7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 8.3.2007 20:48

Re: Re: Re: Jak úžasná podoba ... II

A proč to píšete sem a ne do té televize. Zde se vyjevuje Beneš, Zaorálek, Vízek, Jelínek, Pehe .....A v komentářích každý, kdo umí do klábosnice ďobnout. Pláčete na špatném hrobě.

Ostatně, i v té TV se mimo skupin zcela marginálních vyteluje kdekdo.

mimozemstan 8.3.2007 20:48

Re: Skalnímu bolševikovi, který si s typickou leninskou drzostí říká demokrat.

R^

Evelýna 8.3.2007 20:43

Re: Re: Jak úžasná podoba ... II

 A Vy zase chcete, aby se psalo jen to, co vyhovuje Vám a zcela zřejmě také považujete jiný názor za lumpárnu.  ( tomto případě názor p.Beneše) Názor nebo komentář nemusí být nestranný, ale přístup k diskutujícím ze strany medíí  má být stejný. Bohužel to TV neumí, nebo nechce umět.

FSuchoš 8.3.2007 19:26

Re: smutné zjištění

stále čekám, jakého lepšího a solidnějšího politika konkrétně ráčí jmenovat zdejší kanálové, než je právě Zaorálek

PetrH 8.3.2007 19:16

Re: Jak úžasná podoba ... II

Nevím, jaké má pan Beneš "mocenské prostředky". Ale vyslovit vlastní názor dle vás nesmí, chápete to, zdá se, jako teror. A kde jste proboha vyčetl, že názor nebo komentář má být nestranný? Vezměte si dějepis, ani po tisících letech se nevyhnete subjektivnímu hodnocení! Vy byste prostě chtěl, aby všichni psali po vašem, což pokládáte za nestranné a tolerantní, kdežto každý jiný názor je lumpárna. Takže, ač jsem nechtěl, se připojuji k poslední větě pana Beneše: Soudruzi, přestaňte už kecat !

S úctou Váš soutrh.

FSuchoš 8.3.2007 19:09

Re: Re: Re: amerika čumí

ta prý pomáhá k erekci

asoka 8.3.2007 19:08

Jak úžasná podoba ... II

Kdo teď zpochybňuje vedoucí úlohu trhu, oprávněnost umístění základny atd. toho je opět pomocí všech mocenských prostředků nutno zničit a dehonestovat.

Měl jsem tento web docela rád, ale již delší dobu pozoruji že hlavně reflexe politických událostí pozbyla jakoukoliv známku nestranosti a objektivity.

Jestliže se tehdy říkalo těm netolerantním "soudruzi", tak těm dnešním říkám "soutrzi".

A Vy pane Beneši k soutrhům dozajista patříte ...

PetrH 8.3.2007 19:06

Re: Kde je chyba ?

Dobrý nápad, napište, až najdete!;-D

asoka 8.3.2007 19:05

Jak úžasná podoba ... I

Při čtení tohoto textu plného nenávisti a intolerance jsem si na chvíli myslel, že čtu něco jako "Zaprodanci a samozvanci" psané ve smradlavé hloubce a pachu normalizace. Označovat nálepkovat nositele odlišných názorů totiž naprosto odpovídá v té době používaným floskulím. Jen z v té době používaných "přisluhovačů imperializmu" se nyní stali "soudruzi".

Myslím, že právě Váš článek pěkně ilustruje jak to vlastně s tou demokracií v naší zemi je. Místo věcných argumentů - ostrakizace. Dogmatická, obtížně věcně prokazatelná fakta je nutné  bránit všemi prostředky.

Kdo tehdy zpochybňoval vedoucí úlohu KSČ byl nepřítel, kterého bylo nutno pomocí všech mocenských prostředků zničit a dehonestovat.

FSuchoš 8.3.2007 19:05

Re: Re: Zabývat se vážně výroky pana Zaorálka IMHO nemá smysl.

jmenuj důvěryhodnějšího a solidnějšího politika, než je Zaorálek. Bez vytáček

Morax 8.3.2007 19:02

Re: Skalnímu bolševikovi, který si s typickou leninskou drzostí říká demokrat.

Vyborne, obcas s Vami muzu i souhlasit...

F.Vízek 8.3.2007 19:02

Kde je chyba ?

Když si z textu pana Beneše odmyslím osobní invektivy a také rádobyvtipné  historizující  paralely, nenacházím  jedinou myšlenku, která by si zasloužila reakci.  Asi jsem málo pozorný, možná také rozumově nedostatečně vyvinutý ... Hledám chybu u sebe, jak se sluší a patří a autorovi nespílám ...

milan 8.3.2007 19:01

Re: amerika čumí

TO UZ SOUDRUH STALIN UDELAL V BERLINE ZEZ AVREL KOHOUTKY BA I PRISTUPOVE CESTY..AMICI NEKLADLI PODMORSKY KABEL, NEB JSOU TO CHYTRI HOSI,ALE ZORGANISOVALI LETECKY MOST...MASOVEMU VRAHU STALINOVI JEHO ZAMER ZNICIT OSTROV DEMOKRACIE V RUDEM KRVAVEM MORI  NEVYSEL....VV>-;-D

Jan (ne ten od Cibulky) 8.3.2007 18:57

Re: Zrovna ctu

ma byt: US viza se na  25 let nevydavaji...

Jan (ne ten od Cibulky) 8.3.2007 18:56

Zrovna ctu

na www.ihned.cz, ze Bush s Klausem nehodla ztracet cas. To rozcililo a urazilo i Vojtecha Filipa, ktery se svymi soudruhy klause zvolil do funkce. Je videt, ze Americanum nikdo z Ceska nestoji ani za par minut casu, i kdyz potrebuji upichnout svou zakladnu.

Jeste pro toho lhare, ktery pouziva nick Mard: US viza se na  let nevydavaji, pro drzitele ceskych pasu byla vydavana nejdriv jednoleta viza (jako razitko), pozdeji maximalne na 10 let (label). Je videt, ze plati, co modry soudruh, tot hulvat nebo lhar.

David Werner 8.3.2007 18:56

Re: Re: demokraté by válčili a komunisté jsou pro mír - není to absurdní ?

Jaky je mezi temi lumpy rozdil?

FSuchoš 8.3.2007 18:55

Re: Ti dva si mají co vyčítat. Zloděj nebo udavač, všechno jedna rodina.

někdo sbírá známky, jiný špíny

FSuchoš 8.3.2007 18:50

Re: Skalnímu bolševikovi, který si s typickou leninskou drzostí říká demokrat.

zírám, kde přišel falešnej muzikant k tolika moudrostem. Z tohoto alegra by jsi se měl pokusit raději slátat něco na téma ma non troppo

Spravedlivy 8.3.2007 18:49

Re: Informace o lidských právech v USA nepohodlné ?

To bude proto, ze zde se smi psat jen proamericka propaganda nesbolsevifowanou czestinou.

Spravedlivy 8.3.2007 18:46

Kam smisela nesbolsewifowana czestina?

:-D:-D:-D

FSuchoš 8.3.2007 18:40

Re: to je zase síla!

jo, hnusem bývají velebnosti, s tím se dá souhlasit

FSuchoš 8.3.2007 18:37

Re: Re: Poněkud absurdní postoj ke světu....

byly snad v té době lepší možnosti, jak poslat elektřinu do Tvého teplého bytečku? Byli jsme v tomto směru světovou raritou? A jak souvisí kyselé deště před dvaceti lety s dnešním oteplováním? Neoteplil se spíše nadměrně Tvůj mozek?

jarda O. 8.3.2007 18:32

ad: Jsem Slovan ty proamerické prase.

Řekl bych, že se nemáš čím chlubit, protože Slovanství je značka průměrné inteligence a neschopnosti se povznést nad sebe sama. Je to napůl instinkt a napůl nevědomost. Běda, přeroste-li v afektované vlastenčení. Od Slovanství k vlastenčení je krátká míle, asi jako z jedné hospody do druhé. ;-D

FSuchoš 8.3.2007 18:28

Re: Re: No, Brichu, tabor miru a socialismu uz prece davno zbankrotoval

kdybys uměl pořádně číst, tak by jsi se mohl dovědět i něco jiného, než to co zde blábolíš

jarda O. 8.3.2007 18:27

ad: Jsem Slovan ty proamerické prase.

Řekl bych, že se nemáš čím chlubit, protože Slovanství je značka průměrné inteligence a neschopnost se povznést nad sebe sama. Je to napůl instinkt a napůl nevědomost. Běda, přeroste-li v afektované vlastenčení. Od Slovanství k vlastenčení je krátká míle, asi jako z jedné hospody do druhé.

BuBu 8.3.2007 18:23

Re: Rudý Sokrate . . .

. . . můžeš si být jistý, že nejen panu Benešovi, ale i mne a všem dalším, normálně myslícím lidem . . . se zvedají žaludky - ale z Tebe ! Jsi kabinetní ukázkou bolševické chátry: Bez jediného argumentu zde zvracíš rudé hleny !

Jestli Ty tleskáš KSČ - neboli "bolševickému hnoji", který má na svědomí milióny mrtvých ve jménu třídní nenávisti . . . či jestli tleskáš tomu socialistickému sajrajtu, který zadlužil zemi astronomickou sumou a který povýšil zlodějinu, korupci a nájemné vraždy na základní normu lidského jednání . . . pak jsi hnus ještě větší, než jsme doufali a patříš mezi nenuznější lidský odpad ! Takže ano Sokrate - zvedá se nám žaludek . . . a přímo z Tebe blijeme !

FSuchoš 8.3.2007 18:22

Re: Re: No, Brichu, tabor miru a socialismu uz prece davno zbankrotoval

nějak Ti nejdou elementární počty. My máme vojáky v Avghánistánu, v Kosovu, v Iráku a kdeje  mají ti Tví obávaní Rusové? A kde Američané?

Kubeš 8.3.2007 18:21

Re: Cancy Zaorálka

Připojuji se a zdravím Beneše !

PetrH 8.3.2007 18:17

Re: Pane Beneši,

To jste psal už včera a propagoval jste Vízka jako jednoho z mála, kdo se snaží o konstruktivní dialog. Pouze včera jste nás zbytek národa tituloval jako výrazovou ultraspodinu, dnes morální žumpu, výrazy hodné lepšího období Miloše Zemana. Bohužel vám musím sdělit, že ne každý má žaludek na to, aby psal výhradně do Rudého práva, takže p. Beneš a několik dalších přispívají např. sem na NP, ač se vám to ekluje. 

Mimochodem, proč Sokratés? Nebudu kombinovat, zda máte či nemáte doma Xantipu, ale jeden z jeho nejznámějších výroků je Vím, že nic nevím. Zatímco vy víte, že víte všechno a ostatní nevědí. Možná by nebylo od věci, abyste již požil číši bolehlavu, je vás pro tento svět škoda.

jj 8.3.2007 18:04

Re: Re: amerika čumí

Máte pravdu, že k stáru sil ubývá, ale je rozdíl jestli ubývá sil schopnému člověku a nebo individuu, které bylo blbé už v pětadvaceti. Tam pak nepomůže ani svěcená voda.