistické, pouze v náboženském hávu. Naším protivníkem jsou jeho propagátoři a islámské duchovenstvo + islámští soudci a náboženská policie (protože ti drží potenciální umírněné muslimy krátce u huby). Ty je nutno dostat ze hry, případně i absolutním způsobem = fyzickou likvidací - s prostými muslimy, kteří často ani požádně neznají znění Koránu, už bychom se nějak domluvili na civilizovanější varientě islámu.

Nenávist muslimů k Izraeli je dána tím, že se Mohamed svého času prokecl když prohlásil, že Židé, protože odmítli jeho učení a jeho osobu jakožto nástupce biblických proroků, nikdy za to nebudou mít vlastní stát. Rozpor tohoto výroku s realitou je zjevný i sebenegramotnějšímu muslimovi (byť je to různě zlehčováno blekotáním o "nelegitimnosti Izraele"), a takovéto narušení věrohodnosti Mohameda by mohlo uvolnit lavinu, která by se sesypala s celým islámem (= dobrým džobem pro výše jmenované skupiny). Židovský stát by byl pro muslimy nepřijatelný kdekoli na světě (maximálně, kdyby byl někde v Antarktidě nebo na severním pobřeží Grónska, tak by se dala jeho existence před masami věřících utajit), takže se vůbec nejedná o palestinské Araby a jejich zájmy.

Bohužel, při neschopnosti politiků západního světa se do problému dostatečně opřít, to vidím na vleklé zhoršování vztahů a nakonec válku za pro nás již nevýhodných počátečních podmínek. EU politici kvílí nad "ubohým proletářem" - bin Ladinem, Bush zase ucvrkává nad zbožností muslimů. Obojí je zcela kontraproduktivní: Zbožnost muslimů je zcela jednoznačně negativní vlastnost a většina teroristických špiček jsou milionáři (v dolarech) nebo multimilionáři (jmění UsB, než se dal na terorismus, bylo odhadováno na čtvrt miliardy dolarů).

Islamizace Evropy je naprosto nepřijatelná a je nutno ji odvrátit jakýmkoli způsobem, přijatelná je i totální likvidace muslimů.

kopretina 19.10.2007 16:55

Re: Chucpe

Jednání muslimů můžeme nazvat chucpe!!!

VLK 19.10.2007 16:55

Re: Re: Re: nostalgie

Hamité jsou Tuarégové, Galla, myslím že Etiopové a Somálci. Původní obyvatelé severní Afriky. Ale Arabové ani náhodou. Jo, kterási z dynastií muslimských panovníků ve Španělsku myslím byla Hamidská. Tuarégská nebo tak něco.

kopretina 19.10.2007 16:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nostalgie

Komunismus byl zběsile antisemitský systém, bez ohledu na tom, že na jeho počátcích měli svůj podíl někteří Židé. Stalin se židovských pohlavárů zbavil, zahájil proces s židovskými lékaři. A komunisté zběsile nenáviděli Izrael a podporovali palestinské Araby. Na československém území se cvičili arabští teroristé. Izrael byl od muslimů a komunistů očerňován. Po šestidenní válce přerušily komunistické země s Izraelem diplomatické styky.

kopretina 19.10.2007 16:41

Re: Re: nostalgie

Antisemitismus definuje nenávist k židovskému národu. Kdosi psal, že Arabové jsou Hamité. Takže nejsou Semité. I kdyby byli, antisemitismus je ustálen pro označení nenávisti k Židům.

Sowfiw 19.10.2007 16:37

"různá antisemitská pakáž"

Ale ta tu byla preci odjakziva, zapomnel jste snad na Alexije Ju/chelku, Antonina Vachu, Janecka, Ondreje Hnata, Rohy belzebuba, vadi nevadi a podobne?  Chybi vam snad tito letiti diskuteri?Nova garda se jako na potvoru zacala objevovat, pote co cenzor zmemoznil stare parte pristup. Kdopak vi, kdo z tehle vsech septiku, dovadivych hovad, pasaku, tapajicich andyxoxoju a podobne pakaze, jsou jen stare firmy s novymi nicky. Je v nich ted akorat vetsi bordel. Navic  podrbani  je zcela ovladlano starym Zuzanem s jeho "novym" objevem rohatcem. Tak nac ty narky.

Cruton 19.10.2007 15:52

Re: Re: Re: Jako provokace dobré, ale uberte na umanutosti a bude to na výtečnou

1) Napadl jste tvrzení, že Írán "nevedl žádnou agresivní válku" a v této souvislosti jste argumentoval irácko-íránskou válkou. To znamená, že jste touto válkou chtěl dokázat, že Írán vedl alespoň jednu agresivní válku. To však není pravda a proto jsem Vaši demagogii uvedl na pravou míru.

2) Můžete doložit jaká tři příměří se ve výše uvedené válce konala? Příměří totiž není jednostranná nabídka, nýbrž oboustranný akt.

vita 19.10.2007 15:24

Re: Re: Chudinka Urban

Írán se dobrovolně připojil ke smlouvě o nešíření jaderných ZBRANÍ - tedy nemá právo usilovat o její získání jakoukoli cestou. Jaderný program to nijak neomezuje - pokud je veden v mezích mírového výzkumu. Nikdo nedoložil, že by Írán usiloval o jadernou zbraň.

ergo 19.10.2007 15:21

Re: Re: Re: Re: Re: nostalgie

Rothsteine enbo Rothschilde, vy se v tom bolševismu (komunistické diktatuře - dokonce ji píšete s velkým počátečním písmenem!!!) obzvlášť vzhlížíte, když v jeho nejkrvavějších počátcích byli jeho protagonisty téměř výhradně vaši soukmenovci Bronstein - Trockij, Apfelbaum - Kameněv, Rosenfeld - Zinověv, Blanc - Lenin, Lurje, Radek...

Milan Šimerka 19.10.2007 15:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: To co hledáte je špetka rozumu..

No vidíte... jeden tvrdí že to tam berou na lehkou váhu, že to jen zažehli, a další zas že "moc tvrdě podporujou válčení", sionismus a podobné bebechy. Záleží na úhlu pohledu.

A k dnešku a vpádu US armády a spol. do Iráku. V jistých ohledech mám negativní výhrady a to specielně s vedením boje a můj pohled je skeptický. Zaměřím se ale na váš argument o radikalizaci mas z "východu". Toho se asi nedožijeme, že by nás tady nějaký ručníkář v tanku vyháněl z chaloupky. Muslimská nebo jiná "sjednocující" totalita na BV nehrozí. Jsou to vojensky i ekonomicky trpaslíci co dokáží maximálně "okopávat" kotníky. Něco jiného je teror na takové té partyzánské úrovni. V tom věřím že se zlepší ;-) a nebude to dlouho trvat. Ale pořád to nebude to, co jest naznačeno výše v řadě těch nesmyslů.

noiprocs 19.10.2007 14:52

Re: Re: Re: Re: Re: To co hledáte je špetka rozumu..

Takhle se tu můžeme bavit o různých jiných civilizacích a jejich přínosu a skončit až u Sumerů. Jenže tady se bavíme o dnešku a tady bohužel je americká politika naprosto fatální a co víc na místo, aby neklid pacifikovala a oddalovala tak jen generuje místa konfliktů a radikalizuje obrovské masy proti západu. Velkou roli v tom hraje i nekritická podpora sionistů jak dokazuje i dnešní článek. Proč se tak halasně straší Íránem? Kvůli západu? Nikoli, ale kvůli Izraeli. Americká politika, na rozdíl od Britské, je jednostranná, nevyvážená a proto neúspěšná. A budeli takto dál pokračovat tak vyvolá konflikt nevídaných rozměrů. A pak to budete mít s ťukáním do klávesnice horší.

Jakub Roth 19.10.2007 14:29

Re: Re: Re: Re: nostalgie

Pohleďte, hochu, to je zkrátka normální konsensus historiků, sociologů a politologů - antisemismus je vztahován k židovskému etniku. To je stejné, jako v celém světě historici, sociologové a politologové nazývají dobu bolševické vlády terminem technikem Komunistická diktatura. Realitě to odpovídá, chápaví rozumí, jen rudá lůza povykuje, že komunismus nikdy nebyl. A tak také nácíčkové, obvykle uhrovití a velmi mladí, hystericky pokřikují cosi o tom, že antisemitismus je jako termín nonsens, páč by musel být zákonitě myšlen i na Araby, což není. Kapišto?;-P

Milan Šimerka 19.10.2007 14:28

Re: Re: Re: Re: To co hledáte je špetka rozumu..

Ježíši to nevím kdo je tak agresivní a tolik okupací provedl??? Poučte mne, prosím..... A nebo ne. Stejně znám odpověď předem.

Zkusím to jinak: Když vás tak dojímá humanismus a lekce násilí které si mezi sebou věrni tradicím udělují ručníkáři, zkusíme si názorný exkurs do minulosti. Ano, Amerika je hegemon moci. To je ale běžná pozice, která se v historii běžně vyskytuje  - pozice moci, která posunuje dějiny dál. Anglie v dobách "Pax Britannica", vtiskla světu jistou tvář, tvořila to, čemu říkáme dějiny, kultura, politika - prostě způsob života. Zatímco právo jedince být zastoupen a chráněn vzniklo v Angli v roce 1215, republika v roce 1641,  od krále Henryho je právo civilní nadřazeno právu církevnímu - to vše svědčí o povaze režimu. Taková politika se potom šířila do všech kolonií, anglosasové (ať již seveřané ve válce proti vesměs původem frantíckých a latinských otrokářů, či pod vlajkou Jejího Veličenstva) první odmítli otroctví a kšeft s lidmi - i když musíme uznat hlavní zásluhy Bonapartovi, od jehož Rovnosti, Volnosti a Bratrství ve smrti za císaře nás "osvobodili" ti tři císařové, kteří to se samoděržavím dotáhli až do smutných, komunistických konců. Rusko a Rakousko téměř celé, z Německa vyhnal komunisty až Hitler a na jeho větší polovinu se díky Anglosasům už po sedmi letech nevrátil. No a jsme oklikou u té Ameriky. Jsem sobec a na nějaký humanismus ve vztahu k musulmanům kašlu. Pokud se "kluci kočkujou" na BV nebo i jinde, jsem celkem rád. Protože pak můžu ťukat do klávesnice, stejně tak jako vy můžete nerušeně odpovídat. A je dobře z tohoto pohledu, že "ti zlí gringos" mají stále dost peněz a lidského potenciálu na vedení válek daleko od nás a nakonec i od nich.

MaR 19.10.2007 14:15

Re: Re: Re: Velezrada?

Tohle uvažování stojí na vodě :/ Nebo taky věříte v nějaká židovská spiknutí o celosvětová nadvládě :/

ergo 19.10.2007 14:14

Re: Re: Re: nostalgie

Řekl bych, že se ustálil právě v mysli autorově a jemu podobných individuí. Leč přesto zní velmi nelogicky, zvláště pokud si k tomu ještě některý inteligent přisadí cosi o "arabském antisemitismu" (ano, viděl jsem již ve zdejších diskusích na vlastní oči).8-o Taktéž tu jeden nebo jedna diskutující pod nickem kachnička prohlásil(a), že je žid(ovka) a tudíž indoevropanka. Tož takto asi...

MaR 19.10.2007 14:11

Re: ???

"Bůh je veliký" je český překlad, žádný Aláh je veliký. Neumíte česky nebo máte jiný problém?