3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mard 27.1.2008 10:53

Pane Petře Glivický, veřejně říkám že jste lhář!

Neexistuje oběd zadarmo, stejně jako nejsou zadarmo vaše webové stránky! Lžete, stejně v této věci, jako v ostatní argumentaci vašeho hnutí. Tomu že vás platí přes nastrčené osoby ruská tajná služba jsem nakloněn věřit. Nevěřím že by vám dobrovolně lidé dávali milodary na vaši činnost, když je problém vybrat prostředky na děti postižené rakovinou!

lipo 27.1.2008 10:50

Re: Re: Nejde o radar přece....

Kdyby se nemá používat, ale kdyby to Američani tenrkát potáhli z Plzně do Prahy tak Stalin by mohl jenom řvát, ale nic víc by asi neudělal..., Rusové nejsou zas až tak velcí agresoři, ale jednou dobyté brání urputně.....

buš 27.1.2008 10:44

Re: já nevím

Jako ročník 48 mám averzi na cizí vojska, ovšem pokud přicházejí z východu. Až do r. 1989 mě velice mrzelo, že jsem na nesprávné straně světa. Takže s radarem nemám ty nejmenší problémy, tuplem když vidím, kdo všechno je proti.

Mistr Jan Hus 27.1.2008 10:08

Pan Pacner je "typický" Čech. Za komunistů sloužil komunistům až do roztrhání těla, přišli

noví pánové a tak slouží jim. Po válce byla taková prasátka věšena. :-)

EVa 27.1.2008 7:19

Jistě, všechno je zadarmo, včetně bilboardů.

Ani nemusím polemizovat, tenhle pán je za tyhle řeči placený ze stejných zdrojů, jako celá ta iniciativa Ne základnám. Ostatně porovnejte si obrázky "Strýčka Sama" s se stejnými obrázky z Dikobrazu a Krokodýla z let doufejme dávno minulých a nemusíte se nechat ujišťovat odkud vítr vane a kdo to platí.;-P

Jara London 27.1.2008 1:50

Re: Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich jest království nebesské...

Správný překlad zní: "Blahoslaveni chudí, neboť jim jest duchem dáno království nebeské". S příspěvkem ale 100% souhlas.

Jarda 27.1.2008 1:05

Re: Re: Souhlasím

Rusko krade vsechnu ropu kterou prodava. Ta ropa se nachazi v zapadni Sibiri na uzemi ktere patri Evenkum-Tunguzum. Rusko toto uzemi dobilo a podrobilo az v 18 stoleti, do te doby Rusko koncilo na Urale. Vse vychodne od Uralu je ruska kolonialni rise.

pavel 99 27.1.2008 0:15

Re: já nevím

no jako "logik" bych se nejdřív zamyslel, zda to spolehlivě "ustojíme" bez cizích vojsk (s naší "armádou" bych moc nepočítal a jelikož u nás asi nemají tajná konta všichni "hlavouni" ze všech potenciálních stran konfliktu (jako ve Švýcarsku) tak bych nesázel ani na neutralitu) a v případě, že nikoliv, tak bych volil menší zlo. (Což je pochopitelně pro bývalé lampasáky z Trokavce a okolí armáda ruská, přičemž je jim jasné, že obojí základny zde asi nebudou.)

Anonym 26.1.2008 23:50

Trochu bych se bál

jen tak bez dalšího věřit někomu, kdo se, jako pan Pacner, svěřuje veřejně se svými vztahy s bývalými, resp. stálými zpravodajci.

Že by si tím dodával věrohodnosti?

Anonym 26.1.2008 23:34

Re: Nejde o radar přece....

Ale no tak, copak jsme měli šanci jej přijmout?  Copak by Stalin připustil Marschlalův plán v Československu? To si snad děláte legraci!

betap 26.1.2008 23:31

Re: Re: Nejde o radar přece....

Běž se ty čur-aku podívat do Ruska. A pok nám to popiš!

betap 26.1.2008 23:29

Re: Souhlasím

R^R^R^

wbgarden 26.1.2008 23:09

Re: Re: Nejde o radar přece....

A proč se nejet podívat do Německa nebo do Japonska, je to možná blíž...., kdo vás osekává pahejle...

kirast 26.1.2008 22:48

Jestliže někdo po téměř čtyřiceti letech otroctví nadále a ještě navíc zadarmo

aktivně vystupuje ve prospěch bývalého otrokáře, je moje mínění o něm nepublikovatelné.

JC 26.1.2008 22:48

No vida, tak ev. příští vrchní velitel ozbrojených složek ČR

vyhlašuje, že radar umístěný 60 km od hl. města ČR bude ochraňovat zemi před teroristickými útoky. Což si nedovolili tvrdit ani sami američtí vojenští specialisté!!  Neměl pan kandidát na mysli spíš zemi, kterou považuje za svou skutečnou vlast, tj. USA?

Jen aby ten slavný radar teroristické útoky spíš nepřivolával.  Panu vrchnímu veliteli by to nakonec mohlo být jedno, stejně tady žít nebude!!!  Ev. útok by odskákal jen český plebs. A lidí je na planetě Zemi snad dost, že??

Abonent 26.1.2008 22:23

Pro Ivana : Kdo mě platí a kolik

Kdo mě platí, mě propagandistu zásadního posílení obranyschopnosti naší republiky ? Za propagaci urychleného postavení Protiraketové stanice Brdy ?

Kdo mě platí za připomínání té nepěkné pravdy, že bez USA by český národ neexistoval ?

Inu, kdo : doktor Fu-Manču přece : http://www.njedge.net/~knapp/FuFrames.htm

A kolik ? Ivane, dušičko mužická, nevolníku nemytá, platí mne tak, že byste pukl závistí, kdybych Vám řekl částku. Váš Car Putin Vám tolik nedá ani za 100 let oddané služby.

Takže to raději ani ani vědět nechtějte. ;-D

ivana 26.1.2008 22:12

Re: Rád bych věděl jaký je rozdíl

Jako za stara pořád děláme zeď.Jak stále ještě můžeme uvažovat o tom, že raketa , která nás přeletí, se nás netýká. Není to úplně jedno, jestli radar pomůže zachytit a napomůže zničit raketu, která má spadnout na Prahu nebo třeba na New York?

Ivan 26.1.2008 22:07

To bude pokřiku fandů modrých strak.

Slouhovské dušičky, které se už těší na to, jak budou USA nadlidem pucovat boty, přece touží po radaru a okupaci. Tak se musí ozvat. A propagandisté na psu jsou za to placeni. O tom kým jsou placeni opravdu žádné pochyby nejsou.

Ivan 26.1.2008 22:04

Re: Nehrajte si na objektivní mírně levicové intelektuály

To je jedna z často používaných propagandistických metod. Poslat do seriozní diskuse nějakého duševně nemocného člověka nebo na seriozní demonstraci nějaké extremisty. Někteří slabší duchem se na takový postup chytí a to je asi, bohužel, Váš případ. Poznámka o uprskaných důchdcích je vskutku zajímavá. Platí i na Klause? To je přece taky takový uprskaný stařík.

Ivan 26.1.2008 21:56

Re: Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich jest království nebesské...

Slouhovskou mentalitou jistě myslíte přisluhování amíkům u radaru. Pokud by byl radar pod velením české armády a kontrolou české vlády a parlamentu, tak by proti němu asi neprotestoval mimo skalních pacifistů nikdo.  USA poradci s právem kozultačním by taky nikomu nevadili. Protesty jsou právě od lidí, kteří slouhovskou mentalitu nemají ani omylem a jsou schopni se postavit  i proti masivní propagandě američany koupených politiků. Ta řezanka jen vypovídá o autorovi.

Ivan 26.1.2008 21:49

Re: Souhlasím

Imperiální politiku pozoruji především u USA. Pokud vím, nemá Rusko na 800 zahraničních vojenských základen po celém světě a nevede agresivní války.  Nekrade nikomu ropu nebo jiné nerostné suroviny pod ochranou amerických bodáků. Těch 70% občanů proti základně má být voliči ČSSD nebo KSČM?  (Ta KSČSSD jen fantasmagorie propagandistů a fandů modrých strak).  No pokud budou volit ČSSD nebo KSČM, tak zaplať pánbůh za to, zrádci českého národa z ODS se pak po volbách odeberou do USA, kde jim možná některý ze zbrojařských koncernů dá  penzičku na dožití.

Abonent 26.1.2008 20:59

To je jenom náhodná shoda okolností !

Na samém začátku diskuze jsem se ptal, komu jsou prospěšní antiradarčíci.

A také : kdo financoval "mírová hnutí" na Západě, celá dlouhá desetiletí ?

Ale to samozřejmě nemá nic společného s sídlem a vlastníkem nezištné firmy Bigboard.

To je jenom náhodná shoda okolností !   ;-D

xxx Kubeš 26.1.2008 20:53

Souhlasím

s Karlem Pacnerem. Osobně si myslím, že k tomu, že Rusové platí odpůrce radaru, není třeba žádný důkaz. Vyplývá to z permanetní imperiální politiky Ruska již od dávných věků. Ti , co odpor vůči radaru projevují jen z vlastního uvažování (pokud jsou toho schopni), to jsou většinou voliči KSČSSD, takže také není čemu se divit.

pahejl 26.1.2008 20:06

Re: Nejde o radar přece....

to je naivita skutecne hodna petileteho ditete ;-D jedte se podivat do latinske ameriky jaky tam obyvatelum soudruzi z usa udelali ruznymi prevraty a podporou zlocincu a tyranu raj na zemi R^

pahejl 26.1.2008 20:02

Re: Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich jest království nebesské...

bylo by to jiste zadouci kdyby vsichni proradarovi propagatori zacali mluvit pravdu a prestali okradat danove poplatniky. pokud by toto radar zajistil, priklonil bych se k jeho vystavbe.

wbgarden 26.1.2008 19:59

Nejde o radar přece....

Jde o to, že jak tady budou Amíci tak všelijací soudruzi budou mít definitivní utrum. Kdybychom kdysi přijali Marshallův plán a nenaslouchali užitečným idiotům ,tak jsme si mohli ušetřit 40 let front na banány a hajzlpapír....

J.G. Pašek 26.1.2008 19:50

Re: To víte, že zajímá!

Glivický prodává, že coby neziskový klub králikářů,  šéfové firmy BigBoardu se štědře zřekli zisků ve prospěch jim sympatické NE ZÁKLADNĚ propagandě a tak darovali tabule gratis-zdarma . . . . . a Tomáš B. tvrdí, že darovaná tabule je výdaj jako viditelný ledovec nad vodou a další nutné  výdaje jsou skryté pod vodou a nepořídí se za 150 tisíc, které Glivický ukazuje coby dary od jeho fandů . . .  vybral 200 tisíc, z čeho vydání kolem 50 tisíc a na kontě mu zbývá cca 150 tisíc.

Příště nám Glivický napíše celou pravdu a nebude kouzelník s čísly a ten anonymní šéf BigBoardu k tomu přidá jeho moudra . . . .

Adolf 26.1.2008 19:44

Re: Re: Re: Re: KDE BY BYLA DNES TA SLAVNÁ EVROPA A ČR . . . .

To jsou ale nesmysly...

me first 26.1.2008 19:24

Nadpis

Proč ti nevěřím ani slovo, ty vlastizrádče?