3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Esmerald 20.4.2008 9:00

Re: Díky

Pokud Vaše " díky ", R. Koláři,  patří článku zrádce Zaorálka, pak je dobře, že tedy nepíšete vůbec. Hůře to nejde a lépe......" no comment " !

Milan 20.4.2008 8:56

Re: Diky a diky za odkaz

.......demokratických států na čele s USA ??No tos mě pobavil,víš vůbec význam slova "demokracie"??To je něco,čeho je v USA tak 20%.;-D

Esmerald 20.4.2008 8:51

Re: Zaorálek

Ne, NE, NE, nesouhlasím !!!!!  PROBUUUUUH, ještě nikdy se nestalo a nestane, aby ignorace napravila vola, podvodníka, sabotéra, zrádce. Proti zlu každého typu se musí vystupovat a to velmi ostře. Blb sice nepochopí, že je čas mlčet, ale možná přestane být přesvědčen,  že s ním ostatní souhlasí. Zrádce má vidinu zisku a možná, že vidina ztráty tohoto zisku, není-li současně blb, poupraví jeho myšlení. Tak jako zloděje je nejlépe chytit při činu, tak i podvodníka. Podvodník se slovy a podvodnou ideologií musí být usvědčen z podvodu. PASIVITA je mnohdy rovna PODDANSTVÍ !!  

badaxe 20.4.2008 8:47

Re: pane Zaorálku ,vaše bláboly možná okouzlí některé nemyslící členy ČSSD, pro ostatní lidi jste směšný.

Vy znáte nějakého PANA Zaorálka? Já znám jen jednoho SOUDRUHA Zaorálka studovaného bolševika a doktora marx-leninismus (pro méně znalé je to bolševická pavěda :-) ) Takže pokud myslíte tohohle exota neurážejte ho tím PANem, on by přeci rád viděl jak bychom byli "letadlovou lodí" mírových raket jeho bolševických soudruhů.

Magor Milda , Mgr. etc. 20.4.2008 8:46

Re: Autor je skutečně typickým mužem stínu , relikt mrmlajících aparátčiků

Tohle hodnocení se zdá být dost blízké Zaorálkově mentalitě. Netroufá si otevřeně vykřikovat 'S Putinem na věčné časy' ale žerou ho především Američané. K uznávané velmoci USA se Rusové snaží o stínovou velmoc, ale pouze síla ničit není ještě všechno. Další konkurencí je pro ně EU, dříve si mohli hrát s každou zemičkou v Evropě jako kočka s myší, toho je Bohudík konec. Na hraní jim zbývá už jenom Moldavie, Ukrajina a středoasijské bývalé kolonie.

Kdysi jsme bojovali o socialismus s lidskou tváří. Ukázalo se, že vybudovat něco takového ze struktury totalitního státu nelze. To soudruh Zaorálek zřejmě nerealizoval. Možná, že jednou něco takového bude možné, ale i švédské pokusy tímto směrem ukázaly, že na silný sociální stát i bohatému Švédsku, které od třicetileté války žilo v míru a blahobytu, prostředky nestačí.

Utopie tak zůstane ještě velmi dlouho utopií, pro naši dobu musí být cílem, dosáhnout blahobytu pro všechny obyvatele EU a to lze pouze sociálním tržním hospodářstvím. Kapitalismus 18. stol je už dávno za námi, patří tam i marxismus sovětského ražení. Jedno bez druhého nedává smysl.

Magor Milda , Mgr. etc. 20.4.2008 8:28

Re: Re: volim Obamu a doufam ze to vyhraje

já ti přeji, aby to vyšlo! Sám tam nevolím, ale měl bych  dva kandidáty, buď Mc Cain nebo Obama. Rozhodně bych věděl, kdo by Americe škodil, byli by to Clintonovi a ještě větší průšvih byl Carter.

masi 20.4.2008 8:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jdeme na východ Evropy

Jde především o středovou politiku. Pokud se kyvadlo zhoupne moc doprava či doleva, rychle se to vyrovná na druhou stranu. To platí nejen pro "starou" Evropu, ale i pro USA. McCain až do teď stál zřetelně nalevo od neocona Bushe. Platí to i pro Česko, kde se však zatím dělá ode zdi ke zdi i zahraniční politika.

Ekonomicky je západ daleko bohatší než Česko i dvacet let po sametu. Stačí se jen podívat na tento přehled zemí podle kupní síly:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita

Západní Evropa je kapitalistická. Jen stát či "Brusel" si ještě nehodil oprátku ve prospěch absolutně volného trhu. Ona nakonec Klausova poučka o neviditelné ruce trhu je z 18.století...

Petr Y 20.4.2008 8:25

Re: Blaničtí rytíři...

paní Marie: Tolik hlouposti jako ve Vašem příspěvku jsem už dlouho neviděl. Američané u nás NEJSOU to samé co Němci a Rusové. Němci a Rusové k nám vtrhli s tanky, přepadli nás a vraždili, kradli, okupovali a vnucovali nám svá totalitní, v obou případech fašistická zřízení. Američané se slušně ptají a ještě nabízejí protislužbu. Suverenita dotčena nebude, to je ryzí demagogie a baštit to Zaorálkům můžete asi jen Vy. Pokud odmítneme, Amíci nepřijdou a radar nebude. Přijdeme o jedinečnou příležitost se aktivně podílet na Evropské bezpečnosti a uděláme ze sebe nespolehlivé pasivní blby. Paní Marie, podívejte se na svět kolem sebe: útoky teroristů přerostou v raketové zcela určitě, pochybovat o tom může jen člověk s vymytým mozkem. Pokud na ty ručníkáře budeme za pomoci Američanů připraveni, máme šanci. Pokud bychom se zachovali podle rad autora článku, je po nás a můžeme ty rakety jenom vyhlížet.

vladimír ondys 20.4.2008 8:10

Oblbujete lidi soudružským žvaněním o zlých Američanech

a pak si vaši nejupřimnější kumpáni koupí barák na Floridě v sousedství totalitních mafiánů, jako je lidový doktor Franta Janeček. Jenom nehorázně žvaníte a vlastní lejno vám nesmrdí v touze po moci, abyste mohli beztrestně okrádat jiné při bolševickém přerozdělování s byrokratickým šikanováním ostatních. Rv(Y)R^

http://ondys.wordpress.com

Darja 20.4.2008 7:40

Já zase nechci

Vážený pane, já zase nechci, aby vaše figura byla v Parlamentu !   S vámi podobnými se seberte a odejděte do civilního zaměstnání. U lopaty, nebo za soustruhem vás tyto roupy přejdou.Rv

Rastafa 20.4.2008 7:37

Prostě milý pane jako Zaorálku

v této zemi žít umíme, nemusíme ji nikam posouvat. Zvládli jsme tu mnoho let rusem, dokonce jsme zvládli i 8 let vaší vlády. Zvykli jsme si na sprosté politiky, bohaté koloťuky i staroslivé Péti. Proč si proboha myslíte, že nás teď položí nějakej radar?

k 20.4.2008 7:29

Re: Zaorálek

Naprostý souhlas.Ignorovat tohoto pána,který možná bude jednou ministrem zahraničí,by bylo to nejlepší co bych si přál.Jenže realita je a bude asi jiná.Bude nám svá moudra i nadále předkládat.Nic s tím asi nenaděláme.Mohly by to vyřešit pouze  další volby.Ty to ale určitě nevyřeší,protože tento pán  soudruh a jemu podobní,mají stále dostatečnou volební základnu.A tak zůstane v politice až do odchodu do důchodu nebo až do odchodu z tohoto světa.

čtenář 20.4.2008 7:05

Re: Re: Re: Zadarmo na tomhle světě není nic, ani smrt.

Nebyl, zato jsem si náležitě vychutnal ten televizní šot na Událostech na jedničce, když lezli paroubkovci (věrní to synové zdejšího komunistického obyvatelstva) ven z tý jednačky. To byl pohled k nezaplacení. :-) ;-D

F.Dýmal 20.4.2008 6:58

Spánek ničím nenahradíš

Čau Luboši. Ne že bych s tebou souhlasil, nebo nesouhlasil. Ale zrovna jsem včera  hovořil s vedením  Blanických rytířřů.  A oní stále   tvrdí, že spánek ničím nenahradíš.... Není možná komunikace.Poraď.

68 20.4.2008 6:02

Re: Re: Re: volim Obamu a doufam ze to vyhraje

Tak to jo. Člověk musí mít guts.

derik 20.4.2008 5:07

Re: Diky a diky za odkaz

To patrilo pod seadog.

derik 20.4.2008 5:06

Diky a diky za odkaz

Ukazuje propojenost dnesniho sveta a nutnost chranit jeho fungovani. Zrejme nahodou se tam v 1:05 objevi i ceska vlajka. Kdysi mel hradni pan vse potrebne k obrane a nemusel se starat o ostatni. Potom se obrana koordinovala v ramci knizectvi, kralovstvi, ... a nakonec v ramci spolecnych alianci. Cesko ma unikatni prilezitost prispet do kolektivni obrany proti moznym hrozbam budoucnosti. Jeden stat nic neznamena. Mame moznost vybrat si mezi spojenectvim demokratickysh statu na cele s USA nebo predstavami Zaoralka a jemu podobnych.

seadog 20.4.2008 4:01

pozdrav z oceanu

od tech co tam slouzili a nekteri jeste slouzi! >-

http://www.youtube.com/watch?v=sW-MCztU4ig&feature=user

Bolsevici vzteknete se :-D

Antonín I. 20.4.2008 3:26

Zaorálek

Já si myslím, že ta nejlepší reakce na články pana soudruha Zaorálka by byla ho prostě absolutně ignorovat a neztrácet s ním čas a energii. Také by (možná - kdo ví, zda by mu to došlo) zjistil, že jeho "příspěvky" lidi nezajímají. Bylo jedno přísloví, slušnost mi brání to říci naplno, a to bylo o něčem, že čím víc se s tím člověk maže, tím víc to páchne.

Hrad 20.4.2008 3:14

Re: volim Obamu a doufam ze to vyhraje

Ty magore(ko), a to je vyznamenání, co to zde plníš svými slovy. Ulehni, a vzývej Alaha.

Pierino je Vuuul ze stinadel. 20.4.2008 3:01

Re: Zaoralku, Zaoralku...

Ty jsi nejakej vymydlenej mozek, vid troubo? Nikdy neslysel o stinovych vladach Canady, ;-DUS a pod. Hnuuupe.;-D;-D;-D;-D;-D;-D

MILA 20.4.2008 2:19

Re: Re: volim Obamu a doufam ze to vyhraje

ne, to je takova gut reaction kdyz to tady vidim, a chce se mi zvracet

68 20.4.2008 2:08

Re: Re: Re: Re: Re: Jdeme na východ Evropy

No, ono té "staré Evropě" přece dnes nejde o nějaký ten kapitalizmus. Nebo že jde, masi? Nějaké důkazy jsou?

68 20.4.2008 2:03

Re: volim Obamu a doufam ze to vyhraje

Tak vy volite Kunta-Kinte! Good for you! "Cheque" se nezapře. (To fakt vám jde jen o tu pokakanou Evropu?)

68 20.4.2008 1:57

Re: Re: Zaorállku, Zaorálku, vzpoměň si:

Pájo, člověče, ale já si také upřímně myslím, že jste. Takže jsme většina!

MILA 20.4.2008 1:43

volim Obamu a doufam ze to vyhraje

vevnitr US je putynka kdo je presidentem, ale to tezko cechu vysvetlovat. Ale navenek, doufam ze pokud se nezacne ted, Obama to zatrhne. Proc si delat skodu a davat prachy nekomu kdo nechce? Ze radar je dobry americanum? Ano, je to levnejsi nez zase tahat Evropu z hnoje, kam si sama leze - uz od tricatych let. Levnejsi nejen na penize ale na zivoty.

A doufam ze ho kongres a senat ho nedokope ty Evrope moc pomahat - proc taky?

Pája45 20.4.2008 1:30

Re: Re: viz Blanicti rytiri pod americkou vlajkou - prosba na Astona

Ono je to oboustrané "čtenáři". I my poznáme vaše myšlenkové pochody (ikdyž, nevím zda-li nadávky lze  považovat za "myšlenkovité"). 

Pája45 20.4.2008 1:17

Re: Re: To,co vláda nevidí,nebo nechce....

Takže jak si čtu s "čtenářem", tak si bereš příklad z bible "kdo do tebe kamenem, ti no něj chlebem". Ale nějak jsi to poplet , nebo že by to poplet Bush. On do těch "sil co vyřvávají" jde rovnou raketami, letadli, tanky atp..

emersonskej 20.4.2008 1:17

Re: Ainsel, vsechny ty vami udavane

Mám stále neodbytnější pocit, že jste nejspíš pod vlivem. Ještě nevím přesně čeho, ale musí to být sakra matroš !!!;-D

emersonskej 20.4.2008 1:15

Re: Re: Re: Re: Zase a opět Zaorálek.

Copak se vám na Lájošově názoru nelíbí - vždyť má v podstatě pravdu. Jen s tou nezištností bych byl krapet opatrnější ...;-P