7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
David Werner 8.3.2007 12:28

Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

@por. (Ko)Kot

Delit se o Polsko s Hitlerem, Katyn, Afghanistan, Cecna, Kolektivisace, DDR '53, Madarsko '56, CSSR '68 atd. byly osvicene cniy?;-€;-O(Y) At zije svobodne (bez komancu a jejich (Y)lizalu) Cesko!!>-

Malý Aston 8.3.2007 12:23

Re: Putinovi a maršálům CCCP se vyplatí vyhrožovat asi proto, aby

Ano,pátá kolona pod vedením Paroubka a Filipa se snaží.Copak nepochopili,že rusové již zrušili to budování komunismu pro prokázanou blbost a vrátili se zase ke své tradiční imperiální politice?

Douša Josef 8.3.2007 12:22

Re: Re: Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Já nejsem neslušnej, já mu to jen otočil nazpět. Return!

Malý Aston 8.3.2007 12:18

Re: Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Klídek,to jen ruské velvyslanectví,které platí všechny levičáky dalo pokyn.Dále Jelínek z té přípravky mladých komoušů dal domácí úkol svým ovečkám.To chce klid.:-D

J.Mach 8.3.2007 12:17

Re: Re: Re: Re: Britanie zase cumi,

Zochu, to, že nevíte, kdo to byl Lysenko, není tak moc velká ostuda. Co je ale velká ostuda jsou vaše komentáře, psané bez znalosti faktů. Jinak Lysenko byl jeden z mnoha bolševických podvodných "vědců", spolu s na př. Lepešinskou. 

Malý Aston 8.3.2007 12:16

Re: Pane Beneši, přestaňte kecat vy a jděte tam kde jste byl a můžete pokračovt v lízání

Obyvatelé této země řvali pod vedením komančů zastřelte ty zrádce,řvali Dubček na Hrad v roce 1968,řvali ať žije Husák a Sovětský svaz na věčné časy,potom řvali zase Dubček na Hrad.Těmto občanům máte zájem nechat rozhodovat? Na základě protiamerické propagandy Janečka,Moravce,Zaorálka a Filipa?:-D

Malý Aston 8.3.2007 12:12

Re: demokraté by válčili a komunisté jsou pro mír - není to absurdní ?

A Vás platí za Vaše názory KGB nebo GRU nebo Filip a Paroubek?:-D

gen. Douša Josef 8.3.2007 12:11

Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Přepadení Československa v roce 68 byl válečný zločin. Zcela jednoznačně! Tak o čem zde píšeš proruskej dobytku?

demokrat 8.3.2007 12:07

demokraté by válčili a komunisté jsou pro mír - není to absurdní ?

Že mu pero neupadne, když píše na podporu takového vraha (viz Irák), jako je Bush a snaží se s ním zatáhnout naší zemi do zbrojení a válek a vystavit nás hrozbě teroristů. Hanba!!!!!! 

gerontusinza 8.3.2007 12:06

Pane Beneši, přestaňte kecat vy a jděte tam kde jste byl a můžete pokračovt v lízání

čehokoli.((Y)), ale nechte rozhodnouit obyvatele tétp země. V referendu. Blbcům vašeho formátu může naslouchat jen cizozemec, protože neví a  nežije v této zemi,. Možná že vás i obdivují. Já nikoli, není totiž  proč.

por. Kot 8.3.2007 12:03

Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Bombardování Drážďan byl válečný zločin, stejně jako hození atomové bomby na japonská města. Zcela jednoznačně, tak o čem tady píšeš ty proamerickej dobytku? Rv;-€

Pete Brich 8.3.2007 11:53

Jen nechte být!

Dovážel by z Ruska levný plyn!

PB

Douša Josef 8.3.2007 11:46

Mard

....Já to zapnul asi na deset minut, bohužel jsem slyšel Zaorálka blábolit o firmě Halliburton, co podle něj vládne Americe místo presidenta, udělalo se mi zle od žaludku...

Jenže ten Zaorálek to zřejmě - tedy tu blbost - rozeslal i na základní organizace, protože se to objevilo již před třemi týdny na PSU, jak rakety "Obsluhuje firma s.r.o", která si bude bez vědomí vlády střílet jak se jí zachce. Lidová tvořivost sosanů to ještě dotvořila!

Oni si zřejmě pletou výrobní koncern s tím, že s ním bude ta společnost i válčit. To je jako bych napsal, že s radary Věra bude ve válce operovat bývalá Tesla Pardubice. Že to napsali sosanští potroblíci zde, se ani nedivím, ale když o tom začne i Zaorálek, tak si říkám - Bože, co za idi.ota mělo být ministrem zahraničí!

MP 8.3.2007 11:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

jestli to nekoho zajima, tak tady je odkaz na vyzbroj armad jednotlivych statu

http://www.army-technology.com/projects/

Douša Josef 8.3.2007 11:34

Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále. / osvobození Brna duben 1945

A proč nám to píšete? Jednak to všichni znají, jednak mám pocit, že to číslo jste přestřelil. Ale hlavně - když někdo začne mluvit o zločinech a vraždách komunistů, pak zbylí komunisté ječí, že je to dáááááávno a že jsou už naprosto jiní, a že se v tom nemáme neustále hrabat! A válka je ještě dáááávněji a přesto s Rudou armádou a fašisty vždy vyběhnete. Nehrozí-li dnes nebezpečí komunismu, proč se obávat ještě dávnějšího fašismu? Tomu stále nerozumím! Fašisté mohou být také již naprosto jiní!

www racek 8.3.2007 11:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

parametry T 9O v pné výstroji jsou ovšem velice impozantní. nicméně, jsou jich opravdu jen stovky, v nejlepším případě.  leopardy jsou v průměru kvalitativně mnohem výše než průměr ruské armády.

cca 8.3.2007 11:25

Re: on se tu Tv jeste nekdo diva?

včera jsem se díval na hokej - rudá propaganda jak bič !!! ;-P 

jarda O. 8.3.2007 11:23

Putinovi a maršálům CCCP se vyplatí vyhrožovat asi proto, aby

se pátá kolona v Česku měla čeho chytit. Oni dobře vědí, že šíření atmosféry strachu patří do arzenálu zrádců, a českomoravští soudruzi, spolu s užitečnými blbci, k nim bezesporu patří.

Každý trouba, včetně dobře informovaných ruských generálů však ví, že východně vysunuté americké základny na polském a českém území by neměly dost "bitevního prostoru", aby včas reagovaly na ruské rakety.

Naše pátá kolona pod vedením soudruha Zaorálka prostě dělá bvalým soudruhům z Kremlu radost. ;-D

Pete Brich 8.3.2007 11:20

Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále. / osvobození Brna duben 1945

A to už bylo skoro po válce! Bylo potřeba se honem zbavit nepohodlných!

PB

Pete Brich 8.3.2007 11:17

Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

protože kromě vražd a zlodějin nic jiného neumí.

PB

Pete Brich 8.3.2007 11:11

A ti co je volí by měli vysvětlit, co vlastně od nich, ve světle těchto faktů, čekají!

To je přeci jasné. Blahobyt. Jen je potřeba rozšířit futra na sociálních odborech, aby se tam všichni vešli. Podle nich se peníze líhnou právě tam. Stejně jako podle ekologistů elwktřina vzniká tak, že se otočí vypinačem.

PB

lucina 8.3.2007 11:10

Re: Re: Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Kéž by bylo možný vybudovat bolševický skansen-koncentrák a tyhlety pitomce tam vždycky aspoň na půl roku zavřít! A na pak je poslat na rekreaci do Iráku, Iránu nebo Syrie, ale tam by je bez americké ochrany odkráglovali už na hranicích a domů by přišlo jen video. Proboha, vzbuďte se, pomatenci! To není o tom, že nemáte rádi Klause nebo ODS, ale jde o celou Evropu, a Amíci nás zase budou tahat z hnoje, do kterého jsme se sami zahrabali.

MP 8.3.2007 11:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

1. nevim proc by mela byt USA na kolenou proti bundeswehru, pokud vim zadna valka se zatim nechysta

2. konvencni valka proti Rusku je nesmysl uz od dob prvnich balistickych raket s jadernymi hlavicemi (a to i pro americany)

3. mate nejake podivne predstavy o sile ruske konvencni armady. Jestli si myslite, ze T90 je lepsi tank nez Leopard 2A6, tak ja tedy ne. Navic Nemci disponuji stovkami techto modernich tanku, Rusove nakupuji diky sve ekonomice tak maximalne kolem 10 rocne.

bývalý voják 8.3.2007 11:07

Re: Soudruzi budou kecat i nadále. / osvobození Brna duben 1945

Brno osvobodila Rudá armáda  26. dubna 1945 a padlo zde cca 15 000 rudoarmějců

a 1200 domácích. Nevím kolik našich lidí bylo pohřešováno v Brně v roce 1968 a později.

Brmboš 8.3.2007 11:07

Re: Pořád se nemohu rozhodnout,

Topolánek s Čunkem nic. Copak vám udělali, že jste na ně zapomněl?

pepa 8.3.2007 11:04

Re: Re: Re: Dotaz

evropané mají k dispozici keci papalášů 

už se těším jak budou diskutovat s teroristy o nelidskosti jejich chování

Mard 8.3.2007 10:57

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Jasně. USA je na kolenou před hrozivým potenciálem Budeswehru. Jsem rád že jste takový optimista. Možná ani netušíte, jaké byly problémy logisticky a systematicky zajistit součinnost ve společných akcích s VB a USA. Interlinky mezi letadly a řízením nefungují, součinnost detekce a následného targetingu problémová, akrátka jejich technika je teď asi tak 10-15 let pozadu proti současné špičce. Jejich systémy řízení palby ani nejsou schopni pojmout současne existující datové zdroje. Při válce proti nějakému africkému státu s zastaralými Mig a Mirage by to stačilo, ale proti Rusku už zřejmě ne.

F. Čech 8.3.2007 10:55

Re: Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Soudruzi masově vraždili všude, kde se dostali k moci. Stejně jako nacisté. A mít moc,dělali by to i dnes i tady v Česku, stejně jako by to dělali, pokud by měli moc a Rusy v zádech, i ve Francii. Jedinou ochranou před rudými a hnědými extrémisty jsou USA. proto vám tak vadí!

Kubeš 8.3.2007 10:54

Re: on se tu Tv jeste nekdo diva?

Musím se zastat důchodců, já na př. na ČT se dívám minimálně a na Moravce už vůbec ne.

MP 8.3.2007 10:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

jo takze jsou zastarale, protoze je neotestovali na pocitaci, ale v realu? No to je vazne zajimavy nazor. Co aby se i nosice testovali jen na pocitacich, to by pak asi generalove cumeli, az by se slo na ostro, ze to nelita, protoze pocitacovy test nedokazal postihnout vsechny aspekty realneho sveta...