16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kocour 15.5.2006 0:36

Shovívavý k Zeleným? Ani omylem!

Mám teorii: Poté, co vyhořela Cesta změny, hledala Pravda a láska novou "loď", až si všimla Zelených a pěkně je politicky "vytunelovala". Kateřina Jacques, Bursík, Uhl, to jsou lidé, kteří se zelenou ideologií nemají nic moc společného, berou tu stranu jen jako výtah k politické moci - ta pro ně není prostředkem k dosažení cíle, ale je sama cílem. Tihle lidé prostě chtějí vládnout. Zhruba před rokem se bylo třeba rozhodnout: Buď zachránit US, nebo za ni najít alternativu. Tehdy poprvé se začalo vážně mluvit o tom, že by se Zelení mohli přehoupnout přes 5%.

Takže: Jsem Pravda a láska, co udělám?

1) Tak především musím k Zeleným vstoupit a prosadit se do vedení. Stalo se.

2) Dál, musím mediálně vzbudit dojem, že dostanu přes 5%. Stalo se: onen průzkum byl naprosto klíčový pro další osud tzv. Zelených - dnes je jisté, že se do Sněmovny dostanou, před měsícem by na ně nikdo nevsadil ani zlámanou grešli.

3) Když už v centru pozornosti jsem, potřebuji se tam udržet. Pí Jacques (rozená Pajerová, jaká náhodička) vyprovokuje střet s policí a nechá se "zmlátit". Na mlácení Češi slyší. Pro jistotu se trochu rozhádám uvnitř strany, o tom se bude psát tento týden.

křovas 15.5.2006 0:33

Moc bych se neradoval.

Víra hory přenáší. Proč by do parlamentu nepřinesla  zelené?

Haf 15.5.2006 0:11

Vábnička pro nespokojené levicové voliče

Kdo politiku sleduje, ví dobře, že zelení jsou vábničkou pro nespokojené levicové voliče, jejich vedení snůška prospěchářů a lídři v krajích amatéři, systematicky nepracující, ale mnohdy jen náhodně vybraní. Ti, kteří nechtějí vůdce v soc. dem, měli mít alternativu. Měli, neboť již jistě prozřeli !!!

zcr 15.5.2006 0:05

Kez byste kopal do mrtvoly! (nt)