28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Andrej B. kontra Andrej B.

Položte mi na stůl seznam všech zásadních politických, ekonomických, osobních a jiných prohřešků českého premiéra (zdůrazňuji zásadních, ne ptákoviny á la Čapí hnízdo) a jsem si jist, že v něm najdu pár výhrad, kvůli nimž nebudu s Andrejem Babišem souhlasit, kdy mu budu hlasem byť jen pouhého řadového občana oponovat a kvůli čemu bych se za volební plentou musel rozmýšlet, zda ANO ještě ano čili nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Macků 4.9.2021 8:46

Paní Těhanová pravděpodobně Vám uniklo, o čem můj článek je: pouze o vztahu otce a syna. O ničem jiném můj zatemnělý mozek nepsal. Apropó Babiš jr. už byl dávno dospělý a svéprávný (?) člověk, jehož by nikdo proti jeho vůli nemohl dostat ani na Krym, ani na psychiatrii.

M. Těhanová 4.9.2021 8:32

Pokud ho takto hodnotíte, pak jste slepý a hluchý. KaŽDÝM SVÝM POČINEM PROJEVUJE OBROVSKOU NEKOMPETENTNOST. nechápu lidi jako jste vy, kteří neumí používat vlastní rozum.

F. Navrátil 4.9.2021 8:21

Babiš starší není zcela jistě ani ideální premiér, ani otec, ale zneužití jeho zmateného syna ve volební kampani považuji za politický hyenismus.

J. Nevrkla 4.9.2021 8:10

R^

I. Pávek 4.9.2021 8:04

R^

I. Pávek 4.9.2021 8:03

Milostivá, já hodnotím p. Babiše jen ve funkci předsedy vlády a to celkově pozitivně. I když jsem ho nikdy nevolil, respektuji ho a respektuji i ty, jenž ho volí a budou volit. A propó, zkusila jste taky něco vybudovat nebo jen plníte záchod.

J. Vlček 4.9.2021 7:53

Pane Macků, velmi dobře napsáno. R^R^R^

Ačkoliv v tomto směru nemám zkušenost žádnou, chápu dobře vaše slova a myšlenky v článku uvedené.

Jména Slonková a Kubík jsou pro mne, od jisté doby, synonymem novinářského hyenismu par excellence. Je příznačné, že se na tomto příběhu pohotově přiživil, a svoji polívčičku si přihrál, i "dobrosrdečný" pan Kalousek.

M. Těhanová 4.9.2021 7:40

Nechci se juniora zastávat, ale nezačal být duševně nemocný poté, co se začalo s vyšetřováním Čapího Hnízda? Vy byste nemocného syna poslal na Krym místo na psychiatrickou kliniku. Jen zatemněný mozek může uvažovat v intencích pana Macků, který odmítá vidět babiše, jaký ve skutečnosti je. Chamtivý megaloman, nic víc. Sám nic nevybudoval, jen vykšeftařil. Ale jak se sám pochlubil, ČH byl jeho nejlepší projekt, který vymyslel on sám. To ostatní nevymyslel, jen za pomoci korupce KOUPIL.!!!!!!!

I. Pávek 4.9.2021 7:26

Dobře napsáno R^ , článek přesně kopíruje moje zkušenosti. Pokud otec dává a uhlazuje cestičku, je k něčemu dobrý. Ale jak řekne jsi dospělý, je třeba opustit hnízdo nebo přispívat do rozpočtu na svoji spotřebu je jaksi zle. Pokud vím, piloti dopravních letadel jsou špičky špiček a duševně neustále prověřováni. Že by se při tom na něco přišlo, nebo hrůza nepřišlo? Osobně si myslím že je to jen smrad který selhal v samostatném životě ale že on za to jaksi nemůže.

J. Bárta 4.9.2021 7:16

Problém našich aktivistických novinářů není v tom, jakou otázku položí, ale v tom, jakou otázku nepoloží a proč.

J. Krásenský 4.9.2021 7:03

Nesdílím představu hnutí "antibabiš", že našli v osobě ABjun burešův kryptonit.

T. Kohout 4.9.2021 5:51

Inu, prostě, fanatičtí antibabišovci jsou tak zaslepeni svoji nenávistí, že jsou ochotni k téměř jakékoli špíně. To je asi tak výsledek veškeré té jejich činnosti. A z "politologického" hlediska dosahují opak toho, co chtějí.

K. Machala 4.9.2021 3:31

Bez ohledu na rodinné vztahy dotace EU pokřivují rovné podmínky na trhu, nezřídka přerozdělováním od malých a středních k velkým. Dotace podporují všechny 3 velké formace, ANO pak do kapsy svého majitele. Čapáky jsou důležité jako symbol špatného hospodaření, když už ty dotace jsou, tak nemají posilovat velké na úkor malých, Polsko si kupříkladu za ně staví dálnice pro všechny, ně rekreační soukromá sídla.

P. Hatina 4.9.2021 2:58

Děkuji, velice dobře popsáno. Sice by se dalo mnoho otázek doplnit, ovšem už jen fakt, že si ani na ten otcův předvolební projev nedokázal dojít sám, leč dovedl ho tam režisér a autor dokudramat pan Klusák (a to ihned s připravenými kamerami), ukazuje že Babiš junior už nic jiného než hračka v politickém boji není.

Zdůrazňuji v politickém, pokud by se týkalo trestního řízení proti jeho otci, jak v článku naznačeno, jakékoliv jeho svědectví bude naprosto bezcenné.