18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JaS 20.4.2008 10:51

Blanický rytíř

pod sovětskou vlajkou (vlajkou země, kde zítra znamená již včera).

vita 20.4.2008 16:09

Re: Blanický rytíř

myslíte:země kde včera snědli to co měli sníst až zítra?

kmotr58 20.4.2008 10:36

my ne

My tu zemi nikam posunovat nebudeme, my posuneme Vás. Vaše produkty nám tu vytvořily trochu smradu, ale ten se vyvětrá a bude klid. Možná, že když se naučíte všichni fárat, jako už začal Váš nejvyšší, tak Vás přejde chuť na přiblblé příspěvky.

Michal Běhávka 20.4.2008 9:46

Kecy

a  zase   jenom  Kacy  z  hladu  !§!8-o(Y)Rv

Esmerald 20.4.2008 9:18

Víra v ( boha ?!? ), cara a supervelmoc je pozůstatkem východního myšlení.

Nevím sice, odkud tam vzal ten hňup tu poznámku o Bohu, ( snad ta víra ve věčnost spojenectví se Sovětským Svazem ),  ale jinak s tím " carem "  a tou  " supervelmocí ", tedy internacionálou na věčné časy, má zase pravdu. To je pozůstatek ( lépe přežitek ), východního myšlení !!! Ptám se, zda Zaorálek občas nepije alkohol. Pod vlivem tohoto svinstva lidé prý obyčejně odkryjí svou pravou podstatu. To by byla dobrá zpráva a poslal bych mu flašku samohonky. 

Pavel 20.4.2008 9:17

Ach jo

Pane Zorálku já bych byl docela rád kdybyste byl Blanickým rytířem. Mezi ostatníma v podzemí byste si mohl mentorovat jak byste chtěl a neotravoval byste zbytečně čerstvé povětří venku. HOWGH!

vladimír ondys 20.4.2008 8:10

Oblbujete lidi soudružským žvaněním o zlých Američanech

a pak si vaši nejupřimnější kumpáni koupí barák na Floridě v sousedství totalitních mafiánů, jako je lidový doktor Franta Janeček. Jenom nehorázně žvaníte a vlastní lejno vám nesmrdí v touze po moci, abyste mohli beztrestně okrádat jiné při bolševickém přerozdělování s byrokratickým šikanováním ostatních. Rv(Y)R^

http://ondys.wordpress.com

Pavel 20.4.2008 9:22

Re: Oblbujete lidi soudružským žvaněním o zlých Američanech

Co se rozčilujete, přece dobře víte jako my všichni, že Standa si koupil apartmán na Floridě za poctivě vydělané peníze při fiktivním proději akcií za neobvyklou cenu. Zkuste to udělat také a dostanete takovou trestní sazbu, až se Vám zatočí hlava. Je to prostě tak, ČSSD je švajneraj včetně politicko ekonomicko socialistického modela Zaorálka.

Darja 20.4.2008 7:40

Já zase nechci

Vážený pane, já zase nechci, aby vaše figura byla v Parlamentu !   S vámi podobnými se seberte a odejděte do civilního zaměstnání. U lopaty, nebo za soustruhem vás tyto roupy přejdou.Rv

Milan 20.4.2008 9:01

Re: Já zase nechci

Darjo,to jste nepředvedla žádný argument,na rozdíl od Zaorálka,v jeho článku jich je hodně - stačí se zamyslet a hlavně si ten jeho článek přečíst a ne jen tlachat protože to napsal Zaorálek.Rv;-D

Pavel 20.4.2008 9:24

Re: Re: Já zase nechci

Ano pan Zaorálek má argumenty. Já také. Mohl byste jste rozepsat jaké konkrétní argumenty máte na mysli?

Starý J. 20.4.2008 11:39

Re: Re: Já zase nechci

Všechny zaorálkovy "argumenty" hovoří proti Zaorálkovi! Zatím jen USA nás dokázaly již třikrát (jak zde již bylo v příspěvcích konstatováno) vytáhnout z bryndy. Po dvou světových válkách a po 40ti leté okupaci (20 let totální) jeho ruskými chlebodárci. Byl to Reagan, který dokázal uzbrojit ruskou velmoc, až se ekonomicky zhroutila.

Dnes, kdy se opět zvedá z propadu díky tomu, že se vrhla na drancování nesmírných zásob fosilních paliv, vycítil absolvent nejpolitičtější školy marx-leninismu, přesvědčený komunista Zaorálek, znovu příležitost a buduje zde pátou kolonu. Jako zastírací rouška mu slouží socializující se západní Evropa, která přešla díky bruselské byrokracii na plánovité hospodářství s kvótami, direktivami a centrálním řízením, čili na nejlepší cestu k hospodářskému propadu, který byl tak názorně uskutečněn v bývalých zemích socialistického společenství, kdy tyto země zaostávaly za světovým hospodářstvím nejméně o 30 let a vedlo je to k pádu na konci osmdesátých let.

Neustále odkazuje na spojenectví zemí EU, které žádnou společnou obranu nebudují, jen o ni neustále dokola pindají. Co bylo vykonáno ve společné obraně států EU? Naprosto NIC! Silnější státy se snaží zabezpečit samy, začínají mít totiž potíže s islamistickými přivandrovalci a nefachčenky. O nějaké obraně proti raketám z oblastí islámských států si může EU i samotné státy EU nechat jen zdát. Pokud by obranou alianci NATO netáhly Spojené státy, tak se již dávno rozpadla. A k tomuto spolku států, které se zaštiťují adresou EU a přitom každý z nich si hledí vytřískat výhody především pro sebe (na což  Klaus dávno poukazoval), každý z nich si zuřivě brání svoje vyjímky z direktiv, které nějakým způsobem získal, nás soudruh Zaorálek odkazuje jako k naší záchraně.

Zaorálek nemá žádné argumenty, jen naději, že se tentokrát podaří  z celé Evropy vytvořit novou společnost "států socialistické soustavy", kde jeho vzdělání  najde plné uplatnění a jeho fanatická víra dojde konečně naplnění.

emersonskej 20.4.2008 13:30

Re: Re: Re: Já zase nechci

R^

Priesnitz 20.4.2008 21:15

Re: Re: Re: Já zase nechci

R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

radka 21.4.2008 14:54

Re: Re: Re: Já zase nechci

Souhlas, byt relativne pozde. Je mi lito, ze se tady spousta lidi s rozumnymi nazory setkava, ale nic z jejich podnetu nebudou nikdy brany v potaz, je to jen ctenarske forum, a uprimne - vcetne autoru- jim nikdy nebude venovat pozornost, Je to halt takove forum exhibicionistu, ja k nim taky patrim, ale cele to forum je sice velmi demokraticke ale soucasne totalne k nicemu, je to jen tak, jak to je a nikdo se tim zabyvat nebude. My vsichni si hezky mezi sebou vymenime nazory. A stejne nic, clanek umre behem dvou dnu. Kazdy z nas si muze pridat nazor - hezke a demokraticke, ale mezi nami ctenari - uplne k nicemu. Aspon nam Adton s Neviditelnym psem zachovava  svobodu nazoru. Hezke, ale ponekud neuspokojive. Nicmene diky patri Neviditelnymu psovi, ale po tech letech se ptam a co dal??

zk 20.4.2008 13:34

Re: Re: Já zase nechci

O jakých argumentech to hovoříte? Vy jste se už jistě zamyslel, tak byste měl sdělit vaše názory a argumenty a ne jen tlachatRv

Rastafa 20.4.2008 7:37

Prostě milý pane jako Zaorálku

v této zemi žít umíme, nemusíme ji nikam posouvat. Zvládli jsme tu mnoho let rusem, dokonce jsme zvládli i 8 let vaší vlády. Zvykli jsme si na sprosté politiky, bohaté koloťuky i staroslivé Péti. Proč si proboha myslíte, že nás teď položí nějakej radar?

F.Dýmal 20.4.2008 6:58

Spánek ničím nenahradíš

Čau Luboši. Ne že bych s tebou souhlasil, nebo nesouhlasil. Ale zrovna jsem včera  hovořil s vedením  Blanických rytířřů.  A oní stále   tvrdí, že spánek ničím nenahradíš.... Není možná komunikace.Poraď.

derik 20.4.2008 5:06

Diky a diky za odkaz

Ukazuje propojenost dnesniho sveta a nutnost chranit jeho fungovani. Zrejme nahodou se tam v 1:05 objevi i ceska vlajka. Kdysi mel hradni pan vse potrebne k obrane a nemusel se starat o ostatni. Potom se obrana koordinovala v ramci knizectvi, kralovstvi, ... a nakonec v ramci spolecnych alianci. Cesko ma unikatni prilezitost prispet do kolektivni obrany proti moznym hrozbam budoucnosti. Jeden stat nic neznamena. Mame moznost vybrat si mezi spojenectvim demokratickysh statu na cele s USA nebo predstavami Zaoralka a jemu podobnych.

derik 20.4.2008 5:07

Re: Diky a diky za odkaz

To patrilo pod seadog.

Milan 20.4.2008 8:56

Re: Diky a diky za odkaz

.......demokratických států na čele s USA ??No tos mě pobavil,víš vůbec význam slova "demokracie"??To je něco,čeho je v USA tak 20%.;-D

čtenář 20.4.2008 11:23

Re: Re: Diky a diky za odkaz

20% ? Vida, i to stačí na první místo v demokratickém světě. To není vůbec vina Spojených států, že musejí zavádět zákony, které mají opodstatnění v době ohrožení. Takovou zavedenou občanskou společnost, jakou jsou Státy, hned tak něco na scestí nesvede. Z toho strach vůbec nemám. A tak jenom uvítám, jak ten radar, tak i případně těch deset antiraket. Hlavně, když to pomůže systému všeobecné ochrany lidí v ohrožení (dnes hypotetickém, ale co zítra ?!).

emersonskej 20.4.2008 13:31

Re: Re: Re: Diky a diky za odkaz

R^

zk 20.4.2008 13:37

Re: Re: Diky a diky za odkaz

A vy víte, co slovo demokracie znamená? Napište seznam demokratických zem podle vašeho názoru?A ještě bych prosil vzoreček, podle kterého vypočítáváte ty procenta. Kolik procent jste třeba vypočítal pro Rusko?

seadog 20.4.2008 4:01

pozdrav z oceanu

od tech co tam slouzili a nekteri jeste slouzi! >-

http://www.youtube.com/watch?v=sW-MCztU4ig&feature=user

Bolsevici vzteknete se :-D

Antonín I. 20.4.2008 3:26

Zaorálek

Já si myslím, že ta nejlepší reakce na články pana soudruha Zaorálka by byla ho prostě absolutně ignorovat a neztrácet s ním čas a energii. Také by (možná - kdo ví, zda by mu to došlo) zjistil, že jeho "příspěvky" lidi nezajímají. Bylo jedno přísloví, slušnost mi brání to říci naplno, a to bylo o něčem, že čím víc se s tím člověk maže, tím víc to páchne.

k 20.4.2008 7:29

Re: Zaorálek

Naprostý souhlas.Ignorovat tohoto pána,který možná bude jednou ministrem zahraničí,by bylo to nejlepší co bych si přál.Jenže realita je a bude asi jiná.Bude nám svá moudra i nadále předkládat.Nic s tím asi nenaděláme.Mohly by to vyřešit pouze  další volby.Ty to ale určitě nevyřeší,protože tento pán  soudruh a jemu podobní,mají stále dostatečnou volební základnu.A tak zůstane v politice až do odchodu do důchodu nebo až do odchodu z tohoto světa.

Esmerald 20.4.2008 8:51

Re: Zaorálek

Ne, NE, NE, nesouhlasím !!!!!  PROBUUUUUH, ještě nikdy se nestalo a nestane, aby ignorace napravila vola, podvodníka, sabotéra, zrádce. Proti zlu každého typu se musí vystupovat a to velmi ostře. Blb sice nepochopí, že je čas mlčet, ale možná přestane být přesvědčen,  že s ním ostatní souhlasí. Zrádce má vidinu zisku a možná, že vidina ztráty tohoto zisku, není-li současně blb, poupraví jeho myšlení. Tak jako zloděje je nejlépe chytit při činu, tak i podvodníka. Podvodník se slovy a podvodnou ideologií musí být usvědčen z podvodu. PASIVITA je mnohdy rovna PODDANSTVÍ !!  

zk 20.4.2008 13:39

Re: Re: Zaorálek

R^R^R^R^

Pavel 20.4.2008 9:27

Re: Zaorálek

Souhlasím, ale je třeba neustále sledovat nepřítele, protože u těchto typů nikdy nevíte co z nich vyleze.