22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: ANO, komunisti a estébáci

Novinářům se podařilo vyšťourat, že kromě již známých exkomunistů a téměř jistého agentství StB samotného majitele podnikatelského projektu, politické divize Agrofertu, hnutí ANO Andreje Babiše se mezi vlivnými členy Babišova hnutí pohybuje bývalý vysoce postavený funkcionář StB a špion, Jozef Kubů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Čech 12.5.2014 9:33

Re: Na vládní Babišovo ANO se provalil další zlý, ošklivý,

Pane Slanino, je vidět, že ve své ideologické zaslepenosti ani nedokážete pořádně číst. Neřekl jsem, že na paty zlodějům bude šlapat pan Babiš, ale hnutí ANO. Pan Babiš totiž není hnutí ANO. Je pouze jeho lídrem Nic více a nic méně. Dokážete to pochopit?

Z. Švrček 12.5.2014 9:33

Re: Pane autore,

Čehož dokladem je tady ta "marginální" diskuse pod jeho člkánkem :-/

S. Rehulka 12.5.2014 9:31

Ti chlapci přičinliví.....

....mají zářný vzor za hranicemi. Vždyt Putin byl také nemastný, neslaný Prime Minister za Jelcina a podívejme se, co se z něho vyklubalo.....

Z. Švrček 12.5.2014 9:29

Re: pane Polanecký

A to jste ani nezmínil enormní nárust mandatorních výdajů za vlády socanů, který neustále zvyšují legislativní akty EU! Proti tomu se dá těžko něco dělat, mandatorní výdaje konzervují do značné míry výši zadlužení a jakákoliv opatření, která by je mohla snížit (navrhovali je opět ti zatraceníhodní pravičáci), byla vždy napadena kvičícími socialisty všeho druhu v čele s odbory s podporou ČSSD a komunistů a ve spojení s celou tou strašlivě rozmnoženou frontou darmožroutů od zájmových skupin po nevládní organizace, parazitující na veřejných penězích. Ti všichni dluhy kritizují jen tehdy, pokud se jim nesáhne na jejich granty a dotace. Pak sranda končí a jde se do ulic.

J. Slanina 12.5.2014 9:26

Re: Pane autore,

Za to ty,Šoustale, jsi mezi psychiatry na roztrhání, viď?

J. Slanina 12.5.2014 9:22

Re: pane Polanecký

Fuj! "chvályhodná"

J. Slanina 12.5.2014 9:21

Re: pane Polanecký

Pane Schustere. Vaše snaha je sice chválihodná, ale v případě šejna-lejna naprosto neproduktivní.

J. Slanina 12.5.2014 9:19

Re: Na vládní Babišovo ANO se provalil další zlý, ošklivý,

Výborně. Tak bureš prý hodlá šlapat na paty zlodějům a to nejen z ODS, ale obecně. Už se těším jak sám sebe zuje.

P. Schuster 12.5.2014 9:17

Re: pane Polanecký

Pane Šejno, kde jste na to přišel, že modří hoši zdecimovali českou ekonomiku více něž socani?

Tak v roce 1998, kdy nastupovali socialisté po Klausovi byl státní dluh 194,7 miliard korun. V roce 2006 kdy končil Parobek tak byla výše státního dluhu 802,5 miliard korun. A to byl průměrná nárůst DPH, kdy celá Evropa byla v konjunktuře přes 3 %. Až pak začala recese, kdy vládli modří hoši, ale za podstatně horších podmínek.(Nechci domyslet kdyby vládli v recesi socani, jak by jsme dopadli).

A současný státní rozpočet, má vyšší schodek o 12 miliard korun, než navrhoval Kalousek. Teda na Babiše bych se nespoléhal ani v nejmenším.

J. Slanina 12.5.2014 9:15

Re: Na vládní Babišovo ANO se provalil další zlý, ošklivý,

Jasně, anonyme. Hlavně že sousedovi ta koza chcípla, viď. Sice budeš taky rejt držkou v hovnech, ale soused dřív. Typický bolševický stav duše.

J. Slanina 12.5.2014 9:13

Tak takhle by to dopadlo....

... o dvacet let dříve, kdyby se bylo bývalo podařilo zakázat bolševiky. Všichni vychcaní, kteří už i dnes dobře ví, že v ksčm jim pšenka nepokvete, by založili ANO už tehdy, na názvu nezáleží.

J. Slanina 12.5.2014 9:08

Re: pane Polanecký

Ty bys, šejno lejno, byl evidentně spokojený i za Hitlera, hlavně kdyby ekonomika "šlapala". Ty tvé kydy o demokracii a svobodě projevu by tě za něj určitě spolehlivě pustily.

P. Čech 12.5.2014 9:06

O co ve skutečnosti jde.

Jedním z bodů programu hnutí ANO, ale i programu vlády, tedy celé vládnoucí koalice je vypracování a schválení zákona o obecném referendu. K jeho schválení vládnoucí koalice potřebuje ústavní většinu a neobejde se bez podpory politického hnutí Úsvit přímé demokracie. Spolu s ním má více než pořebných 120 hlasů poslanců. Kdyby se koalici nakonec nepodařilo nic jiného než scválení onoho zákona o obecném referendu, bude učiněn obrovský krok kupředu, ke skutečné demokracii.A zde má zase pravdu pan Šejna, ikdyž pouze částečnou. Pokud bude v ČR nastolena skutečná demokracie - vláda občanů, bude jedno, kdo tuto vládu občanů umožnil. Při takové vládě však občané musí mít v rukou přímý nástroj k prosazování jejich většinové vůle. Nástroj (obecné referendum), který jim všechny dosavadní politické strany upírají.Pod pojmem "všechny dosavadní politické strany mám na mysli ODS, TOP 09, ČSSD, KSČM, SZ, LIDEM, KDUČSL a velmi mnohé další. Bez nástroje, kterým občané mohou prosazovat svou většinovou vůli nelze hovořit nejen o parlamentní, ale o žádné demokracii.

P. Čech 12.5.2014 8:48

Re: Na vládní Babišovo ANO se provalil další zlý, ošklivý,

Tato strana byla založena nejen grázly pro zlodějny (vlastizrádce Václav Klaus), ale vesměs bývalými komunisty (Klak, Dyba, Stráský, Tlustý a mnoho dalších). O těchto lidech je jejich členství v KSČ obecně známo a netřeba je dokazovat. Osobně stále čekám na výrok soudu o  konfidentství či nekonfidentství pana Babiše. Pokud soud nerozhodne, mohou u nás tohoto člověka ostouzet pouze novináři (mají přece svobodu slova) a jiní hlupáci, kteří se označují za demokraty a přitom netuší, co to ona demokracie je.Mnoho našich lidí, vč. pana Polaneckého si plete demokracii s anarchií a to zejména tím, že si myslí, že v demokracii mají právo ostouzet každého a to bez uvedení jakýchkoliv důkazů o prohřešcích ostouzených. Zásadně ovšem nejen pan Polanecký, ale mnoho zde diskutujících vůbec nerozumí našemu volebnímu systému. Netuší, že voliči ANO nevolili pana Babiše, ale politické hnutí ANO a jeho program Program, který hodlá šlapat na paty zlodějům a to nejen z ODS, ale obecně. U nás totiž obecně nejsou voleni přímo kandidáti, ale politické strany a politická hnutí. Také proto je možné, že se nakonec mohou objevit v lavicích poslanců a na postech ministrů "bývalí" komunisté. Jsem přesvědčen o tom, že v případě existence většinového, dvoukolového volebního systému obecně by bylo nakonec zvoleno velmi málo "bývalých" komunistů, o komunistech současných nemluvě. Proč myslíte, že zde máme poměrný volební systém? Inu proto, aby nám mohli nadále vládnout komunisté a "bývalí" komunisté.

M. Šejna 12.5.2014 8:48

pane Polanecký

mě je úplně ukradené, kdo vládne v této zemi. Důležitý je stav ekonomiky a občanské svobody. A pokud poroste ekonomika a bude zachována demokracie a svoboda projevu, pak je úplně jedno, který vámi nenáviděný politik je u moci.

Od roku roku 2007 vládli ti vaši modří skvělí hoši, kteří společně s pravdoláskovými Bursíky a Kalousky zdecimovali českou ekonomiku a zadlužili stát víc, než rozhazovační socani. Současná vláda (ve které sedí estébák Babiš) zatím drží státní pokladnu v plusu, což se za posledních 15 let nikomu nepodařilo. A ekonomika dokonce začala růst. Přitom demokracie a svoboda projevu zůstala stejná. Takže mě tento stav vyhovuje.

A vy můžete být klidně nasranej na kdejakého estébáka u moci.

J. Kulheim 12.5.2014 8:45

Re: Starý ODSák zahřímal

Zatím neudělal vůbec nic. Pouze dělá drahoty a nakonec peníze uvolní. Např. zdravotnictví. Uvidíme na konci volebního období. I když je ekonomický růst, plánuje utratit víc peněz než Kalousek.

J. Kulheim 12.5.2014 8:40

Re: Na vládní Babišovo ANO se provalil další zlý, ošklivý,

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl,

Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, úroky z rozpočtových deficitů, Peťu z Budišova,Mrázka,který exceloval za 8 let vládnutí ČSSD,Krejčíře,který podporoval Grosse směnkami,stejně jako Babiš,který měl linku i v noci,Pitra se ziskem Setuzy za hubičku od Palase,Onderku studujícího na mezinárodní VŠ,aniž by splňoval dvě podmínky-domácí VŠ a 2 leta vysokého manažerství,o Rátha s Kralovičovou,kteří dodnes nevysvětlili,proč jim farmac.firmy platily miliony za setkání s nimi. Hoteliér Vlastimil Dvořák si zpětně může gratulovat, že se jeho přítel Jiří Paroubek stal premiérem. Na sklonku jeho vlády dosáhl úspěchu, na který marně čekal od počátku devadesátých let. Ministr financí Bohuslav Sobotka mu na daních prominul 26 milionů

J. Boleslav 12.5.2014 8:10

Re: Starý ODSák zahřímal

Máte pravdu, až na tu první osobu mn. čísla. S tou rozhodně nesouhlasím.

J. Boleslav 12.5.2014 8:09

Re: Na vládní Babišovo ANO se provalil další zlý, ošklivý,

Měl by možná tou tyčí, co se u ní po večerech svíjí, dostat do šiše, aby se mu rozsvítilo. Obávám se ale, že by to bylo stejně marné.

J. Boleslav 12.5.2014 8:07

Re: Starý ODSák zahřímal

Je pravdou, že je o něco líp, když ve Strakovce nesedí kmenoví bolševici, ale jenom růžoví s estébákovými poskoky. Ale ne zase až tam o moc, jak vidno. Kromě toho, k Babišovi neodcházejí převážně bolševičtí voliči, ale pomatení voliči jiných stran. Bolševici se o elektorát dělí spíš s Okamůrami.

P. Lenc 12.5.2014 8:05

Re: Na vládní Babišovo ANO se provalil další zlý, ošklivý,

To nic, to je jenom GOGO.

J. Boleslav 12.5.2014 8:04

Re: Na vládní Babišovo ANO se provalil další zlý, ošklivý,

Bolševický magor jak poleno.

J. Boleslav 12.5.2014 8:03

Když tolik osvícených voličů zvolilo

estébácko-bolševickou stvůru jako největší spásu a naději, není se čemu divit.

D. Nowodny 12.5.2014 7:55

Re: Starý ODSák zahřímal

Chtěl jste řící _ soudruhu Babiši ......

Jsme stále stejní.... nejdříve mašírujeme za vůdci Stalinem, Gotwaldem. Pak nás zblbnou Veverky, následuje Ůsvit a nakonec  " ANO bude lépe "   !!

Sice se říká " nevkroč dvakrát do stejné vody", ale my jsme  "stoprocentní kachny" co mají rády i každé bahno !!

K. Filek 12.5.2014 7:48

Re: Starý ODSák zahřímal

Takhle se tito skryti komouši dostali do vedení nepřímo.Ale jsou tam přes Babiše.Babiš neni vykupitel on jen hraje pro své firmy.Jsem zvědavý na koho budete nadávát za rok.

K. Filek 12.5.2014 7:45

Re: Na vládní Babišovo ANO se provalil další zlý, ošklivý,

Největší grázl jste asi vy gogo.Tolik pitomosti a zloby nebylo ani v rudém právu.

J. Gogo 12.5.2014 7:35

Na vládní Babišovo ANO se provalil další zlý, ošklivý,

nepěkná věc. Modrý roztleskávač Polanecký se tak rozohnil, že si to po sobě ani nepřečetl. Zkrátka se Polanecký musí smířit s tím, že modří grázli z ODS jsou mimo hru. On a Kalousek sice mohou hřímat a okopávat kotníky, ale karavana kráčí dál. Nemusím Babiše ani náhodou, ale na druhé straně je to nádherný pocit, když se ODS a TOP09 nedostaly do vlády. A jak to s modrým slizem je v současnosti napoví i volby do EP. A dnes jak je vidět, je voličům naprosto ukradené, jestli někdo byl či nebyl před řtvrt stoletím konfidentem. Voliči si spíše pamatují, kdo tady kradl. A v tom ODS jednoznačně vede. Tato strana byla založená grázly pro zlodějny a proto tak dopadla. Konečně. A Polanecký s Bartoněm se mohou bít prsa, jako lvi o mříže.

E. Heusinger 12.5.2014 7:29

Pane autore,

i kdybyste se ufňukal, tak o Vás nikdo zájem mít nebude.

V. Váňa 12.5.2014 7:21

Re: Starý ODSák zahřímal

Vážený pane Bureši, obávám se, že v této věci má p. Maleček pravdu.

Nebýt vysokého volebního výsledku ANO (a o něj se Babiš fakt zasloužil), tak tu máme na 99% vládu socanů s komoušema.

Ono se už mnohokrát ukázalo, že není ani tak důležité, kdo co byl, nýbrž čemu je ochoten oddat se nyní - viz Štětina. Ergo: je jedno, zda je ANO plné komoušů, důležité je, že ANO samo nerazí komunistickou ideologii a skutečně zabránilo nástupu komunistů do vlády.

Z. Bureš 12.5.2014 6:36

Re: Starý ODSák zahřímal

Malečku - takže ANO, přepěchované komunisty a estébáky.....zabránilo nástupu komoušů do vlády !!!

No - to je tedy parádní zjištění.....Vy asi hulíte špičkovej matroš - což ???