2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emersonskej 20.4.2008 13:30

Re: Re: Re: Já zase nechci

R^

dalsi_skeptik 20.4.2008 13:26

Zakladni videni sveta

Studium marx-leninisticke filosofie nemuze zustat bez nasledku. Pan Zaoralek neni vyjimkou.

VL 20.4.2008 12:57

Re: Tenhle chlap má ambici dělat ministra zahraničí?

Mohli bychom být Švýcarskem, ale obávám se, že na to finančně nemáme. Švýcarsko má třetí největší výdaje na obranu na občana na světě. Překonávají je pouze Izrael a Spojené státy. O miličním systému, kdy se pravidelně občané účastní vojenských cvičení a mají doma útočnou pušku s palebným průměrem, tak ten by se také sociální demokracii nelíbil. Je zajímavé, že ve Švýcarsku mají minimální množství bytových krádeží. Nedivím se tomu. Představte si situaci u nás, bytový zloděj má dejme tomu třetinové riziko, že vleze do bytu, kde je člověk, který má doma SA-58, 120 nábojů, napáskovaných do 4 zásobníků a má za sebou pravidelná cvičení, kde ho s tím naučili zacházet.

emersonskej 20.4.2008 11:58

Re: Tenhle chlap má ambici dělat ministra zahraničí?

Nelze než souhlasit !!!R^>-

zajíček8 20.4.2008 11:56

Re: Re: smarja...

šmarjá nad Vámi, Ondro. Přesně tohle tady bylo 40 let, kdy vybraní jedinci jako Vy mluvili za všechny. Mé psychické zdraví je OK a Vy za mne nemluvíte.

šakal 20.4.2008 11:53

...AMEN!...

...R^ >-

Jiří Barták 20.4.2008 11:51

Tenhle chlap má ambici dělat ministra zahraničí?

Pane Zaorálku, NEJSME Švýcarsko. Buďme realisté: geopolitická realita střední Evropy velí, že údělem ČR je být součástí nějaké mocné aliance. Považuji za velké štěstí pro Českou Republiku, že si v posledních pár letech můžeme svobodně vybrat s kým se budeme kamarádit. Moskva už zase masivně zbrojí. Ne že by Amíci se svými intervencemi byli bez pohany (a navíc je mi zle z jejich právnické lobby, feminismu, politické korektnosti a rasismu naruby; to jsou morové rány, jež se k nám přes oceán valí). Ale je to jediná síla, která se může Rusům efektivně postavit. A Rusko jako ostatně každá autoritativní, sebevědomá mocnost rozumí jediné řeči: řeči síly. Formální spojenectví je jedna věc (viz Mnichov), faktická přítomnost silné, bojeschopné armády na našem území záležitostí jinou. Navzdory všem "liberálním" připosrancům volám: jen houšť, jen dál. Jen víc základen USA, jen více amerických vojáků na našem území. Jsou zárukou toho, že je nevystřídají týpci s kalašnikovem a s nimi prokremelský "lidovědemokratický" režim. Takže je víceméně jedno, jestli protiraketová obrana v současné době funguje nebo ne.

Starý J. 20.4.2008 11:39

Re: Re: Já zase nechci

Všechny zaorálkovy "argumenty" hovoří proti Zaorálkovi! Zatím jen USA nás dokázaly již třikrát (jak zde již bylo v příspěvcích konstatováno) vytáhnout z bryndy. Po dvou světových válkách a po 40ti leté okupaci (20 let totální) jeho ruskými chlebodárci. Byl to Reagan, který dokázal uzbrojit ruskou velmoc, až se ekonomicky zhroutila.

Dnes, kdy se opět zvedá z propadu díky tomu, že se vrhla na drancování nesmírných zásob fosilních paliv, vycítil absolvent nejpolitičtější školy marx-leninismu, přesvědčený komunista Zaorálek, znovu příležitost a buduje zde pátou kolonu. Jako zastírací rouška mu slouží socializující se západní Evropa, která přešla díky bruselské byrokracii na plánovité hospodářství s kvótami, direktivami a centrálním řízením, čili na nejlepší cestu k hospodářskému propadu, který byl tak názorně uskutečněn v bývalých zemích socialistického společenství, kdy tyto země zaostávaly za světovým hospodářstvím nejméně o 30 let a vedlo je to k pádu na konci osmdesátých let.

Neustále odkazuje na spojenectví zemí EU, které žádnou společnou obranu nebudují, jen o ni neustále dokola pindají. Co bylo vykonáno ve společné obraně států EU? Naprosto NIC! Silnější státy se snaží zabezpečit samy, začínají mít totiž potíže s islamistickými přivandrovalci a nefachčenky. O nějaké obraně proti raketám z oblastí islámských států si může EU i samotné státy EU nechat jen zdát. Pokud by obranou alianci NATO netáhly Spojené státy, tak se již dávno rozpadla. A k tomuto spolku států, které se zaštiťují adresou EU a přitom každý z nich si hledí vytřískat výhody především pro sebe (na což  Klaus dávno poukazoval), každý z nich si zuřivě brání svoje vyjímky z direktiv, které nějakým způsobem získal, nás soudruh Zaorálek odkazuje jako k naší záchraně.

Zaorálek nemá žádné argumenty, jen naději, že se tentokrát podaří  z celé Evropy vytvořit novou společnost "států socialistické soustavy", kde jeho vzdělání  najde plné uplatnění a jeho fanatická víra dojde konečně naplnění.

Puťák 20.4.2008 11:32

Zaorálek a Blaničtí rytíři

Proboha to je zase výkvět ducha !!!!      Pane Zaorálku nechte Blanické rytíře být a vezměte nohy na ramena ať utíkejte z naší republiky, podle vašich výlevů jste velice nespokojený a právě se vám nabízí možnost sloužit   "NOVÉMU  CAROVY "  V tom nádherném prostředí Ruské republiky by jste se u cara Putina uplatnil a víte  že, " kdo zaváhá ten nežere ". Když jste tady měnil barvy svého kabátu tak jste taky nezaváhal.     Přeji vám šťastnou cestu a konečně spokojený život mezi svými.

čtenář 20.4.2008 11:23

Re: Re: Diky a diky za odkaz

20% ? Vida, i to stačí na první místo v demokratickém světě. To není vůbec vina Spojených států, že musejí zavádět zákony, které mají opodstatnění v době ohrožení. Takovou zavedenou občanskou společnost, jakou jsou Státy, hned tak něco na scestí nesvede. Z toho strach vůbec nemám. A tak jenom uvítám, jak ten radar, tak i případně těch deset antiraket. Hlavně, když to pomůže systému všeobecné ochrany lidí v ohrožení (dnes hypotetickém, ale co zítra ?!).

Karel 22 20.4.2008 11:20

????

Soudruh Zaorálek : Víra v boha, cara a supervelmoc je pozůstatkem východního myšlení. - ukecaný marxisto....;-€;-€;-€

Jurajda 20.4.2008 11:16

Hezky zabalené lejno.

Ten chlap se chce blýsknout tak jako se blýskal don Číčo-Paroubek že sepodíval do šachty!Ovšem jak budou u koryt skutek utek!

JaS 20.4.2008 10:51

Blanický rytíř

pod sovětskou vlajkou (vlajkou země, kde zítra znamená již včera).

Esmerald 20.4.2008 10:40

Re: Čípak letadlovou lodí

Díky, odvolávku na tenhle článek jsem dlouho hledal,dnes je uložen " na věčné časy ".

kmotr58 20.4.2008 10:36

my ne

My tu zemi nikam posunovat nebudeme, my posuneme Vás. Vaše produkty nám tu vytvořily trochu smradu, ale ten se vyvětrá a bude klid. Možná, že když se naučíte všichni fárat, jako už začal Váš nejvyšší, tak Vás přejde chuť na přiblblé příspěvky.

Esmerald 20.4.2008 10:27

Re: Ondřej Neff to dělá chytře

Ano, máte pravdu  " nutnost oposice ", proto musíme těm bolševikům oponovat jak je jen možné. Každá nemoc potřebuje lék, ale je opravdu nutné mít starý, prošlý, prokazatelně smrtelně škodlivý " lék ", který zahubil generace lidí  jen proto, abychom si pro něj úmyslně konstruovali další chorobu ? Z Vašeho příspěvku, " vodníku ", není vůbec zřetelné, do jaké máte sám jasno o té " Zaorálkově opozici ".    

Michal Běhávka 20.4.2008 9:46

Kecy

a  zase   jenom  Kacy  z  hladu  !§!8-o(Y)Rv

Jirka. 20.4.2008 9:37

Re: Ta základna je sice pod vlajkou USA, ale ve skutečnosti pod Davidovou hvězdou za židovské zájmy.

Tolik hlouposti do tak malého obsahu vměstnati jste dokázal. Jste skutečný rekordman.

Pavel 20.4.2008 9:35

Re: Re: Radar je samosebou

Tady prášek nepomůže, je to příliš akutní. Neměli bychom mu nějak pomoci?

Pavel 20.4.2008 9:33

Re: Re: Re: Soudruhu Zaorálku

Volotrk je skvělej!

Pavel 20.4.2008 9:30

Re: Díky

Ach jo.

Pavel 20.4.2008 9:29

Re: Re: Ondřej Neff to dělá chytře

Máte na mysli Roka a jeho bratry? Škoda že si ho ti horníci dole v dole nenechali.

Pavel 20.4.2008 9:27

Re: Zaorálek

Souhlasím, ale je třeba neustále sledovat nepřítele, protože u těchto typů nikdy nevíte co z nich vyleze.

Magor Milda , Mgr. etc. 20.4.2008 9:26

pro Vítězslava Nováka

jak se ti Američané napakovali, když nejdříve ty peníze pro Anglii a Rusko vydali, byla to státní půjčka, na kterou byly zvýšeny daně, takže ty peníze pocházely od amerického lidu. Do války by naprosto nemuseli, Japonci je napadli pouze proto, že si to s německými socialisty tak dohodli. Kdyby Američané Rusku tu pomoc neposkytli, byly by možná dodnes hranice Německé národně socialistické Říše někde na Uralu.

Američanům se náleží ty vypůjčené peníze vrátit, i když je to už dávno. Nám by Rusové měli vrátit zlatý poklad, který si odvezli, bylo to zlato, které němečtí socialisté zabavili českým Židům.

Pavel 20.4.2008 9:24

Re: Re: Já zase nechci

Ano pan Zaorálek má argumenty. Já také. Mohl byste jste rozepsat jaké konkrétní argumenty máte na mysli?

Pavel 20.4.2008 9:22

Re: Oblbujete lidi soudružským žvaněním o zlých Američanech

Co se rozčilujete, přece dobře víte jako my všichni, že Standa si koupil apartmán na Floridě za poctivě vydělané peníze při fiktivním proději akcií za neobvyklou cenu. Zkuste to udělat také a dostanete takovou trestní sazbu, až se Vám zatočí hlava. Je to prostě tak, ČSSD je švajneraj včetně politicko ekonomicko socialistického modela Zaorálka.

Esmerald 20.4.2008 9:18

Víra v ( boha ?!? ), cara a supervelmoc je pozůstatkem východního myšlení.

Nevím sice, odkud tam vzal ten hňup tu poznámku o Bohu, ( snad ta víra ve věčnost spojenectví se Sovětským Svazem ),  ale jinak s tím " carem "  a tou  " supervelmocí ", tedy internacionálou na věčné časy, má zase pravdu. To je pozůstatek ( lépe přežitek ), východního myšlení !!! Ptám se, zda Zaorálek občas nepije alkohol. Pod vlivem tohoto svinstva lidé prý obyčejně odkryjí svou pravou podstatu. To by byla dobrá zpráva a poslal bych mu flašku samohonky. 

Magor Milda , Mgr. etc. 20.4.2008 9:17

Re: Re: Re: Re: Nezištná pomoc USA

Že Velká Británie své válečné dluhy už splatila, je britské vládě pouze ke cti a slávě. Válečná půjčka je zachránila před obsazením německými nacionálními socialisty v poslední chvíli.

Stejně tak zachránila válečná půjčka i Sovětský Svaz, ten se však nikdy ke splácení válečného dluhu neměl. Podobně i naše pohledávky po skončení Varšavské smlouvy byly stále odkládány, nakonec nám na místo peněz dodali nepotřebnou výzbroj, hlavně letadla.

Pavel 20.4.2008 9:17

Ach jo

Pane Zorálku já bych byl docela rád kdybyste byl Blanickým rytířem. Mezi ostatníma v podzemí byste si mohl mentorovat jak byste chtěl a neotravoval byste zbytečně čerstvé povětří venku. HOWGH!

Milan 20.4.2008 9:01

Re: Já zase nechci

Darjo,to jste nepředvedla žádný argument,na rozdíl od Zaorálka,v jeho článku jich je hodně - stačí se zamyslet a hlavně si ten jeho článek přečíst a ne jen tlachat protože to napsal Zaorálek.Rv;-D