8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

NÁZOR: Radar to má nahnuté

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jazz 9.11.2008 12:03

Re: No,myslím.....

Proč mluvíš i za mne ty debile, když říkáš že "vystihuje názor většiny".Ptal ses mne na můj názor?Až zase budeš lézt do pr.... tomu šaškovi, komunistickýmu,který to nemá v makovici v pořádku, tak se nad sebou zamysli.

jirka.s. 9.11.2008 12:01

Re: No,myslím.....

No, právě jsi použil pro svou duševní činnost hrubý eufemismus! ;-(

Honza 9.11.2008 11:52

Re: No,myslím.....

.....ale opravdu jen jeden.....:-D

Gregory 9.11.2008 11:48

Re: Jsem zmatená - Gregory !!!

Nic se Ti nezdálo .

jirka.s. 9.11.2008 11:41

Re: Re Yaqub : DESET ZÁVAZKŮ OBČANŮM ČESKÉ REPUBLIKY (z volebních slibů soudruha Bufa bufa):

2. Naším cílem je zvyšování životní úrovně pro všechny. Průměrná mzda dosáhne úrovně nejméně 26 500 korun.  6. Nadále budeme snižovat tempo zadlužování a udržovat nízký podíl veřejného dluhu k HDP.  8. Výrazně zvýšíme vymahatelnost práva, zkrátíme délku soudních řízení. Prosazením nových zákonů do praxe, včetně zavedení testu integrity ve veřejné správě, majetkových přiznání a institutu korunního svědka, výrazně snížíme korupci.  9. Zlepšíme životní prostředí. Zajistíme stabilní tempo poklesu jednotkové energetické náročnosti hospodářství nejméně o 3,5 % ročně a stabilizujeme spotřebu primárních zdrojů energie na úrovni roku 2005. Podíl využití obnovitelných zdrojů energie zvýšíme nad 5 %. No a pamlsek na závěr: 10. Větším zapojením do evropského integračního procesu a rozvíjením transatlantických vazeb zásadním způsobem upevníme mezinárodní postavení a bezpečnost České republiky. A podobných lahůdek je zde ( http://volby.glosy.info/volebni-program/cssd/ ) mnohem více!

emersonskej 9.11.2008 11:29

Re: Překvapení

Tak trochu ???;-);-D

jirka.s. 9.11.2008 11:26

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Do (Y), Chocholoušku, kde se pořád flákáš, máš tady spoustu práce!!!! ;-(

JC 9.11.2008 11:25

Re: Funkčnost by neměla být jedinou podmínkou

Měla by být prokazatelně potvrzena zdravotní nezávadnost provozu radaru zcela nového typu. Typu, který je teprve ve vývoji, přičemž ani dosud instalované typy nejsou nikde na světě instalovány v hustě obydlených oblastech. Nebo má snad být působení tohoto nového a výkonnějšího typu radaru na zdravotní stav obyvatelstva ověřováno naostro právě ve Středních Čechách?

S tím, že v případě průšvihu se US Army přimluví v Hollywoodu, aby ČR levně pronajali historickou polní nemocnici ze seriálu MASH? Pokud ovšem už neskončila někde na skládce;-€

Gregory 9.11.2008 11:25

Re: Blbů je tady opravdu hodně ...

Nevím jestli mojí přezdívku používáte omylem , nebo úmyslně . Ale každopádně si vymyslete nějakou vlastní . S touto zde už přispívám delší dobu a takové  nesmysly bych nikdy nenapsal .

emersonskej 9.11.2008 11:24

Re: Re Yaqub : Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Tak jsem si řekl - že by konečně argumenty, ale ono zase nic - jen propagandistické žvatlání bez hlavy a paty. Co na tom, že svého času tohle vyjednávání rozjeli sami socani a Tvrdík coby ministr obrany tehdy dokonce prosazoval nabídnout američanům umístit u nás jak radar, tak i ty antirakety - a to pekně potichu, bez referenda.... co na tom, že Puchejř obrátil až poté, kdy z průzkumu veřejného mínění zjistil, že je tenhle národ ještě příliž zarudlej na to, aby tu akceptoval jakoukoli americkou vojenskou základnu a že tudíž okázalý boj s radarem mu přinese politické body....

Viktorka 9.11.2008 11:17

Jsem zmatená - Gregory !!!

Ouvej, Gregory- večer jsi byl přeci se mnou u splavu, máš tu človíčka se stejnou přezdívkou, ale z jinými názory, ouvej. :-)Nebo že bychom tam spolu nebyli a procházela jsem se zrovna v té době Opavou, ty pravý - koukni na psí podrbání, je tam krásná ženská. ;-)

emersonskej 9.11.2008 11:16

Re: No,myslím.....

Nad podobnýma kravinama se jedem může opravdu jen soucitně pousmát !!!

emersonskej 9.11.2008 11:13

Re: Re Ivan Nový: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Těmhle blábolům říkáte argumenty ???8-o

milan 9.11.2008 11:13

No,myslím.....

že se s článkem p. Zaorálka dá souhlasit,protože vystihuje názor velké většiny lidí u nás. Amerika nám chce vnutit uměle vymyšleného nepřítele,takže je nutné Evropu prošpikovat vojenskými základnami.Ze strany USA je to chytré,v budoucnu by totiž mohla Evropu úplně ovládat.A právě to se nesmí stát.

emersonskej 9.11.2008 11:12

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Mohu se zeptat jakými že to pádnými argumenty podpírají svá tvrzení naši antiradaristé ?????8-o8-o8-o

NR 9.11.2008 10:48

Re Yaqub : Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Už z Vaší otázky je zřejmá Vaše jednoduchost a prostoduchost. Vychází z prázdných hesel Vašeho vůdce z vládní garnitury ODS+Strana zelených+KDU-ČSL. Schwarzenberg a Parkanová podepsali bez mandátu obyvatel České republiky smlouvy s USA a Vy jste si nedal ani práci, abyste si je přečetl a viděl, jak nevýhodné jsou pro ČR. Ve Vašem případě bude jedno, budete-li hlasovat pro radar v referendu o umístění cizích jednotek v ČR, kterým ČR stejně projde. Váš hlas převálcuje mínění 3/4 obyvatel ČR, kteří nechtějí ve své zemi cizí vojenskou přítomnost, která by navíc stejně jejich zemi škodila, nakonec jako každá okupace, byť se ta americká nazývá pomocí, ačkoli není jasné proč.

Yaqub 9.11.2008 10:37

Re: autorovi: taká otázočka

Takové inspekce jsou možné pouze se svolením ČR. Popravdě, americký velvyslanec dokonce řekl (a určitě by to byl logický postoj ČR), že si přistoupení ČR na takové inspekce dovede představit jen tehdy, kdyby měli čeští inspektoři přístup na ruská zařízení. A dovedete si představit, že by na tohle Rusové kývli? Já tedy ne...

Yaqub 9.11.2008 10:30

Re: Vážený a neochvějný Vladimíre Iljiči Zaorálku,

Přesně tak - ještě dnes se pamatuji, jak Paroubek tvrdil, že proti radaru nic nemá a teď se tváří, jako když se narodil s protiradarovým transparentem.

alamo 9.11.2008 10:29

autorovi: taká otázočka

aký je váš postoj, k prípadným ruským "inšpektorom", ktorí budú radar kontrolovať?

aby totiž, američania rusom zavreli klapačku, musia im tento návrh dať, a aj im ho dali, a znovu bez vedomia vašej vlády, a tentoraz to nevypadá že sa sem prídu pozrieť raz do mesiaca, ale budú pri radare,  ako pozorovatelia na trvalo

proste na koľko sa v odpore proti radaru, premieta u českej verejnosti, práve  odmietanie, prítomnosti akýchkoľvek, "bratov" rusov na vašom území       nebolo to práve toto, a nie "tridsať strieborných", čo spôsobilo volebný debakel ODS?

nup 9.11.2008 10:23

Jak je to doopravdy, soudruhu Wagnere

"... Obama se k ničemu nezavázal. Jeho stanovisko je stejné jako

během prezidentské volební kampaně. Protiraketová obrana bude

rozmístěna jen pokud se prokáže její skutečná funkčnost,“ citovala CNN

Obamova poradce.

Včíl mudrujte, tabákoví rakeťáci. ;-P

Larus ridibundus 9.11.2008 10:22

Re: Vážený a neochvějný Vladimíre Iljiči Zaorálku,

Pro češtinomilné hnidopichy:

S Vaším... a ...článek....

Sorry překlepy...

Ten vůl platí.

Yaqub 9.11.2008 10:20

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Za každou cenu? Vyjednat, aby tu USA stavěly a platily něco, co bude patřit nám, to opravdu neodpovídá výrazu "za každou cenu"... Jaké jsou vaše argumenty proti radaru?

Larus ridibundus 9.11.2008 10:18

Vážený a neochvějný Vladimíre Iljiči Zaorálku,

Blafete krásně, ale:

Stačí, aby Obamův poradce třetí kategorie na Vás zahrozil prstíkem a: Zvednete pro radar obě ruce. Pokud zahrozí prstíkem dvakrát:,

Zvednete i obě nohy PRO RADAR a svěsite ocas dolů......

Tak to v tomhle světě čechistánském chodí.

A napíšete (nebo si necháte napsat) další šlánek o tom, jak jste radar vždycky a neochvějně podporoval. Z Vaším laskavým dovolením, jste vůl.....

Yaqub 9.11.2008 10:12

Argumenty pro

Pan zaorálek tvrdí, že se argumenty podporující stavbu radaru hledají těžko, což je zvláštní slyšet od někoho, jehož jediným argumentem proti stavbě je obava, že se to potenciálním agresorům nebude líbit.

1.) Naším nejsilnějším spojencem je USA a všichni víme, kde by NATO bylo bez USA. USA nám tedy díky našemu členství v NATO poskytuje svou ochranu, zdaleka ne zanedbatelnou. Je věcí elementární slušnosti nabídnout něco na oplátku.

2.) Pokud je někdo členem vojenské obranné aliance a nemůže se spolehnout na své spojence, že mu v případě jeho ohrožení pomohou, ztrácí aliance smysl a ochrannou funkci (Pro všechny členy). 3.) Pokud je někomu lhostejná slušnost, stačí se řídit logikou - je nanejvíš logické pomoci s obranou toho, na němž závisí i naše vlastní bezpečnost - není to tak? 4.) Na světě je více jak 35 000 jaderných hlavic. Dokud nikdo nedokáže zaručit, že by se ani jediná nedostala do nepravých rukou, nebo že by nebyla odpálena nechtěně, je protiraketová obrana logickým krokem. 5.) Rusko má neustále dojem, že si s námi může dělat, co se mu zlíbí - radar je snadná a levná cesta jak ho definitivně přesvědčit o opaku.

Stačí tyto argumenty, nebo je jich třeba ještě víc? A jaké argumenty má pan Zaorálek a jeho příznivci?

Yaqub 9.11.2008 10:10

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Jakými argumenty?

Gregory 9.11.2008 10:01

Re: žasnu .

 Nemluvil bych hned o podvodu kdybych ho na tuto skutečnost už neupozornil .

NR 9.11.2008 9:57

Re Ivan Nový: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Svrbí Vás ukazovák a rád střílíte do lidí? Proč chcete bojovat rovnou s Rusy? Můžete se přece přihlásit do nějaké mise české armády v Afghánistánu. Vlasta Parkanová a Mirek Topolánek Vás rádi přijmou do české armády, protože českým vojákům se tam už moc nechce. Znáte ten tutlaný případ s českými piloty vojenských vrtulníků? Ani se českým vojákům není co divit. Když budete mít v misi v Afghánistánu štěstí, dostanete hlavní roli v obřadu vynášení rakve českým Charón Týmem z letadla Czech Air Force na Ruzyňském letišti v Praze. Budete určitě v televizi.

mohamed 9.11.2008 9:50

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Bratře, odstěhuj se k nám, do Iránu. VEm přítele Zvorálka sebou

aisha 9.11.2008 9:48

Bravo Zvorálku

Pryč se západní demokracii. Allaáh je velký, a ty s Mohamedem jeho prorokem a obráncem. Platíme ti dobře, my Muslimové. Tak pokračuj.

Čolek 9.11.2008 9:46

Zaorálek k lopatě

To je jediný místo, kam ta svině blbá marxistická patří.