28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
viktor čistič 3.2.2009 13:34

Re: Pane wágnere víte že bych se tomu zadrátování

silbersteine, opět vám zrušili diskusi na eretz?;-D

brabus 3.2.2009 15:02

Re: Pane wágnere víte že bych se tomu zadrátování

A vy podnikáte proč? Kvůli poslání? Děláte to ZADARMO nebo kvůli zisku? Jestli kvůli zisku, tak jste podle Vaší logiky taky zloděj............... Takže na Vás taky platí to krásné pořekadlo: Zloděj křičí, chyťte zloděje;-D;-D

Růžák 3.2.2009 11:36

Proč by ČSSD neplatila své sliby z daňových peněz?

Kristepane, to je snad základní princip volební kampaně ve volebních politických systémech (= "západních demokraciích"). Slyšel někdo, že by kdy ODS platila svou vládní politiku z peněz získaných od sponzorů?

Podle p.Wagnera by těch 30 Kč nesměla ČSSD platit ani ze státního příspěvku politickým stranám - i to jsou přece daňové peníze. Přesně totéž totiž p. W. psal na Psu před šesti lety o nějakém volebním letáku ČSSD, jehož obsah se mu nelíbil, a proto protestoval, že na tisk letáku byly takto použity peníze z jeho daní. (Inu, jsem pamětník - bovidové, přispěchejte s narážkami na mou dávnější minulost. Zvláště Jirka S. by se rozhodně měl ozvat)

Voliči pravice jsou prý vzdělanější a inteligentnější než naopak. Patrně musíme dát do závorky pana W.

westík 3.2.2009 11:49

Re: Proč by ČSSD neplatila své sliby z daňových peněz?

Mno,Růžáku, hezky sofistikovaně uvedená sofistika ;-D Můžete mně ale vysvětlit , proč díky 30,-Kč  poplatků pro nějaké věřící stádo  funkčně  negramotných voličů ČSSD nebudou mít kraje na opravu silnic, a na dotace obcím na obnovu venkova ,ČOV a podobných potřebných věcí ?  Já jsem ČSSD nevolila ,ale jsem také občan a obyvatel přísl.kraje ....jak mně bude přispěno, když jsem pro  placení zmíněného poplatku ?  No, řekla bych, že těmto  Vašim "duchaplným" domněmkách chybí to hlavní,totiž aspoň palausibilní předpoklady Rv

westík 3.2.2009 11:51

Re: Proč by ČSSD neplatila své sliby z daňových peněz?

eh domněnkám   ....plausibilní ..sorry

Ivan 3.2.2009 11:55

Re: Proč by ČSSD neplatila své sliby z daňových peněz?

A to ti "funkčně gramotní" nedokáží pochopit, že se ptají na psu?  Zatím vidím v okolí, že ČSSD volí především lidé vzdělaní, pracovití a čestní. Podvodníci, privatizační zbohatlíci, darebáci všeho druhu, ti volí ODS. Ale pokud mají analytici ODS názor, že tomu tak není, tak mě jejich názor velmi těší, jejich volební porážka bude o to drtivější.

westík 3.2.2009 12:18

Re: Proč by ČSSD neplatila své sliby z daňových peněz?

Mno, Ivane, asi máte oči z Kašparovy krávy :-P Ale že se ve Vašem okolí nacházejí lidé jen stejného druhu jako Vy,  svědčí o pravdivosti přísloví: "Asinus asinum fricat" neboli osel o osla se drbe !;-D Nejsem podvodník, zbohatlík, darebák všeho druhu....a přece volím ODS  (stejně jako hafo  mých spoluobčanů v obci , kteří jsou vzdělaní, pracovití čestní .....a zřejmě k tomu ještě inteligentní ( na rozdíl od těch Vašich vzdělaných, pracovitých a čestných...) :-/

brána 3.2.2009 12:28

Re: Proč by ČSSD neplatila své sliby z daňových peněz?

Jen do něj kravského slepouna a oslí hlavy. My slušní a pracovití zvítězíme.

Marat 3.2.2009 12:45

Re: Proč by ČSSD neplatila své sliby z daňových peněz?

Westíku,zapoměl jste dodat,že tá Kašparova kráva byla na jedno oko slepá a na druhé jaksi neviděla. Ivan je skalní bolševik a nic jiného,jak bolševické plky od něj čekat nelze.

mira 5.2.2009 19:51

Re: Proč by ČSSD neplatila své sliby z daňových peněz?

Ale to říkáte vy, že nejste zloděj, ale měl by to říct někdo jiný kdo vás zná.

novaz 3.2.2009 12:37

Re: Proč by ČSSD neplatila své sliby z daňových peněz?

Ivane, dost průhledně a účelově tady lžete. On ten váš svazák z RaJe moc dobře ví, na koho platí jeho bezcharakterní, demagogické a populistické žvásty. Vy sám jste toho zářným příkladem.

Růžák 3.2.2009 12:37

Re: Proč by ČSSD neplatila své sliby z daňových peněz?

Westíku, jste prostě pro tentokrát v menšině. Na HN dnes zaznělo emerické přísloví "Elections have consequences". Nebudu vás urážet překladem ani uvozovkami.

Nepotěšíte-li se sám, nikdo to za vás neudělá.

MGM 3.2.2009 12:54

Re: Proč by ČSSD neplatila své sliby z daňových peněz?

Typická představa voliče levice - daně jsou kořist vládnoucí partaje! S nimi si přece může dělat, co se jí zlíbí. Nejlépe je projíst dříve, než ve volbác zvítězí opozice a ta by třeba chtěla hospodařit. Ještě bych chtěl vidět barvu kůže typického voliče levice - nemohu se zbavit dojmu, že je alternativně bílá.

Dušan Streit 3.2.2009 11:22

Ano

Jenže demontáž kapitalismu, resp. jeho prověřených atributů, se nezastaví u lékáren. Oranžové nebezpečí po tragických krajských volbách číhá všude:

http://streit.blog.idnes.cz/c/68091/Oranzovy-bastard-uz-po-nas-natahuje-paraty.html

A nejhorší je, že to má oporu v EU; obrany proti tomu nebude:

http://streit.blog.idnes.cz/c/65065/S-Evropskou-unii-na-lamparnu.html

Kromě eurosocialismu Češi žádnými demokratickými prostředky po Lisabonu nezvrátí zelenou a náboženskou ofenzívu, spojenou se zájmy velkých členů.

brána 3.2.2009 10:56

Pane Wagnere neopouštějte nás

a NP poslední výspu svobodného tisku. Vše bude ještě horší - naše revoluce není dobojována. Socani již demolují naše výsledky a chystají se na další demontáž svobodného trhu.

Tis 3.2.2009 10:55

Poplatek ze každý lék nemá zdůvodnění

Poplatkem za návštěvu lékaře se měl snížit počet simulanrů u lékaře. Poplatek za každý lék na receptu jen zvyšuje zisk lékárníků. Jejich marže jsou dosti vysoké, aby jim přinášely slušný zisk. Kupodivu se mluví o poplatcích u lékaře a dosud se o poplatcích za léky nemluvilo. Že by lékarnická lobby zkorumpovala i novináře?

Stredocech 3.2.2009 11:00

Re: Poplatek ze každý lék nemá zdůvodnění

Lékárníci tvrdí, že si zdravotní pojišťovny těch 30 korun odečítají z úhrady. Pak by z toho lékárny neměli žádný užitek a nemělo by smysl kohokoliv korumpovat.

ranbow 3.2.2009 12:06

Re: Poplatek ze každý lék nemá zdůvodnění

Ale no tak, přece si sám rozhodujete o svém zdraví, ne?? Takže, právě v rámci regulace (a aby jste ušetřil 30 Kč). tak ten recept který Vám lékař předepsal roztrháte a budete se léčit pampeliškovým čajem a nebo si koupíte za svoje acylpirin...

mira 5.2.2009 19:48

Re: Poplatek ze každý lék nemá zdůvodnění

Ale až příští rok, protože teď už pampelišky nejsou a kdybych si je chtěla koupit, tak by mi v lékárně těch 30Kč nestačilo

Jaroslav 3.2.2009 10:55

Ne Evropa, ale naši poslanci a voliči

jsou vinni současnému rudo-oranžovému řádění! V vyspělé evropská zeměi by k tomu nemohlo dojít, protože evropské zákony (i lidé ) jsou jiné naž naše.  To my si tady děláme "naše" zákony a nebereme evropské zákony vážně. To se týká nekalé hospodářské soutěže,  černého trhu s regulovanými byty atd.  Takže se tady nevymlouvejme na Evropu a podívejme se do vlastních postkomunistických řad!

emil 3.2.2009 10:31

Hrůza

Dostalo se mi do rukou sobotní Právo. To, co tam píší Hanák, Mitrofanov, Verner a Hekrdla, no to je špína a lež nejvyššího ražení. Je jen zajímavé, že jakmile růžový upocený boss přijde s nějakým nápadem (který obratem po týdnu dokáže změnit či otočit o 180°), hned tito kvákající panáčkové píší do Rudého (nebo spíše Oranžového) Práva své kývací a oslavné články na růžového otylého bosse.Tolik nenávisti vůči ostatním stranám (kromě KSČM) jsem od doby rudého panování nezažil.

Janek 3.2.2009 10:55

Re: Hrůza

"Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem." Platón, 320 př.n.l.

toogood 3.2.2009 10:30

Antimonopolni urad

To mi nejak uniklo, ze pan Pecina je reditelem antimonopolniho uradu. Tim se to tedy opravdu vysvetluje. Ale ani reditel snad neni vsemocny a musi sve jednani zduvodnovat. Jak zduvodnuje svoji necinnost v pripade tak exemplarni nekale souteze, jako je otevrena financni podpora nekerym vybranym subjektum?

Ivan 3.2.2009 11:38

Re: Antimonopolni urad

Asi nejste schopen pochopit, že zákon není to, co si přeje ODS. ČSSD na krajích zákon neporušuje, pouze ho vhodně využívá. To je to, co přivádí ODS k zuřivosti. Pecina rovněž konstatuje, že zákon proti jednání krajských hejtmanů nelze použít. ODSsáci to nechápou, protože jstou to pouze bolševici přebarvení na modro a chtěli by, aby se soudy řídily ne zákony, ale přáním papalášů ODS. Ne vždy se to dá řešit pomocí Salichova jako v případě uplácení  Čunka. (Je příznačné, že Salichov byl nemalou měrou účasten v procesech proti disidentům, ale před soud ho za porušování zákonů nepostavili, zatím co starou bábu za proces s Horákovou ano (i když se podle tehdejších zákonů ničeho nedopustila a soudila podle toho, co ji vyšetřovatelé předložili).

ranbow 3.2.2009 12:15

Re: Antimonopolni urad

Tenhle zákon dejme tomu ne.Ale jsem zvědavý co by se stalo (a mělo by se to dít), až se bude provádět finanční audit krajských úřadů A co řekne takový poctivý auditor, až nalezne položku ve výdajích 200 milionů Kč dary ...Být to poctivec, tak takový audit odmítne podepsat, a začne vytáčet číslo na kriminálku...

viktor čistič 3.2.2009 13:55

Re: Antimonopolni urad

a co podle vás udělá kriminálka? případ jednoduše "prověří" a poté dle tr. řádu odloží. anžto rada kraje rozhoduje o těchto majetkoprávních úkonech kraje: o poskytování věcných a finančních darů do 100 000 Kč v jednotlivých případech (§ 59 odst 2 písm. f) zák. č. 129/2000 Sb.

mira 5.2.2009 19:53

Re: Antimonopolni urad

Zrovna dneska jsem v TV slyšela, že služeb pana Klause využívala tajná služba za komoušů

Lerak 3.2.2009 10:26

Hejtmani

Nezapomeňte, že Emmerovou a Palase vyhodili z ministerských křesel sami jejich soudruzi-dnes "řídí" tito profláknutí lidé kraje. Lůza má to, co si zaslouží. Jak, ale k tomu přijde slušný člověk?

viktor čistič 3.2.2009 14:02

Re: Hejtmani

mno, to je snad jasné, musíte se snažit, aby vás, slušných lidí, bylo víc než té lůzy, to jen čistě aritmeticky, abyste lůzu mohli ve volbách přehlasovat.

mira 5.2.2009 19:49

Re: Hejtmani

Ta lůza je ráda že je má, zato vám to nejde asi pod vousy