5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Bělobrádkův risk (1)

Jakoby z čistého nebe se najednou objevila zpráva, že místopředseda vlády ČR navštívil Sudetoněmecký dům a položil u památníku sudetoněmeckých obětí odsunu z Československa kytici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Rychlý 27.7.2015 7:35

Už ten vlčinec začíná být trochu směšný.

Do bot nám teče jinde, pane Vlku ! Vy si pěstujete svoje traumata, sudeťáci zase ty svoje. Udělejte si někde skanzen, rozdělte si ho plotem s elektrikou a házejte tam po sobě kameny do halelujá, určitě byste byl členem Řídící komise a v prvních řadách. Jenže svět už je jinde.

Já se Němců nebojím, to spíš některých Slovanů. Němci dostali tak přes hubu, že se poučili. A některým Slovanům by pohlavek možná taky prospěl.

F. Vejr 27.7.2015 6:59

Vysídlení neloajální menšiny k našemu státu

Němci ani dnes nemají v ústavě kapitolu o ochraně menšin v Německu. Proč? Stále jde o čistotu rasy? Konečné rozhodnutí o odsunu Němců ze Sudet padlo po vyhlazení Lidic a Heidrichyádě, čímž N. potvrdili svoji ideologii a panské právo v Evropě.První byl Winston Churchil, který vznesl návrh odsunu menšin, aby byl v Evropě klid. Dnes je vše liché, zanechané majetky nejen u nás, ale ve všech dalších zemích, které chtěli Němci opanovat, byly oceněny a odečteny z válečných reparací Mezinárodním reparačním úřadem a v Německu byly původním majitelům náhrady za opuštěný majetek proplaceny. Už samotná existence sudetoněmeckého domu je pofiderní, zvláště po prohlášení Němců o genocidě a bezpráví, kterého jsme se měli dopustit na Německu a Němcích (jak vydávají v brožurkách školákům) je výsměch našemu státu. Sudety v r. 38 muselo opustit 170.000 českých občanů a tyto domy obsadily Němci, kteří byli Hitlerem stahování z Itálie, jižního Tyrolska, pobaltských států (cca 434 tisíc) jako zálohy na doplňování postupně zabíraných území v Evropě. Jestli pan Bělohrádek  jel do jejich domu za účelem urgence dluhu za válečné reparace Česku, které byly vyčísleny na 19471 milionů dolarů, a jen část byla zaplacena, tak je to dobře a zdělí nám to.

D. Nowodny 27.7.2015 6:24

Potrfené

husy už se tady zase ozvaly !

J. Fridrich 27.7.2015 5:34

Soudruh Vlk opět nezklamal

Soudruh Vlk opět nezklamal - je to zapšklý, nenávistný stařík, nepřítel velkorysého usmíření v nynější, moderní Evropě. Takto kdyby se chovaly po II. svět. válce velké evropské národy - Francie, Anglie a Německo, tak by Evropa už možná neexistovala............................

P. Sulc 27.7.2015 4:27

A to nam to, paneku zase slo !

Tady je pan Vlk jako ta ryba ve vode, jak je neco s Nemci,to hned dostane novou energii, ten uz trosicku dementni pan. To na masine prsty jen litaly, vsak je clanek dosti dlouhy. Ale hlavne, ze si to pekne uzijete, ted ti Sudetaci urcite poradne nespi.

R. Szewczyk 27.7.2015 0:26

he he he

bych páně Vlkově připomněl, že to zničení tisiciletého státu, provedl jeden maďarský nájezdník, nějakej Jan Haryk Maszarik po matce , moravačce, Kropáček,