30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura Jurax 7.8.2009 3:00

Re: TOP09

Reakcionář ... kde jsem to jen slyšel ... reakcionáři, co budou rozdrceni železnou pěstí dělnické třídy pod vedením KSČ - tak nějak se to psalo, když jsem byl pachole a pak když jsem byl mladý dospělec po internacionální pomoci a normalizaci - Pytlíku, nejste Vy taky nějaká bývalá ta úderná pěst dělnické třídy? Nebo že by povstal nový bojovník? Napovídalo by tomu i to, že lžete - Kalousek sice pravil, že bude zastupovat snaživé a pracovité, leč o sumách příjmů nehovořil.

Bohumil Klokocka 7.8.2009 2:59

TOP 09 je jasna volba.!!!

Ja Bohumil Klokocka jsem jeste nikdy k volbam nesel. Ale tentokrat k volbam pujdu a hlas dam panu Karlu Schwarzenbergovi, nebot byl vychovan u dvora a nikoliv Svazem Mladeze a Komunisty. Jeho osobnost je zarukou, ze konecne budeme mit slusneho politika s vystupovanim a prehledem, ktery jediny ma respekt v ostatnich civilizovanych zemich i mimo ramec Evropske Unie. Je jen skoda, ze nemame takovych osobnosti vic. Porovnam-li manyry Topolanka, Paroubka, Ratha ci Zaoralka, jejich vystupovani je na urovni buranu...ale prave proto snad mnoho ceskych buranu jim da svuj hlas...

Rozumny clovek da duveru TOP 09. Za zkousku to stoji....Vesele k volbam....;-D

Jura Jurax 7.8.2009 2:54

Re: TOP09

Svatá prostoto .... 8-o

Jura Jurax 7.8.2009 2:53

Re: Sepraná mucholapka pátou stranou?

Čeho nebo koho?

Jura Jurax 7.8.2009 2:52

Re: Ceska mentalita ... proc se snazit o zmenu, kdyz mohu zvracet nad ...

No, v případě TOP09 český volič vzpomíná na "alternativy" typu US a Zelených - taky byli neotřelí a slibovaly naději, čerstvý vítr a Změnu s velkým Z ... a zbyl po nich jenom smrad.

A jakkoliv doufám, že TOP09 je nebo bude pravice - ač složena hlavně z dezertérů od lidovců - tak lidovci pravicí nebyli, nejsou a nebudou - a se Svobodou v čele už tuplem ne. Takže jakápak výhra pravice, když tam budou přinejmenším zase tradičně vydírající lidovci; jak se vyvrbí TOP09 je otázka, ovšem vymezovat se vůči ODS nějak budou muset už z pudu sebezáchovy a že by se vymezovali od ODS doprava je velice velmi nepravděpodobné. Takže zase slabá vláda plná kompromisů se socany za krkem ...

A mimochodem - dokončením privatizace nerozumíte naházení majetku do chřtánu církve hlavně katolické, že ne? Byť byl kdysi i její, posilovat církev majetkem je pošetilé - neboť marná sláva, s penězi a majetkem přichází i moc; moc  středověkého reliktu, z něhož už nic rozumného nemůže vzejít. Zdůrazňuju, tohle není proti víře - to je každého osobní věc - ale proti církvi jako organizaci z této víry tyjící, snažící se ji kontrolovat ,  využívat ke svým záměrům a z té víry odvozující právo strkat nos do věcí světských.

Tomas Pansky 7.8.2009 1:33

Ceska mentalita ... proc se snazit o zmenu, kdyz mohu zvracet nad ...

... vcerejskem.  Opravdu tu cist nektere prispevky, jeden se divi, proc uz nekteri lide davno nespachali sebevrazdu - kolik je v nich nahromadeno zloby.  Tito lide stale nadavaji na vsechno kolem, ale zmene se brani.  Jak to souvisi s timto clankem?  TOP (prestoze se zkusenymi politiky) je nadeji ke zmene na politickem poli.  Co se muze zmenit?  Pokud vyrazne vyjraje levice, bude to dobre; padneme na pusu a uvedomime si, co je ceska soucasna pseudo-komunisticka levice zac - uz totiz zaciname zapominat.  Pokud vyhraje pravice (ODS, TOP, a KDU-CSL), bude mozne dokoncit privatizaci.  Tim se pomuze predevsim obcim s jejich blokovanym majetkem.  Dale volici na pravici si konecne budou moci uvedomit rozdil mezi pravidovymi liberaly a konzervativci.  ... Tato ocista mohla probehnout uz pri poslednich volbach, kdy vitezna ODS by musela jit do opozice.  Jenze touha po moci prinutila pritahnout do pravicove vlady levicove Zelene, kdyz pred tim ODS koketovat s vytvorenim velke koalice (rozumej - mocenskemu rozdeleni statni spravy mezi ODS a CSSD).  Cesky volic ma na vybranou: poucil se z minulych voleb nebo mu je to putna?  Zjistil uz, ze CSSD pro ucast ve vlade je schopna se naoko spojit s kymkoliv, aby skutecne vladla s komunisty?  Zjistil uz, ze ODS udela totez v obracenem gardu (byt ve vlade se Zelenymi nebo velka koalice se sociality)?  Uvidime, co vetsinove levicovy liberalni obcan vymysli.  top0625top@hotmail.com

wer 7.8.2009 1:20

Sepraná mucholapka pátou stranou?

To tak, leda pátou kolonou!

Ken 7.8.2009 1:10

Re: TOP09

Soudě na základě Vašeho výronu jste asi blondýna.

Pytel 7.8.2009 1:05

Re: TOP09

Kalousek už se jasně vyjádřil, koho zastupuje - "snaživé a pracovité" lidi s příjmy sto a více tisíc měsíčně. Já jsem podle něho líný povaleč, proto ho a tu jeho stranu volit nebudu. A ten feudál pan kníže? Nejspíš taky snaživý a pracovitý. Ta strana není nic jiného než banda ultrareakcionářů.

michal 7.8.2009 0:55

Re: TOP09

 a taky by mě zajímalo, co vlastně chtějí - nová strana bez programu a nejspíš bude v sněmovně...

veit 7.8.2009 0:34

Re: TOP09

No jémine: vzdělaní, poctiví a slušní lidé!!! Profláknutý Kalousek a prochlastaný kníže! Můj ty smutku;-D

Irena 7.8.2009 0:24

TOP09

Bylo by dobre kdyby TOP09 volilo co nejvic obcanu, protoze v jejim vedeni jsou vzdelani, poctivi a slusni lide, kterym na teto zemi zalezi. Zadna takova dalsi strana neni.