28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
relikt 8.2.2008 12:21

Re: Re: Souhlas

 Přesné! Ten stranický systém je hanebnost už od vzniku republiky. Omezuje svobodnou volbu a tím i vzájemnou spolupráci na správných věcech! R^

jirka.s. 8.2.2008 12:04

Re: Re: Budeme zase cinkat klíčema?

Omyl, já mám namířeno k lihovému domu! ;-D

Marat 8.2.2008 11:55

Možná že dojde na další zvonění kolíčí.Zase to povede ke stejným koncum.

To je ono.Zvonění klíčí a víra že další moudrý tatíček vlasti všechno báječně zařídí a my se už o nic starat nemusíme.On tatíček vlasti bude myslet jen na blaho každého z nás.Stejně se dělo v říjnu 1918 a situace se opakovala v roce 1989.Národ jako vždy byl oblbnut a tady jsou výsledky.Pochopte,že i politici jsou lidé jako je každý z vás a že i jím je košile bližší jak kabát.Proto  by občané měli své pollitiky hlídat a nenechat vládnout bosse stran.Ono je to všechno opravdu těžké,když občané jsou občany nedospělími.Prostě ten stranický systém nemá z demokracií nic společného a v parlamentu nejde o hledání nejlepší cesty,ale jen povinost pracovat pro zájmy svého bosse.

Marat 8.2.2008 11:44

Re: Re: hra na pravdu

Od kdy je předvolební program politické strany neměnitelným dogmatem? Kdy která strana dodržuje striktně předvolební program? Ty programy stran jsou jen retorickým cvičením,kterým politici lapají hloupé voliče.To vaše tvrzení je důkazem občanské a politické nevyspělosti českého národa.A slušná opozice má povinost hledat chyby v navržených zákonech a né za každou cenu prosazovat zájmy, rozkazy svého velkého šéfa. a to se právě  v ČR od nepaměti děje a soudruh Paroubek to dotáhl k nestoudné dokonalosti. Kéž by ste alespoň tak hloupě neplkali o demokracií.

Marat 8.2.2008 11:35

Re: Běžte havlovci s těmi kecy do háje

Ladislave,kdyby ti poslanci kandidovali jen za sebe a né za stranu,tak potom by se dalo mluvit o nějaké demokracií.To, že poslanci jsou povini hlasovat a dělat jen to a tak,jak rozkáže boss,tak to tu demokracií vylučuje.To je vládá bossu politických stran.Takový parlament založený na poslušnosti bossum,není vůbec parlament a taková pseudodemokracie není demokracií.Opravdu nechápu,proč ČR potřebuje tolik poslancu a tolik senátoru,když na všechno úplně stačí bossové politických stran.Přece by úplně stačilo,kdyby každý velký šéf strany řekl,já hlasují za padesát mandátu a ty ty obrovské peníze na výdaje parlamentu by se mohli dát třebas na chudé,nebo na blaho bezdomovcu.Co je to za trapnou pokryteckou šaškárnu z hlasováním v parlamentu,když i ten nejpitomější pasák koz v zemi ví předem,jak každé hlasování dopadne?

nup 8.2.2008 11:28

Re: Budeme zase cinkat klíčema?

Tak zítra před Strakovkou! ;-D

Marat 8.2.2008 11:21

Re: Souhlas

To je zajimavé zjištěni.Tak Pohanka a Melčák necvakli patama,nezařvali :"Na váš rozkaz pane" a nepodřídili se příkazu svého pána,proto jsou kreatury.Právě to,že se nepodřídili rozkazu svého velitele,tak jen plní svůj poslanecký slib.Soudruhu ! Máte důkaz že nejednají podle svého rozmu,že se podřizují jinému pánu,nežli tomu koho měli být vždy a za všech okolnosti poslušní?Oni snad přísahali poslušnost Paroubkovi?Ten stranický systém je hanebnost už od vzniku republiky.

Rybák 8.2.2008 11:03

Re: Veřejná volba = demokratická = bez kupčení = bez Šloufů a Dalíků

Jak víte, koho chtějí na Hradě voliči volitelů? Voláte po stranické disciplině a to je přece něco jiného.

Jura Jurax 8.2.2008 10:48

Re: sněmovna

Dřív se tohle dělo taky, akorát se o tom nepsalo. Politika je špína.

Ale kdybyste to, co jste tady zveřejnila, zveřejnila tehdy (nejspíš formou letáků nebo snad buřičského projevu na nějaké sešlosti) byste dřív dostala tak dva ročky natvrdo a do důchodu byste umývala auslágy.

teta 8.2.2008 10:39

Re: Re: Re: Re: sněmovna

R^V

Jura Jurax 8.2.2008 10:39

Re: Re: Běžte havlovci s těmi kecy do háje

Ne vždy je vůle strany shodná s proklamovanými zájmy o občana, - tohle nikdy. Vůle strany je shodná se zájmy její věrchušky a ta se stará jen o sebe a svá koryta;  to nemá s občany vůbec co dělat.

jirka.s. 8.2.2008 10:38

Re: Re: Re: "To co si dovolují Jančík,Topolánek,Bém a další nemá obdoby. "

Ale má!!!! Copak asi tyhle jejich vzory?

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Jiří Paroubek, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, IvoSvoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý

whaler 8.2.2008 10:36

politik

Každý politik, zvolený do své funkce voliči, zásadně nevykonává práci, pro kterou byl zvolen a za kterou je placen. A jestliže jí náhodou vykonává, tak špatně.

jirka.s. 8.2.2008 10:36

Re: Re: Re: Taky jsem zažil bolševiky je mě 62 let.

Vskutku zásluha! 8-o

Jura Jurax 8.2.2008 10:35

Re: Běžte havlovci s těmi kecy do háje

V tu ránu je v parlamentu místo pěti stran 200 pomatenců a parlament přestává fungovat.A Česko taky.

Vtipálku! Dvě stovky pomatenců jsou tam tak jako tak; parlament kupodivu funguje, avšak blbě a jak je vidno teď, občas vůbec. Česko naopak funguje, protože chvála bohům, jsou-li jací, není na té parlamentní žvanírně závislé. I když ovšem naši zákonodárci se snaží, aby nefungovalo, plodíce zmetkové zákony nacpané hovadinami ... ;-€;-O(Y)8-o

Čenda 8.2.2008 10:33

Re: Re: Re: Re: sněmovna

Je pravdou, že člověk si možná lépe žije, ale né každý já také poctivě pracoval pro pád režimu minulého jsem zřejmě neudělal nic. Jen jsem do práce chodil na brigádách přivydělával a v duchu nebo mezi přáteli na vše nadával. Prostě život běžný jsem vedl a vedu. V restitucích nám vše vráceno nebylo ale neprudím. Cítil bych se ale lépe, kdybych na konci svého pracovního života zbytečně okrádán nebyl. A to tím že můj zaměstnavatel nějakým zázrakém za moji práci mi mzdu nedá a sám těžkosti které prý má nepocítí. Máte pravdu každý nosí strašáka svého v hlavě a to např. aby o bídně zaplacenou práci před důchodem nepřišel, je to ale jen jeho věc?

jirka.s. 8.2.2008 10:30

Re: Re: Re: Veřejná volba = demokratická = bez kupčení = bez Šloufů a Dalíků

Nevím, fišto, proč ausgerechnet ty se dožaduješ veřejné volby! Vždyť ty si dovedeš spočítat hlasy všech poslanců i při volbě tajné! Tož vo co ti go?

Autor: Pišta IP: 88.103.123.xxx Datum: 01.02.2008 09:56Opakuji asi po sté .Komunistůbylo přítomno 44. Hlasování se zdrželo 14 poslanců nebo senátorů, I kdyby těch 14 byli samí komunisté, 30 komunistů VOLILO!!!!!! A koho , když o Sokolovi řekl Grabeníček těsně před volbou , že od nich nedostane ani hlas? KLAUSE VOLILO NEJMÉNĚ 30 komunistů  !!!!!!!!!!!

Jura Jurax 8.2.2008 10:29

Re: strach z veřejné nebo tajné volby prezidenta

Ale to by naši čačtí volení zastupiči nesměli předem vědět, že je čeká ještě veřejné repete!

Jura Jurax 8.2.2008 10:28

Re: Re: strach z veřejné nebo tajné volby prezidenta

Detail. O platnostti té které volby se bude hlasovat. Taky dvakrát - tajně a pak veřejně.

Jura Jurax 8.2.2008 10:27

Re: Re: Re: Bída české politiky

Živím se poctivě a nemyslím, že bychsi  to na stará kolena měl pokazit. :-D;-(

K.Oblich 8.2.2008 10:26

Re: Re: Re: Veřejná volba = demokratická = bez kupčení = bez Šloufů a Dalíků

1. v prispevku vam jeste chybi stavba "pevne hraze" proti zlovolne ODS.

2. Co misto cinkani klici zalozit novou stranu, ktera bude tak silnou alternativou ODS, ze ji pri pristich volbach ani nepusti do snemovny.

Letos pujdete do duchodu, casu tedy mate dost, a volby jsou az za dva roky. Ale hlavne se nesazejte, ze v pripade neuspechu snite nejakeho odporneho tvora, to uz tu bylo... :-D

Jura Jurax 8.2.2008 10:26

Re: Nevím

Slušný a rozumný politik, byť jen trochu, je nesmysl. To se navzájem vylučuje.

Jura Jurax 8.2.2008 10:24

Poslanci a senátoři vykonávají svůj mandát osobně v souladu se svým slibem a nejsou při tom vázáni žádnými příkazy.“

a pak znám ještě tu o Smolíčkovi pacholíčkovi ... :-/

Čenda 8.2.2008 10:22

Re: Re: Souhlas

Je mi v toto divné, že tito dva pánové před záčátkem utkání svůj dres převlékli

relikt 8.2.2008 10:21

Re: Re: Re: sněmovna

 Pomalu s propagandou bylo myšleno, ať se neukvapujete s posuzováním dneška s minulostí. Přiznávám, že jsem se mohl v dojmech o vás splést, že zdaleka nemáte dost, že jste si sám zajistil co máte vlastními silami zaslouženě. Je mi padesát pět let a celý život jsem pracoval jako dělník hlavně kvůli svému "nezodpovědnému" otci, který měl odvahu kritizovat socialistické poměry a nenechal se zastrašit ani tím, že děti nepůjdou studovat. Celý socialismus jsem pak pracoval bez přestávky za nejmenší mzdy bez nároků na jakékoliv premie. Vychoval jsem děti, umožnil a ZAPLATIL jim vzdělání, stále pracuji jako dělník dvanáct hodin denně v noci, abych měl i na ty poplatky u lékaře a doplatky léků svého těžce nemocného syna. Udržuji si zahraniční bourák starý dvanáct let a rejpám se v zahrádce. Za svý jsem byl několikrát u moře a projel Evropu. DNES už si na to vydělám a premie mi nikdo nebere.

 Vaše IP je mi ukradené a rozhodně vás nestraším. Strašáky nosí každý v sobě, stejně jako brány vězení - to je každého jeho problém, jak se cítí. Pro dnešní společnost jsem toho pravda moc neudělal. Proti té minulé jsem dělal něco málo, ale to není podstatné. Podstatné je to, jak se cítím a cítím se dnes lépe, než za socialismu. Jen kdyby Pán Bůh dopřál zdraví mým dětem a mně a mé ženě.

tosek 8.2.2008 10:19

Re: Re: Re: Bída české politiky

Díky za radu, nemám zájem.

F.Pavlis 8.2.2008 10:18

Nevím

Myslím na Makabejské a co přišlo po nich......Politická /ne/kulturnost je v této zemi téměř nevykořenitelná. Dlouhé dějiny pokrytectví se patrně dostaly do pověstné šroubovnice. První trochu slušný a rozumný politik, i kdyby se náhodou vyskytl, skončí  v autu. Bezpečně...

H.K. 8.2.2008 10:16

Re: Re: Bída české politiky

Dejte se do politiky Vy a trochu kultivujte politickou scénu.

jirka.s. 8.2.2008 10:11

Budeme zase cinkat klíčema?

No, měli bychom! Ale ne nějakými fabkami, ale dvaapadesátkami montklíči! O palice! ;-D

Honza 8.2.2008 10:03

půjdu s Vámi pane Payne

klíčů mám plnou bednu, můžeme je rozdávat. Bohužel ale čím déle bude duo Paroubek Rath u vesla, tím víc ovcí se na jejich stranu přidá. První z blbosti, další pak už ze strachu. To bylo ve střední Evropě před 70 lety a lidi se nepoučí. Vždy až nějakou další katastrofou, která je srazí na dno a oni se pokorně vrátí ke kořenům lidského bytí.