1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš odrovnal sám sebe, volby nevyhraj

Jako prezident by Andrej Babiš ani nejmenoval Tomia Okamuru předsedou vlády a to z jednoho prostého důvodu, že SPD podle něj nikdy nedosáhne takového volebního výsledku, aby vyhrála sněmovní volby a mohla sestavovat vládu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Čech 26.1.2023 16:34

Solidní média si pane Pawlico dokáží vydělat na sebe sama. Solidní novinařinou. Taková média ovšem u nás nejsou. Ta žijí z příspěvků hlupáků, ze lživé reklamy a z bulváru. Pokud jim ani to nestačí, musí pro ně existovat zvláštní zákon, který diktuje občanům speciální poplatek. Zde mám na mysli 125 Kč na ČT a 45 Kč na ČRO. A dotace, které jdou do Agrofertu za Babišem? na to lze říci jen jediné. Hloupý kdo dává a hloupější, kdo nebere. Nebere to, co socani nabízejí. On si Babiš ty dotace nenadiktoval. Byly mu socanským režimem poskytovány. To Vy asi však ve své závisti a neschpnosti nikdy nepochopíte.

H. Lukešová 26.1.2023 16:33

No dobře, pane Nováku, tak je paní Laurenčíková pro-ruská, tak ať je. Na levičáckých serverech je také spousta pro-palestinských lidí a také se kvůli tomu nezblázním. Lidé jsou holt různí.

D. Laurencikova 26.1.2023 16:33

Myslite toho "slusneho diskutera", ktery sem vlozil dokonce pornograficke obrazky? To bylo mozna i na moderaci uz moc, to bude ten duvod, proc jste ho tady uz nevidel. Se mnou muzete diskutovat, kdyz na to mate! Protoze na to nemate, tasite uz rovnou urazky.

L. Novák 26.1.2023 16:32

To je typ ženské vašeho typu z jednoho dávného českého TV seriálu "Nemocnice na kraji města", pojem, který v českém mediálním prostředí zlidověl. :-)

https://youtu.be/qP9e2j3UXMo

D. Laurencikova 26.1.2023 16:30

Ne, toto si uchovam. To je dokument dusevni bidy.

D. Laurencikova 26.1.2023 16:28

R^ To je poctenicko, co? To je tak primitivni propaganda, ze to Babisovi muze jenom pomoct.

L. Novák 26.1.2023 16:27

Naivko, vy zřejmě netušíte, že se o tento přístup pokoušela celá řada jinak slušných diskutérů. Jeden z nich, po marných pokusech a zinkasovaných nadávkách z klábosnice téhle nenávistné hádavé baby, se neudržel, a nazval ji "pizdou". Od té doby jsem ho tady neviděl...

D. Laurencikova 26.1.2023 16:27

Co je presne "nebeská k*áva", Novaku? To je hovezi dobytek s kridly, nebo jak si to ve sve zmucene hlave prestavujete?

H. Lukešová 26.1.2023 16:27

No papír se dá využít přece i jinak :-) . Dříve na podpal kamen.

H. Lukešová 26.1.2023 16:25

Víte, že já ani drtivou většinu těch webů na seznamu Nelež ani neznám, čtu o nich naprosto poprvé. Nechodím na ně. Mám jiné záliby.

D. Laurencikova 26.1.2023 16:25

Ja nemam vubec nic proti volebnimu boji, ale tento extremisticky, nenavistny hnuj, za ktery by se nestydel ani Goebbels si ve sve schrance proste nepreju!

D. Laurencikova 26.1.2023 16:21

Verte mi, ze na tom vubec nic k popukani nebylo! Obzvlast v osmdesatych letech, kdyz nam stavaly volhy u vrat, zatimco vy jste behal s napisy: "Se Sovetskym svazem na vecne casy"!

L. Novák 26.1.2023 16:21

Naivko, vidím, že jste schopna označit DEZINFO web "necenzurovanapravda.cz" jako "dobre stránky"... přestože z jeho obsahu je na první pohled zřejmé, že šíří propagandu a lži, a místní Putinova (a teď i Babišova) pátá kolona je používá jako "zdroj alternativní pravdy" (LŽÍ). Ale při vašem "sionistickém" zatmění mysli, které tady systematicky předvádíte, to pro mě zase takové překvapení není. Vy prostě patříte mezi tu většinu, která na podobné weby ráda naletí bez schopnosti rozlišit je od seriózních zdrojů. Tak se podívejte na odkaz, v němž je základní přehled (nikoliv však úplný) DEZINFO WEBŮ, které šíří LŽI A PROPAGANDU...

Dezinformace je lživá informace se záměrem zmatení veřejnosti

https://www.nelez.cz/

H. Lukešová 26.1.2023 16:18

Začala? Dobře, ale není to trošku dětinské argumentovat tím, kdo si "začal"... Paní Laurenčíková "napadla" pana Šafra, ale nikoho ze zdejších diskutérů...

Ostatní účastníci diskuse by měli s paní Laurenčíkovou polemizovat v čem se mýlí, a proč a v čem má pravdu pan Šafr..., a kde paní Laurenčíková "kecá"...

H. Lukešová 26.1.2023 16:08

Vidíte, mně Fórum 24 do schránky nepřišlo...

Ale dnes zveřejnily článek od lidovce Bartoška k tématu 78.výročí osvobození osvobození Osvětimi a ten byl napsaný dobře...Na Fóru 24 je třeba ocenit, že neotiskuje propalestinskou propagandu na rozdíl od Seznamu....

https://www.forum24.cz/to-jsou-paradoxy-nebyt-koneva-nebylo-by-v-osvetimi-koho-osvobozovat/

L. Novák 26.1.2023 16:07

"...moji osoby, manzelky byvaleho disidenta, signatare Charty 77..." ;-D Vy jste vážně k popukání!

L. Novák 26.1.2023 16:05

Forum24 - dostali ho všichni nejspíš společně s letáky obchodních řetězců do poštovní schránky. A proč by nemohli takové volební vydání vytisknout? Každý může svobodně hlásat, proč nevolit Babiše. Zvláště když vidím tu sprostou a nefér volební propagandu a LŽI, které ;-O Babiš a jeho fan-klub šíří po světě... Rv 8-o

J. Procházka 26.1.2023 16:03

Amen! Pane Hraji, rekl jste to vsechno i za mne. Babis je lump a hrabe si pod sebe, ale v ramci populismu sem tam udela neco rozumneho. Pavel je uhlazeny eurohujer. Navic ted neuveritelny tlak mainstreamu pro Pavla. Proto chca nechca volim Babise.

L. Novák 26.1.2023 15:57

Ale mělo... Takovo šílenou babu, která vyhledává příležitost hádat se a vypouštět propagandu Putina s Babišem, bych zabanoval hned. Nebo omezil počet příspěvků na den. Tolik ideologické nenávisti, co pozoruji u ní, tady lze nalézt jenom u několika málo (nejspíš komunistických) exotů.

J. Procházka 26.1.2023 15:55

Jak s Vami pani Laurencikova vetsinou nesouhlasim, tak tady 100% souhlas! "volebni vydani" Forum24 mi take pristalo ve schrance.

L. Novák 26.1.2023 15:50

A hleďme, nebeská k*áva D. Laurencikova už si zase šlehla! :-)

P. Diviš 26.1.2023 15:42

Jestli ten váš komentář byl podobný těm zde, tak se mu zas až tak nedivím (ač by se banovat nemělo).

P. Diviš 26.1.2023 15:41

Pěkné to není, ale omluvou budiž, že si pí Laurenčíková začala, jak je jejím zvykem.

D. Laurencikova 26.1.2023 15:33

Presne tak! Pavel odpovida slusne, uhlazene, nacvicene... loutka, ktera se naucila jakysi scenar. Zadna osobnost, zadna hrana, zadny vlastni smer... Politicky korektni, poslusny slouha toho, kdo je zrovna u vesla! Dnes ten, zitra onen - PP bude vzdycky ten nejvzornejsi poddany! Babis neni opravdu muj ideal prezidenta (!) a myslim, ze nikoho. Ale ty konske delky, kterymi u me predci PP snad ani nespocitam!

D. Laurencikova 26.1.2023 15:26

Takovy clovek, ktery islamistickou a vubec nejakou brutalni vrazdu proste zbagatelizuje slovy, ze: "Lide umiraji z ruznych duvodu", so what! to nema v hlave zcela v poradku. Az kdyby ten los padl napr. na jeho dite, ktere bylo " v nepravy cas na nepravem miste", pak by mu to doslo!

D. Laurencikova 26.1.2023 15:21

Vy jste skutecne prave nazval tento hystericky, propagandisticky, nenavistny platek Forum24, podle meho nazoru srovnatelny s nekdejsimi propagandistickymi materialy NSDAP, "solidnim mediem"?

H. Lukešová 26.1.2023 15:19

Víte, paní Laurenčíková, když někam napíši tu a tam zprávu o nějakém tom multikulturním obohacením, odpovědí mi bývá, že lidé umírají z různých důvodů, následkem nemocí a nehod.

Ale víte, co si myslím? Že Není nic horšího, než zemřít rukou vraha. Když umřeme následkem tragické nehody nebo smrtelné nemoci, jako je rakovina, je to neštěstí, hrůza, ale být obětí vraždy, to je něco jiného. A pozůstalí po obětech vraha si zajisté nemyslí, že se nic neděje, že při nehodách také umírají lidé.

D. Laurencikova 26.1.2023 15:13

To se deje skutecne, da se rict, kazdy den, pani Lukesova. Ne nadarmo se v jedne diskuzi vynoril navrh, vyvesit vsude tabule s napisem: احرص على عدم الطعن بسكين. هذا ممنوع هنا. (cesky: Dbejte na to, nepichat nozem. To je zde zakazano.). "Tak proto si stale casteji berou macetu", reagoval na to jeden ctenar. ;-)

D. Laurencikova 26.1.2023 14:59

Vyborne, pane Vychodil. Tento Sorosuv clanek jsem dokonce predevcirem uz vlozila do diskuze:

https://www.freiewelt.net/nachricht/george-soros-forderte-dass-osteuropaeer-mit-nato-waffen-fuer-die-usa-kaempfen-sollen-10092083/

J. Majzlík 26.1.2023 14:56

Přínos příspěvků kohokoliv, kdo naruší svými odlišnými, třeba i provokativními nebo zcestnými názory poklidný tok debaty či polemiky má dle všeho svůj neocenitelný význam. Pokusím se o jejich stručný výčet:

Princip narušování jednoty sboru nezbedným jedincem je použitelný i oboustranně.

Nabízí se zde tvůrčí pole pro rozličné taškáře, kteří jsou někdy schopni odlehčit ztěžklou atmosféru probíhající debaty. Parodie, paraboly, poučné bajky, přísloví, jinotaje je nám třeba k povzbuzení obrazotvornosti, která je od nepaměti lidskému rodu vždy po ruce, když je potřebné řešit každý malý i velký životní problém.

Demokraté tak dostávají příležitost vyvrátit hloupé, nepřijatelné argumenty svými protiargumenty. Musí tedy do diskuse zapojit nejen pocity a předsudky ale navíc i svoje myslivny.

Žvaví slimejšové si odlehčí a je jim dobře.

Čtenář může konfrontovat svoje postoj k předmětu diskuse s názory oponenta. V běžném životě, např. na pracovišti nebo při zaujaté debatě zahrádkářů jde mnohdy o neocenitelnou protislužbu.

Po proroštování obsahu kamen se může zlepšit jejich tah a sníží se nebezpečí otravy CO.

Vedením vyhrocené debaty s neurvalým oponentem, vedené slušným a stručným způsobem se nabývá převahy, získané nárůstem sebevědomí.

Na to, poslat v krajním případě dotyčného diskutéra do p .-. -.. . le je obvykle dost času.

Pro příliš zaujatého diskutéra by měl být vzorem John Wayne, který v jedné vypjaté westernové scéně uklidňuje horkokrevného darebu, sahajícího za Waynovými zády po pětačtyřicítce slovy "no hurry, no hurry".