1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza 1.3.2006 8:54

A čemu se divíte?

Člověk by si řekl, že něco tak velkého a důležitého, jako je stát, mohou řídit a spravovat jen skuteční odborníci a lidé s patřičně zodpovědným přístupem k tomuto velkému úkolu. Přitom se z médií neustále dovídáme, že pravdou bude zřejmě pravý opak - se státní kasou nakládají lidé, kterým by soudný člověk nesvěřil ani novinový stánek, policie a justice pracuje ve prospěch zločinců, nikým netrestaná korupce drze bují kde se jen podíváte a všeobecně lze konstatovat, že jediným zájmem těch, kterým byla svěřena správa věcí veřejných, je nahrabat si co nejvíc do vlastní kapsy a udržet se za jakoukoliv cenu co nejdéle ve svých funkcích. Nenajdete mezi nimi ani špetku morálky a zodpovědnosti. Kdo ale může tuto situaci změnit, když volby jsou jen soutěží v tom, kdo dovede lépe slibovat nesplnitelné sliby a drtivá většina voličů evidentně nedisponuje pamětí, která by uchovávala informace starší pár týdnů (o schopnosti rozeznat stupidní lži od racionálních argumentů nemluvě).
Vládík 1.3.2006 8:54

Není se co divit

Není se co divit. Že je Pecina navýsost politickým šéfem úředu a že jeho jmenování je dalším posunem pryč od demokracie (od které nás odsouvá tzv. demokratrická strana) bylo jasné od počátku. Mimochodem všimněte si, kolik dřívějších pokut za skutečné porušení soutěže dominantními společnostmi bylo za Peciny zrušeno. Nedaly tyto společnosti něco na volební fond ČSSD? (V odpovědi se jistě shodneme.)
krok 1.3.2006 8:42

konkurs

Nejsem znalý v oboru, možná je to pitomost, ale proč věřitelé nepodali k soudu návrh na konkurs dlužníků?
Vládík 1.3.2006 8:49

Re: konkurs

Ani já nejsem znalý. Ale na některé státní organizace nelze vyhlásit konkurz. Možná k nim patří i nemocnice. Jinak snažit se zíkat peníze za staré dluhy je jedna věc a ukončit narůstání dluhů ukončením dodávek druhá.
rony 1.3.2006 8:52

Re: konkurs

Protože současný způsob konkurzního řízení je téměř spolehlivá cesta k tomu, aby se, za dohledu konkurzního soudu, napakoval správce konkurzní podstaty a jeho kamarádíčci a věřitelé své peníze již nikdy neviděli.
kuba 1.3.2006 8:23

To jsou mi věci ...

Na policii přišli současně ohlásit tři krádeže tři okradení. Policista je vyslechl a pak nařídil kolegovi: „Okamžitě všechny tři zavřít. Evidentně se domluvili a tím porušili kartelový zákon!“.
Honza 1.3.2006 8:14

Dryml hrál šachy o 30 mega ......

a antimopolní úřad se to snaží zaretušovat,jen tak dál soudruzi :-)Ty výmluvy jsou opravdu na úrovni zvláštní školy :-) Strejda Vik,blázen Rod,kakaovo euforická turistika,nyní Drymlovy šachy
jonáš 1.3.2006 8:36

Re: Dryml hrál šachy o 30 mega ......

Hmm, a jak myslíte že lobista Dalík vydělal příteli Topolánkovi na byt?
spaldings 1.3.2006 8:45

Re: Re: Dryml hrál šachy o 30 mega ......

a co teprve Kořistkovi, že ? Ten Dalík je bohatej.
Honza 1.3.2006 8:55

Re: Re: Dryml hrál šachy o 30 mega ......

jonáš: Jonáš a socdemáckej Tingl tangl.Vážený soudruhu,opravdu nevím jak a kde vydělal Dalík jakékoliv peníze,ale vím,že vy soudruzi z Lidového domu kradete a při tom hlasitě mlaskáte,když jste chyceni za ruku začnete bez důkazů napadat kohokoliv,že taky krade.Jste opravdu jen ubohej p´vl kterej už neví kudy kam !!!
 
Andy 1.3.2006 10:03

Re: Re: Re: Dryml hrál šachy o 30 mega ......

kdyby aspoń krad. On to dělá z pilnosti
jonáš 1.3.2006 10:24

Re: Re: Re: Dryml hrál šachy o 30 mega ......

my p´vlové to dycky děláme napůl z blbosti a napůl za cizí peníze, ste si nefšim? Hned si píšu na dveře cedulku, lidovej dům -- to bude dobrý. Nejste taky lobista? Von je to všechno stejnej ksindl, ať se vometá kolem jakýkoli partaje, howgh.
jonáš 1.3.2006 10:26

Re: Re: Re: Re: Dryml hrál šachy o 30 mega ......

Jinak ty šachy hráli prej nějakej Brouček a Bujakowski. Pokud umíte číst.
Ladislav N. 1.3.2006 13:41

Re: Re: Re: Re: Re: Dryml hrál šachy o 30 mega ......

To bude tím, že jsou "zprostředkovateli" výpalného. Když věc vyjde, podělí se, když nevyjde, jsou v průšvihu jenom "lobbysté" a dotyčný úředník/funkcionář zůstává čistý... Nemotají se tyhle "platby bokem" kolem Ratha už od jeho působení v ČLK?
Jarda C. 1.3.2006 8:13

Jasná zpráva pro všechna sdružení věřitelů

Pakliže postupujete proti dlužníkovi koordinovaně, urychleně se rozpusťte!!! Nebo na vás sociální demokrat  (přítel Pecina) pošle exekutora, aby v zájmu získání mastných pokut - dalších finančních zdrojů pro stát - zkonfiskoval zbytek vašeho majetku (který nestačil odčerpat dlužník). 
Ožulení klienti H-systému, jen abyste takto nepřišli i o náhradní střechu nad hlavou. Postupujete totiž ve vzájemné shodě a každý musí žalovat dlužníka sám, a basta!! Tak rozhodl ÚV ČSSD za nadšeného přitakávání ÚV KSČM. Na soudech asi mají málo nevyřízených spisů, takže si soudci z dlouhé chvíle musejí v práci luštit křížovky
občan z kraje města 1.3.2006 8:13

morální zrůdy

Za nebezpečné a z mého hlediska nepřijatelné, by bylo, kdyby se jeden z věřitelů snažil dohodnout s dlužníkem na přednostním uhrazením svého dluhu za protislužbu. Paradoxně vláda k takovému jednání vyzývala. Mám pocit, že je to v civilizovaných zemích i trestné.
Valentina 1.3.2006 17:29

Re: morální zrůdy

I u nás je to trestné, i u nás.
Šerlok Homeless 1.3.2006 7:47

To by tedy antimonopolní úřad měl zasáhnout i proti odborům.

Kvůli rovnosti přístupu nejlépe v případech kdy vyhlásí stávku pro několikaměsíční neproplácení mezd.
onlooker 1.3.2006 7:06

a antimopolní úřad

evidentně tahá za provázek KDU-ČSL ve záležitosti mýtného
Jara Novak 1.3.2006 6:54

znicte benzinky!!!

Ja chci antimonopolni rizeni proti benzinkam. Chtel jsem tuhle na dluh plnou nadrz a 2 kanystry, abych se mohl trochu projet v horach, zkusil jsem 4 benzinky a vsude mne poslali doprdele. Jiste to je spiknuti AVELu rizene agenty ODS a zahranicnimi stvavymi centralami. Rikal to Gross, Paroubek i Rath.
?? 1.3.2006 7:07

Re: znicte benzinky!!!

Tak na tohle může přijít jenom malý Jára.
I-Worm 1.3.2006 7:16

Re: znicte benzinky!!!

máš velké štěstí, že je v tom ODS nevinně. Jinak by Vám dali mnohem, mnohem víc... Ale druhej den byste byl bez auta.
ll 1.3.2006 6:39

Poděkujte KDU-ČSL

Jeden dostal NKÚ, druhý Antimonopolní úřad. Ukázka reálné politiky.
Aleš 1.3.2006 6:28

blbý článek

ČEZ byl dementován,   jinak je článek blbost.  Vám nepřipadá divné, že 4 klíčoví distributoři přeruší dodávky v jeden den? Nevidím jediný důvod toto neprověřit. Přece žádné rozhodnutí nebylo přijato.
Jara Novak 1.3.2006 6:55

Re: blbý článek

nebude to tim, ze stat vsem z tech 4 nezaplatil za zbozi co jste odebrali pred vic nez rokem?
spaldings 1.3.2006 8:50

Re: blbý článek

A co na tom chcete prověřovat ? Jestli se domluvili na jeden den ? A proč by se nedomluvili ? Co je na tom špatně ? Taky to žerete i s navijákem, že si berou pacientay jako rukojmí ? Omyl, hluboký omyl, pacienty (ty, kteří tohle platí) si bere jako rukojmí Rath. Položte si jednoduchou otázku. V případě, že by se dnes všichni pacienti uzdravili - byl by darebák kdo ? Ti co mají dluhy nebo ti, co je chtějí vyrovnat ?
jezevec 1.3.2006 10:21

Re: blbý článek

zkuste doříct tu větu do konce.
bylo by řešením, kdyby pozastavili své dodávky každý týden jeden?
Brabcak 1.3.2006 10:44

Re: blbý článek

A co by nemocnice donutilo zaplatit dluh, kdyby do stolu bouchl pouze jeden věřitel a ostatní vesele dodávali léky dál? Mně se společný postup vůči dlužníkovi zdá poměrně logický. Navíc mně vadí snaha předstírat, že ve zdravotnictví platí zákony volného trhu.
Lerak 1.3.2006 6:23

Co kdyby

došly léky na snížení tělesné hmotnosti.  Pecina a spol. by se mohli strachovat o své napuchlé tělesné schránky. A to tedy ne!
eTony 1.3.2006 6:19

mám otázku :

lze na zadlužená a neplatící nezisková zdravotnická zařízení, řízená ministerstvem zdravotnictví, vyhlásit konkurz ?
Pozn. : Josefe a Slavo, vy dva neodpovídejte.