3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Snowy White 26.1.2008 9:20

Re: Re: Antiradarčíci jsou prospěšní komu ?

Víte, vaší otázku, na kterou si zároveň dáváte jednoduchou odpověď v duchu netového diskutéra, stavím proti názoru skupiny odborníků a specialistů, kteří ten systém projektují a testují. Je ale možné, že posléze o sobě prohlásíte, že jste odborník na tato zařízení. Tím by váš příspěvek dostal poněkud jinou váhu ;-P Pochopitelně dá se o PRO "ochraně západu" debatovat. Pokud máte nějaká zásadní informace o tom, jak je fyzikálně nemožné, aby nás GMD ochránil, hoďte prosím link nebo odkaz na literaturu (to nemyslím ironicky, aby nevznikla mýlka).

Pavlík 26.1.2008 9:15

Big Board Praha, to lze také najít na internetu

Big Board Praha je dceřinná společnost Big Board Group, jejíž centrální pobočky jsou v Rusku v Moskvě, na Ukrajině v Kyjevě, v Bělorusku v Minsku. Odkudpak vane vítr?

severočech 26.1.2008 9:15

Re: Správně

asi  se bude muset zrušit úsloví "poradit se s Vaňkem" , nebo ho brát v tom významu, který má

Vaněk 26.1.2008 9:05

Správně

Miluji takovéto podbrdské stratégy, co vědí lépe než nějaké rozvědky, instituty strategických studií, politologové, religionisté, politici aj. že se náboženští a komunističtí, či ruští expansionisté zastaví před jejich taktikou "nastav i druhou tvář, přátelsky jednej " .

Doufám, že stejně jednají i doma a zámek na dveřích zrušili jako zbytečný a nyní horují za zrušení základen policistů - cizáků z jiných čtvrtí - na území jejich obce.

Dyk USA fakt jsou rozlezlé po celém světě a m.j. okupují sprostě Německo, Itálii, Jižní Koreu, Japonsko, Havaj, Irák,....... a všude tam úpí pracující, vykořisťovaní pod knutou vrahů z Vólstrýtu v bídě hladu a nedostatku. Zatímco tam, kde tyto imperialistické zrůdy vypráskali, jako např. ve Vietnamu je přímo ráj na zemi, demokracie, lidská práva, svobodný život v blahobytu.

XY 26.1.2008 8:49

Re: Blbové by mohla být různá vulgární individua, která zde vulgaritou podpírají svoje výlevy

... mám podobný názor, ale musím zároveň říct, že z něho nemám žádnou radost,...raději  bych znovu obdivně vzhlížel k americkým symbolům, jako kdysi...ale nemůžu si vzhledem k americké zahraniční politice posledních deseti let pomoct...

tomfuk 26.1.2008 8:42

Re: Blbové by mohla být různá vulgární individua, která zde vulgaritou podpírají svoje výlevy

A je tak dobře ,kdyby tak nebylo, komunismus by se rozlezl po celém světě.

Snowy White 26.1.2008 8:31

Re: Občané České republiky nemají právo do toho kecat

A to se ptáte nebo to jen konstatujete?

Historik 26.1.2008 8:30

Blbové by mohla být různá vulgární individua, která zde vulgaritou podpírají svoje výlevy

Americké bílé hvězdy a červené pruhy nejsou v zahraničí symbolem něčeho ušlechtilého. Americká armáda se nikdy po 2. sv. válce nevrátila na své území. Americká armáda je přece k obraně státního území USA, ne? V miliónových počtech je USA armáda rozlezlá po celé Zemi. Už 62 let od 2. sv. války udržují Američani neklid a ohniska napětí ve světě, nemluvě o vraždění v nespočtu válek a konfliktů. Naposledy je to agrese do Iráku, proti které jsou masové demonstrace v USA, pardon, hledání zbraní hromadného ničení. Zapomněl jsem oficiální pohádku amerického prezidenta, které se už Američani smějou, mimo těch, kterým někoho zabili v Iráku v této Bushově válce.

XY 26.1.2008 8:16

Nevěřím argumentům pro radar

Argumenty "Ne základnám" mně jako nezávislému občanovi ČR připadají logičtější,než strašení zastánců tohoto zařízení ( viz prokázané lži o Iráku).Různé odkazy na historické souvislosti mi také připadají irelevantní,zejména ze současného  nezpochybnitelného přiklánění se Německa,jako našeho největšího obch. partnera, k Rusku. Mám již delší dobu pocit,že vzhledem k surovinám s tím můžeme nesouhlasit, ale to je tak asi všechno...bohužel asi nezbyde,než do budoucna oprášit ruštinu a doufat, že sem budou Rusové  jezdit utrácet  svoje "petroruble" . Na rozdíl od Američanů je to reálné...a není to nic proti ničemu

J.G. Pašek 26.1.2008 7:33

To bylo adresováno hysterickému Historikovi . . .

Tobě jsem dal radu o benzínu a sirce . . .

mjd 26.1.2008 7:27

Re: Historiku, já jsem proti základně v ČR, ale z jiného důvodu . . .

Pane Pašku, "a co tím chtěl básník říci?" Za koho lobujete (při své politické inteligenci jsem to nepoznal), co vlastně chcete? Pokuste se prosím bez emocí (a po erotickém odbavení se) napsat skutečné jádro své myšlenky a co navrhujete. Přeji úspěšnou sobotu.

J.G. Pašek 26.1.2008 7:15

Náhodou, není Givlický ten blb organizátor, co běhá s tou hlásnou troubou . . .

na anti-radar demonstracích co má na té stříbrné hlásné troubě namalovanou rudou hvězdu,  srp a kladivo?

J.G. Pašek 26.1.2008 6:46

Historiku, já jsem proti základně v ČR, ale z jiného důvodu . . .

Když ČR vstupovala do NATO, vláda ČR podepsala, že bude dávat mizivé minimum 2,2% HND na ČR armádu.

Zanedlouho ČR bědovala, že "to je moc" a musí to snížit na 2%, i když dosud dávala kolem 1,7% a nikdy nedala více než 1,9% . . . . . . Na konci r.2006 prezident Klaus oznámil NATO, že ČR je "maličká chudičká zemička" a musí snížit výdaje na 1,3%  . . . psssst . . .v ČR 1,3% se zaokrouhluje na 1% . . . .  když to 1,3% skutečně dáte, takto bude na vejplaty, ubytování, stravu a nájem 7 Gripenů, které ČR potřebuje jako díru do hlavy.

Proč se ČR cpala do NATO? když nedokáže platit co podepsala? Mudrlanti, velké oči, huby, kudy chodíte bušit se do hrudi, hrát divadlo, na to jste experti a machři jak málokdo, ale když máte platit muziku, tak se vykrucujete a hrajete si vypočítavě na chudé příbuzné. Co odkrojíte ČR armádě to prošustrujete a projíte . . . . a vy se drze ptáte  PROČ USA NECHCE RADAR POD SPRÁVOU NATO A EU? . . . . hmmm, dobrý !  

Komunisti veřejně přiznávali r.1988, že ČSSR dává 8% HND na ČSSR armádu a to byl žold 75 Kčs. Ve skutečnosti to bylo přes 10% nepočítaje v to dary zbraní a vojenské pomoci kdejakému anti-NATO, anti-USA blbovi . . . . tož tak.

Já USA radar v ČR nechci. Moje důvody nejsou co bučí v ČR anti-radar ignoranti . . . já jsem naštvanej na mojí vládu ve Wasghingtonu, že je tak naivní, nezná naše pappenheimské a s ČR se o něčem takovým vůbec baví.

Historik 26.1.2008 6:41

Re: Základny.

Ano, ty jsi ten užitečný idiot.

Historik 26.1.2008 6:41

Re: Re: Základny.

Udělej něco užitečného a zároveň na věky slavným . . . . Napiš si na hruď JSEM PRO ZÁKLADNY . . . před RF ambasádou polej se benzínem a škrtni sirkou . . .

Larsen 26.1.2008 6:35

Re: Základny.

Ano, ty jsi ten užitečný idiot.

J.G. Pašek 26.1.2008 6:34

Re: Základny.

Udělej něco užitečného a zároveň na věky slavným  . . . . Napiš si na hruď NE ZÁKLADNÁM . . . před USA ambasádou polej se benzínem a škrtni sirkou . . .

mjd 26.1.2008 6:23

Re: no ja nevim, autore

Poslyš, Petře, předpokládám, že pubertu máš již za sebou. Ještě nehodnotíš možnost, že by Ti "zadarmo dala". Předpokládám, že jsi u ní natotata.

mjd 26.1.2008 6:17

Základny.

Nejsem členem žádné placené či neplacené skupiny či organizace ani žádné strany (prosazuji pouze kvalitní užívání si malých a velkých stran), ale říkám NE ZÁKLADNÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Historik 26.1.2008 5:28

Česká republika nepotřebuje americkou vojenskou základnu

Není zájmem České republiky vytvářet napětí v Evropě a poutat na sebe pozornost extrémistů. Dokonce paní ministryně obrany Vlasta Parkanová s Honzou Vyčítalem složili a zazpívali hezkou písničku.

 

http://www.youtube.com/watch?v=_uN-5lPqySM&NR=1

 

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Soubor:Radar_funguje.png

J.G. Pašek 26.1.2008 5:22

Re: hezký gól do vlastní brány

R^   Také jsem se toho všimnul . . . majiteté nejmenováni.  Zřejmě Karlovarská mafie . . .

´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Výdaje . . . Pronájem autobusu 25 000 . . .  Ozvučení konference v Brdech 5 300 . . . . Květiny 4 500 . . . .Výroba odznáčků 6 800 . . . .

Příspěvek  . . KSČM Vršovice . . .

stan 26.1.2008 4:43

hezký gól do vlastní brány

např. firma Bigboard:

pobočky v Rusku v Moskvě, Ukrajině v Kyjevě, Bělorusku v Minsku, Slovensku v Bratislavě, České republice v Praze.

Jediná akcionář nijaká Lucemburská firma.

Nemusí jít o desítky tisíc, ale tady něco dobře nevoní.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 26.1.2008 4:18

no ja nevim, autore

Kdyz to vezmu jen tak, bez argumentu, tak kdyby mi dal nekdo vybrat, kam se chci prestehovat a ze mi k tomu jeste prida dum se zahradou, tak z moznosti Moskva, New York beru ten York. Proste americka kultura, vztahy ve spolecnosti, lidove receno "nátura" je mi 1000x blizsi, nez natura nasich slovanskych "bratri". Take, opet bez argumentu, jen tak citem vim, ze cokoliv je protivne Rusku, bude na 99% dobre pro me. Take jsem zazil 40 lety "docasny" pobyt sovetskych vojsk na nasem uzemi. Kdyz tu budou Amici, nebude to stejne. Sovetskych vojaku tu byly desetitisice po cele zemi, Amiku tu bude maximalne stovka a na jedinem fleku.

Borek@exil 26.1.2008 2:47

O tom, kdo to platí se dá hádat do nekonečna....ale ti užiteční idioti jsou skuteční.

Borek@exil 26.1.2008 2:44

Re:A nebo můžeme být frajeři, jako třeba Švýcarsko, tam má nicméně každý chlap pušku a pro každého je k dispozici místo v krytu. Vyberte si ...

Taky mají banky...........já bych si vybral ty banky. Ty zajistí bezpečnost lépe než jakékoli zbraně.

Borek@exil 26.1.2008 2:43

Re: Jakou to má souvztažnoust k textu?

Naprostou.

Abonent 26.1.2008 2:20

Re: Ach ta gramatika!

A k čemu nám takoje dějepričastije ?

A k čemu nám takoví inteligenti jako gg ?

Oni nikam se nehodí.

Co velmi vážno : aby Radarová stanice Brdy postrojena nebyla.

emes 26.1.2008 1:55

Hov.o rekl Baloun

aby se vmisil do rozhovoru.

K obsahu samozrejme nic nemate ?

emes 26.1.2008 1:54

Re: Re: Rád bych věděl jaký je rozdíl

Muzete mi rici jaky je rozdil mezi vrahy z wall streetu a zaprodanymi agenty putina ? Zda se mi totiz, ze tuto bolsevickou argumentaci o zaprodanosti na zaklade naprosto mizerne a povrchni prace ci spise propagandy jako vysite z padesatych let vytahl pan Pacner.

hh 26.1.2008 1:54

Ach ta gramatika!

Pane Glivický, naučej se přechodníky, chtěj ji jich používat! "(Pacner) nechtíc" je na vrácení maturitního vysvědčení, dosáhli- li vůbec tohoto.

Už aby ten radar tady stál!!!