1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mysch 8.3.2006 14:38

ja vim ladislave,

vam je jasne vse.
OBČAN XY 8.3.2006 10:16

LŽE A PODVÁDÍ

 Jako vždycky.....Jaképák čekání - KLAUS  Z  HRADU RAUS.....
divana 8.3.2006 9:05

Josefe, podle znalce Vízka...

by měl být prezidentem kdokoliv jiný, jen ne klaus. raději i marťan.
Mysch 8.3.2006 13:30

no, martan zrovna ne,

ale marta k.
by mohla byt ozdobou hradu.
franta 8.3.2006 8:37

Dobrej fór

"A je štěstím našeho státu, že máme takového presidenta."
Pan Vízek má bohužel naprostou pravdu.
Saša 8.3.2006 8:27

Ještě štěstí,

že ten Vízek ve volbách tak těžce projel.
Představa, že bychom měli v parlamentu i takového ..., je příliš bolestná.
---
Jestli jsem nesnášel Klause coby ministra a krčil nad ním nos v jeho premiérském křesle, jako presidenta ho obdivuji a vážím si ho. Můj názor na něj se postupně velmi změnil. Jsem rád, že presidentem je právě pan Klaus. A je štěstím našeho státu, že máme takového presidenta.
klom 8.3.2006 8:39

musím souhlasit, i když....

napadá mě srovnání Mezi slepými jednooký králem. Určitě momentálně nikdo lepší není po ruce. Možná to je taky příčina, proč se prezident občas ustřeluje. Kdyby měl důstojné soupeře a nestál po pás v žumpě, asi by mu stálo za to, držet se top level.
Vocílka 8.3.2006 8:51

Re: Ještě štěstí,

Hurá!!!
Vocílka 8.3.2006 9:40

Re: Hurá!!

PRASÍ DENT 8.3.2006 10:21

Re: Ještě štěstí,

 ŘEČ A GESTA HOMOUŠE,
MÁ RÁD SVOJE KOMOUŠE.
BYLA MU UŽ UDĚLENA,
TAKÉ VŠEHOMÍRU CENA.
ZASLEPENCŮ MILÁČEK-
CO NÁS DOSTAL DO SR...
martin tamtaky 8.3.2006 6:36

Další odborník ústavního práva

josef 8.3.2006 5:46

podle znalce Vízka

by měl být president kašpárkem, kterého bude vodit na nitích komediant, který objíždí republiku se šmírou
F.Vízek 8.3.2006 20:38

Re: podle znalce Vízka

Když Václav Klaus pravidelně plísnil Václava Havla, že vstupuje kam nemá, zdálo se mi, že plně chápe Ústavu, která hlavu státu zařadila do kapitoly o EXEKUTIVĚ a řekla jasně, že VRCHOLNÝM orgánem exekutivy je vláda. Prezidentovi stanovila jako NEodpovědného, čili vláda nese odpovědnost i za jeho kroky.
 
Předseda vlády řídí vrcholný orgán výkonné moci, proto je na naší politické scéně nejmocnější figurou (zhruba jako kancléř ve SRN), zatímco náš prezident (obdobně jako prezident SRN či dokonce i jako Alžběta ve VB) je SYMBOLEM, zastupuije stát navenek a podepisuje přijaté smlouvy, zákony...
Sám Václav Klaus v kandidátském projevu mluvil o tom, že role prezidenta je u nás SYMBOLICKÁ... atd. viz...
Hlustvisihák 8.3.2006 2:02

Historie začala mnohem dřív...

Václav II. byl synem Přemysla Otakara II. a zemřel v roce 1305. Takže spíš Václav VI. A to ostatní ani nemá smysl komentovat.
Tomáš Kubín 8.3.2006 0:33

blábolismus

Asi si začnu výplody F.Vízka schovávat. Možná by nědo někdy potřeboval předvést co to znamená "demagogie" apod.
Vízku, i kdybyste se postavil na hlavu, svět zaplaťpámbu nebude NIKDY vypadat podle Vašich tupých levičáckých představ.
Taraszátaras 8.3.2006 1:24

Re: blábolismus

Milý tupý Tomášku, když chceš diskutovat s někým, komu nesaháš ani po kotník, vyndej napřed dudlíka, slez z nočníku, absolvuj základní a alespoň nějakou střední školu a potom ti možná dojde, že nestačí házet po jinak smýšlejících hnojem. Když tvrdíš, že Vízek je demagog, musíš říci, v čem konkrétně. A které jsou ty páně Vízkovy "tupé levičácké představy", proč takové jsou a jaké máš lepší. Článek ovšem byl o tom, že prezident tohoto státu se chová jako rozmarná, hádavá a nevypočitatelná subreta. A pokud se Vízek mýlí, tak v tom, že se ta ženská snad polepší.
a ty mas taky pravdu". 8.3.2006 2:08

Re: Re: blábolismus

Mily tarasy zatarasy. Ja nevim o co vubec jde, ja se jen v praci momentalne nudim a kliknul jsem si! Ono je to nekdy zajimave, neznat zadani debaty. Jsem tedy osvobozen od toho, priklanet se k k jenomu nazoru ci k druhemu. Casto s tim mam problemuy, jsem strasne chytlavej, zalezi na vyjadrovaci schopnosti toho ci onoho. Proste podle hesal " yty ma s pravdu
.WWW 8.3.2006 2:13

Re: Re: Re: blábolismus

No a ono mi to uteklo bez opravy. Co jsem to chtel vlastne povedat ? Von ten Vizek ma jednom jednu nohu ? Ze pisete o kotniku? A jak si to vubec predstavujete, ze sleze Tomas rovnou z nocniku a pujde studovat ?? Ja nevim tarasyzatarasy, neprehanite to trochu ??!! Ale jinak se mejte fajn !!
Taraszátaras 8.3.2006 8:32

Re: Re: Re: Re: blábolismus

Díky, mám se fajn, a vy asi taky, když se v rozvinutém kapitalismu bez přívlastků v práci nudíte. A tu Vaší metodu, s každým souhlasit, musíte vylepšit: souhlasit musíte vždy jenom s tím, kdo má moc. Jako náš pan prezident.
Křupan 8.3.2006 9:14

Re: Re: blábolismus

Levicovst není smýšlení, levicovost je závist a chamtivost. Pravičák rozdává ze svého, levičák z cizího a pod sebe si tiše hrabe. Vemte si takového Krauze. Jaké on předváděl plamenné projevy na téma "sociální spravedlnost", jak se přímo zalykal solidaritou, ovšem JEN POKUD TO NIC NESTÁLO JEHO SAMOTNÉHO. A helemese, jakou měl nakonec soudruh nakonec aférku... A mezi největší zazobance v politice patří vaše levicová šlechta.
 
Víte co tataráši? Jste sociální případ? Co kdybych vám dával řekněme tak třetinu svých příjmů (bude vám to stačit?). Nebo máte nadané děti? Co kdybych jim financoval studim na škole? Nebo nechcete u mne zadarmo bydlet? Dvě místnosti plus kuchyň, bude vám to stačit?
Že je to absurdní? Pokud o tom takto přímo hovořím, vypadá to bláznivě, že? Jakmile se ale jako mezičlánek postaví erár, tak už to je "moderní sociální stát evropského typu".
 
Uvědomte si prosím, že každá dávka na jedné straně, představuje újmu někoho jiného. A ten někdo není žádný kapitalista, ani tunelář, ale každý pošetilec, který je tak blbý, že se živí vlastní prací.
A hlavně, prostým rozdáváním milodarů situaci "chudých" nezlepšíte.
 
A president Klaus? Inu Gottwald to není tataráši, a asi ani nebude, to je průser, co?
 
janoryna 8.3.2006 9:55

Re: Re: Re: blábolismus

Uvědomte si prosím, že každá dávka na jedné straně, představuje újmu někoho jiného. To je jak vystřižené z učebnice marxismu. O co víc vydělá jeden, o to víc je vzatej na hůl druhej. Když si šéf firmy koupí místo auta za 500 tisíc, auto za 3 miliony, tak ten rozdíl se někde musí vzít. Nejlépe, na mzdách jeho zaměstnaců. Takže, 100 lidí dostane jen o nějakých 25000 Kč míň a je vymalováno. 2 roky mají o 1000 Kč měsíčně míň a vysvětlí se to finačními potížemi firmy a nutností reprezentovat ! 
Křupan 8.3.2006 10:12

Re: Re: Re: Re: blábolismus

Správně jste napsal, že šéf si ty peníze na auto  VYDĚLAL. O vydělávaní zde není řeč. Nepodsouvejte mi žádný marxizmus. Vy socani nedohlédnete dál, než jsou hry s nulovým součtem. Vy vydíte jen cenu výrobní linky, jen to, jak se proletář na toho kapitalistu nadře a jak je kapitalistou "okrádán".
 
Já hovořím o dávkách, které se NEvydělávají. Odkud tedy ty dávky jsou? Padají z nebe? Nebo je levicová šlechta platí ze svého?
 
Ladislav N. 8.3.2006 13:09

Re: Re: Re: Re: Re: blábolismus

A tady "tatarášovy argumenty" skončily... :-D
sp 8.3.2006 11:26

Re: Re: Re: Re: blábolismus

A pocital jhste pane oryno s variantou, ze kdyz firma vydela, muze dojit ke zvysnei platu zamestnancu a zaroven si sef muze koupit auto, nebo mate po ruce jen to vase marxisticke vysvetleni o hre s nulovym souctem????
Taraszátaras 8.3.2006 10:22

Re: Re: Re: blábolismus

O Vaší velkorysé nabídce na sponzorování a ubytování vážně uvažuju. Jezdíte často na služební cesty? A kolik je milostpaní? Strašlivě až hloupě zjednodušujete princip financování státu a veřejných rozpočtů na sociální dávky. Je možné hovořit o tom, jak efektivně jsou tyto peníze vynakládány, souhlasím naprosto s tvrdou kontrolou a postihy. Jestliže však začnete zpochybňovat základy, na nichž stojí společnost (ve jménu své neutuchající nenažranosti), skončíte jako visatec na lucerně před Vaší luxusní vilou s třemi bazény. To v tom horším případě, v tom lepším Vám vezmou kachničku a už si ani trochu nazacachtáte.
Křupan 8.3.2006 10:38

Re: Re: Re: Re: blábolismus

Budete se divit, nemám ani luxusní vilu, ani tři bazény. Ale také nemám v úmyslu někoho bohatšího než já sám, věšet na lucernu, jako vy soudruzi zleva. Předvedl jste klasickkou ukázku té levicové "dobroty".
Vy ve své nekonečné "dobrotě" nastavujete systém, kde je lépe nepracovat a pro pitomce, živící se vlastní prací máte akorát výhružky. A ještě jakého kalibru!
 
Taraszátaras 8.3.2006 10:51

Re: Re: Re: Re: Re: blábolismus

Tak přiďte ke mně, kachničku Vám půjčím. To nebylo vyhrožování, jenom konstatování, kam se dojde při uplatňování Vámi propagované demontáže společnosti. Blahobyt západní společnosti byl založen na tom, že ze systému profitovaly všechny vrstvy společnosti, nejenom žraloci. A o ty neschopné bylo v nejnutnější míře postaráno také. Když tento systém začnete demontovat, tak se v našich proměrně primitivních poměrech dopracujete ke šlupce z Aurory. V Německu se snaží sociální systém drobně okleštit, a už mají lidi v ulicích. Jinak souhlas s tím, že je nutno křísnout určité skupiny obyvatelstva, které vysloveně na sociálním systému parazitují, stejně tak, jako ty, kteří parazitují z druhé strany spektra.
Křupan 8.3.2006 11:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: blábolismus

V Německu se snaží sociální systém okleštit, protože na něj nejsou peníze a ekonomika stagnuje. Ekonomiku těžko ozdravíte tím, že zavedete ještě více socializmu. Navzdory tomu se to mnohde takto řeší.
Náš socialistický blok v roce 1989 taky neskončil díky hrdinnému boji revolucionářů havlovského typu (já jsem si to zpočátku naivně myslel), ale prostě proto, že došly prachy a už nebylo kde brát. Kulaci byli rozkulačeni a bohatí zlikvidováni - definitivně.
A neohánějte se výstřelem z  Aurory. Vy sám už se nemůžete dočkat...
 
dvd 8.3.2006 11:46

Milý pseudomaďare

"Strašlivě až hloupě zjednodušujete princip financování státu a veřejných rozpočtů na sociální dávky."
Co je na tom strašného či hloupého?  
Taraszátaras 8.3.2006 12:03

Re: Milý pseudomaďare

Milé dvd, nemůžu Vám vysvětlovat skladbu státního rozpočtu, systémy zdravotního a sociálního pojištění, daňový systém. Nastudujte to a pak se vraťte, rád podiskutuju.