14.6.2024 | Svátek má Roland


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kat 25.2.2006 7:59

Re: Nezvšeobecňovat

Samozrejme , pan Doktor pracuje jiste v zadluzene nemocnici a dostal pridano ! V CLK je snad povinne clenstvi a ne vsichni souhlasi se satelity typu Kubka , ci Doktora .
Doktor 25.2.2006 9:51

Re: Re: Nezvšeobecňovat

Ne všichni souhlasí s dr. Kubkem. Ale na sjezdu byl zvolen. Demokraticky a v tajném hlasování. Naše nemocnice, přesto, že je socialistická, skončila za r. 2005 v účetním zisku. Až bude veřejná nezisková, pak si to budete moci i ověřit. A úspory se týkají i nás, ale nevím, jestli někdo z naší nemocnice na demostraci byl. Je to možné (i v socialistických nemocnicích jsou takoví, kterým by zprůhlednění hospodaření vyhnalo z kapsy dost financí)
Petr1 25.2.2006 8:03

Re: Nezvšeobecňovat

Doktore, vysvětlete prosím, jaký je rozdíl mezi LOK a Lékařskou odborovou komorou. Jedna z těch dvou se může zrušit, nebo spojit.
ICO 25.2.2006 9:29

Re: Nezvšeobecňovat

Teda doktore to jste si naběhl. P. Rath vlk se svou smečkou se dobývají do ovčína pro bohatou kořist.
bob 25.2.2006 9:42

Re: Nezvšeobecňovat

Je mi Tě "upřímně" líto. Jsi prosťáček, který nevidí dál, než na špičku nosu.Hlavně když Ti Rath přidá plat na úkor pacientů a soukr. sektoru, že?
conqueror 25.2.2006 10:18

vite proč si

Koubek s Rathem rozumí? Protože jsou velcí kamarádi. Společně vyřvávali pro zvýšení platů. Proto. Ale to jste jaksi pozapoměl dodat. Jste jak Právo, nepíšete o tom, co se vám nehodí. Koubek se zasadil pro zmírnění vyhlášky proto, že ta je opravdu blbá a Rath poznal že přestřelil. A Rath s Koubkem se dohodl jenom proto, že s nikým jiným se o ní bavit nechtěl. Tož tak. Podle posledních poznatků to vypadá, že na ministerstvu zloději křičí :"Chyťte zloděje!".
Doktor 25.2.2006 10:29

Re: vite proč si

O vaší informovanosti v problematice svědčí to, že ani nevíte jak se prezident ČLK jmenuje.
Doktor 25.2.2006 10:30

Re: Re: vite proč si

A nebo o inteletku, když to jméno nedokážete ani správně opsat.
conqueror 25.2.2006 10:53

Re: Re: Re: vite proč si

No, kdo umí, ten umí. Kdo neumí, tak učí anebo aspoň poučuje. Anebo pracuje na ministerstvu zdravotnictví a mlží tím, že poukazuje na peníze jiných a živí tu správnou českou závist. A aby měl ten správný klid na práci, zaměstná nenávistí jiné, bohužel i vás...Tak do toho!
conqueror 25.2.2006 10:39

Re: Re: vite proč si

Byl to překlep, ale vám se hodí do krámu všechno, že? Ono je jaksi atraktivnější za tím vidět něco jiného, ó veliký propagandisto.
Irenak 25.2.2006 17:30

Re: Nezvšeobecňovat

Doktore, vy jste tak zaslepený svým titulem MUDr. (pokud ho ovšem máte), že jste si dosud nevšiml, že zdravotnictví nepatří lékařům. Na poskytování zdravotní péče se podílí to, čemu se říká zdravotnický tým - lékař, sestra, fyzioterapeut, nutriční terapeut(dietní), radiologický laborant z různých laboratoří, farmaceut, psycholog, biomedicínský technik, ošetřovatelé, sanitáři a i ti, kteří nejsou zdravotničtí pracovníci, ale bez kterých se prostě neobejdete - počítačoví odborníci, ti, kdo se starají o administrativu spojenou s vykazováním pojišťovny a další. Jako nehoráznou drzost od lékřů vidím to, že ústy ministra Ratha chtějí o této mase lidí rozhodovat, cht. Za dlouhá léta, která pracuji, jsem poznala, že většina lékařů po absolvování mediciny je přesvědčena, že získala patent na vzdělání právnické, ekonomické, psychologické a další. Mnozí jsou velmi příjemní společníci v civilním životě, ale naprosto direktivní a dogmatičtí v pracovním prostředí.