30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Bojujete proti „krajní pravici“?

Politici „proevropských stran“ ostře vystoupili proti setkání stran ENF (Evropa národů a svobody) v Praze. Používají při tom argumentaci někdejšího Rudého práva.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Gramblička 19.12.2017 7:20

Re: S islámem či proti němu - hlavně hurá za totalitní mocí!

"Hlavně z Okamury doslova čiší jak účelové jeho odmítání islámu je. Kdyby bylo možno se k moci a státním prachům dostat jako vítač islámu, byl by Okamura vítač nejhorlivější."

můžete nějak doložit, na základě čeho tak soudíte? Anebo jen hloupě kecáte. Protiislámská politika vychází z požadavků voličů a pokud jí prosadí, splní to, co slíbil, bez ohledu na to, co si o islámu skutečně myslí.

"Okamura zároveň sklouzávají do podoby bezpáteřních vychytralců, když oprávněných obav občanstva z islámu zneužívají k růstu své osobní moci a pohodlnému žití za státní prachy."

Je v tomhle snad Okamura jiný, než Babiš, Fico, Merkel, Juncker či další? Aby jste prosadil to co chcete, potřebujete moc. Tvářit se, že je v tomhle japonec jiný než ostatní, zavání pokrytectvím

P. Maleček 19.12.2017 8:48

Re: S islámem či proti němu - hlavně hurá za totalitní mocí!

No když nevěříte mně, najděte slova Okamurova bráchy. Ten, shrnuto řekl - v chorobné touze po moci se z něj stal zlý a bezohledný člověk.

P. Zinga 19.12.2017 9:13

Re: S islámem či proti němu - hlavně hurá za totalitní mocí!

Bože, Okamurův brácha, nejčistější to zdroj informací!

Malečku, Malečku...

J. Schwarz 19.12.2017 12:18

Re: S islámem či proti němu - hlavně hurá za totalitní mocí!

Kain byl taky "brácha"...

B. Rameš 19.12.2017 10:11

Re: S islámem či proti němu - hlavně hurá za totalitní mocí!

Pan Okamura je ryzí oportunní konjunkturalista, nějaké idea je mu zcela fuck, sedne na loď, která pluje s větrem v zádech. Já jsem také zásadně proti přerozdělování migrantů a stejně jako každý soudný člověk vidím, že čím větší muslimská komunita, tím větší rizika, item mně lezou hrdlem protekcionistické manýry EU, ale nijak mne netěší být na jedné lodi s lidmi tohoto typu. Bohužel, je jich dosti.

R. Morava 19.12.2017 14:21

Re: S islámem či proti němu - hlavně hurá za totalitní mocí!

Máte s SPD v něčem pravdu. Která parlamentní strana se ale jednoznačně vymezila proti nelegální migraci, kvótám, gendristickým a “lidskoprávním” tlakům, nedemokratickému řízení státu pod tlakem politiký hnneziskovek ale i kapitálu a proti veřejnoprávní televizi řízené politickými “neziskovkami” Ano byli to i Realisté a možná Svobodní, ti ale v parlamentu nejsou. Takže zbývají SPD a. ODS jen mladý Klaus. Ostatní jsou politicky korektní kývači kteří nedělají politiku, ale politikaření

J. Sinnreich 19.12.2017 0:32

Reseni uprchlickre krize

Mira idiocie politickych komisaru EU a reprezentantu "Ctvrte rise naroda nemeckeho" dostoupila zrejme vrcholu. Zjednodusme zpusob prijimani "uprchliku" a krize tim bude vyresena. Stejnym zpusobem postupuji pri reseni reckeho bankrotu. Odpustme Rekum jejich dluhy a problem je vyresen!

M. Jandáková 19.12.2017 0:30

.

Ale na nic se nepamatují, aby se v zrcadle včerejškem poznali. Žijí jen svým zítřkem. A s ním jsou tu dodnes.