17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Bojujete proti „krajní pravici“?

Politici „proevropských stran“ ostře vystoupili proti setkání stran ENF (Evropa národů a svobody) v Praze. Používají při tom argumentaci někdejšího Rudého práva.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Gramblička 19.12.2017 7:20

Re: S islámem či proti němu - hlavně hurá za totalitní mocí!

"Hlavně z Okamury doslova čiší jak účelové jeho odmítání islámu je. Kdyby bylo možno se k moci a státním prachům dostat jako vítač islámu, byl by Okamura vítač nejhorlivější."

můžete nějak doložit, na základě čeho tak soudíte? Anebo jen hloupě kecáte. Protiislámská politika vychází z požadavků voličů a pokud jí prosadí, splní to, co slíbil, bez ohledu na to, co si o islámu skutečně myslí.

"Okamura zároveň sklouzávají do podoby bezpáteřních vychytralců, když oprávněných obav občanstva z islámu zneužívají k růstu své osobní moci a pohodlnému žití za státní prachy."

Je v tomhle snad Okamura jiný, než Babiš, Fico, Merkel, Juncker či další? Aby jste prosadil to co chcete, potřebujete moc. Tvářit se, že je v tomhle japonec jiný než ostatní, zavání pokrytectvím

J. Schwarz 19.12.2017 6:37

Re: S islámem či proti němu - hlavně hurá za totalitní mocí!

Z vašeho výlevu plyne 1) že i nácek může být "vítačem" pokud to hodí slušnou sumičku 2) referendum se nedá užít jinak než k růstu osobní moci bezskurpulózních autokratů, což zároveň navozuje myšlenku na naše referendum o vstupu do EU a vyzdvihuje váš hluboký vhled do psychologie lidí z eurohujeských kruhů...

J. Schwarz 19.12.2017 6:31

Argument že

"Evropa potřebuje lidi do průmyslu" je idiotská v čase, kdy tu máme miliony nezaměstnaných mladých Řeků, Italů a Španělů...

P. Klíma 19.12.2017 6:19

Vy chytrolíne, kde vás vzali?!

Až vám muslimové znásilní a podříznou ženu, dceru či vnučku, to vás ty kydy přejdou.

P. Klíma 19.12.2017 6:15

Ať žije svoboda!

Podporuji ty politiky, kteří mně a mojí rodině zajistí ochranu před muslimským terorismem.

P. Maleček 19.12.2017 5:33

S islámem či proti němu - hlavně hurá za totalitní mocí!

On ten odor k současné podobě islámské imigrace nutný je, ne že ne. Ale proč tyhle figury, jako Okamura zároveň sklouzávají do podoby bezpáteřních vychytralců, když oprávněných obav občanstva z islámu zneužívají k růstu své osobní moci a pohodlnému žití za státní prachy.

Hlavně z Okamury doslova čiší jak účelové jeho odmítání islámu je. Kdyby bylo možno se k moci a státním prachům dostat jako vítač islámu, byl by Okamura vítač nejhorlivější.

Nevím jak ti ostatní, ale Okamura žádný ochránce národa, natož demokrat není. Je to nácek, tedy nacionální socialista jak poleno. Včetně jeho snahy po demontáži demokracie jeho podobou referend, které by zas jen zneužil k růstu své osobní moci.

Ale on podobné choutky po omezení demokracie a růstu své až totalitní moci má i dnes EU ovládající socialistický establishment. A tak tyhle potřebné odmítače islámu, ovšem s totalitně socialistickým programem, lživě nazývá pravicovými extrémisty, když jsou stejně jako on extrémisté levicoví.

Nu, přeci proto, že EU establishment i se svými národními poskoky nepřizná, že jsou v demontáži demokracie a občanských svobod s těmito figurami na jedné lodi - lodi touhy po totalitní moci. Jen jedni s pomocí islámu, druzí s pomocí jeho odmítání.

J. Sinnreich 19.12.2017 0:32

Reseni uprchlickre krize

Mira idiocie politickych komisaru EU a reprezentantu "Ctvrte rise naroda nemeckeho" dostoupila zrejme vrcholu. Zjednodusme zpusob prijimani "uprchliku" a krize tim bude vyresena. Stejnym zpusobem postupuji pri reseni reckeho bankrotu. Odpustme Rekum jejich dluhy a problem je vyresen!

M. Jandáková 19.12.2017 0:30

.

Ale na nic se nepamatují, aby se v zrcadle včerejškem poznali. Žijí jen svým zítřkem. A s ním jsou tu dodnes.