16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Páníček 15.5.2006 10:22

Re: Re: Hodní pejsánkové! Hlídejte! Večer možná dostaneté piškůtek :-)

Silně slintáš, tipuji prošlé očkování proti vzteklině ;-D

J. Mach 15.5.2006 10:19

Re: Ale jo,

No, zatím to vypadá, že nejvíc hrabou pod sebe členové ČSSD a to moc pravicová strana není. nebo je to jenom mediální obraz? Ty novináři, to je ale chamraď, co?

huhu 15.5.2006 10:15

Re: Re: Zelené raději nevolit!

Havel si s Paroubkem notuje a vždy když teče komoušům do bot, tak se objeví zachránce Havel...

huhu 15.5.2006 10:14

Re: Hodní pejsánkové! Hlídejte! Večer možná dostaneté piškůtek :-)

a co ty, už byla vizita, dostaneš prášek ? :-D

Stredocech 15.5.2006 10:07

Re: Volit Zelené - jediná možnost jak nezahodit protestní hlas

Zelení nejsou o nic lepší, než komunisté. Raději volit kohokoliv z již profláknutých stran ČSSD, ODS či KDU-ČSL než tento spolek.

Páníček 15.5.2006 10:00

Hodní pejsánkové! Hlídejte! Večer možná dostaneté piškůtek :-)

honzak 15.5.2006 9:54

Re: Zelené raději nevolit!

tak, tak. Lepší čitelní hajzlové, kteří si již z velké části nakradli, než naprosto nečitelní hajzlové, kteří ještě nemají nakradeno. U ODS a KDU je reálná nenulová pravděpodobnost, že se nespojí s komančema. Což u melounů není ani trochu. Ti by se pro prosazení svých nesmyslů spojilil i s Kim Čong Ilem! Je to velmi smutné, ale je to tak.

Dramon 15.5.2006 9:53

Odluka církve od státu

Myslím si, že volit zmiňované jedince s věčným úsměvem, planoucím zrakem a Pravdou na jazyku s jejich Zeleným Bohem (TM) je jistá cesta do pekel. Nasadit si do vlády země jakoukoliv "náboženskou" skupinu je katastrofa. Ať už se jedná o křesťany, muslimy nebo tyhle Ekofašos. Mají neodbytnou touhu prosazovat svoji víru všem za jakoukoliv cenu.

Maaartin 15.5.2006 9:39

Blahoslaveni chudi duchem

Naivni nebo zaplaceny? Psat blbiny do knizek ma byt zasluha o ZP? Nebo snad jim ma byt boj proti JE? Svata prostoto. Jsou to * starajici se jen o trvale udrzitelny rozvoj vlastni kapsy a nicici cokoliv jineho - ekonomiku stejne jako zivotni prostredi.

Btw., pokud ma nekdo nekolik mesicu nefunkni web, je to bud maskovana cenzura nebo totalni neschopnost. V kazdem pripade: NEVOLIT!

Burda 15.5.2006 9:07

Zelené raději nevolit!

Zatnout zuby a vhodit hlas pro ODS nebo aspoň lidovce. Já vím, že je to hrozná, ale učiním tak z pudu sebezáchovy.

Stredocech 15.5.2006 9:00

Re: salonní zelení revolucionáři

Jenže vedle těch užitečných idiotů to odnese mnohonásobně větší počet normálních lidí. Bez amerických intelektuálů bychom o Pol Potovi ani neslyšeli.

ahasver 15.5.2006 8:58

Re: skvělý výběr

A na to všechno autor článku jaksi pozapomněl - vy jste to za něj vyjádřil naprosto exaktně. Spojuje je jediná touha, neukojená touha po moci. Když se nedostanou do Parlamentu ted´, zkusí to za čtyři roky znovu pod jinou vlajkou

Stredocech 15.5.2006 8:57

Zelené fantasmagorie jsou krajně nebezpečné, jak ukázal Pol Pot

Jeho "návrat" k vesnickým společnostem si vyžádal 1 až 3 miliónů obětí. Pol Pot své fantasmagorie převzal od francouzských salóních intelektuálů. Realizace zelené politiky může vést k podobným koncům, viz. Kellerovy venkovské komunity.

O miliardových škodách, které zelení stačili napáchat svými obstrukcemi při stavbě dálnic a dalších objektů nemluvě.

J. Mach 15.5.2006 8:57

Re: Re: ...No...nevolte je....MILÁČKY! č. 1

Jste opravdu demokrat.To, že má někdo jiný názor, opravdu ještě neznamená, že je hlupák. Ale hlupák je ten, kdo zastává hloupé názory a naprostá většina názorů zelených je hloupá. Ale pokud máte dojem, že některý názor zelených není hloupý, tak sem s ním, ať se poučíme.

ahasver 15.5.2006 8:54

Re: Volím Železného

Svůj k svému

míša mýval 15.5.2006 8:41

angličané říkají

Každá změna je k horšímu

huhu 15.5.2006 8:41

Re: Nebuďme k zeleným shovívaví

jaképak možná ? zelení jsou reinkarnací pravdalásky pro volby r. 2006 ! US-DEU, ED jsou Veškrnou a jeho partou odepsání, proto minimální propagace...

míša mýval 15.5.2006 8:38

salonní zelení revolucionáři

Mě připomínají salonní komunisty, kteří nad sklenkou absinthu v pařížských bojovali za světovou revoluci. Několik pomatenců sice vyrazilo tuto revoluci podpořit do Sojuzu, kde však byli odhaleni jako špioni a posláni do Gulagů, kde ukončili svůj neplodný život poctivou prací. Takže tito užiteční idioti nebývají odstaveni ale pověšeni, neboť revoluce požírá své děti. Rozumný salonní revolucionář je pro mě Bursík. Bojuje, ale v mezích zákona a zejména nezanedbává v revolučním opojení materiální stránku života.

bitaxe 15.5.2006 8:33

Re: Re: Pávek pracuje pro zlepšení životního prostředí

Proč něco nazývat "nevratnou státní dotací" když je to v reálu dárček od státu (a tedy z našich kapes) někomu konkrétnímu? A proč se nepozastavit nad tím že elektřina povině vykupovaná z podobných zdrojů je za výrazně vyšší cenu než třeba z normální elektrárny? To že přesto se obvykle podobný zdroj nezaplatí je věc další (proto ten dárek do vínku při stavbě) Bláboly o větrné elektřině neznečišťující prostředí jsou o ničem, ono totiž na podobný zdroj pokud by měl něco řešit musí být ještě také něco kam si tu lektriku "schovám" na dobu kdy fouká málo nebo moc, což (bohužel) není ani ekonomické ani ekologické, a pokud se chci tvářit jako spasitel a přitom vím že mé řešení funguje jen ve zlomku procenta (ty výkyvy zajišťují běžné elektrárny) pak je to při nejmenším "vyčůranost" nebo prostě podfuk. To ale u zelených a jejich náčelníků není nic divného. Po zásluze doufám propadnou u voleb.

míša mýval 15.5.2006 8:27

co máš proti USher(oinům)?

Teď už kopeš do mrtvoly, která se jako pověstný dům Usherů pomalu potápí v hnoji, který pod sebe za těch osm let nadělala.

Vlastimil 15.5.2006 8:27

Nebuďme k zeleným shovívaví

Autor s jistou ironií označuje stranu zelených za spolek chaotů, ke kterým bychom se měli chovat schovívavě. I kdyby se snad do poslanecké sněmovny dostali, brzo prý se rozhádají a rozpadnou. Takže nějaké velké nebezpečí nám prý ani nehrozí.

Já jeho schovívavost nesdílím. Doustanou-li se zelení do poslanecké sněmovny a do koaliční vlády, budou své koaliční partnery vydírat a tlačit k realizaci nesmyslných "ekologických" projektů. Zablokuje se výstavba další jaderné elektrárny, zdraží se uhlí, budou se stavět "větrníky" a dotovat produkce různých biopaliv. Toto všechno nás může stát spoustu zbytečně vyhozených peněz a škody se budou obtížně napravovat ještě v dalších volebních obdobích.

Mám nepříjemný pocit že nynější volební kampaň zelených je nejnovějším nebezpečným pokusem o manipulaci české věřejnosti. Před několika měsíci náhle vyskočí volební preference zelených a Bursík se stává hvězdou všech masmédií. Do řady předvolebních pořadů ČT "Otázky Václava Moravce" se zelení jako dostanou do všech pořadů pro 14 krajů + ještě do včerejšího pořadu pro neparlamentní strany. Tolik prostoru v této předvolební sérii žádná jiná strana nedostala. Naproti tomu např. US-DEU se do tohoto pořadu nedostala vůbec. Přestože nemám Vladimíra Železného příliš rád, tak jeho postřeh, že za podezřelým vzestupem strany zelených vidí čísi nebezpečný pokus o manipulaci veřejnosti, považuji za správný.

Kdo stojí za touto kampaní v pozadí se můžeme jen domýšlet - možná je to nejnověší kůň "pravdy a lásky".

huhu 15.5.2006 8:16

skvělý výběr

u zelených máte vše - v čele zloděje, za ním hysterku peroucí se s policajty, hospodské rváče, hornorakouskou agentku, straničtí i "nezávislí" poutníci pravdalásky, sládkovci i Vůhl...v pozadí Veškrna...skvělá volba pro putující volební stádo ještě nedávno adorující ED, minule volící US a kde jakou inkarnaci nepolitické politiky. Volba pro lidi s vlastní neukojenou ctižádostí nebo pravicovou rétorikou a levicovým myšlením. Strana na jedno použití, pro ty, kteří se ke své minulé volbě za 4 roky již nehlásí....:-P

Ladislav 15.5.2006 8:11

Volím Železného

Pokud někdo přesně a jasně popsal zelenou demokracii ( čti zelený raketíring) v ČR, tak to byl před časem Klaus a v neděli Železný. Je až neuvěřitelné, že tuto rakovinu, kterou Bursík nazval občanskou společností, dosud stát toleruje,přestože evidentně rozkládá zastupitelský a parlamentní systém.Přičítám zbabělosti politiků,že se tím nezabývají a nebrání stát.Všechny nás to stojí neuvěřitelné peníze a občanům to zdá se nevadí.Asi mají rádi drahý chléb a drahou dálnici. A to,že si sami ničíme stát a ekonomiku se za hranicemi samozřejmě musí líbit,jak by ne? Rozpor mezi pravomocí a odpovědností,to je problém Česka,copak je to tak těžké pochopit.To,co by nikdo z nás nedopustil ve své rodině,firmě,to tolerujeme ve státě.

Klaus a Železný vidí opravdu dál,než zbabělý Paroubek a tupý Tupolánek.Volím Železného.

bez brýlí 15.5.2006 8:03

Volit Zelené - jediná možnost jak nezahodit protestní hlas

Kdo nesouhlasí s chováním stávajích stran ve sněmovně a nechce svůj hlas zahodit nebo nejít k volbám, jinou možnost nemá. Zelení vezmou hlasy všem kromě komunistů. Proto tolik křiku.

jtv 15.5.2006 7:58

Re: Pane Burket, nebudte k sobe tak shovivavy

"... boj proti jaderným elektrárnám s životním prostředím dost souvisí ..."

Ano, souvisí. Bohužel to životní prostředí výrazně poškozuje.

Ani náhodou 15.5.2006 7:49

Zelené barety nevolit,ale vysadit do džungle.

Ať TAM ukáží, jak se dá ekologicky existovat a jako druh nezakrnět a nevymřít. Fantasmagorické plány na větrníkové plantáže a fofovoltaická pole jsou ve skutečnosti ekologickou katastrofou, vyhozenými penězi a nízkou účinností a neekologickou výrobou obého likvadační pro ekonomiku a ekologii celého světa, jenže to si nepřipustí.Deset let fotovoltaika vyrábí pár wattů, aby teprve jedenáctý rok dala něco navíc,větrníky se někdy točí a někdy ne a v záloze(teplé= spaliny,skleníkové plyny) musí být tepelné elektrárny, aby nahradily výpadky.O čisté atomové energetice špenáti neví už vůbec nic, hlavně, že jihočeské macechy mají o čem mlýt pantem a brát od rakušáků peníze na své aktivity.Hlavně, že si rakušáci svou atomku postavili a pak vše v referendu pohřbili.Teď se nám snaží vnutit svou vlastní chybu jako celosvětový názor .Pa. Spinkejte zelení broučkové. Až dostanete rozum( o čemž se dá s úspěchem pochybovat), tak se z toho vzápětí znovu samou radostí zblázníte...

červenomodrobílý 15.5.2006 7:41

Bursík a Kuchtová, to bude řacha

Český volič je nevyzpytatelný. V minulých volbách vsadil na dnes již mrtvého koně "Unii svobody", jejiž ministři nám ale po čtyři roky dokonale škodili. Pan ministr Němec stačil dobít zbytky právního vědomí v ČR, o panu ministru obrany  s jeho megalomanskými potřebami obrněných transportérů za bratru 24 miliard Kč, raději ani nemluvě. Stejný osud nás bohužel potká, pokud vsadíme na "zelené".  "Matka" všech jihočeských matek paní Kuchtová odstaví Temelín, abychom mohli dovážet rakouskou elektrickou energii, zavedeme ekologickou daň na uhlí, abychom mohli dovážet "levný" plyn, a když nebude foukat vítr, budeme svítit loučemi atd. atd.  A pan předseda Bursík se řídí heslem :" Na malé ostudy jsem zvyklý, a z velkých si stejně nic nedělám". Jen dej prosím omámený voliči, abych spočinul v lůně české demokracie, totiž Parlamentu, a potom se máte všichni na co těšit"!!

křovas 15.5.2006 7:39

Re: Shovívavý k Zeleným? Ani omylem!

R^

křovas 15.5.2006 7:34

Re: Pane Burket, nebudte k sobe tak shovivavy

á další věřící :o)

kocourek 15.5.2006 7:32

Re: Re: Re: ...No...nevolte je....MILÁČKY! č. 1

oprava stranami