29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eva D. 4.2.2009 17:55

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

R^R^R^

Aleš 3.2.2009 9:49

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

Blbost! Kde vzala ČSSD ty peníze, kterými platí? Z krajských rozpočtů které dostávají peníze z daní. Daně platí ekonomicky aktivní občané (zaměstnanci, podnikatelé,...) a podnikatelské subjekty.

Proč dostávají kraje peníze z daní? Aby spravovaly kraj, ne aby hradily předvolební kampaň straně svého hejtmana.

Kde v rozpočtu objevili hejtmani ony peníze? Sebrali je z oprav cest, sociálních služeb a podobně. To jsou služby, které má pro své občany poskytovat kraj.

Jaký je rozdíl mezi konkurencí a dotací?  Kapitalistická konkurence mezi sebou bojuje rovnými prostředky. Ale tady jeden z účastníků boje (vybrané lékárny) získává doping (ve formě dotace z veřejných peněz). Ve sportu by dopující byl člověk diskvalifikován na několik let, zato v politice mu hlupáci jako jste Vy tleskají a gratulují k překonání rekordu.

Jirka 3.2.2009 10:14

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

My, lidé jsme si vybrali ČSSD jako správce svých peněz, protože v ně máme absolutní důvěru. Banka jako správce peněz taky investuje peníze a je to v pořádku. A krajští hejtmani, coby "podnikatelé" v politice, ty peníze taky investovali do politického rozhodnutí a ještě navíc je vrátili lidem!!! Daně, které vybrali modří a chtěli je utratit za golfová hřiště a přilepšit Koženýmu na Bahamách, tak oranžoví ty modré daně vrátili lidem. Tomu se říká blyštivé vítězství. Lidé vyhráli nad buržoazií. Milióny ubohých starých babiček dostane násobky třicetikorun místo toho aby ty peníze těch starých babiček dostal jeden miliardář na golf.  Jak vůbec může být někdo taková hyena, že nesouhlasí s počiny ČSSD. Pokud je někdo proti ČSSD, tak tím přímo říká co je to za člověka!!!

emil 3.2.2009 10:48

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

Duševní chudáku. Přečti si, jak normální důchodci odmítají "dar" kraje 30,- Kč na rozdíl od od komoušů navyklých voličů ČSSD, kteří rádi všechny výhody, ať to stojí cokoliv. Viz zloděj Křeček v regulovaném nájmu a další a další.

Jirka 3.2.2009 13:14

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

Kdo je u tebe duševní chudák? Podle mého ten, kdo je tak zblblej, že odmítne vrátit 30 korun, o které ho okradli. Vláda je tady od toho, aby zajistila občanům výhody a lepší život. Nebo si snad myslíš, že je tu vláda proto, aby zajistila nevýhody a horší život? Potom vol ODS!!! :-D

emil 3.2.2009 15:07

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

Ale ta vláda na to musí mít, aby mohla rozhazovat . Bohužel ČSSD v době, kdy byla největší konjuktura a dalo se šetřit do budoucna, vesele rozhazovala a zadlužovala stát. Źe ty teď máš do huby, na cigára a pivo, to tobě stačí. A co budoucnost, ta oranžové darmožrouty nezajímá, a to je docela bída. Víš, že ročně platíme 50 miliard jen na úrocích z dluhů, které vesele oranžoví "politici"  kvůli pitomcům jako jseš ty, vesele navyšovali ?

mira 5.2.2009 20:08

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

ČSSD zadlužila stát, protože vyrovnávala rozkradenou republiku po vládě ODS

Kvevet 6.2.2009 19:12

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

Myslím, že i v řadách ČSSD jsou pěkní šizunkové, ale volím menší zlo.

ranbow 3.2.2009 12:08

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

Možná jste zapomněl na jednu otázku - Proč lidé platí daně -Odpověď je - Protože by je jinak zavřeli. Bohužel, na co se se dál s daněmi děje nemají už lidé žádný vliv, ať už je nahoře pravice či levice..

POV 3.2.2009 12:26

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

Jirko, to co dělá ČSSD má s kapitalistickým podnikáním společného asi tolik jako komunismus s demokracií. A ty prachy použili ne 've prospěch lidu' (pěkný výraz, nejste vy náhodou komunista?) ale ve svůj vlastní prospěch. Jenomže to to není na první pohled vidět. Ono totiž ČSSD stejně jako komunistům o žádný prospěch lidu nejde, jen o jejich koryta. A mimochodem, dary rozdávají ne ze svého, ale ze společných peněz. To se jim to kapitalisticky podniká!

Nomen 3.2.2009 4:12

S omluvou:Pan Wagnere, ty dlouhé fronty před rathovými lékárnami jste prostě nevydejchal

To je taky perla: Co říkáte, pane Vernere, není pomalu čas balit kufry? Abychom to stihli, než zase bolševici zadrátujou hranice...

Na jedné straně píše, kolik peněz budou stát soudy ( při rychlosti našich soudů budou mezitím poplatky dávno zrušeny) a iluzorním zisku lékáren (chudí lékárníci, tele s třemi hlavami atd.) a na druhé straně nám chce modrý soudruh emigrovat....na druhé straně píše, že důchodci  včera ve frontě ušetřili 30 Kč a musí vědět, že jde o úspory stovek až tisíců korun...

Konečně se Češi naučili se chovat ekonomicky .....a modrým soudruhům se to zase nelíbí;-D;-D;-D 

Tino 3.2.2009 6:41

Re: S omluvou:Pan Wagnere, ty dlouhé fronty před rathovými lékárnami jste prostě nevydejchal

Jako pako - tak u nás říkáme lidem, kteří zcela pochopitelný psaný text nejsou schopni pochopit. Tedy číst umí, ale nechápou psané. Čiže - jako pako!

BuBu 3.2.2009 7:15

Re: Nomen není žádné Pako . . .

. . . ale pouze normální a regulérní  - Bolševik jako prase !!!

To, co vyzvracel - to není nepochopení článku, ale totální bolševická vypatlanost mozku !!! 

Jiřík 3.2.2009 8:20

Re: Nomen není žádné Pako . . .

BuBu,opět prokazuješ svoji ubohost,jsi v tom 1 na téhle diskusi.Dřív jsi volil Sládka,teď Topolánka,máš rád přímé a jednoduché věci a řešení-hlavně jednoduché,na víc nestačíš.Piš dál,národ se rád pobaví nad takovou figurkou.

Jiřík 3.2.2009 8:03

Re: S omluvou:Pan Wagnere, ty dlouhé fronty před rathovými lékárnami jste prostě nevydejchal

R^R^R^

Kvevet 6.2.2009 19:14

Re: S omluvou:Pan Wagnere, ty dlouhé fronty před rathovými lékárnami jste prostě nevydejchal

Choďte si kupovat léky do Prahy. Lékárny jsou na každém rohu a v nich nikdo i v době chřipkové epidemie

Jenda 3.2.2009 23:34

Re: S omluvou:Pan Wagnere, ty dlouhé fronty před rathovými lékárnami jste prostě nevydejchal

Asi tak ekonomicky jako kdyz usetrite ctyricet korun denne za autobus. Tim ze prestanete pracovat a dojizdet do prace.

Nomen 3.2.2009 4:04

Pan wagnere ty dlouhé fronty před rathovýmilékárny jste prostě nevydejchal....

Kajik 3.2.2009 1:05

Nejde o třicet korun, ale o třicet korun za recept plus třicet za každou položku

 Už se těším až budeme mít šťastný modrý svět. Svět ve kterém, když půjdu nakoupit do koloniálu zaplatím tři koruny za rohlík plus třicet korun poplatek zato, že mi jej prodavač podá. A kopím li si k němu i deset deka salámu točeňáku zaplatím dvanáct korun za salám a třicet poplatek. To bude teprve krásné modré žužo. A protože nejsem socka a chraň bůh levičák vůbec to nebudu prodavači závidět, protože budu vědět, že mluvčí ministra financí je vyučený prodavač a jeho bratr vlastní večerku.

Bohumil 3.2.2009 1:09

Tedy Kajinku,

vy jste blbej, jak daleko vidíte - a ne, že byste měl špatný zrak.

Kajik 3.2.2009 1:14

Re: Tedy Kajinku,

Vy jste ukázkou zbabělého hajjzla, protože  říct mi to do očí by jste neměl odvahu. Ale nejste sám většina modrých krkavců jsou zbabělci, hrdiní v anonymitě nebo v hejnu. 

berg 3.2.2009 1:35

Re: Tedy Kajinku,

a ty chytráku nejsi anonymní a v hejnu(socanském)? a můžu tě ujistit, že když někdo tlápe takové kraviny jako ty, tak mu říkám do očí ještě horší věci, z takové lůzy, ke které patříš, se určitě nepose..

Pamětník 3.2.2009 9:19

Re: Tedy Kajinku,

pane Bergu podivuji se nad tím.jak dokážete označovat značnou část národa za lůzu.To že někdo nevyznává Vaše myšlenky neznamená,že ho budete urážet.Někdy mám dojem,že takové myšlení zase začíná ovládat lidi,kteří se řadí mezi bohatší  tím pádem pracovitějším a nárokem poučovat možná stejně pracovité,ale bohužel hůř placené lidi,než jste Vy.Diskuse je diskuse,ale když se svrhne do nadávek stává se něčím co normální člověk osuzuje.Vaše výroky o lůze mi připomínají vládu komunistů,kdy každý ,kdo nešel s nimi byl třídní nepřítel.Je třeba si uvědomit,že demokracie není anarchie.To Vám připomínám a zdůrazňuji,že nejsem ano bolševik či příslušník socanského hejna.Vinu hledejte u vládnoucích stran.:-(:-(:-(

j 3.2.2009 7:18

Re: Tedy Kajinku,

Kájíku já bych ti to do očí řekl a potom si tě vychutnal.

Jiřík 3.2.2009 8:12

Re: Tedy Kajinku,

Kajiku,je to agresivní a ubohá sebranka,nemají v Evropě obdobu.Topolánek-nedostudovaný lampasák,může imponovat jen těmto křiklounům a zlodějíčkům.Mají jen to štěstí,že soukromá media+ČT,obhajující neobhajitejitelné výsady 5%populace,jsou na jejich straně.Novináři-bachaři 21 století.

jirka.s. 3.2.2009 1:14

Re: No, když pastuješ, kájíku, tož já taky!!!

Není nad to vědět, co tě  čeká ! Taky si zajeď do Pelhřimova, to abys už to měl pěkně hezky vcelku!;-( Magore! ;-D

Kajik 3.2.2009 1:19

Re: No, když pastuješ, kájíku, tož já taky!!!

 Tak kolik se vás ještě slétne  modří hrdinové. 

Jirka 3.2.2009 1:33

Re: No, když pastuješ, kájíku, tož já taky!!!

Vypadá to,jako když Kajík je samec od Kačky.8-o

Emilio 3.2.2009 2:24

Re: No, když pastuješ, kájíku, tož já taky!!!

A teď si představ, co za hrůzu by vzniklo, kdyby ty dva někdo nechal spářit!