28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
žabák 29.8.2006 15:41

Re: DOBŘE!!

Proč ty blátotlačky čtete a soudruh Vízek do nich píše? Zůstaňte raději u Práva a Halo novin.

gerontusinza 29.8.2006 15:45

Komu byste nadával do komunistů, genie. Tlustýmu???Re: Re: DOBŘE!!

žabák 29.8.2006 15:50

Re: Komu byste nadával do komunistů, genie. Tlustýmu???Re: Re: DOBŘE!!

Pokud si projdete naši diskuzi, se všemi nadávkami jste začal vy. Je li ovšem slovo komunista nadávka, řekl jste to sám.

gerontusinza 29.8.2006 16:02

Pane bohužel, z vašich úst zní vše jako nadávka, Re: Re: Komu byste nadával do komunistů, genie. Tlustýmu???Re: Re: DOBŘE!!

Připomínáte mě moji tchýni. A ta stála za to.

žabák 29.8.2006 16:04

Re: Pane bohužel, z vašich úst zní vše jako nadávka, Re: Re: Komu byste nadával do komunistů, genie. Tlustýmu???Re: Re: DOBŘE!!

Vy mně zase dědečkova vola. Taky stál za to.

Jirka původní 29.8.2006 16:07

Re: Re: Pane bohužel, z vašich úst zní vše jako nadávka, Re: Re: Komu byste nadával do komunistů, genie. Tlustýmu???Re: Re: DOBŘE!!

srovnávat geronta s volem nejde.....vůl byl dědečkovi jistě dobrým pomocníkem, zatímco geront se svoji vintovkou zabíral statek.....takže je to spíše poklona gerontovi  ato jste jistě nechtěl , že ne;-)

gerontusinza 29.8.2006 16:26

Pane, vy to máte skutečně zamíchaný na betla.Re: Re: Re: Pane bohužel, z vašich úst zní vše jako nadávka, Re: Re: Komu byste nadával do komunistů, genie. Tlustýmu???Re: Re: DOBŘE!!

Nemůžu pochopit jak vy jste s takovou odvahou za toho bolševika mohl vyrůst a možná dokonce i pracovat.(pokud vám tento pojem není cizí). Jistě patříte mezi ty divoké antikomunisty, kterých se po 89 vyrojilo všude plno nebo že by ne a střílel jste na potkání? Nějak jste v černé kronice chyběl.. Měl jste v té době (90) trvat na tom aby ty zmetky všechny popravili, nejlépe věšet na ucerny. Ale možná že jste si uvědomil že byste se asi stal sirotkem, co.  Víte, kdyby to nebylo spíš k pláči, tak je to vaše pinožení skoro sranda.

huhu 29.8.2006 16:31

Re: Pane, vy to máte skutečně zamíchaný na betla.Re: Re: Re: Pane bohužel, z vašich úst zní vše jako nadávka, Re: Re: Komu byste nadával do komunistů, genie. Tlustýmu???Re: Re: DOBŘE!!

vy se tady projevujete jako komunistický bachař, který se vysmívá svým obětem..(Y)

Jirka původní 29.8.2006 16:48

Re: Pane, vy to máte skutečně zamíchaný na betla.Re: Re: Re: Pane bohužel, z vašich úst zní vše jako nadávka, Re: Re: Komu byste nadával do komunistů, genie. Tlustýmu???Re: Re: DOBŘE!!

ano myslel jsem si to že pár na lampě pro výstrahu by bylo dobré.....stejně jako to udělali mému dědečkovi a několika příbudzným bolševici. Můj soucit a odpuštění jistě nemají, na to jim chybí velká míra pokory . Potom je možné se bavit o odpuštění, ale takhle rozhodně....To by se dědeček obracel v hrobě a věřte mi rád bych tam zašel, pokud by ho nepohřbili do hromadného......;-O

gerontusinza 29.8.2006 16:16

Takže pán je ze statku. no nic aspoň jste si ulevil a můžete jít domů. Hezký zbytek dne. žRe: Re: Pane bohužel, z vašich úst zní vše jako nadávka, Re: Re: Komu byste nadával do komunistů, genie. Tlustýmu???Re: Re: DOBŘE!!

jirka.s. 29.8.2006 17:50

Re: Pane bohužel, z vašich úst zní vše jako nadávka, Re: Re: Komu byste nadával do komunistů, genie. Tlustýmu???Re: Re: DOBŘE!!

Dobře ti tak.

huhu 29.8.2006 15:46

Re: DOBŘE!!

teda tohle když jsem si u vás přečetl "Každý vidí mravní nivó J. Paroubka" tak to je tedy síla.....mravní niveau J. Paroubka spočívá v tom, že žádné nemá, opakovaně byl usvědčen ze lží a můžer imponovat jen těm, kteří mají nad sebou rádi bič či kradou a vyžírají...

espere 31.8.2006 17:30

Re: DOBŘE!!

Vy tomu Paroubkovi asi zbaštíte všechno co Vám předloží, i kdyby to smrdělo až za roh. Politika nikdy nebyla čistá hra, ale to, co předvádí mistr Paroubek je žumpa nejhlubší. A podrazy ?Nenechte si vysmát, největší podrazák je zase mistr Paroubek. Předvolební kampaň ČSSD byl jeden podraz za druhým a to že se objevila zpráva Kubiceho, to možná vyrovnalo skóre. Nicméně jak víte, že je vylhaná,  jste snad vševědoucí ??? nebo je pro vás Paroubek čistá lilie ničím neposkvrněnáRv 

Klokan 29.8.2006 13:42

Pane Vízku,

Ta KSČm s umenšeným vlivem, to je ta, co si bez ní Jirka ani ruce neumeje?

To mi připomíná, že máme ještě jednu variantu vládnutí - vládu sestaví komunisti s podporou socdem a jeden/dva hlasy přikoupí na volném trhu. Můžeme tomu říkat vláda národní blbosti.

penzista 29.8.2006 13:33

U charakteristiky autora chybí bývalý delegát vysočanského sjezdu KSČ

aby každý čtenář pochopil jeho myšlenkové pochody. Každý přece chápe, že Paroubek jse schpen spojit s kýmkoliv - i s Marťany - jen když se udrží u moci.

doktor 29.8.2006 17:30

Re: U charakteristiky autora chybí bývalý delegát vysočanského sjezdu KSČ

Kdybyste byl opravdu současný český penzista, věděl byste, že t.zv. vysočanský sjezd KSČ, který začal už 22.srpna 1968, byl ilegální, jeho hlavním posláním byla organizace odporu  proti okupaci země vojsky Varšavské smlouvy, a jeho účastníci - pokud by ho sovětská armáda nalezla, což se jí přes velké úsilí nepodařilo - riskovali smrt nebo dlouholetý žalář. Nebo že by o své vlastní minulosti dnes nic nevěděli už ani penzisté?

jirka.s. 29.8.2006 17:55

Re: Re: U charakteristiky autora chybí bývalý delegát vysočanského sjezdu KSČ

Já snad ještě začnu dodatečně fandit rudé armádě.

Mirek 29.8.2006 13:33

Demokracie ve smrtelnem nebezpeci

Posledni dobou se v Evrope rozsirila nakaza nemoci zvane "mocjevsim". "Demokraticke" strany, hledaji pomoc ve stranach, o kterych by si normalni demokrat ani kolo neoprel. Tyto strany v touze vladnout nevystupuji proti nacionalistum a komunistum. Naopak vytvareji obraz nesmiritelnych protivniku z beznych demokratickych stran a nacionaliste a komuniste jsou jim spojenci. Je to u nas CSSD, na Slovensku Ficovsti, ale podobne jsou na tom i v Polsku nebo Rakousku. To je situace napadne pripominajici predvalecny stav. Tento postup komunisty neoslabuje ale naopak je vyznamne posiluje. Vytahnou extremisty na vladni uroven je prime ohrozeni demokracie. Jsem si jisty, ze i autor to vi. Ja jsem z toho zhnusen.

Jan Šedivec 29.8.2006 15:56

Re: Demokracie ve smrtelnem nebezpeci

Velevážený, váš způsob politického myšlení je na úrovni 2.třídy obecné školy, a tedy nemá smysl se jeho šablonovitostí zabývat. Určitě nic nevíte o tom, že ODS ve sněmovně častoktrát bratrsky  hlasovala s KSČM, že vůbec není vyloučeno škemrání ODS u komunistů atd. Věřte, hochu, ani já si nepřeji návrat socialismu,. komunismu..., neboť jsem je pocítil na vlastním hřbetě, ale hodnotit naši politickou scénu primitivním až křupanským způsobem, vlastním gangu ODS a vám, bych nemohl, neboť takto situace vůbec nevypadá, a je jen utilitárně zveličovaná - podle hesla "vystrašm veřejnost vymyšleným nepřítelem a pak proti němu okázale bojujme, veřejnost bude vděčná". Komunismus je skutečně nepřítel, ale ne slaboučká KSČM..., ale to je marné tady rozebírat, že? Tak si trošku něcio naštudujte z politiky (a politologie), a až pak rozhazujte své názory. Nemusely by mi vyhovovat, ale aspoń by z nich byla patrná důstojná inteligence. Předem děkuji. Š. 

H.K. 29.8.2006 17:43

Re: Re: Demokracie ve smrtelnem nebezpeci

Pane Jane Šedivče  Vy asi víte to, co většina z nás neví. Chtěl bych Vás poprosit o sdělení zákonů nebo alespoň jednoho zákona, který vypracovala ODS ve spolupráci s KSČM a prohlasovala ho ve sněmovně? Jinak ve Vašem článku není nic na co by stálo za řeč. Děkuji za informaci.

jirka.s. 29.8.2006 18:00

Re: Re: Demokracie ve smrtelnem nebezpeci

Slaboučká KSČM? Co to je? Původně se v roce 1921 sešlo v hospodě "U kaštanu" také jenom pár grázlů a za pár let už uměli od svých ruských soukmenovců škrtit. Je to stejné jako byste nedali nemocnému rakovinou tu poslední, nejdůležitější dávku cytostatik.

Jakub Vosáhlo 29.8.2006 13:23

umenšení vlivu komunistů

Podařilo se mu umenšit (není náhodou správně česky zmenšit?) vliv komunistů stejným způsobem, kterým se podařilo kdysi Mečiarovi zmenšit vliv nacionalistů z SNS- totiž tím, že klesl na jejich úroveň a začal přebírat jejich nemyslící elektorát. A tento způsob u slušného člověka rozhodně úctu budit nemůže.

Bruno 29.8.2006 13:08

Podařilo se mu umenšit vliv komunistů způsobem, který budí úctu,

to je snad největší blábol všech dob. Ten způsob budí jedině opovržení. To, že za maskou demokrata se skrývá ještě horší komunista, bolševik a hlavně lhář není hodno úcty, ale naopak definitivního zatracení tohoto amorálního tvora. Záměrně ho nenazývám člověkem. Je jen otázka času, až se členská základna ČSSD probere a pochopí, že Paroubek už nic dobrého nepřinese. I těm hloupějším ze stovkové party došlo, že tudy cesta nevede. A pokud by byli ještě chytřejší, tak se omluví, změní název a jsou rázem nejsilnější levicovou stranou.Ale to bych si nepřál, tak doufám v to procitnutí socanů.

Kulak 29.8.2006 12:16

Nemocná ČSSD

Takže ČSSD zachvátila dost rozsáhla nemoc: je prorostlá hlupáky. Nic víc k tomu není nutné psát.

socan 29.8.2006 13:12

Re: Nemocná ČSSD

Podle tohoto názoru je vidět , že autor je inteligentní.

Jan Šedivec 29.8.2006 15:59

Re: Nemocná ČSSD

Zaplaťpánbůh, že už víc nepíšete. Mnohem víc hlupáků (tvého formátu), navíc mimořádně agresivních, je patrno v ODS. 

Jirka 29.8.2006 12:10

Pane Vízku, kdo uznává diktátorské metody, sám je diktátorem, kdo uznává komunistické zločiny, sám je komunistickým zločincem!!!

ping 29.8.2006 14:17

Re: Pane Vízku, kdo uznává diktátorské metody, sám je diktátorem, kdo uznává komunistické zločiny, sám je komunistickým zločincem!!!

jeste dopln kdo nejde s nami jde proti nam a mame vsichni jasno Jiriku

Jirka původní 29.8.2006 12:09

Pane Vízku jak to bude s Vaší odpovědí

na mojí otázku jak to bylo s těmi justičními omyly v padesátých letech........stále čekám. Kdykoliv se tady objevíte tak se budu ptát , dokavať nedostanu odpověď.

gerontusinza 29.8.2006 12:49

Pane vy sám jste omyl přírody.Re: Pane Vízku jak to bude s Vaší odpovědí

Na rozdíl od vás pan Vízek něco dělal proti KSČ před 89 zatím co vy či vaši rodiče měli stranickou knížku doma  v almaře. Pokud o 50 letech nic nevíte, neotravujte ho kecama a učte se sám, vy duševní impotente. Toto se samozřejmě týká i jiných částí lidského vědění, které vám nic neříkají.