7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Douša Josef 8.3.2007 10:51

Re: Článek má mít název. Amerika čumí jak to KGB a GRU umí.

Na to je dobré číst v dnešní MfD Steigerwaldův článek. Předválečné Československo, patřící mezi přední státy Evropy svou hospodářskou úrovní, technikou, vyrovnané úrovní s Rakouskem. Stačilo 40 let bolševického panství a jsme sto let za opicemi, na třetině platů těch evropských států a sousedního Rakouska. Nejméně do roku 2037 máme co dohánět (vypočítáno ze současných příjmů a tempa jejich růstu). Ve včerejším tisku proběhly výsledky výzkumného institutu, který zjistil, že EU zaostává 22 let v ekonomice za USA a 30 let ve vědě a výzkumu! Na závěr Steigerwaldova článku je otázka: Proč máme znovu útočícím komunistům svěřit budování světlých zítřků, když jimi řízené státy dopadly tak, jak dopadly? A ti co je volí by měli vysvětlit, co vlastně od nich, ve světle těchto faktů, čekají!

Mard 8.3.2007 10:49

Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Víte tyhle řeči nemám moc rád. Ono se říká, že třeba komunisti jsou i ve Francii, ale víte že tam je volí cca 2% obyvatel a jsou zcela marginální? A mezi námi je rozdíl mezi komunisty ve Francii, kteří se nepodíleli na vraždách nebo masové gonocidě obyvatelstva a komunisty z jiných "vyspělých" socialistických zemí.

Mard 8.3.2007 10:46

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Ano. Právě z toho důvodu je zastaralý! Jejich schopnost moderních vědeckých simulací pomocí výkonných počítačů je poměrně žalostná. Podívejte se na TOP100 výkonných počítačů a zjistíte že více než 50% je v USA. Co se týče jaderných zbraní Francie, tak asi nejvýznamnější je ponorková raketa MSBS M45 s doletem 6000km+ a 6-ti jadernými hlavicemi á 100 kilotun typu TN75.

demokrat 8.3.2007 10:45

Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Podle Vaší logiky je Evropa už ztracena, protože bolševici už jsou i Norové, Němci, Rakušané...,protože USA základny se jim také nelíbí, a to dokonce, i když nebudou na jejich území. Nějaký lepší argument by nebyl ?

MP 8.3.2007 10:44

Re: Re: Re: Re: Dotaz

A k tomu bundeswehru atd. to je skoda slov. Vubec netusite cim je ktera armada vyzbrojena a jen tak placate.

F. Čech 8.3.2007 10:39

Soudruzi budou kecat i nadále.

Jsou to vesměs buď kreténi, nebo docela chytří, ale hodně zapšklí bolševici, kteří byli odstaveni od žlabu a přišli definitivně o možnost všemožně nás sekýrovat. Jejich strašení americkým radarem připomíná jejich boj proti americkému brouku - Mandelince bramborové, kterou údajně pašovali američtí agenti do ČSR v krabičkách od sirek a rozhazovali je po našich polích. A teď zase ten americký radar a protiraketová obrana Česka. Tihle američtí imperialisté už neví jak by nám ublížili. Ruské vojáky jsme vyhnali, "mírové" sovětské rakety s atomovými hlavicemi si Rusové už odvezli tak kdo nás teď ochrání před Mandelinkou a obranným protiraketovým americkým radarem?  

Mard 8.3.2007 10:34

Re: Re: Re: Re: Fascinuje mne vira autorova,

Fakt je, že mě stále překvapuje, že někdo pokládá ža jakousi povinnost američanů nám umožnit bezvízový styk. Když vidím, jací lidé proti tomu protestují, tak bych na jejich místě raději na vízech trval dál. Já jsem o vízum požádal a bez jakýchkoliv problémů jsem jej dostal na celých 25 let (buhužel američani nepočítají s tím že český pas se musí měnit jak automobil po pár letech) a ani immigrační úředníci mi nikdy nekladli žádné překážky. Zkrátka chápu, že osoby trestané, nebo pochybné zjevy, by raději cestovali bez víza, ale mě to vízum nedělá nejmenší problémy.

MP 8.3.2007 10:33

Re: Re: Re: Re: Dotaz

a proc myslite, ze je francouzsky jaderny arzenal zastaraly? Jestli se dobre pamatuju, tak Francouzi delali testy jeste v devadesatych letech a tehdy kolem toho bylo revu, jako by chteli rozpoutat treti svetovou - zvlast z ameriky. A kdyz mate tak dobre informace, urcite nam prozradite, jake hlavice maji francouzi ve vyzbroji a kdy je zavedli :-) 

Malý Aston 8.3.2007 10:33

Článek má mít název. Amerika čumí jak to KGB a GRU umí.

Události roku 1989 připravila KGB a GRU o tom již není žádných pochybností.Neznám jediný důvod,proč ještě komančové věří v ideu Lenina nebo Stalina.Tento systém je nefunkčí,nezajišťuje prosperitu nikomu a zejména bránil imperiálním snahám rusů rozšířit území a trvalý vliv na Evropu a Asii.Postoj Ruska je stejný jako byl za cara Mikuláše,Lenina,Stalina a konče Putinem.Copak neznáme proč byl podepsán Brest-Litevský mír se ztrátou území aby Stalin zajistil jeho zrušení a další rozšíření?Je jedno,zda se vládne mužikům,komoušům nebo někomu jinému,cíl je jasný mocenské touhy a ovládnutí svých bývalých držav.Rusové poznali,že budování socialismu již vyždímalo všechny možnosti.Provedli převrat u svých satelitů,ustoupili dočasně z Východní Evropy a zase se vrátí a ovládnou celou Evropu.Ovládají zásobování Evropy plynem a ropu,díky Zeleným se jim podařilo zlikvidovat hutnictví a těžkou chemii.Jejich agenti nikdy neopustili řady ani v BIS,policii,tajných službách a to oni řídí události posledních dnů.Je zajímavé,že žádný novinář nepíše o situaci v naší rozvědce.To jen včera problesk malý šot o boji propuštěných členů Stb proti stávající rozvědce.Takže Stbáci,rozvědčíci,bachaři a to o kterých ještě nic nevíme sedí v BIS,rozvědkách,parlamentu,Evropském parlamentu,řídí televize a ovládají mediální přenosy jako Moravec.Vážení,jednou se probutíte jako my v roce 1968 a Evropský svaz se bude jmenovat Ruský svaz.Všechno k tomu směřuje.:-D

Mard 8.3.2007 10:28

Re: Re: Vážený pane Beneši,

Ale má pravdu že to bylo slabé. Pan Beneš má na víc, než dělat vtipy na úrovni Zaorálka (Vondra - vandrák) ....

Mard 8.3.2007 10:27

Re: Zahadolog a jinak sileny spisovatel Wojnar, ale lidi mu davaji za pravdu!)

Za provádění akce sčítání všech blbců v ČR by měli dostat příspěvek od státu. Je to určitě užitečná činnost, zejména podporuji, aby shromáždili i adresy těchto lidí, aby jejich léčení pak bylo organizačně jednodušší.

Mard 8.3.2007 10:22

Re: Re: Re: Dotaz

No pokud máte na mysli zastaralý francouzský jaderný arzenál s jednou moderní letedlovou lodí, nebo italské ponorky s trvalými problémy, nebo německý Bundeswehr, který má v pořádku jen letadla,  tak zřejmě se Evropa může bránit leda tak švejkovinami. Anglie má dobrý arzenál, jak námořní, tak i letecký. Nicméně Anglie je partnerem USA a nijak se nehrne do spolupráce se zbytkem Evropy. Evropa sama nemá jako celek žádnou obranu, s výjimkou toho, že podstatná část evropských států je sdružena s USA v NATO.

A. 8.3.2007 10:22

Soudruzi, přestaňte už kecat !

Pane Beneši, to snad nemůžete myslet vážně. Chtít po soudruzích, aby přestali kecat! To je jako kdybyste chtěl po kaprech, aby si sami vypustili rybník. Jejich úspěšnost je přece založena na demagogii a lži. Všechna fakta mluví proti nim. 100 000 000 mrtvých mluví proti nim. Zplundrovaná ekonomika všech zemí, kde se dostali k moci mluví proti nim. Jen ČSR se díky jejich vládě propadla z 5. na 45. místo, co do životní úrovně. Přesto je tu dále volí téměř polovina národa. Proč by s tím lhaním měli přestávat, když pro něj tady mají tak vděčné publikum?!

Mard 8.3.2007 10:18

Re: on se tu Tv jeste nekdo diva?

Já to zapnul asi na deset minut, bohužel jsem slyšel Zaorálka blábolit o firmě Halliburton, co podle něj vládne Americe místo presidenta, udělalo se mi zle od žaludku a raději jsem to vypnul a šel se projít ven. Možná konečně ČT začala plnit svou roli - dávají tam takové věci, že lidi raději jsou dělat něco užitečného místo toha aby se dívali na takový hnůj.

MP 8.3.2007 10:18

Re: Re: Dotaz

vy nevite naprosto nic o tom, co maji evropane k dispozici. To ze kazdych 10 let nevyvolaji novou valku jeste neznamena, ze se nemaji cim branit.

Malý Aston 8.3.2007 10:14

Re: Dotaz

Vážený pane,můžete mi sdělit proč Stalin podepsal tajný dodatek s Hitlerem?Můžete mi sdělit za jaké peníze soudruh Lenin chytil tu ošklivou pohlavní nemoc na kterou zemřel a která měla vliv na jeho dementní chování?Víte těch otázek je hodně ale jedno nemůžete popřít.Američané se po 1.světové válce nasrali na ty blbce v Evropě a nechtěli mít nic společného ani s Hitlerem ani Stalinem a to z důvodů že byli oba dva naprosto šílení.Mám dojem,že to udělají i dnes.Máte zájem o vládu rusáků? Máte ji mít a těmi pistolkami co máte jako evropané k dispozici se můžete bránit.:-D

jirka.s. 8.3.2007 10:13

Re: Re: Pindy starého Beneše

No přece, imperialistický "vojenskoprůmyslový komplex " se přece vyskytoval v každé brožurce VUMLu alespoň 86x!

Douša Josef 8.3.2007 9:58

Re: Re: Re: Fascinuje mne vira autorova,

Taky jeden co emigroval - byl vyslán do zahraničí? Podobný, co se z toho zcela zbláznil zde otravuje na PSU již hodně dlouho. A už vypuzuje jen nadávky a exkrementy. Abyste také tak neskončil!

Douša Josef 8.3.2007 9:54

Re: Re: Re: Pindy starého Beneše

Vy sám také nemáte ARGUMENTY, to co říkáte jsem slyšel v hodinách marx-leninismu na VŠ. Jsou to jen PROKLAMACE a HESLA! Nepleťte si to s argumentací. Ta Vám kulhá na všechny čtyři. V Evropě před 2.sv.válkou byly také MECHANIZMY, jak válce zabránit, vojenské smlouvy, pakty, existovala Společnost národů. Vše se rázem sesypalo přičiněním jednoho blázna a imperiálních zájmů Ruska! Jděte trochu zpět do historie, nečtěte jen Dějiny Velké vlastenecké války !

Jan Mahďák 8.3.2007 9:54

Dotaz

Vážený pane,

můžete mi sdělit proč prezident Rooselwelt zakázal informovat admirála Kinkaida o termínu útoku Japonců na Honolulu? Termín přece USA věděly dopředu protože četly japonský "purpurový" kód. Ostatní všichni velící tuto informaci obdrželi!

S pozdravem a s přáním hezkého dne !

neo029 8.3.2007 9:52

on se tu Tv jeste nekdo diva?

tedy mimo milicionaru, agentu Stb, duchodcu a socek ?:-) zadny clovek se zdravym rozumem se prece nemuze na tu rudou propagandu, co den co den hrne ta "verejnopravni" banda divat !

Douša Josef 8.3.2007 9:50

Re: Vážený pane Beneši,

Ještě že se máte na čem točit! Vás ani tak nevzruší bolševická zarputilost Zaorálka, jeho marx-leninské projevy, zato s Vámi zacloumá Benešova ironická poznámka!

fugas 8.3.2007 9:48

Re: Re: Fascinuje mne vira autorova,

SVATA PRAVDA A ZE TECH PITOMCU U NAS JE!

fox 8.3.2007 9:45

Re: Re: Fascinuje mne vira autorova,

Trefné Milane.Byl jsem vUSA loni.První Čech(Češka) se kterou jsem se tam setkal neměla povolení k pobytu.My to všechno berem jinak.Tak se nedivme.U nás neplatí nic,zákony ,slušnost,to je pro Američany nestravitelné.Kam Čech vstoupí,to rozvrátí-Rakousko,protektorát,tábor míru a socialismu,EU na tom taky není nejlíp.Nedej bože,ještě USA.Kdo by se postavil arabášům?

ICO 8.3.2007 9:40

Re: Re: Re: Re: Britanie zase cumi,

Vy se těžko vyrovnáváte, že pan Klaus je na hradě a jsou Vám příjemnější akademici kteří nesmějí být kritizováni ani profesorem ekonomie. To jen jako dodatek k tomu Lysenkovi.

Co když má ten pan Klaus alespoň trochu pravdy, jak se s tím vyrovnáte?

Kajda 8.3.2007 9:40

Re: Re: Pindy starého Beneše

Souhlas.

Douša Josef 8.3.2007 9:40

Re: Re: Re: Pindy starého Beneše

Vážený bláhový vypravěči - OSN je již delší dobu naprosto neschopnou organizací ve světě něco řídit, nebo dokonce řídit zbrojení a šíření nukleárních zbraní. I rezoluce RB jsou naprosto neúčinné vůči zemím, jako jsou KLDR, Irán, Irák a další. OSN se stala jen diskuzním klubem vydávající provolání. To je asi tak vše! Jestliže na jednu stranu napíšete, že je zbytečné se obávat od států "zla" něčeho, že by je Američané silou svých zbraní smetli, pak se ptám, jak jste na druhé straně dospěl k přesvědčení, že státy "zla" pracují na vývoji jaderných zbraní, protože se cítí být ohroženy. K čemu by jim to bylo???? Síly Američanů v tomto směru nikdy nedosáhnou! Jiné ovšem je, jak Vám zde někdo správně napsal, schopnost fanatických islamistů tu jadernou katastrofu vyvolat, protože pro ně je umírání zřejmě slastí! A to je důvod, proč se musíme bránit proti jejich fanatismu, to je důvod, proč je nutné jim zabránit se k jaderným zbraním vůbec dostat! Stejně je to s komunistickým fanatismem v KLDR! 

Ale myslím, že je marné v tomto směru Vám jakkoli oponovat. Máte zafixovaný v mozku americký imperialismus a jeho touhu vše obsadit a s tím už se u Vás zřejmě nedá ani v budoucnu cokoli podniknout! Ne Benešovy, ale Vaše pindy jsou nesmyslné!

fox 8.3.2007 9:36

Re: Žvanění kolem raketové základny

Jako včera i dnes musím s Vámi čtenáři souhlasit.Všimněte si ,že na místo šéfa vojenské rozvědky někdo chce nastrčit profláklého Růžka!!Kdo a proč asi?Nikdo nic,ale už to běží.

Kajda 8.3.2007 9:33

Re: Re: Fascinuje mne vira autorova,

R^;-D

čárli 8.3.2007 9:30

Re: Pindy starého Beneše

Nemilý soudruhu, vámi zmiňovaný odvetný zdrcující úder by vyvolal pěkné peklo na celém světě.