28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Andrej B. kontra Andrej B.

Položte mi na stůl seznam všech zásadních politických, ekonomických, osobních a jiných prohřešků českého premiéra (zdůrazňuji zásadních, ne ptákoviny á la Čapí hnízdo) a jsem si jist, že v něm najdu pár výhrad, kvůli nimž nebudu s Andrejem Babišem souhlasit, kdy mu budu hlasem byť jen pouhého řadového občana oponovat a kvůli čemu bych se za volební plentou musel rozmýšlet, zda ANO ještě ano čili nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pavelka 5.9.2021 11:43

No koho by jste si vzal k řízení vaší Firmy Urban? Babiše nebo Fialu potažmo Bartoše ?!

J. Urban 5.9.2021 11:40

Nj. Vy mate dost.:-/

V. Pavelka 5.9.2021 11:38

Krystalická demagogie p. Urban !EUJak z Bruselu..

V. Pavelka 5.9.2021 11:34

Článek 5, je v tom nevině .

J. Urban 5.9.2021 11:33

Muhehe;-D Asi si mne s někým pletete;-D;-D Nebo jste paranoidní a vidíte všude disidenty?:-/

J. Urban 5.9.2021 11:29

Nesrovnavam. Jen pisu, koho lide chteji. Nemuzu za to, koho lide chteji (vraha, vlastizradce, podvodnika...).;-D

P. Čech 5.9.2021 11:29

Zdsá se, že se mýlíte v jedné zásadní věci. U nás totiž žádná demokracie neexistuje. Demokracie totiž je "demos kratos" - vláda občanů či, chcete-li, jejich přímo volených zástupců. Rozhodně ne vláda politických stran či hnutí. O dění v demokratickém státě musí rozhodovat občané a nebo ve zcela konkrétních oblastech jejich většinově a přímo volení zástupci. Pokud tomu tak je, ani potom se občané nesmí vzdávat svého konečného slova ve věcech, týkajících se jejich většiny. Musí k tomu mít ve svých rukou instituty referenda či všeobčanského hlasování tak, jako tomu je v jediné demokratické zemi na světě a to ve Švýcarsku. U nás jde o klasickou diktaturu menšiny - členů a příznivců politických stran a hnutí. Ani jeden z těchto politických subjektů, jichž je dokonce více než 150 nepředstavuje vůli většiny občanů. A proto jakákoliv vláda takovýchto politických subjektů není demokratická. Ani být nemůže. A výsledkem také nemůže být demokratický stát.

J. Vlček 5.9.2021 11:28

A v jakou hvězdu jasnou věříte vy, pane emeritní disidente a pedagogu demagogu Urbane? ? ;-D;-D;-D

J. Urban 5.9.2021 11:28

Omezovani osobni svobody. Nic? Tak to jste asi blbecek.

V. Pavelka 5.9.2021 11:22

Zkrátka Hoblík jste zabral šponu tak hluboko že okecáte i zničenej kus !:-/

J. Vlček 5.9.2021 11:19

Pane Kašpárku, pan Klepetko je naopak velmi vnímavý a seriózní člověk, narozdíl od vás, normálního kašpárka. ;-D

P. Čech 5.9.2021 11:18

Těch slušných lidí je v politice opravdu velmi málo. Srovnávat Babiše s Gottwaldem či Dubčekem je opravdu vrchol. Jakkoliv mu vyčítám jeho členství ve zločinecké KSČ, rozhodně nezradil svou zemi jako Dubček, který podepsal Moskevské protokoly a zasloužil se tím o 21 let trvající přítomnost sovětských vojsk v ČSSR. Slušný člověk může být slušným v systému ale nikoliv v politice. To je opravdu výjimka. Slušnému člověku totiž přítomnost v politice znechutí ostatní neslušní politici, kterých je u nás v této naprostá většina. Mají-li tito v rukou článek 5 ústavy, je to o to horší. Ten článek totiž veškeré špatnosti jen vyvolává a předjímá. Je šitý na míru právě těm špatným politikům z neméně špatných politických stran. A o tom to všechno je.

V. Pavelka 5.9.2021 11:14

Von Braun , Byl raketový odborník v Německu i v USA ! Babiš uměl byznys za komančů a potvrdil to i za kapitalismu ! Babiš prostě umí , proto ho volím i mnoho jiných nechce, aby nám velelo hejno zpovykaných vyhladovělých komunálních břídilů ,kteří se neštítí ničeho, aby se dostali k lizu, schovávajících se za hodnoty které ani nepřečtou !

V. Bok 5.9.2021 11:04

No, když ma na to nárok, proč ne? By jste to neudelal a tak zůstanete porad sockou.

Tu dotaci povolili příslušné úřady i ministerstva. ( Tehdy vládl na financích jisty Kalousek). Jakmile zacala kampaň, Babis ji hned vrátil. I bez rozhodnut úřadů, které ji porad povazuji za platnou..

V. Bok 5.9.2021 10:59

No a co? Vy byste volil Taiwance? Důležitý je vztah k zemi, kde žije a je jeho domovem. V čemž mohou byt obs docela příkladem. Kazdy z nas ma minulost, že

V. Pavelka 5.9.2021 10:58

Takový únos bych si dal taky, s dobrým servisem a ochrankou, místního znalce !A co se mu ,mladýmu stalo tak hroznýho ?

V. Bok 5.9.2021 10:55

Ehhh, vidim ze Váš prehled děsivě drti vsechny relevantni argumenty. Proboha, člověče, vždyť o tom nic nevíte.

J. Kašpárek 5.9.2021 10:54

pane Klepetko, Vy jste zvrhlý člověk....

V. Bok 5.9.2021 10:52

Obdivuji Vás, tolik let sledovat zivot těch dvou, skryvat se, v desti stat na zápraží, koukat do oken ci byt zavřený ve skříni v ložnici... to by vydržel málokdo...

Ale zas vše vite a můžete nás poučit...

V. Pavelka 5.9.2021 10:42

Máme demokracii . Ale taky emigranty , kteří se po převratu vrátili . Moravec , Hutka atd. kteří zde šíří jakousi nenaplněnou nenávist a zavádějí tady západní Liberálsocialismus v různých institucích kam se protlačili a Drží pospolu s Bruselem a domácími stranami si přihřát politickou polévku , a celkem nezakrývají agresivní náturu celého snažení ! Bude více Demokracie a jaké se ptám jestli porazí Babiše ?!

V. Klepetko 5.9.2021 10:35

Hlavně tu nechceme ministra spravedlnosti Andreje Babiše mladšího ve vládě Pekariové - Adamové, nebo jak se ta divná kreatura vlastně jmenuje :-)

V. Klepetko 5.9.2021 10:27

Tak tento váš diskuzní příspěvek se velmi podobá tomu, co předvedl Babiš junior - je to příliš agresivní...

Opravdu si myslite, že takto odlákáte nějakého voliče? Už to začíná vypadat, že to odvlečení nemocného juniora do ČR a do předvolebních spárů cvokaře Pekarové - Adamové by mohlo být pro něj ze zdravotního hlediska mnohem riskantnějši, než byl ten výlet na Krym...

J. Urban 5.9.2021 10:23

Nj. Ted nam vladne Slovak. Po volbach se k nemu mozna prida Japonec. A vetsina naroda bude uspokojena.;-D

J. Urban 5.9.2021 10:21

No, Ústava... on systém je jedna vec, co z nej udelaji lidi, je druha vec. Slusny clovek dokaze byt slusny v kazdem systemu. Babisovi a jemu podobnym se darilo za komancu a dari se jim zase. Proc? Protoze takove "politiky" lide proste chteji. Chteli Gottwalda, pak chteli Dubceka, ted holt chteji Babise.

J. Urban 5.9.2021 10:17

Tak. Ovsem argumenty, dokumenty a fakta na cleny te sekty bohuzel nezabiraji. Uverili. Jsou to takovi islamiste v ceskem vydani, jen misto Mohameda maji Andreje.;-D;-D

V. Klepetko 5.9.2021 10:13

Nejsem si jistý, že když nahradíme volnou soutěž politických stran volnou soutěží individualit, tak se míra té zloby a nenavisti nějak zmenší...

No a když tu volnou soutěž (i se vší tou špínou) úplně odstraníte, tak nám tu vznikne systém, který bude vůči postiženým lidem jako junior chovat mnohem méně milosrdně, než ta demokracie...

A té zloby by nebylo, kdyby po ní nebyla mezi voliči určitého typu poptávka - můžeme si za to vlastně sami!

politici nám jen zrcadlí naši vlastní bídu. Jany Václavíkové, Kašpárkové, Jirkovští, Pelantové a Kolářové jsou tu mezi námi, a dokud se nám je nepodaří trochu zcivilizovat, mrzáci budou i nadále zneužíváni v politickém boji a pravda a láska nezvítězí. Na druhou stranu nevím, jestli by to byla nějaká výhra :-)

S. Sedlák 5.9.2021 9:56

Nejde ani tak o toho pána, jako o jeho otce, který se dokladovaně zachoval ke svému synovi jako dobytek.

S. Sedlák 5.9.2021 9:53

Co to melete?

Míra provinění se počítá podle (už nakradeného) majetku?

Babiš je lakomec, který by po sobě ..... sežral. Ten je schopný žádat o dotani 50Mega na čapák, ale i 50k na krmení pro kozy. Nechá to udělat i když, podle vašich pochybných měřítek, je to pro něj asi tak 5 halířů.

S. Sedlák 5.9.2021 9:44

Vaše "nestrannost" je naprosto zřejmá už jen z toho důvodu, že čapák považujete za ptákovinu.

Ptákovinou se čapák snad může jevit jako ptákovina jen ve srovnání s ostatními Babišovými lumpárnami. Ptákovina to ovšem není, protože za 50x menší provinění skončili mnozí v předbabišovské době v kriminále nebo přinejmenším mimo politiku. Mnozí starostové, kteří se dopustili čehosi podobného, skončili potrestaní u soudu. A to činili ve prospěch své obce, že.

To, co Babiš provedl svému synovi, že ho nejprve nastrčil jako obětního beránka a pak ho uklidil na Krym j doprovodu podivného individua, je ukázkou, že je to gauner bez zábran. A to vše bez ohledu na to zda byl či nebyl syn nemocný. Nevím totiž, co je větší lumpárna, zda cosi podobného učinit nemocnému či zdravému synovi.

Vrána k vráně sedá, takže nezbývá než konstatovat, že ten, kdo volí Babiše je také podobný gauner.

M. Hoblík 5.9.2021 9:27

Zkrátka Babiš je tak prolhaný, že ve své lži nezná bratra, ani syna...