17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jz 22.8.2006 15:06

Re: Co chcete, aby Topolánek udělal, spáchal sebevraždu?

No prave - on uz kona, lidi ho pri tom vidi a zacinaji mit pocit, ze je diletant. Jake jeste konani od neho ocekavate? Mne vzdycky fascinuje, jak zvla hlasem velikym, ze "tohle on nikdy neudela", pricemz vsichni vedi, ze to udelat musi, jemu to trva tyden, nez to pochopi, a pak to udela. Tohle uz se mu povedlo asi petkrat.

lexa 22.8.2006 14:25

Širokorozchodný a rozhazovačný

A co takhle Podělánek, Hubenej, Skopčáková a mladý Bilak. Jsou lepší ?

Karel008 22.8.2006 14:02

Pane Holasku.

Jenze touha po koryte, nekterych clenu ODS a prezidenta, je tak obrovska,ze dusledky sveho jednani  nejsou vubec schopni  rozpoznat, natoz pak akceptovat. VK navic zabije dve mouchy jednou ranou, da lekci Topolankovi, ktereho nenavidi a zajisti si hlasy levice, se kterou se pelesil od mlada. A narod, ten je jim ukradeny.Chce to nove volby a nove tvare.Stari harcovnici , ve vsech partajich, jsou s mafii a organisovanym zlocinem jedna ruka, ne-li jejich kmotri.>- 

Štváč 22.8.2006 13:29

Je to reálné

zhodnocení situace a Topolánek má jen dvě možnosti. Nové volby po 3. neúspěšném hlasování, nebo odstoupit a nechat některého bezcharakterního člena ODS sepsat s Paroubkem "opoziční" smlouvu. Přesně to chce hradní chameleón. Nesnáší Topolánka /žárlí na jeho vysoký volební výsledek/, chce oposmlouvu opakovat, aby v historii nebyli se Zemanem sami dva za neřády a hlavně čeká hlasy od obou partají na 2. volební období.

WorryJohn 22.8.2006 13:39

Re: Je to reálné

Ale to 3. hlasování také nebude legrace, protože fakticky není určen předseda Sněmovny, který by prezidentovi třetího premiéra doporučil... Takže se třeba budou dohadovat a mezitím bude dlóouho a dlóouuhoó vládnout druhá jemnovaná vláda (hádejte koho!).

Štváč 22.8.2006 14:43

Re: Re: Je to reálné

Předseda sněmovny je zvolen (i když dočasný) a Klaus může pověřit Na 3. hlasování Paroubka. Sice blafuje že na to čeká, ale bojí se toho a tím i nových voleb. Navíc jmenovité hlasování ve sněmovně odkryje zrádce. A kdo o to bude stát ?

loula 22.8.2006 15:11

Re: Re: Re: Je to reálné

Nezlobte se, ale já to tak nevidím. Pokud dojde ke třetímu kolu, tak bez ohledu, o jaké vládě se bude hlasovat, tak důvěru získá. V opačném případě by poslanci ztratili jistotu pašalíků na 4 roky a mnozí by o ně v nových volbách možná přišli. Takže se nějaký ten zrádce najde, a svůj postoj vysvětlí jako zájem státu atd blaf blaf blaf. Nezlobte se, ale politikům jejich řečičky, že pracují pro blaho nás všech blaf blaf blaf nevěřím ani náhodou.

Mirek Šejna 22.8.2006 13:05

Marde (viz zkrvavené ruce komunistů)

Docela mě baví, jak pořád spojujete socany s komunisty.  Poprve je spojil Kalousek v roce 2005 v době, kdy on chtěl společně s Topolánkem vyvolat nedůvěru vládě. Tenkrát počítali, že se k nim bratrsky připojí komunisté se zkrvavenýma rukama, kteří do té doby vždy byli proti socanské koaliční vládě. Jenže komunisté poslali bratra Kalouse a Topolánka do řitního otvoru, když řekli, že se k nim nepřipojí. To musel být pro upřímného Kalouska šok. A tak začal cosi vykřikovat o spolupráci socanů s komunisty, cosi o KSČSSD. Předtím ale automaticky počítal s tím, že jednotný blok ODS-KDU-KSČM odstřelí vládu. Na to mu krvavé ruce bolševiků nevadily. Stejně tak nevadily krvavé ruce bolševiků Modrým ptákům při praktikování nulové tolerance, nebo při volbě čestného předsedy do funkce prezidenta.

WorryJohn 22.8.2006 13:36

Re: Marde (viz zkrvavené ruce komunistů)

Jojo, pravici už ten primitivní antikomunismus po sezóně přestává vycházet. Prvotní impuls skutečně udělal pan Kalousek.

Elias 22.8.2006 13:02

Tohle je dobrej článek.

vládík 22.8.2006 12:38

Co chcete od

 - na kořist v podobě ministra financí čekajícího pana Lžete! Tlustého

- přes "mrtvoly" se nahoru deroucího, sebestředného Béma či

- známého darebáka Langera?

S nimi Topolánek nemůže než výti.

PS: Nejsem žádný "antimodrák".

Sch.glosátor 22.8.2006 12:37

Topolánek je v neudržitelné pozici a táhne ODS ke dnu.

ODS by se vůbec neměla snažit sestavit vládu a nějak "vládnout" za cenu opuštění předvolebního programu. Menšinová vláda ODS s podporou ČSSD je sebevraždou a debaklem v dalších volbách. A zradou na voličích. Rozumné řešení je pokračování vlády ČSSD, výměna vedení ODS a předčasné parlamentní volby. A pokud jde o osobní rovinu, Topolánkové  se nedivím.

Euroealista 22.8.2006 11:52

Příznivci ODS podlehli klamu, jež povede k rozkolu a krizi v ODS

Dovoluji si upozornit, že 35% ODS je třetina a něco. Většina byla a je 50% a něco. ODS tedy není strana s většinou , ale pouze nejsilnější strana. ODS je vítez voleb ve smyslu soutěže mezi politickými stranami, ale o tom jestli je ODS vítězem voleb ve smyslu sestavení vlády, o tom se rozhoduje až teď!

Opět je  třeba rozzuřené ODSáky upozornit, že vítěz voleb v poměrném volebním systému nemusí sestavovat vládu. Vzor ODS, slovenský premiér Dzurinda také nikdy nevyhrál jako Paroubek volby, a to mu nevadilo aby byl skoro 8 let premiér Slovenska a dokonce chtěl být premiérem i po těchto volbách. Nesoudnost příznivců ODS je zábavná. Upírají Paroubkovi to, co jejich hrdina Dzurinda klidně dělal. Chápu to. Dzurinda je kamarád a Paroupek je křivák.

Protože příznivci ODS a jejich voliči podlehli klamu, že vyhráli volby a to prostě není pravda, tak vzniklý kompromis, která povede k jakékoliv vládě , bude vnímán pouze jako porážka ODS. A ODS bohužel musí tento krvavý kompromis udělat , protože vláda musí vzniknout a předčasné volby bez ČSSD nejdou vyvolat. Rozpor mezi falešnou představou vítězství a nutným kompromisem , ,kterému se nedá vyhnout (!), způsobí velké napětí ve straně a odklon vlastních voličů. Je to opravdové Pyrrhovo vítězství ODS. Socdem je naproti tomu v elegantní pozici, ve které šachově řečeno, s takto postavenými figurami nemůže průměrný hráč prohrát. Psychologicky ČSSD volby prohrála a strana to bez pnutí přežila. Každým jednáním může jenom získat. Nepopulátní kroky teď bude dělat ODS. Voliči ČSSD většinově velkou koalici podpoří a odliv se tedy v případě dohody nebude konat.

Pokud nezávisle takto logicky uvažuji, je jasné , která strana vyhraje příští volby. Pokud by volby byly do 6-12 měsíců, vyhraje ještě setrvačností ODS , protože by to bylo 2. kolo červnových voleb. Pokud budou volby za 2 roky a více, vyhrává ČSSD. Bude je totiž jednat o úplně jiné volby a s úplně jinou agendou. Poznámka: Do roka volby nebudou. Bohužel ODS je vyřízená. 

jz 22.8.2006 15:02

Re: Příznivci ODS podlehli klamu, jež povede k rozkolu a krizi v ODS

Skvele!

ODS udelala chybu uz ve volebni kampani, kdyz se tvarila, jako ze jde o zivot. Tim sice zmagorila spoustu lidi, co by normalne k volbam vubec nesli, aby tam vyrazili zachranovat Vlast pred Bolsevikem, ale bohuzel si tim zkomplikovala povolebni kompromisy.

Je treba si rict narovinu: je uplne jedno, kdo ma kolik volicu, je jedno, kdo je hodny a kdo zly, kdo je demokrat a kdo neni, vitezem voleb je ten, kdo dokaze vladnout. Ted to vidim tak 1:1, ze bude vladnout Paroubek. Kdyby ten clovek nevypadal a nechoval se tak hrozne, jak vypada a chova se, bylo by snazsi priznat, ze jedna skutecne brilantne. Vedle zloreceneho Klause je zloreceny Paroubek jediny skutecny politicky talent siroko daleko, bohuzel.

janoryna 22.8.2006 11:22

holásku máš pravdu.

proč se topolánek jako vítěz voleb s těma socanama vůbec baví. když vyhrál, tak ať vládne. jestli ale od toho paroubka něco potřebuje, tak holt musí něco nabídnout. sám by dělal to samé a jak vidět socani se úspěšné politice ODS-nulová tolerance ke vládě naučili. každej chvilku tahá pilku ! 

Stevie 22.8.2006 10:23

Předčasné volby

textČím dříve, tím lépe. Lidi by také měli v ulicích vyjádřit svůj názor!!

Malý Aston 22.8.2006 11:04

Re: Předčasné volby

Já se domnívám,že to pan Paroubek přepískne.Skončí dovolené,občané se vrátí od moře a zjistí,že bolševik tluče ne dveře. V poslanecké sněmovně se začne hlasovat a lid pochopí,že ten návrat před rok 1989 je stále více a více raálný. Dnes o spojení Paroubka + Filipa+Jakeše není žádných pochybností.

Jan 22.8.2006 10:07

ODS krome Kubiceho pouzila ve volebni kampani dalsi lez,

to kdyz v novinovych inzeratech a na volebnich bilboardech ukazovala ukazkove stastnou rodinu Mirka a Pavly Topolankovych. A uz dva mesice po volbach je skutecna situace ponekud jina:

http://www.ceskenoviny.cz/index_view.php?id=205386

Mirek Šejna 22.8.2006 10:12

Jane,

tohle bych sem netahal. Nechte rodinu Topolánka na pokoji. Tohle je jeho osobní věc a do politiky to nepatří.

Jan 22.8.2006 10:20

Re: Jane,

Ja bych to tady taky netahal, pokud by z toho ODS na jare neudelala jeden z piliru sve predvolebni kampane - nas program nestoji za nic, ale alespon pohledte na super Topolankovic rodinku.

Mard 22.8.2006 10:36

Re: Re: Jane,

Jo, takovéhle věci ovlivní jen idioty a pokud osobně jste idiot, tak se s tim nedá asi nic dělat. Já se rozhoduji dle programu strany a jejich návrhů řešení do budoucnosti, ne tím, koho předseda té které partaje píchá. Nepatřím ke čtenářům Blesku, kteří slintají nad intimními detaily ze života lidí, kteří dosáhli vyššího postavení než čtenáři.

Jan 22.8.2006 13:18

Re: Re: Re: Jane,

Moralka by mela mit sve misto v konani cloveka, ktery by rad delal premiera 10 milionum.

AeroKarel 22.8.2006 11:41

Re: Re: Jane,

Oni program celkem presentovali. Na rozdíl od socdem, pouze se vymezující proti programu ODS.

A pokud vás zajímají manželské záležitosti, položte očko na svého volebního leadera DRátha .......

AeroKarel 22.8.2006 11:42

Re: ODS krome Kubiceho pouzila ve volebni kampani dalsi lez,

Jak jste přišel na to, že Kubicova zpráva byla lež? I Bublan ji místy potvrzoval, ač nerad .......

loula 22.8.2006 11:58

Re: Re: ODS krome Kubiceho pouzila ve volebni kampani dalsi lez,

Já si nemyslím, že Kubiceho zpráva byla lež. Byla pouze součástí předvolební kampaně.

Lájoš B. 22.8.2006 13:08

Re: Re: Re: ODS krome Kubiceho pouzila ve volebni kampani dalsi lez,

jo, byla součástí předvolební kampaně, ale ČSSD, která dělala a dělá vše pro to, aby zarazila vyšetřování věcí, které jsou pro ni nepříjemné. Zajímejte se o to, které věci zarazila inspekce ministerstva vnitra zabavením vyšetřovacích materiálů, které odůvodnila vlastním vyšetřováním o podezření z vykazování neplatných cesťáků některých členů Kubiceho týmu. Jak dlouho to vyšetřuje, jak dlouho ještě bude. Jasně, pokud tam někdo podváděl, má vyletět, ale to nijak nemůže odůvodňovat faktické zablokování práce Kubiceho týmu.

jiri 22.8.2006 15:35

Re: ODS krome Kubiceho pouzila ve volebni kampani dalsi lez,

Vas titulek implikuje lzivost Kubiceho prohlaseni. Pokud nemate dukazy pro Vase tvrzeni je Vas prispevek velmi ideologicky a velmi nechutny.

Radim 22.8.2006 9:48

Z politiky na golf

Topolánek chápe dosah svých politických aktivit až se zpožděním a podařil se mu husarský kousek,že si proti sobě teď postavil všechny hráče na politickém hřišti včetně prezidenta.K tomu jeho milostná avantýra s poslankyní Talmanovou,kterou nechal zvolit místopředsedkyní PČR,manželka kandidující za jiné politické seskupení - tohle ten člověk těžko ustojí.Pan půlpremiér bez vlády by udělal pro svoji stranu nejlépe,kdyby se odporoučel a odešel hrát golf nebo střílet lukem.S sebou by si měl vzít komunistu Tlustého a svazáka Ivánka.

Malý Aston 22.8.2006 10:09

Re: Z politiky na golf

Pravicových voličů,občanů svobodných,samostatně se starajících o sebe a své rodiny je stále více a více. Ano,je zde skupina starých bolševiků,kariéristů,nikdy nepracujících mladých demokratů a mladých komunistů,kterým nasadili do hlavy pavouka a pavučiny.Je zde skupina občanů,kteří touží zase po vedoucí straně bolševiků,vše bude zadarmo,všichni budou mít stejně.To tady bylo a nestálo to za nic. Jenže je rok 2006,bolševik Paroubek,který se spojil s bolševikem Filipem,bojovníkem proti NATO,nemají šanci a můžete si svá hesla tady psát od rána do večera,nic na tom nezměníte. Budou nové volby o tom není žádných pochybností a uvidíme,kolik občanů ty Vaše bolševiky v ČSSD+KSČM bude volit.

občan z kraje města 22.8.2006 10:27

bohužel se asi mýlíš

Pravicových voličů nepřibývá. Ti co se o sebe dokáží postarat, to už dávno udělali a žijí spokojeně bez ohledu na stav svého majetku. Prvovovoliči volí většinou ve shodě s rodinou, zodpovědní pravici (většinou VŠ s výjimkou filosofické fakulty), nezodpovědní nejdou k volbám připadně nadšenci, kteří sní o utopickém ráji na zemi volí levici. Ubývá voličů komunistů, protože umírají. Lenoši a nešikové k volbám moc nechodí, ale ČSSD jim vysvětlila, že když správně zvolí mohou něco dostat zadarmo a navíc tím uškodí svým spokojenějším spoluobčanům, kterým závidí. Takže tihle lidi zvedly své líné zadky a šli toho Paroubka volit. Teď už bude vždycky stačí jim slíbit nějakou plošnou výhodu zadarmo a jdou volit znova. Tihle se také rychleji množí, za plození dětí se přece platí, antikoncepce je drahá. Až jejich namnožené potomstvo vyroste bude těch levicových voličů daleko víc. Navíc jsou jejich řady doplňovány azylanty, kteří také rádi něco zadarmo.