4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: ANO, komunisti a estébáci

Novinářům se podařilo vyšťourat, že kromě již známých exkomunistů a téměř jistého agentství StB samotného majitele podnikatelského projektu, politické divize Agrofertu, hnutí ANO Andreje Babiše se mezi vlivnými členy Babišova hnutí pohybuje bývalý vysoce postavený funkcionář StB a špion, Jozef Kubů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kulheim 12.5.2014 8:45

Re: Starý ODSák zahřímal

Zatím neudělal vůbec nic. Pouze dělá drahoty a nakonec peníze uvolní. Např. zdravotnictví. Uvidíme na konci volebního období. I když je ekonomický růst, plánuje utratit víc peněz než Kalousek.

I. Hil 12.5.2014 5:13

No už chybé jenom vrazi z Wólstrýtu

a bude to dokonalé.

P. Sulc 12.5.2014 1:19

A oc jde ?

Kdysi si Cesi //Slovaci ne! // zvolili komunisty a na 1 maje vesele mavali praporky a tancovali castusky. Ted si zase zolili STBaka a nikomu to nevadi. Pivo je lacine, v TV je hokej, pak zase bude fotbal, slava nazdar narodu.

J. Vyhnalík 12.5.2014 2:00

Re: A oc jde ?

V totalitě se vývoj odehrává v cyklech. O co byla KSČ na Slovensku slabší těsně po válce, o to více kolaborantů a "pevných kádrů" dodalo po okupaci v roce 1968. Rozhodně jich bylo více než 1/3. Tak to v totalitních systémech prostě funguje. Takový Ceaušescu v Rumunsku přežil tak dlouho, protože rumunské komunisty dal Stalin popravit v čistkách a Ceaušescu se dostal k moci jako mladý "svazák".

To jsou procesy, které mají svoje cykly, jenom je problém, že v každé zemi byly nastaveny trochu jinak.